Unicorns & Fairytales
kinderwagen maxi-cosi nova - unicorns & fairytales
Baby musthaves moederschap Musthaves Winactie & Give away zwangerschap

Win de nieuwe exclusieve kinderwagen Nova van Maxi Cosi

Ik heb voor jullie een exclusieve winactie. Vandaag is het de lancering van de nieuwe kinderwagen Maxi-Cosi. Nova. Ze hebben mij gevraagd om de kinderwagen te testen. Dat heb ik met veel plezier gedaan en ik heb besloten de kinderwagen weg te schenken aan iemand die het wel kan gebruiken. Want ik heb er tenslotte al eentje waar ik heel tevreden van ben.

Goede kinderwagen

Een goede kinderwagen is heel belangrijk. Het is één van de eerste aankopen die je doet denk ik. Tenzij je enkel draagdoeken wil gebruiken. Er zijn er zoveel verschillende dat je op de duur de bomen door het bos niet meer ziet. Je gaat dus vaak ook af op reviews van anderen. Ik schreef een blog over hoe je een goede kinderwagen kan kiezen.

lees: 10 tips bij het kopen van een kinderwagen

kinderwagen maxi-cosi nova - unicorns & fairytales

 

De nieuwe kinderwagen Maxi-Cosi Nova

Maxi-Cosi vroeg me of ik het zag zitten om hun nieuwe kinderwagen te testen. Dat wou ik wel doen op voorwaarde dat ik hem daarna mocht wegschenken aan iemand die het meer nodig heeft dan mij. En ik krijg er ook geen geld voor om het te doen. Maar het leek me wel een fijne kans om iemand gelukkig te maken en geloof het of niet maar ik geef heel graag dingen weg. Wanneer ik zie dat ik mensen blij kan maken dan doe ik dat. Ik geef de Nova dus met liefde (en ook een beetje pijn in het hart want hij is wel erg mooi) weg. Ik heb er tenslotte al een kinderwagen en daar ben ik meer dan tevreden van. Wil je graag weten wat ik vond van de Nova dan kan je mijn uitgebreidere review op Zappy.be lezen. Daar kan je hem trouwens ook winnen (dubbel kans)

kinderwagen maxi-cosi nova - unicorns & fairytales

De kinderwagen Maxi-Cosi Nova is een heel mooie wagen, om mee te beginnen. Je kan hem in 3 kleuren verkrijgen. Hij straalt klasse uit en is erg stijlvol. Maar dat is natuurlijk niet alles. Hij heeft grote, schokdempende wielen met anti-lek banden zodat je er op verschillende ondergronden mee kan rijden. De zitting is heel comfi en ergonomisch. Je kan de zitting ook kantelen. Een dutje doen in deze kinderwagen is een luxe. Met één duwtje van de voet klapt de Nova in tot een compact pakket. Zo hoeft je geen 100 handelingen te doen voor hem in elkaar te vouwen. Handig!

kinderwagen maxi-cosi nova - unicorns & fairytales

 

Win (3x) de Maxi-Cosi Nova mét reiswieg twv 748 euro

Ja je leest het goed! Je kan maar liefst 3 keer de Nova winnen. Als dat niet tof is dan weet ik het ook niet. Ben je zwanger of ken je iemand die dit goed kan gebruiken, dan zou ik meedoen. Je kan op mijn blog winnen, via mijn gastblog op Zappy of via Maxi-Cosi zelf. Jij kiest dus zelf lang welke weg je meedoet. TIP: 3 keer meedoen is dus ook 3 keer kans maken.

kinderwagen maxi-cosi nova - unicorns & fairytales

1>> Via mijn blog

Hier kan je meedoen om de Nova te winnen door in de comments mij te vertellen voor wie jij deze stijlvolle kinderwagen (in SAND kleur) wil winnen. De voorwaarden zijn:

 1. Volg Unicorns & Fairytales via Facebook
 2. Tag iemand die dit ook wel zou kunnen gebruiken
 3. Deel het bericht op je eigen sociale media indien je die hebt (Facebook, instagram of twitter)

2>> Via Zappy

Je kan ook via mijn review op Zappy de kinderwagen Nova winnen. Je kan de kleur kiezen! Ga naar Zappy en doe daar mee.

3>> Via maxi-Cosi

Via de website van Maxi-Cosi maak je ook kans. Als je je daar aanmeldt dan maak je kans om de Nova te testen. Gauw daarheen!

kinderwagen maxi-cosi nova - unicorns & fairytales

 

Wil je je al verlekkeren? Bekijk dan onderstaande video.

 

Meedoen kan tot en met 3 oktober 2017. De winnaars zullen op de desbetreffende blogs aangekondigd worden.

Veel succes!

 

winnaar op de blog: marion de bondt

winnaar op zappy: anke van os

 

XOXO Nathalie

 

 

 

You Might Also Like...

79 Comments

 • Reply
  Anna
  26 september 2017 at 20:17

  Ik doe heeeeeeeel graag mee voor mijn vriendinnetje Nikki.. ze is zwanger van haar eerste kindje…!

