Unicorns & Fairytales
- unicorns & fairytales
Baby musthaves My life Winactie & Give away zwangerschap

Geef je baby een veilig warm badje met Stokke Flexi Bath + WIN

Ben je op zoek naar een veilig opvouwbaar badje om je baby of peuter in te wassen? Dan raad ik het Stokke Flexi badje zeker aan. De nieuwe versie is nog mooier dan voorheen en je hebt leuke speelbekers erbij.

Waarom een opvouwbaar badje?

Heb je dat nou echt nodig, een opvouwbaar badje voor je baby? Euh ja, goh… Dat hangt eigenlijk van enkele factoren af. Gebruiken kan je het altijd. Daar ben ik zeker van. Willen gebruiken is een andere zaak. Ik geef je MIJN redenen en dan zie je zelf maar of het iets voor jou is…

 • Handig voor wie klein woont en een kleine badkamer heeft. Je kan het badje opvouwen en wegzetten. Het wordt compact hoor 😉
 • Voor wie enkel een douche heeft maar zijn kindje toch graag in een badje zet. Het is groot genoeg voor baby’s en peuters tot ongeveer 4 jaar. Ze kunnen erin spatteren en spelen, je zet het badje gewoon in de douche. Laat het vollopen en klaar
 • Het badje heeft een anti-slip bodem en een stop met warmtesensor
 • Door de stop kan je makkelijk het water laten weglopen
 • Je bespaart water want je moet geen volledig bad laten vollopen
 • Je kan je kindje ook in de woonkamer wassen
 • In de zomer kan je je kindje buiten wassen.
 • Het is ook een leuk badje om in te spelen (al dan niet met water)
 • Handig voor op vakantie want het neemt echt weinig ruimte in beslag! (staat bij mijn travel essentials)
 • Door de antislip laag is het onderaan uiterst veilig in de badkamer

lees ook: je baby wassen doe je zo

opvouwbaar badje - unicorns & fairytales

@melinda.max

Win een Stokke Flexi Bath

Zie jij je wel gebruik maken van dit handige opvouwbare badje? Ben je zwanger of wil je besparen? Is je badkamer niet zo groot of heb je geen douche? Misschien ken je wel iemand die heel erg blij is met dit kraamcadeau? Anyway, ik gun het iedereen. Doe dus gerust mee. You know the drill by now…

 1. Volg Unicorns & Fairytales via Facebook en/of Instagram
 2. Tag iemand in de comments op Facebook of deel het bericht op social media als je wil
 3. Vertel me waarom jij een Flexi Bath wil en in welke kleur (kies op de website)

opvouwbaar badje - unicorns & fairytales

 

WINNAAR IS FATIMA

 

XOXO Nathalie

 

 

You Might Also Like...

19 Comments

 • Reply
  Marieke vd D
  29 november 2018 at 07:06

  Hele leuke winactie! Weet niet of ik nog mee kan doen omdat je mee kan doen tot 27 november 😉 Lijkt mij super handig dit leuke flexi bath Transparent Blue voor mijn zoontje die eind januari geboren gaat worden 🙂 en voor mijn lieve zoon Milan wij hebben geen bad dus heerlijk en wonen niet heel groot dus altijd fijn als het klein en makkelijk op te bergen is!!! Wij gaan duimen 🤞🏻🍀😀

 • Reply
  Lore
  29 november 2018 at 07:15

  Zou superleuk zijn voor ons kleine huisje… het petekindje van mijn vriend komt vaak logeren en gaat dan in een grote emmer in bad, maar dit zou nog handiger zijn! 💕🍀 Later kan het dan ook voor onze eigen kindjes. De White Aqua is supermooi 😍

 • Reply
  Amber (Sunshine)
  29 november 2018 at 08:56

  Oh, alweer zo’n leuke winactie! Kan ik nog meedoen – gezien de wedstrijd 2 dagen geleden afliep?
  Dit lijkt me superhandig voor de douche! Mijn dochter wil nu niet meer zitten in bad omdat het te groot is, maar ze houdt superveel van ‘plietse pletse’ doen in het water. Met dit badje zou ze misschien de gezelligheid van een badje kunnen terugvinden in de douchecabine ^-^ We gaan graag voor de kleur transparant blue.

