Unicorns & Fairytales
leuke en educatieve apps voor kinderen - unicorns & fairytales
Boeken kinderboekenseries Leesboeken Luisterboeken & muziekboeken My life Winactie & Give away

Luisterboeken en digitale leesboeken voor 1 cent bij BOL.COM + Win een boekenbon van 30 euro

Met heel de corona crisis zouden we nog vergeten dat het nog steeds JEUGDBOEKENMAAND is. Lezen is belangrijk. Het is leerrijk, ontspannend, informatief. Daarom zetten ook veel uitgeverijen in op gratis tools deze periode. Bol.com komt ook met iets leuks: luisterboeken en digitale leesboeken aan 1 cent. Ideaal voor studenten die boeken willen of moeten lezen en niet naar de bib kunnen gaan. Ook leuk om in hoeken in de klas te gebruiken. Hamster boeken en geen eten zou ik zeggen 😉 

Digitale leesboeken voor 1 cent 

Tijdens de Corona crisis biedt Bol.com digitale leesboeken en gratis luisterverhalen aan. Dat is fijn, want we mogen lezen niet vergeten. Het is belangrijk en het brengt ons ontspanning. Je kan de digitale leesboeken en luisterverhalen aankopen voor 1 cent. Hoe werk dat nu? 

 • Download de gratis Bol.com Kobo app in de Google Play Store of Appstore
 • Reken de boeken af voor 1 cent
 • Log in op de app met je Bol.com account
 • Lezen maar!
 • Je kan de boeken ook bewaren voor later
 • Elke week verschijnen er 10 nieuwe digitale leesboeken en het zijn toppers hoor. Ga dus zeker eens een kijkje nemen. 

Iedere dag 4 voorleesfilmpjes

Naast deze digitale leesboeken en  luisterboeken voor 1 cent vind je op de pagina ook 4 voorleesvideo’s. Iedere dag komen om 9.00 uur 4 nieuwe video’s online. Een leuk begin van de dag! 

Ga naar de digitale boeken en voorleesverhalen

digitale leesboeken en luisterverhalen - unicorns & fairytales

Jeugdboekenmaand THEMA KUNST

Ook op bol.com vind je natuurlijk allerlei Toppers voor de jeugdboekenmaand thema KUNST ! Kunst met kinderen is belangrijker dan je denk, dus die boeken komen zeker nog van pas. Ook voor leerkrachten zitten daar zeker pareltjes tussen!! Creativiteit is in onze huidige maatschappij zeer belangrijk (dat is het eigenlijk altijd geweest, anders zouden zaken niet uitgevonden zijn). Maar ook om snel oplossingen voor problemen te vinden kan het handig zijn. Kunst bevat veel meer dan enkel knutselen met verf en potloden. Naast digitale leesboeken vind je dus ook veel meer leuks. 

Lees: Tips om creatief aan de slag te gaan met (je) kinderen: do’s & dont’s

 

Onze keuze bij bol.com

Wij hebben boeken uit de reeks kinderboeken van de jeugdboekenmaand gekozen en dat zijn 3 toppers om met kinderen aan de slag te gaan… 

Het meisje dat nevel weefde

digitale leesboeken en luisterverhalen - unicorns & fairytales

Dit is een super super mooi magisch verhaal over een meisje dat een diepe pijn heeft. Waarschijnlijk door de scheiding of het gemis van haar ouders. Om haar pijn en anderen hun pijn te bedekken weeft ze nevel. Daardoor is haar omgeving eigenlijk zo goed als bedekt met nevel. In het boek wordt de nevel voorgesteld met kalkpapier. Het heeft een enorm mooi effect. Bovendien zijn de stukken tekst zo geformuleerd en geplaatst dat het haast poëtisch is. Het geeft het verhaal een extra dimensie. Op een dag krijgt het meisje een brief van haar vader. Hij komt naar haar toe. De herinneringen brengen weer ene lach op haar gezicht en een zonvloed. Daardoor wordt het boek beetje bij beetje overgoten met een gele zonnegloed. 