  Facebook: An Na

 • Reply
  Marion de bondt
  26 september 2017 at 20:29

  Wat een mooie kinderwagen. Wij waren al een maandje voor een kinderwagen aan het kijken en natuurlijk is dit zeker iets om over na te denken. Mijn eerste voorkeur was ook maxi-cosi. Nu dat deze leuke win actie er is twijfel ik zeker niet om meetedoen.
  Bij deze doen we graag mee aan zo een leuke actie en mocht ik deze winnen zal ik als fiere mama achter deze prachtige kinderwagen lopen en weet ik zeker dat ons kleintje enorm cosy ligt ?

 • Reply
  Inge stroobandt
  26 september 2017 at 20:35

  Ik doe heeel heel heel graag mee voor mijn zus! Met twee kindjes en een niet zo perfecte buggy, een prima cadeau!

 • Reply
  Sarah
  26 september 2017 at 20:37

  Ik doe graag mee voor mijn lieve schoonzus Sofie! Ze wordt begin december voor de 2de keer mama van een ongetwijfeld prachtig kindje. We waren samen gezellig gelijktijdig zwanger van elk ons eigen eerste kindje en dat schepte een speciale band! Ik wil haar deze Nova graag cadeau doen omdat ze gewoon een geweldige mama is en ze deze zeker en vast kan gebruiken. Fingers crossed!

 • Reply
  Tessa maes
  26 september 2017 at 20:39

  Ik zou deze fantastische kinderwagen graag winnen zodat ik met mijn baby en vele pleegkindjes erna heerlijke wandelingen kan maken!

 • Reply
  Chantal Heeringa
  26 september 2017 at 20:41

  Wauw wat een gave actie!! Doe graag mee voor ons 3e ukkies die binnenkort geboren wordt ♡ Ben echt maxi-cosi fan! Bij mn 2 meiden de wagen echt wel een beetje versleten waardoor een nieuwe wagen wel op het verlanglijstje staat. Vind het zo’n fijn merk, loopt fijn en heel handig in gebruik, ben benieuwd of deze net zo fijn of misschien zelfs nog wel fijner is.. ziet er op het filmpje in ieder geval echt super uit!!

  • Reply
   Chantal heeringa
   26 september 2017 at 20:42

   Heb mn schoonzusje ook getagd op Facebook voor de actie. Ze verwacht haar 1e kindje en zou hier ook super blij mee zijn!! ?

 • Reply
  Fien Styl
  26 september 2017 at 20:44

  Ik doe graag mee voor mezelf omdat ik zelf een buggy heb die niet 100 procent bij ons past. En ik denk dat deze dat wel zou doen.

 • Reply
  andrea
  26 september 2017 at 20:46

  Mijn man en ik zouden heel graag deze kinderwagen winnen. Twee weken geleden zijn wij de kersverse ouders geworden van Sem. Het zou super leuk zijn om dit voor hem te winnen en met hem in deze mooie wandelwagen de wereld buiten te verkennen.

 • Reply
  Niki van buynderen
  26 september 2017 at 20:47

  Ik doe mee !!!! Een goede vriendin van mij.. is zwanger van haar eerste kindje ! En verdiend om eens in de watten gelegd te worden !!! Zo een leuke win actie !!! Maar voor iemand anders winnen is nog leuker ! We kennen elkaar al jaren en zon leuke win actie kan ik niet voorbij laten gaan ! Ik hoop dat ik win voor men vriendinnetje Tatiana !!! Ze verdiend het echt !!

 • Reply
  Sarah Vangeel
  26 september 2017 at 20:49

  Wij doen heel graag mee aan deze wedstrijd!
  Wij verwachten ons 1e kindje en zijn nog op zoek naar een leuke maxi cosy en kinderwagen.
  Mijn lieve collega is ook in verwachting en kan deze leuke actie waarschijnlijk ook apprecieren.

 • Reply
  Evy Saerens
  26 september 2017 at 20:53

  Ik speel heel graag mee voor mijn liefste zusje. In maart wordt ze voor de eerste keer mama, en daar heeft ze lang op moeten wachten. Ze is al de beste tante van de wereld, en binnenkort ongetwijfeld de allerbeste mama ooit!

 • Reply
  Samantha
  26 september 2017 at 20:56

  Ik doe heel graag mee voor mijn nicht die in verwachting is van haar tweede! Ze zijn juist een aantal weken terug uit Bonaire nadat ze daar 2 jaar hebben gewoond. Het zou een top cadeau zijn!

 • Reply
  Leonie
  26 september 2017 at 21:02

  Zo wat een toffe wagen! Die kunnen wij zeker gebruiken voor bij opa en oma. Onze auto is erg klein, dus kunnen wij niet altijd de kinderwagen meenemen naar opa en oma. Als opa en oma dan zelf een wagen hebben, hoeven we die van ons niet in de auto te proppen. ?

 • Reply
  Stacey katuin
  26 september 2017 at 21:11

  Jaaaey fan van Stoke! Voor onze eerste trotsie is dit toch een super begin?

 • Reply
  Sofie V.
  26 september 2017 at 21:18

  Ik doe heel graag mee. Ben momenteel voor de 2e keer zwanger en op zoek naar een nieuwe kinderwagen, want de vorige is een afdankertje en wel aan vervanging toe. Deze lijkt een hele leuke, mooie en handige! Dus geen schaamte meer zoals met mijn afdankertje. Bedankt om dit te doen!

