Unicorns & Fairytales
veritas - unicorns & fairytales
Musthaves My life Webshoptips Winactie & Give away

Back to school met Veritas + WIN

Wanneer ik vroeger in Veritas kwam dan dacht ik aan wol, draad en knoopjes. Ik ben er vaak binnengegaan want mijn tante naaide. Wanneer ik nu aan Veritas denk dan is het een winkel waar ik makkelijk elke keer weer iets koop. Voor leuke DIY, schoolspullen, kleding, creatieve spulletjes en meer…

Back to school

Het is weer bijna tijd voor het nieuwe schooljaar en daar horen weer ‘nieuwe’ dingen bij. Een rugzakje, nieuwe laarzen, regenkledij, reflectoren voor de winter enz… Al deze dingen kan je ook bij Veritas kopen en ze zijn zeer budgetvriendelijk vind ik zelf… We hebben een dunne waterafstotende jas voor uitstapjes en warmere regendagen voor Vince en super toffe regenlaarzen. Ook hebben we enkele patches die we ergens op kunnen strijken of naaien en die reflecteren.

veritas - unicorns & fairytales

Enkele leuke DIY tips voor de eerste schooldagen

Mama’s (en papa’s) die graag naaien zullen helemaal in hun nopjes zijn. Deze potloodhouder is zo origineel, dat gaat geen ander kind hebben, tenzij ze ook fan zijn van Veritas. Oké, het kan dus wel zijn dat ze hetzelfde hebben maar als juf heb ik dit nog niet veel gezien.

Boeken kaften wordt niet meer zo vaak verwacht als vroeger maar wie graag een origineel kaftje heeft kan het ook met stof doen. Je kan deze twee ideetjes, samen met nog andere leuke tutorials vinden op de website van Veritas.

 

 

Win een back to school set

Veritas heeft een heel leuk Back to school gamma voor kinderen (en volwassenen) en ik heb een leuk pakketje dat ik ga weggeven… Kijk je even mee? Een tof rugzakje, een paar monster laarzen maat 32 en patches om ergens op de bevestigen. Zo ga je goed het nieuwe schooljaar in. Ben je al goed voorbereid? Ik schreef net nog een artikel met 10 tips om het nieuwe schooljaar goed te starten.

veritas - unicorns & fairytales

veritas - unicorns & fairytales

Wil je kans maken op het pakketje voor je eigen kinderen of om cadeau te doen, dan laat je het mij maar weten in de comments. Delen van dit bericht met vrienden is lief maar niet noodzakelijk om te winnen. Een fotootje sturen mag altijd hahaha.

 

WINNAAR IS ROB

 

XOXO Nathalie

You Might Also Like...

36 Comments

 • Reply
  Nathalie vandevyvere
  28 augustus 2018 at 06:40

  De botjes zouden super goed uitkomen nu het school terug begint en we elk jaar nieuwe botjes nodig hebben. Het rugzakje en de labels zou ik cadeau doet aan het zoontje van mijn zus. Voor mijn dochtjertje zou het wat te jongens achtig zijn😂😂

 • Reply
  Veronique
  28 augustus 2018 at 06:50

  Oooh wat een leuke actie! Ik ga de veritas ook nooit buiten met lege handen, vooral fan van hun leuke kinderpyjama’s.
  De monsterlaarzen zouden hier echt een hit zijn! Ze zijn momenteel nog wat te groot voor de boys maar daar groeien ze wel in. En het rugzakje zou super handig zijn voor Finn zijn eerste dagje crèche…
  Fingers crossed!

 • Reply
  Soreyn
  28 augustus 2018 at 06:51

  Zou leuk zijn voor de kleinzoon. Oma zou weer scoren met zo’n leuk cadeautje !

 • Reply
  Liesbeth janssens
  28 augustus 2018 at 07:06

  Super leuk!!! Dat gaat ons oudste zoontje super vinden! Hij start in het eerste kleuterklasje 😍

 • Reply
  Anja
  28 augustus 2018 at 07:13

  Zo leuk voor mijn kleinzoon Max

 • Reply
  marange krouwel
  28 augustus 2018 at 07:16

  heeeeeel leuk voor mijn bijna jarige zoon Sam. Hop naar groep 3, en met het pakketje in style!

 • Reply
  Tamara
  28 augustus 2018 at 07:17

  Wat een leuk pakketje! Die laarzen zijn erg grappig en stoer, daar loopt mijn zoon vast graag op rond. Ik doe graag voor hem mee.

 • Reply
  Hille Morel
  28 augustus 2018 at 07:28

  Leuk ja, ik wil graag winnen!

 • Reply
  Rob
  28 augustus 2018 at 07:35

  Onze zoon heeft net maatje 32, dus dit zou geweldig zijn om te winnen! En ik denk dat mama enkele patches zal moeten bijkopen 😉

 • Reply
  Emmy
  28 augustus 2018 at 07:48

  Wat een toffe laarsjes! Ik ding graag mee voor ons monsterliefhebbertje ☺️🙏🏻

 • Reply
  Katrien
  28 augustus 2018 at 07:53

  wat een leuk pakketje! Zou hier met drie jongens ook goed in de smaak vallen 🙂

 • Reply
  Anita H.
  28 augustus 2018 at 07:58

  Ik ding graag mee.