Een prachtig verhaal om met kinderen aan de slag te gaan over gevoelens of moeilijke thema’s zoals scheidingen en verlating. 

Creatieve verwerking zou kunnen zijn dat de kinderen zelf iets kunnen weven en hun gevoelens erin steken door middel van kleur. 

Nijntje wordt kunstenaar

digitale leesboeken en luisterverhalen - unicorns & fairytales

Nijntje gaat naar het museum en raakt geïnspireerd door al het moois wat ze daar ziet. Thuis pakt ze meteen papier en kleurpotloden om te gaan tekenen. Aan het eind van de dag maakt ze met haar tekeningen thuis een eigen museum! Leuk voor Lex omdat hij momenteel in de Nijntjes klas zit. Nadien, als hij wat groter is schenken we dit aan zijn juf! 
Het boek is in samenwerking met Tate Gallery in Londen ontwikkeld. In dit boek ontdekt nijntje wat je met vormen en kleuren kunt doen.

Lees ook: Tellen, kleuren en motoriek oefenen bij kinderen

en ook: Maak van je kind een echte wetenschapper en bouw een wetenschapslab thuis

Meneer René

digitale leesboeken en luisterverhalen - unicorns & fairytales
 
De hond Meneer René (een verwijzing naar de Belgische surrealistische kunstschilder René Magritte) schildert zo goed dat zijn schilderijen echt lijken. Alleen koopt niemand ze en heeft hij honger. Als de schilderijen van meneer René werkelijk echt worden, kan hij alles krijgen wat hij wil door het te schilderen. Hij schildert blij al zijn wensen, die ook steeds groter worden. Totdat Roos, een konijn, bij hem aanbelt, omdat ze een schilderij van hem wil kopen. Maar een schilderij maken kan hij niet meer. Wat nu? Meneer René bedenkt een slim plan en ontdekt zo wat hij het aller-, allerliefste wil. Een mooi, kleurrijk, eigenzinnig en humoristisch prentenboek met één tot twee paginagrote prenten, waarbij de tekst duidelijk leesbaar in de prent staat. De dieren worden op menselijke wijze weergegeven, met kleren aan. Emoties zijn duidelijk weergegeven. In de prenten is veel te ontdekken, zoals een ontmoeting tussen twee roodborstjes, die pagina’s verder een wonderlijke afloop heeft. De illustrator/auteur is meerdere malen bekroond met de prijs van Kinder- en jeugdjury Vlaanderen. Vanaf ca. 4 jaar.
 
Nadien kan je samen met je kinderen fantaseren over wat ze graag zouden levend maken. Dat schilderen ze. 
 

 

WIN EEN BOEKENBON VAN 30 euro 

Wil jij ook graag een fysiek boek kopen om deze dagen te vullen? Of om met je kinderen aan de slag te gaan? Ik schenk een boekenbon van BOL.COM weg ter waarde van 30 euro. Daarmee kan je enkel boeken kopen. Niets anders. Niet erg, want daarvoor doen jullie toch mee?? 

 1. Laat me weten welk boek zeker in jouw top 10 staat 
 2. Laat me weten waarom jij deze boekenbon zou moeten winnen 
 3. DUIMEN MAAR. Delen van dit artikel op sociale media is altijd fijn!!!

KLIK OM METEEN TE KIEZEN…

digitale leesboeken en luisterverhalen - unicorns & fairytales

WINNAAR IS SABINE LEIJNEN

 

XOXO Nathalie 

 

Boeken

You Might Also Like...

51 Comments

 • Reply
  Isabel
  25 maart 2020 at 06:48

  Boeken hebben we hier nooit te veel. Dus waag ik zeker mijn kans. Mijn kindjes missen de bibbezoekjes wel. Jarno leest de volledige reeks vd Waanzinnige Boomhut. Maar we ontbreken nog 1tje. Sivar is nog wat jong, maar kan zich goed bezighouden met zoekboeken.