 • Reply
  Katrien
  26 september 2017 at 21:20

  Wij zijn toe aan een nieuwe, vooral mooie en praktische kinderwagen met baby nr. 3. Mijn vriendin Julie verwacht binnenkort haar kindje en zo’n kinderwagen komt ook van pas.

 • Reply
  Esther
  26 september 2017 at 21:22

  Ik zou graag meedoen voor ons zelf. We hebben er al een maar deze is toch niet zo sterk als ik hoopte want ik moest nu al terug naar de winkel om de opzet in te ruilen omdat ie al kapot was ☹

 • Reply
  Alice
  26 september 2017 at 21:48

  Fijn dat er een nieuwe kinderwagen is uitgebracht door Maxi Cosi! Ik ben ruim een maand geleden bevallen en kan een kinderwagen dus goed gebruiken. Mijn schoonzusje ( @Roseinwonderland), is ook net twee maanden geleden bevallen dus ook zij ziet dit wel zitten! En we gunnen het elkaar haha. Ik spotte dat hij een handige boodschappenmand onderaan heeft dus ik zie het helemaal zitten om hiermee te gaan wandelen. Ik gebruik sowieso zeer vaak de kinderwagen voor uitstapjes én voor de oudste ukkepuk naar school te wandelen. Dus hij zou zeker goed van pas komen. En als je dan ook nog eens zegt dat hij gemakkelijk opklapbaar is (in de Clio en hop op uitstap?) dan ben ik helemaal fan.
  Kleine opmerking ook nog erbij: de link van Zappy is broken!

 • Reply
  Rosalie Sluiter
  26 september 2017 at 21:56

  Ik doe ook heel graag mee voor mezelf!! In december verwachten wij onze tweede dochtertje!
  Onze eerste hebben we in een tweedehands Bugaboo mogen rond rijden, heel veel plezier van gehad maar de Bugaboo is nu wel na vier dames rond gereden te hebben op. Deze maxi cosi NOVA ziet er geweldig uit! Wat zullen wij als trotse ouders en grote zus daar graag achter willen lopen!

 • Reply
  Milla
  26 september 2017 at 22:07

  Wat zou het tof zijn om deze te winnen! Onze buggy (ook van Maxi Cosi) is aan vervanging toe en met een eventueel tweede op komst zou dit welkom zijn!

 • Reply
  Eve Allijn
  26 september 2017 at 22:11

  Wat een mooie en hippe wagen! Ik maak heel erg graag kans op een paar hippe, maar ook handige, wheels! <3

 • Reply
  Yasmin
  26 september 2017 at 23:06

  Oh ja! Ik wil,ik wil! Wij zijn bezig voor een 2e kindje en hopen snel het grote lot te trekken. Maar een leuke nieuwe buggy zou al een leuk vooruitzicht zijn! Ik heb ook enkele super vriendinnen die zwanger zijn en ik gun het hen ook. Dus moest ik hem winnen en ons 2e vriendje laat te lang op zich wachten dan kan ik hem nog steeds cadeau doen aan een toffe andere mama!

 • Reply
  Sofie
  27 september 2017 at 07:00

  Deze kinderwagen zou ideaal zijn voor ons. Wij verwachten namelijk ons eerste kindje in februari. Dit houdt in dat wij ALLES nog moeten aankopen: kleertjes, babykamer, flesjes,… En uiteraard een kinderwagen. Je zou ons een enorm plezier doen als wij deze al van onze lijst kunnen schrappen. Na het lezen van je blog ben ik overtuigd dat hij heel makkelijk is in gebruik én hij ziet er inderdaad zeer klassy uit.

 • Reply
  Marion Poeste Thomas
  27 september 2017 at 08:11

  Wauw ! dat zou onwijs gaaf zijn voor ons 1e wondertje 🙂 natuurlijk ga ik ook even alle andere stappen doorlopen. Dit zou echt een hele mooie start zijn. Een beter begin kan je volgens mij niet wensen wat babyuitzet spullen betreft en dan ook nog van zo’n mooi merk en een super leuk en compleet model wagen.

 • Reply
  Eleen
  27 september 2017 at 11:54

  Op 11/09 is ons tweede kindje geboren. Momenteel hebben wij een de kinderwagen die we voor ons eerste kindje hebben gekregen van mijn zus, en zij had deze ook al voor haar 2 kindjes gebruikt. Aangezien onze buggy dus reeds 4de hands is, zouden we dit nieuw exemplaar heel goed kunnen gebruiken 🙂

 • Reply
  Alix
  27 september 2017 at 12:44

  Ooooh dit zou super zijn! Heb een tweedehands buggy gekocht, maar een nieuwe die me 100% aanstaat zou zoveel leuker zijn voor mijn dochter 😀