 • Reply
  Lynn Mahieu
  29 november 2018 at 09:31

  Wij hebben er eentje en vinden hem super handig! Wij gebruiken hem vooral voor op reis en bij warme dagen als soort van snel opgezet zwembadje, ideaal! Om hem in bad te gebruiken als ‘minder water verspilling’ heb ik nooit aan gedacht. Dat gaan we inderdaad ook doen want het is een heel goed idee! 😀 Ik doe graag mee voor de wit/grijze om cadeau te doen, want waar ik zelf content van ben geef ik graag cadeau aan anderen! 😀

 • Reply
  LIesbeth
  29 november 2018 at 09:47

  Jaaaaaa!!! Superleuk en handig voor ons kleintje! Hij houdt van spetteren en badderen!!!

 • Reply
  An Smets
  29 november 2018 at 10:03

  DIt bad staat op mijn verlanglijstje voor kerst, maar als ik deze kan winnen, grijp ik deze kans. Lore gaat heeeeel graag in bad, het is een echte waterrat. Het babybadje wordt wat klein en we hebben enkel een douche. Het transparant blauwe bad vind ik wel mooi en handig. Dat wordt gegarandeerd veel waterpret, binnen of buiten.

 • Reply
  lindsey
  29 november 2018 at 17:40

  Ik doe ook graag mee voor Jax , want wij hebben enkel een douche en daar is hij niet zo zot van…

 • Reply
  Julie Simkens
  29 november 2018 at 19:29

  Met mijn tweede kindje dat op komst is en mijn peutertje die graag een badje neemt zou dit ideaal zijn. Dan moet ik niet elke keer een groot bad vullen, dan kan ik het ook in de douche zetten, en het zou ideaal zijn voor op reis volgend jaar! Ik hoop zo hard dat ik deze win!

  • Reply
   Julie Simkens
   29 november 2018 at 19:30

   Oja en ik vind kleur aqua de mooiste!

 • Reply
  Marian B
  29 november 2018 at 20:57

  Wij hebben geen bad. Zo kan mijn meisje toch nog af en toe in bad., hoe leuk is dat! Handig ook die warmtesensor. De kleur pink (roze) heeft de voorkeur.

 • Reply
  Maaike De Roo
  29 november 2018 at 23:06

  Onze dochter Lotte is stiekem nog niet zo zot van water, maar houdt wel van gezelligheid… Misschien kan het white aqua badje haar wel van de geborgenheid van water laten genieten zoals mama-zwem-graag en papa-duik-graag kunnen…

 • Reply
  charles nuyts
  30 november 2018 at 19:15

  heel graag voor onze lieve kleindochter die echter wel houdt
  van water en het liefst de hele dag en dit badje kunnen goed een oogje in het zeil houden
  en dat is leuk ook voor opa hé

 • Reply
  Jikke
  2 december 2018 at 15:12

  Ik zou heel graag willen winnen voor mijn zusje. Zij krijgt en februari haar eerste kindje. Ik denk dat ze blij zal zen met de transparant blauwe versie.

 • Reply
  Astrid v
  3 december 2018 at 15:08

  Hele leuke winactie! Ik heb zelf nooit een babybadje gekocht, heb mijn zoontje altijd in de lavabo gewassen. Die was groot genoeg om te gebruiken als badje. Mijn zoontje is nu 7 maanden en we wassen hem nu in het grote bad wat ik niet altijd even praktisch vind. Ik ben toch nog aan het overwegen om een babybadje te kopen om hem beneden te kunnen wassen en te laten spelen. Ook op reis zou het ideaal zijn om dit mee te nemen! De kleur white aqua vind ik heel mooi.

 • Reply
  JOs
  3 december 2018 at 16:05

  Graag in het wit. Ideaal voor mijn petekindje.

 • Reply
  Stef Nagels
  3 december 2018 at 19:50

  Ideaal voor onze kleine lieverd! 😀

 • Reply
  Tamara
  4 december 2018 at 07:16

  Het babybadje wordt hier echt te klein voor zoon (en is straks voor de baby), dus zal hij heel blij worden van dit bad. Wij doen graag mee voor een transparant bad met grijs.

 • Reply
  Jolanda
  4 december 2018 at 09:55

  Dit lijkt me zó handig! Wij hebben geen groot bad en het babybadje is zo groot en log en staat altijd in de weg als we het niet gebruiken. White Aqua vind ik het mooist

 • Reply
  trotsema fati
  4 december 2018 at 13:24

  Ik waag graag een kansje op  Transparent Blue voor mijn 2 zonen van 18 maanden en 4 maanden oud! Thuis hebben we helaas geen bad en onze badkamer is ook erg te klein dus het lijkt me geweldig zo een opvouwbare badje makkelijk te bewaren na gebruik!

Leave a Reply