Unicorns & Fairytales
kledingrek Brabantia Linn Collectie - unicorns & fairytales
Fashion fashion mama My life

Heb jij je wel eens laten stylen?

Binnenkort komen de feestdagen er weer aan. Het is soms moeilijk om te beslissen wat je gaat aantrekken. Maar niet alleen tijdens feestelijke momenten. Sommige mensen hebben het nou eenmaal moeilijker met een leuke outfit samen te stellen dan anderen. Ik kreeg een erg leuke tip die ik graag met jullie wil delen.

Jezelf laten stylen

Heb je er al eens over nagedacht om jezelf te laten stylen? Dat kan natuurlijk ergens in de winkel maar tegenwoordig kopen we ook meer en meer online en hebben we vaak de kans niet om de kledij uit te proberen. Bij Zalando kan je de gekozen kledij terugsturen als die niet past of niet naar je zin is. Een vriendin van mij doet het geregeld. Ze laat dan enkele outfits komen en hetgeen dat goed is houdt ze en hetgeen dat niet naar haar zin is stuurt ze gratis terug. Handig bij Zalando is ook dat er veel merken onder 1 dak zitten.

jezelf laten stylen - unicorns & fairytales

Zalon by Zalando

Maar nu kan je je ook laten stylen bij Zalon by Zalando. Online weliswaar. Je maakt dan een styleprofiel aan. Dat doe je door enkele vragen en voorkeuren in te vullen. Op basis van jouw wensen, voorkeur van merken en stijl zoeken ze naar een Zalon-stylist Je kunt ook foto’s toevoegen, om er helemaal zeker van te zijn dat je stylist precies kan inschatten welke kleren bij jou passen.  De Zalon-stylist die je een match is met jou gaat meteen aan de slag en maakt een Zalando outfit box voor je. Eerst krijg je een visual en dan kan je ervoor kiezen om de box met outfits op te laten sturen.

jezelf laten stylen - unicorns & fairytales

Passen en kiezen

Wanneer je je hebt laten stylen en de box thuis hebt gekregen kan je de kledij aantrekken en zien of het iets voor jou is. De kledij die je niet goed vindt passen steek je opnieuw in de box en kan je gratis terugsturen. De kledij die je kiest om te houden moet je binnen de 14 dagen betalen en kost evenveel als op de gewone Zalando website. Je krijgt er dus de gratis style advies sessie bij. Leuk hé?

kledingrek Brabantia Linn Collectie - unicorns & fairytales

Iets voor jou?

Ik heb alvast een style profiel aangemaakt omdat ik het wel eens wou zien. Zelf heb ik minder problemen met het kiezen van outfits. Ik hou wel van dingen die je met elkaar kan combineren. Zo ben ik een beetje een capsule wardrobe aan het samenstellen. Maar dat kan jij ook vragen aan je Zalon-stylist. Handig!

kledingrek Brabantia Linn Collectie - unicorns & fairytales

 

Dit betreft een samenwerking

 

Hebben jullie al een outfit gekozen voor de feestdagen? Zou jij je laten stylen of heb je dat niet nodig? 

XOXO Nathalie

 

You Might Also Like...

2 Comments

 • Reply
  Lindsey
  30 november 2018 at 13:15

  Awel da ga ik wel eens proberen 😅

 • Reply
  Emmy
  10 december 2018 at 21:46

  ik ben gestopt bij Zalon op het moment da tik de stylist moest kiezen, toen kreeg ik koudwatervrees
  eigenlijk wil ik het wel proberen zo’n capsule wardrobe trouwens ook, maar ik durf precies niet … tips zijn welkom

Leave a Reply