 • Reply
  Noor Linn
  27 september 2017 at 14:56

  WAUW!!! Unicorns and fairytales wat een beauty geef je weg!
  Echt perfect voor ons zeg!
  Als ik nu met mijn drie kleine kids op pad ga
  Weet ik dat ik weer voor een uitdaging sta..
  De wagen die ik nu in gebruik heb voor onze jongste telg
  Houdt het nog maar net op de velg!
  Maar deze geweldige unieke ##MAXI #COSI #NOVA is gewoonweg FANTASTISCH voor ons gezin!
  Met deze handige wagen past alles en straks ook de kleinste baby erin!
  Lekker handig in gebruik en kunnen we gezellig op pad!
  Het weggaan met mijn kindjes word ik met deze wagen never nooit zat!
  Hopelijk toveren jullie na 3 oktober een grote glimlach op ons gezicht
  En krijgen wij snel daarna een heel gaaf e-mail bericht!!!
  Op de uitgerekende datum een kinderwagen winnen voor de kleine man!
  Dat kun je je niet voorstellen, dat dat ook echt gebeuren kan!
  We duimen vanaf nu heel hard door
  en mochten wij winnen, roepen we met zijn allen OOOOOOO YEAAAAHHH in koor!!

 • Reply
  Lyn
  27 september 2017 at 19:59

  Wauw, prachtige kinderwagen. Hier zou ik mijn nichtje heeel erg blij mee kunnen maken dus ik doe graag mee voor haar!

 • Reply
  Nathalie
  27 september 2017 at 23:10

  Ooh geweldig!
  We hebben een maxi Cosi maar die is aan vervanging toe… Onze kleine meid zou er nog veel plezier in kunnen beleven.
  We zijn heel graag op pad, hier tussen de weilanden maar ook in het stad!

 • Reply
  Amy Van den Wyngaert
  27 september 2017 at 23:34

  Ik wil graag mijn schoonzusje Fauke Synquintyn nomineren om deze mooie buggy te winnen.
  Ze is uitgerekend voor begin december, terwijl wij dan spijtig genoeg in het buitenland vertoeven.
  Om mijn schuldgevoel af te kopen dat we niet bij deze blijde gebeurtenis kunnen aanwezig zijn, zouden we haar graag een mooi, leuk cadeau als de buggy kunnen schenken…
  We gunnen het haar van harte ❤️

 • Reply
  Amy Van den Wyngaert
  28 september 2017 at 00:26

  Ik zou hem cadeau doen aan mijn schoonzus Fauke, die uitgerekend is voor begin december van haar eerste kindje.
  Aangezien wij dan in het buitenland vertoeven, kunnen we niet aanwezig zijn op deze blijde gebeurtenis en pas ten vroegste een maand of 2 later haar oogappeltje bewonderen.
  Het zou leuk zijn om haar te kunnen verrassen met een mooi, leuk, praktisch en origineel cadeau als de Nova.
  Bovendien zouden we er een beetje ons schuldgevoel mee kunnen afkopen… ?
  Want dit kindje is heel lang verwacht, gehoopt en gewenst geweest !!! ❤️❤️❤️

 • Reply
  Stephanie
  28 september 2017 at 02:41

  Super! Zouden we kunnen gebruiken voor ons metekindje..
  Zij verdiend alleen maar het beste!

 • Reply
  Jeanet Thomas Pels
  28 september 2017 at 07:50

  ik weet zeker dat mijn oudste dochterdeze mooie kinderwagen straks heel goed kan gebruiken. Ze eindelijk zwanger is na een lang en zwaar traject met veel tegenslag en zal mij straks voor het eerst oma maken  heel bijzonder … ik zou graag voor haar de maxicosi nova willen winnen, lijkt me heel mooi haar dit geweldige kado te kunnen geven via Unicorns & fairytales en ik weet zeker dat ik er dan straks als troste oma ook een keer achter mag lopen. Vriendelijke groetjes Jeanet Thomas Pels

 • Reply
  Miekske Dingens
  28 september 2017 at 10:42

  Waanzinnig graag een kansje! Zelf hadden we met onze kapoen de kinderwagen van de schoonzus geleend. Deze had zij 2dehands aangekocht, maar nadat zowel haar 2 bengels en de onze er nog van hebben genoten, is ie echt toe aan vervanging! <3 Daarom heel erg graag een kansje voor zo'n prachtige upgrade! <3

 • Reply
  fatima
  28 september 2017 at 15:21

  Deze prachtige kinderwagen gun ik zeker voor mijn pas geboren engeltje.

 • Reply
  Rose
  28 september 2017 at 21:13

  Ik zou een hele hoop mama’s kunnen opsommen die dit mogen winnen, maar eigenlijk zou ik mezelf ook wel graag kandidaat stellen 😉 Wij zijn enorme fans van de circle of life, maar onze kinderwagen begint toch een beetje uit de cirkel te vallen, dus willen we graag een nieuwe cirkel beginnen (met genoeg toekomst in het verschiet). Mijn zoontje is 2 maanden en zal vast niet de jongste spruit van de familie blijven 😉 En als het echt moet zal ik ook delen met mijn schoonzus die ook pas een gezinsuitbreiding heeft meegemaakt. Opties genoeg 🙂 x Rose x

 • Reply
  Robine
  28 september 2017 at 22:13

  “Wie niet waagt, wie niet wint” Om even mijn schoonzus te citeren, die natuurlijk graag met zo’n prachtige én praktische wandelwagen zou paraderen. Uiteraard met haar kleinste baby-boy erin.
  Maar natuurlijk gun ik de ultieme off-roader, mijn man, ook deze all-terrain kinderwagen zodat hij nog veel zandkuilen en verkeersdrempels kan nemen zonder dat ons zoontje er al te veel last van heeft (las ik daar schokdempende wielen?)
  En dan voor mezelf om een einde te maken aan het worstelen met “opplooibare” wandelwagens…
  Maar zal Lex zijn zachte rijtuig wel willen weggeven? 😉 Fijne en duidelijke review!