 • Reply
  elisabeth maria martina
  28 augustus 2018 at 08:07

  wat een origineeel gebaar, verras mijn kleindochter maar met dit luke exemplaar #duimenmaar

 • Reply
  Caroline Minderhoud
  28 augustus 2018 at 08:26

  Leuk voor mijn zoontje die sinds april naar school gaat, alleen mama moet er nog aan wennen.

 • Reply
  Melissa
  28 augustus 2018 at 09:14

  Mijn oudste zoontje kan wel een nieuwe boekentasje gebruiken! Nieuwe laarsjes komen ook altijd van pas, die voetjes groeten zo snel!

 • Reply
  Charlene Velt-Brown
  28 augustus 2018 at 09:19

  Helemaal leuk!! de jongste gaat naar de kleuterklas, dus zou dit geweldig zijn. Die laarzen zullen elle dag gedragen worden, dat is zeker!!

 • Reply
  Anna
  28 augustus 2018 at 09:20

  Ik doe mee voor Sverre.. zoontje van een vriendin die nu voor het eerst naar school gaat..

  Facebook: An Na

 • Reply
  Sandy van geul
  28 augustus 2018 at 09:42

  Ohhhhhhhh wat ontzettend leuk en helemaal de juiste maat, wat zal mijn topper hier blij mee zijn🍀🍀

 • Reply
  Trang
  28 augustus 2018 at 10:38

  Wat een ontzettend leuk setje, speels maar toch stoer. En maatje 32 precies de maat van Day ;). Dus ik doe heeeel graag mee 😀

 • Reply
  karen
  28 augustus 2018 at 12:08

  Heel heel graag voor zoontje Mathis. Hij start in het 1ste leerjaar!

 • Reply
  karen
  28 augustus 2018 at 12:10

  Heel heel graag voor zoontje Mathis. Hij start in het 1ste leerjaar! mijlpaal die om patches en regenlaarzen vraagt… omdat regen ook leuk kan zijn!

 • Reply
  Trotsema fati
  28 augustus 2018 at 12:24

  Wauw wat een geweldige actie weer!
  Ik waag graag een kansje voor 1 van mijn zoontjes.

 • Reply
  De Vleeschauwer Ellemieke
  28 augustus 2018 at 18:34

  waaaw zalig! Mijn oudste zoontje heeft net een 32 van maat, de botjes zouden voor hem zijn. Kleine broer zou de rugzak krijgen en de patches verdelen we, iedereen tevreden…

 • Reply
  leen
  28 augustus 2018 at 20:45

  Dit zou superleuk zijn voor onze oudste kleinzoon! En ook voor zijn kleiner broertje.
  De oudste gaat maandag weer naar zijn type 9-klasje. Hij speelt heel graag buiten, weer of geen weer. Die laarsjes komen dus van pas!
  Zijn jonger broertje mag in november naar school. De rugzak lijkt erg op zijn rugzakje van de crèche, maar is veel stoerder.

 • Reply
  Liesbet Rombaut
  28 augustus 2018 at 23:02

  Ik doe graag mee voor mijn dochtertjes!

 • Reply
  Marian B
  29 augustus 2018 at 14:27

  Een leuk setje! Hier kan mijn zoontje wel wat mee. De laarzen zijn zeker welkom en heeft hij ook meteen een gymtasje!

 • Reply
  Nele
  29 augustus 2018 at 14:59

  Mijn zoontje kan wel een nieuwe boekentas gebruiken, de vorige is versleten. Ook de laarsjes zijn super leuk en zullen binnenkort van pas komen.

 • Reply
  anita kempenaers
  31 augustus 2018 at 15:58

  doe graag mee voor mijn kleinzoontje

 • Reply
  harry brants
  1 september 2018 at 18:41

  leuk voor mijn kleinzoontje die kan altijd wel een nieuw rugzakje en regenlaarsjes gebruiken

 • Reply
  Helena
  9 september 2018 at 14:58

  Ja, ik wil kans maken op zo’n mooi, leuk back to school set, zou hier goed van pas komen en ik heb er hier eentje die geen plas voorbij kan gaan zonder er zijn voetjes in te zetten (Kasper heeft nu maat 31) ook het rugzakje is helemaal zijn ding, alles wat met raketten en ruimte te maken heeft boeit hem enorm.

 • Reply
  Niels
  9 september 2018 at 20:45

  Heel graag mooi cadeau!

 • Reply
  kathy
  10 september 2018 at 10:03

  Wat een super leuk pakket, je zou bijna hopen op regenweer 😉
  Ik waag graag mijn kansje

 • Reply
  kim
  10 september 2018 at 10:43

  zou helemaal top zijn voor stiefzoontje!! doe graag mee

 • Reply
  Stef Nagels
  11 september 2018 at 18:32

  Ik waag graag mijn kansje voor onze lieve zoon Vince!

 • Reply
  wilmsen anita
  12 september 2018 at 08:14

  Ik doe graag mee voor de kleinkinderen

 • Reply
  Rita Jansens
  14 september 2018 at 15:56

  Dit zou een leuk cadeautje zijn voor een van de kleinkinderen.

Leave a Reply