 • Reply
  Veronique Pauwels
  25 maart 2020 at 06:53

  Heel wat boeken op mijn nog te kopen lijstje .
  Keuze zou moeten gemaakt worden tussen kinderboeken of boeken voor volwassenen. Er staan 364 boeken op mijn goodreads lijstje “Want to read” dus keuze genoeg! 😉🥰

 • Reply
  Melissa
  25 maart 2020 at 07:06

  Beste Nathalie, om de Corona-crisis door te komen bestelden we voor onze dochter van 8 jaar een aantal boeken uit een reeks via bol.com. Ze heeft van Blitz en Olivia (mijn geheimen) deze week deel allebei deel 1 gelezen. Met deze bon zouden we van beide reeksen de andere boeken kunnen bestellen 😉 Top-wedstrijd!! 🍀🤞🏻🍀🤞🏻🍀 Houd jullie goed in deze vreemde tijden!! 😘

 • Reply
  Anna wienen
  25 maart 2020 at 07:19

  Hele gave actie!!!

  Ik ben zelf meer van psychologie boeken over hoe mensen zijn en gedrag..

  Maar voor mijn dochter kwam ik een geweldig boek tegen “Das NEINhorn” helaas niet vertaald in het Nederlands, maar dat geeft niet doen we gewoon meteen een cursus Duits erbij 😁

 • Reply
  Tamara Jongkees
  25 maart 2020 at 07:19

  Dat zou leuk zijn! Er zijn zo veel prachtige boeken. Het boek over vulkanen van wille weten staat op ons lijstje, net als de boeken over de ruimte. Wij missen thuis de bibliotheek wel, dus zelf een nieuw boek uitzoeken zou mijn zoon heel fijn vinden.

 • Reply
  Gryson Wim
  25 maart 2020 at 07:22

  De boekjes van Nijntje zouden echt als geroepen komen voor mijn kleindochtertje Fleur. Mama is gelukkig nog thuis na de bevalling op Valentijn van Senne, een broertje voor Fleurtje maar het zijn lange dagen om te vullen met 2 ukkies in huis. Leuke boekjes zijn dus zeker welkom.

 • Reply
  Kizzy Van Velthoven
  25 maart 2020 at 07:25

  Dit zou geweldig zijn!! Voor mijn jongste zou ik graag Het buitengewone beestjesboek kopen, voor mijn oudste een beginnend leesboek over auto’s. Zelf ben ik fan van Tosca Menten voor in mijn klas en thuis.

 • Reply
  Elke
  25 maart 2020 at 07:32

  Wat een leuke actie en tips! Ik speel graag mee voor mijn 2 kuikens: Nijntje wordt kunstenaar zou Louise heel leuk vinden,en Lenn heeft de Avi boekjes van Jommeke op zijn verlanglijstje staan. Wij duimen🤞🤞🍀voor onze boekenwurmpjes😁

 • Reply
  Anneleen De Visscher
  25 maart 2020 at 07:40

  Oh wat een super leuke wedstrijd. Ik zou heel graag het boek ‘Ik ga op reis en ik neem mee… de kinderen kopen’. Eventjes egoistisch, zodat ik af en toe kan wegduiken in een boek. Met de andere centjes mogen de kindjes een boek kiezen. Dat zal waarschijnlijk een zoekboek zijn, vinden ze beiden geweldig!

 • Reply
  Kristel Gubbels-daemen
  25 maart 2020 at 07:48

  Wat een super mooie en gave winactie.

  Onze dochter Noor is net begonnen met lezen en kan nog veel oefening gebruiken. Ze leest elke dag dus die boekenbon komt als geroepen.

  https://www.bol.com/nl/p/dol-op-lezen-elise-redt-de-eenhoorn/9200000103838457/?bltgh=ksS8b4ZvBuB6i0t7xbJBFg.1_4.5.ProductPageUrl
  Dit boek lijkt ons geweldig voor haar hiermee kan ze een leuk verhaal leren lezen.