 • Reply
  josé thomas
  29 september 2017 at 11:13

  Wat een mooi idee om zo deze exclusieve kinderwagen nova van maxi cosi te verloten en ook een erg mooie kleur. ik tag Ron Poeste als papa to be kan hij zeker zo’n mooie wagen gebruiken  Ik heb het bericht ook gedeeld en de pagina volgde ik al

 • Reply
  Vanhee tatiana
  29 september 2017 at 11:53

  ikzelf ben 14weken zwanger en het zou heel tof zijn als ons meisje in de mooie nova zou kunnen vervoert worden. Zou leuk zijn eens iets te winnen!

 • Reply
  Anke van Os
  29 september 2017 at 12:04

  Wow, las al op je Instagram dat er een fantastische give away aan kwam.. Deze overtreft inderdaad alles! Onze zoon (ook Lex!) is maandag exact één maand oud. Momenteel rijden we nog rond met een grote wandelwagen. Mooi en fijn maar minder praktisch om snel op te klappen en ineen te zetten. Voor binnen een paar maanden lijkt het me dan ook helemaal ideaal om te kunnen overschakelen op deze praktische en stijlvolle buggy. En nu duimen!

 • Reply
  Marian B
  29 september 2017 at 21:36

  Wow, wat een super toffe winactie! Wij hebben een oude kinderwagen, die telkens op en neer gaat naar opa/oma als zij oppassen. Dat is een heel gesleep, auto in auto uit…. Als wij nou deze mooie super wagen zouden winnen dan houden we die uiteraard zelf (erg mooi) en gaat de oude naar opa en oma. Erg handig, zeker nu er meer kleintjes zijn in de familie.

 • Reply
  Saskia Wesbeek
  29 september 2017 at 23:48

  Wauw wat een mooie kinderwagen. Die van ons is aan vervanging, dus deze zou heel erg welkom zijn.

 • Reply
  Mariël
  30 september 2017 at 13:47

  Wauw, een vriendin haar wagen is nu bij de derde wel aan vervanging toe. Ik doe graag mee voor haar.

 • Reply
  Elisabeth
  30 september 2017 at 18:23

  Hoe prachtig is deze kinderwagen? Uiteraard wagen we graag onze kans!
  Zo te lezen is het een veelbelovende kinderwagen. En ook met de regenhoes erover blijft hij mooi! Daarnaast blijkt hij nog erg functioneel te zijn. Ook al is het niet het meest babyproof-kleur, ik heb een zwak voor de SAND uitvoering ❤️

 • Reply
  Melissa krijns
  30 september 2017 at 22:59

  Ik doe graag mee voor beste vriendinnetje. En wil haar hiermee dan ook verassen.

 • Reply
  Marita Cuypers
  1 oktober 2017 at 11:38

  Graag doe ik mee voor mijn dochter voor onze kleinzoon. Het lijkt me echt een heel fijne en praktische kinderwagen!

 • Reply
  Roosje Berg
  1 oktober 2017 at 12:58

  Ik doe ook heel graag mee om mijn lieve vriendin te kunnen verrassen! Zij verdient een gaaf cadeau voor haar en de baby! Na een turbulente zwangerschap is dat meer dan welkom!! Ook omdat deze zo prachtig is! Kan ze er echt achter stralen! Wauw tranen van geluk als ik haar dit zo mag schenken!

 • Reply
  Ramona Bruijgom
  1 oktober 2017 at 20:39

  Wat een droom! Ik ben nu 30 weken in verwachting van onze eerste, het wordt een jongen.. Begin december ben ik uitgerekend en we zitten nu ook nog midden in een verhuizing! Ik heb nog veel te weinig tijd gehad om me te richten op fijne en leuke dingen voor de baby helaas… Deze geweldig mooie, veilige en verantwoorde Maci Cosi kinderwagen uit de nieuwe collectie zou een super mooi en leuk begin zijn <3!! Wat is hij mooi en stijlvol en zouden ik en onze kleine jongen daar veel plezier van kunnen hebben ^_^!!

 • Reply
  Rebecca
  1 oktober 2017 at 21:18

  Deze wil ik graag winnen voor m’n schoonzus! Zij kunnen dit item dan al van hun babylijst schrappen!

 • Reply
  Cindy
  1 oktober 2017 at 23:11

  Whoehoeeeeeeeeeei❤❤❤ wat kennismaking! ! ?
  Wat spectaculaire actie!!?
  Kijk mijn ogen uit!???

  ✔ Actie GELIKED
  ✔openbaar Gedeeld.?
  ✔vrienden uitgenodigd!
  ✔Pagina geliked

  ALLE STAPJES DOORLOPEN! !
  Wat zou dit verassing zijn! !
  Mocht ik winnen. ?
  Dan is het gegaan met de stilte!!???.
  ✔ga ik gillen en juichen van blijdschap! !!
  Nu ga ik HÉÉL héél hard duimen!???
  #hopen voor mijn zus haar eerste wondertje

 • Reply
  Valerie W
  2 oktober 2017 at 07:41

  Ik wil hem super graag winnen voor mijn schoonzus die pas zwanger is.

