Unicorns & Fairytales
zezuzulla - unicorns & fairytales
Fashion fashion kids kidsroom Webshoptips

Webshoptip | MUZEMIE

Ik heb weer een hele leuke webshoptip voor jullie. Kennen jullie ‘Muzemie’ al? Een Belgische webshop, opgericht dit jaar, met enkele van mijn ALL TIME favoriete merken! Kom en neem een kijkje met me!

 

Muzemie?

Muzemie, opgericht in 2016, is een webwinkel met originele en comfortabele kinderkleding voor coole boys en hippe meiden van 0 tot 12 jaar. Naast kleding vind je er ook heel wat leuke ‘things you wanna have’.

“Ik ben Cindy Caluwaert, de bezieler van Muzemie en mama van twee opgroeiende kinderen: Muze, een hippe meid van 8 en Twan, een rebels kereltje van 4. Door de komst van mijn twee kinderen ging ik op zoek naar originele en comfortabele kleding voor hen. Een nieuwe wereld ging voor mij open en rondneuzen op het internet werd één van mijn hobby’s. Er valt immers zo veel leuk te ontdekken. Kleine labels, vaak met een persoonlijk verhaal, die je niet zomaar in de stenen winkels kunt vinden.”

 

Mijn favoriete merken

Oh jaaaa, ze heeft ze, ze heeft ze: superleuke merken én één van mijn allerfavorietste merkjes: Mouse in a house. Voorheen nog niet te koop in België en nu wel. Yes yes yes! De volgende toppers staan ook in het rijtje: Iglo+Indi, Zezuzulla, Pocopato, Koolabah, Zü en veel, veel meer. Vince heeft hier het coole jasje van Zezuzulla aan. Ideaal voor de herfstdagen en de iets warmere winterdagen. De zwarte jas is van Mouse In a House, ook te shoppen bij Muzemie.

zezuzulla - unicorns & fairytales

fullsizerender-137

 

Deco

Een merk waar ik even bij stil wil staan is Zü. Enorm mooie decoratie. Kussentjes, posters en mobieltjes. Ik weet het, niet heel goedkoop maar wel héél mooi. Muzemie heeft ook leuke dekbedden, muurhaken, opbergers en speelgoed. Nog niet heel uitgebreid maar ik denk dat dit ongetwijfeld nog gaat groeien. Dit is een webshop om in de gaten te houden!

muzemie - unicorns & fairytales

Kledij

Ben je op zoek naar iets specialere merkjes, dan ben je aan het goede adres. Ze hebben te gekke kledij voor jongen en meisjes. Ik heb alvast een shirt voor Vince van Zezuzulla en een onesie voor de baby! Maar er is meer leuks hoor.

muzemie - unicorns & fairytales

Geboortelijst

Bij Muzemie kan je ook een geboortelijst aanleggen. Je kunt je geboortelijst online aanleggen of je kunt ook een afspraak maken zodat je zelf de kleertjes kan zien en voelen. Een geboortelijst kun je aanleggen vanaf minimum 5 stuks. Die worden dan voor jou gereserveerd. Voor stukken uit de seizoensgebonden collectie geldt een aankoopverplichting. Leuk als je al veel spullen hebt maar toch wat kleertjes en deco wil !

 

Neem zeker eens een kijkje in deze leuke webshop van Muzemie. Wedden dat je het leuk gaat vinden? 

X0X0 Nathalie

 

 

 

You Might Also Like...

2 Comments

 • Reply
  Vlijtig Liesje
  18 november 2016 at 14:42

  Ik vind die handen op de muts fascineren! Echt net alsof iemand daar zijn handen houdt.

  • Reply
   Nathalie
   18 november 2016 at 17:45

   ja haha grappig he

Leave a Reply