 • Reply
  Valerie W
  2 oktober 2017 at 07:47

  Ik zou hem heel graag willen winnen voor men broer die zijn eerste kindje verwacht.

 • Reply
  Inge
  2 oktober 2017 at 12:15

  Ik zou heel graag willen meedoen om deze te winnen. Ik ben momenteel 18 weken zwanger van ons eerste kindje.
  Bij de gedachte te moeten opzoek gaan naar “de perfecte” kinderwagen krijg ik het al een beetje benauwd, zoveel keuze en opties om dan nog maar over de kleuren en prijzen te zwijgen.
  Deze kinderwagen ziet er niet alleen mooi uit maar lijkt me ook nog perfect om ons eerste kindje mee te verwelkomen.
  Ik heb op facebook men zusje getagd, want ook zij is zwanger, kunnen we lekker de kinderwagen eens uitwisselen :).

 • Reply
  Hailey Ilani Jay
  2 oktober 2017 at 13:41

  Oh wauw….ik doe mee voor mijn nog ongeboren nichtje…..ik ben zo trots op haar mama!! En zo dankbaar dat ze haar gevoelens heeft gevolgd. En om te laten zien hoe trots ik ben en hoe enorm ik haar steun….wil ik zo graag laten zien hoe ze zorgeloos kan genieten van haar wondertje! Echt een geweldige actie! Ik ga duimen! En mocht ik winnen voor haar, dan kan ik zeggen dat dit een zeer welkome prijs is! Liefs!

 • Reply
  Nadia Gard
  2 oktober 2017 at 15:00

  Oh wat fijn! Ik zou graag de kinderwagen willen winnen wij hebben nu een duowagen voor ons kids maar ons zoontje is 2 en ons dochtertje is van 19 juli dit jaar dus bijna 3 maanden en we zouden graag voor haar een aparte wandelwagen willen zodat ons zoontje ook gewoon in zijn eigen buggy kan zitten als we lekker met zijn alle naar buiten gaan. Die duowagen is hij echt te groot voor hij is 2 maar lijkt wel iemand van 4 jaar zo groot is hij en stevig gebouwd haha.

 • Reply
  Trui
  2 oktober 2017 at 15:27

  Wat een knappe kinderwagen! Zou fantastisch zijn om ons tweede kindje in te vervoeren dattracties we over enkele dagen zullen verwelkomen! Duimen maar voor zalige wandelingen in de toekomst!

 • Reply
  E
  2 oktober 2017 at 15:30

  Ik doe, met een beetje schaamte, mee voor onszelf. Wij hebben reeds één prachtige peuter thuis en zijn momenteel al een hele lange tijd bezig om een tweede wondertje te krijgen, via de lange, pijnlijke en dure IVF-weg. Voorlopig al anderhalf zonder succes. We kochten destijds een tweedehands kinderwagen, omdat we dachten dat die er nog perfect uitzag en we dachten dat die meer dan ok zou zijn, en dat was ook zo. Intussen (wisten wij veel) begint er toch vanalles te haperen en is het niet meer zo aangenaam om met onze kerel te gaan wandelen met deze buggy… Een nieuw, degelijk exemplaar (geschikt voor groot en hopelijk binnenkort weer klein) zou zó fijn zijn, want we hebben er momenteel het budget niet voor om naast fulltime crèche en fertiliteit ook nog zo’n grote stukken aan te kopen… Dus wie weet hebben we via deze weg eens geluk. En oja, hij ziet er gewoon ook geweldig hip uit! Ik volg jullie pagina al een hele tijd, maar wil dit berichtje liever niet en plein public delen, voor onze eigen privacy…

 • Reply
  Anneleen J
  2 oktober 2017 at 17:30

  Wat een mooie wedstrijd en ideaal voor mijn lieve zus en aanstaande mama!
  Evelien is een prachtig persoon met een groot hart en samen met haar man Dieter verwachten ze eind maart hun eerste baby’tje. Een groot avontuur waar ze met veel liefde naar uitkijken!
  En als toekomstige meter (enthousiasme alom!) zou dit alvast een mooi eerste cadeau zijn 🙂
  Liefs x

 • Reply
  Nanske
  2 oktober 2017 at 17:34

  Ikzelf ben niet altijd helemaal mee met Social Media, maar hoorde mijn dochter over deze winactie praten en wilde toch graag een kansje wagen voor haar! 2017 is voor haar en haar partner een leuk, maar een bewogen DUUR jaar. (->Verhuis, huwelijk van de schoonzus, dochtertje op komst en tot slot heeft ze als niet benoemde kleuterjuf geen vooruitzicht op nieuw werk binnenkort)
  Om deze redenen hadden mijn dochter en partner besloten om een tweedehands kinderwagen te kopen. Bij nader inziens is het model is echt al stroever om in en uit te klappen(zeker met haar kleine gestalte), meer beschadiging of mankementjes dan ze eerst hadden gezien, kortom…een beetje een tweedehands miskoop. Ik vind het best sneu! Daarnaast laat mijn kleindochter op zich wachten, dochterlief is nu 3 dagen over tijd. Met het huwelijk van de schoonzus dat voor de deur staat volgend weekend, brengt dit toch wel wat stress met zich mee! Ik zou haar een hart onder de riem willen steken met het winnen van deze prachtige buggy als kraamcadeau. En last but not least…Een buggy in deze prachtkleur, zou perfect passen bij mijn ‘herfst-kleindochter’ ! VELE GROETJES EN SUCCES VOOR IEDEREEN. ELKE MAMA( 2BE) VERDIENT DIT!

 • Reply
  Stef MC
  2 oktober 2017 at 18:14

  ⛔⛔⛔❎❎❎ STOPPPP SCROL NIET VERDER ❎❎❎⛔⛔⛔

  Heb ik ook niet gedaan want SJONGE JONGE dit is echt wel een ontzettend leuke actie!!!!!

  Kun je enthousiast over worden bij het lezen ervan????

  Dus JAAAAA Unicorns & fairytales IK WIL DOLGRAAG EEN KANSJE WAGEN!!!!

  Mijn vriendin is zwanger van de vierde!
  De kinderwagen nogmaals in gebruik..niet omdat hij nog kei mooi is…sorry ?.. of cool en hip…want dat is hij niet??
  Maar… tja… bij een vierde dan doe je dat?
  Dus…..een nieuwe kinderwagen zou natuurlijk wel supergaaf zijn!!
  Dus ik tag Noor Linn omdat ik haar dit ontzettend gun!!!

  Liken…. #MAARALTEGRAAG

  Delen… #NATUURLIJK

  #FINGERCROSSED #IKWORDHIERBLIJVAN #LIKESHARE #WHOEHOEEEEEEEEEEE
  #nova
  #maxicosi

 • Reply
  Nico De Mulder
  3 oktober 2017 at 08:30

  Ik hoorde mijn vrouw gisteren nog vertellen over de nieuwe kinderwagen van Maxi Cosi. Dus bij deze doe ik graag me aan de wedstrijd om haar te verrassen! Wij hebben een dochter van 2jaar en 3 maanden en tegen januari verwachten we onze 2e. We hebben een kinderwagen gekregen bij de geboorte van onze eerste meid, deze was al een 2ehandsje. Na nog eens goed gebruikt te zijn kan deze nog wel dienst doen, maar je ziet wel dat er enkele dingen aan beginnen te mankeren. De wielen draaien niet zo goed meer, er zijn enkele lusjes afgebroken, de kap blijft niet zo goed meer staan, …
  Zelfs ik moet toegeven dat deze wel een erg mooie kinderwagen is. Hij ziet er ook nog eens erg praktisch uit. Ik weet zeker dat ik goede punten zou scoren als ik ervoor kan zorgen dat deze onze richting uit komt 😉

 • Reply
  Belfi
  3 oktober 2017 at 08:51

  Deze heeft werkelijk alles wat ik als min-puntje heb aangeduid bij onze huidige kinderwagen. We kregen deze 2e handswagen van mijn mama Renate Sleuwaegen en dit was een topkado voor onze eerste kindje! Nu hij nog eens bijna 2,5 jaar dienst heeft gedaan begint hij toch wel zware gebruikssporen te vertonen…in januari verwachten we ons 2e kindje. De kinderwagen zal bij ons dus een topthuis krijgen!!! Wat ik ervoor zou doen om deze de onze te mogen noemen!!!??

 • Reply
  Decuyper Sofie
  3 oktober 2017 at 09:24

  Oef! Nog net op tijd om deel te nemen!
  Voor het ogenblik mogen wij rond cruisen met een tweedehands maxi-cosy mura. Een super handig ding maar hij heeft jammer genoeg bijna zijn beste tijd gehad! Alhoewel ik dit wel spijtig vind want ben altijd zeer tevreden geweest van dit model. Daarom zou de maxi-cosi Nova een super cadeau zijn voor mij en m’n prinsesje!

 • Reply
  Micky Groot
  3 oktober 2017 at 14:14

  Ik doe heel graag mee voor een lieve vriendin Lisa die vorige week voor het eerst mama is geworden na 7 jaar dromen ? ze heeft nog geen kinderwagen. Haar kleine schat is iets te vroeg geboren maar wauw wat een wonder! Ik gun deze bijzondere vriendin een maxi-cosi Nova zodat ze na haar herstel heerlijk kan gaan wandelen met haar kleine wonder ?

 • Reply
  Chloe de groot
  3 oktober 2017 at 14:42

  Op dit momet ben ik 32 weken zwanger van ons eerst wondertje. We zijn zo gelukkig en blij dat we dit mogen meemaken. De Maxi-Cosi Nova lijkt ons een heerlijke kinderwagen. Daar zouden we graag vele prettigw wandelingen mee willen maken.

 • Reply
  Wendy le grand
  3 oktober 2017 at 14:46

  Onze lieve vriendin is afgelopen week eindelijk moeder geworden! Ze heeft jaren gedroomd van een lief klein wondertje. Na alles wat ze heeft doorstaan zou ik heel graag deze kinderwagen voor haar winnen.
  Je verdient het lieve Lisa Josje Smit

 • Reply
  Joe Hanna
  3 oktober 2017 at 14:52

  Voor Lisa:
  Ze staat altijd klaar voor haar vrienden. Familie heeft ze niet, behalve haar man. En nu zijn ze gezegend met een mooi dochtertje van een paar dagen oud. Voor iemand die zoveel voor anderen heeft gedaan verdient ook zij een meevaller. Hoop dat u haar deze Nova van maxi-cosi gunt ?

 • Reply
  Lisa Smit
  3 oktober 2017 at 15:02

  Wat een prachtige wagen! Heel graag zou ik deze Maxi-Cosi nova willen winnen. We hebben nog geen kinderwagen voor ons 4 dagen jonge wondermeisje. Na 7,5 jaar hopen en dromen zijn wij de gelukkigste papa en mama geworden ?
  Ik wil alvast mijn lieve vrienden bedanken voor het meedoen voor mij. Dankjewel lieverds!

 • Reply
  KWD
  3 oktober 2017 at 15:57

  Super hoor, zo een actie! Ben je niet de winnaar en toch op zoek naar een nieuwe kinderwagen met de meeste korting? Zeker even op KinderwagenDeal .nl kijken!

 • Reply
  Kelly verhoft
  3 oktober 2017 at 19:45

  Ik zou hem graag winnen voor mijn eigen toekomstige spruit! Ik ben op dit moment 3 maandjes onverwacht zwanger en zou deze financiële meevaller echt wel kunnen gebruiken ? fingers crossed ??

 • Reply
  Chaka Jean Pierre
  4 oktober 2017 at 01:47

  Ik zou héél graag willen winnen!❤️ Ik ben sinds 4jr woonachtig op St. Maarten, maar was voor een cursus in NL. 3 dagen voordat ik weer naar huis zou, werd St. Maarten door orkaan Irma getroffen.. Mijn partner is daar nog, om te helpen met de wederopbouw. Omdat ik zwanger ben wordt het afgeraden om nu terug te gaan.. Hierdoor gedwongen zonder elkaar.. en mist hij nu het grootste deel vd zwangerschap. Het is helaas niet mogelijk om voor een paar maanden naar NL te komen, want dan verliest hij zijn baan.. Het winnen vd Nova zou erg welkom zijn zodat we dat geld ergens anders aan kunnen besteden.. ??

 • Reply
  Doris
  4 oktober 2017 at 11:13

  Dag Nathalie,

  Graag zou ik hem winnen voor… Mijn eerste kind nl, mijn dochter Ties! Zij is 2 maanden oud en ondanks dat we een tweedehandsbuggy gekregen hebben, zou ik graag een kinderwagen hebben die net zo straalt als zij!

  ❤️

  Een heel trotse mama ❤️ Doris

 • Reply
  Kimia van der Lee
  4 oktober 2017 at 11:33

  Ik doe ook graag mee!
  Maart 2018 verwachten wij ons eerste kindje. We zijn al een beetje rond aan het kijken voor een kinderwagen en onze eerste keuze was al gevallen op de Maxi-Cosi nova. Zou echt zo tof zijn 😀

 • Reply
  Michael noo
  4 oktober 2017 at 20:50

  Ik zou deze heel graag willen winnen voor een nichtje van mij die begin 2018 een kleintje verwacht! Dit zal een prachtig cadeau zijn en ik kan niet meer stuk wat ook belangrijk is! Maak dus heel graag kans op deze prachtige kinderwagen

 • Reply
  dejaegher veerle
  5 oktober 2017 at 11:23

  Mijn dochter al haar vriendinnen verwachten zowaar een kindje , dus doe graag mee om één van hen gelukkig te maken !

 • Reply
  Evi Huys
  5 oktober 2017 at 15:54

  Ik doe graag mee voor mezelf, zwanger van ons 3de kindje en een nieuwe wandelwagen is erg welkom aangezien de andere 2 de vorige erg goed gebruikt hebben. En als 3de kindje zal hij/zij al vaak dingen moeten gebruiken of aandoen die de andere 2 ook hebben gehad, maar een hele nieuwe wandelwagen zou toch speciaal zijn. Het zou ook het eerste zijn dat zij/hij dan krijgt!

 • Reply
  Melissa Bos
  6 oktober 2017 at 07:55

  Wij doen hier ook absoluut mee. Ik gun de wagen mijn vriendin, die op dit moment zwanger is. En wat een toffe, handige wagen! Heb op facebook het bericht gedeeld.

  Facebook: Melissa Bos
  Instagram: Melisbos

 • Reply
  Dionisia estefania rodriguez
  7 oktober 2017 at 11:01

  Graag zou ik willen dat me vriendin Chaka Jean Pierre en haar vriend Jay deze super maxi-cosi winnen! Ze moet nu in nederland blijven tot de bevalling omdat de orkaan op sint maarten alles heeft verwoest, haar vriend zit nu nog op sint maarten om alles weer op een rijtje te zetten daar. Ik gun haar dit zo erg! Ze kan de maxi-cosi nu extra hard gebruiken na alle omstandigheden. Ik hoop heel erg dat ze het kan winnen.

Leave a Reply