  Voor de jongste dochter Lotte die is helemaal Nijntje fan en ik heb al een leuk aanwijsboek en Nijntje gaat naar bed gezien voor haar. We lezen elke dag dus zijn gek op boeken.

 • Reply
  elisabeth maria martina
  25 maart 2020 at 08:09

  voor een jarige job is dit kado natuurlijk helemaal top, kleinzoon tije maakt hier heel graag kans op, dit zoekboek staat vast helemaal voorop
  Lego Harry Potter een magisch zoek-en vindboek

 • Reply
  Fe Ingrid
  25 maart 2020 at 08:21

  Enige echte voorleesboek voor opa’s en oma’s van Marianne Busser Marianne Busser. Ziet er super tof boek uit. Om ook nu als oma voor te lezen via Skype aan onze kleinkinderen. Die we zo missen.

 • Reply
  Karolien S.
  25 maart 2020 at 08:57

  Hier zitten we nog volop in de voorleesfase waarbij Dikkie Dik en Nijntje steevast om beurt aan bod komen. Met deze bon hoop ik Olivia ook te kunnen laten kennismaken met Bumba en zijn vriendjes.

 • Reply
  katje
  25 maart 2020 at 09:15

  HIer staan de boeken van de Keukenprins van Mocano boven het lijstje. We zouden graag de serie vervolledigen dus een boekenbon is zeker welkom. Een cadeautje krijgen is altijd leuk, zeker met de verjaardag die eraan komt.

 • Reply
  Danielle Bulut
  25 maart 2020 at 09:17

  Heel graag! Met 2 kindjes in huis die dolgraag lezen, een bieb die dicht is en alle boeken die uitgelezen zijn 😅 komt dat super goed van pas!
  Ebooks is een mooi alternatief, maar helaas wel nóg meer scherm tijd voor de oogjes.
  Nu lezen ze uit de oude boeken van mama van vroeger. Als die uit zijn kunnen we hopelijk boeken met deze bon bestellen. Ik duim heel hard!

 • Reply
  Nathalie
  25 maart 2020 at 09:39

  Leuke wedstrijd!
  We zouden ons graag wat boekjes van Jules aanschaffen.. dat is haar grote favoriet 🙂
  En het boekje , de kleur van emoties lijkt me geschikt om mee te starten..

 • Reply
  wendy
  25 maart 2020 at 09:46

  Kinderboekjes voor m’n kleine kapoen 1 / Superjuffie 8 – Superjuffie en het apencircus en De waanzinnige boomhut en nog zoveel andere .

 • Reply
  Joke verstraeten
  25 maart 2020 at 09:47

  De boekjes van Katleen Amant, Liesbet Slegers en Leo Timmers behoren tot mijn favoriete auteurs. Als kleuterjuf passeren er heeeeel veel boekjes. Daarom is kiezen altijd een beetje verliezen. Het grote boek van 🦊 en 🦉 is altijd een topper maar de Waar is Wally toch ook wel!

 • Reply
  glenn herssens
  25 maart 2020 at 09:54

  Peppa big voor het slapen gaan ons dochtertje is er gek van ! 😀 Zou heel leuk zijn nog wat voorleesverhaaltjes bij te halen,want dat vindt ze superleuk en kijkt ze dagelijks naar uit 😀

 • Reply
  Lotte
  25 maart 2020 at 09:58

  Hey Nathalie!
  Ik zou graag het boek ‘Jomo!’ van Nele Colle aankopen met de boekenbon. In tijden van Corona klinkt de beschrijvende zin van het boek me als muziek in de oren! ‘Rust in je huis, evenwicht in je leven, ruimte in je hoofd.’ Nu er eindelijk nog eens écht tijd is voor de kleine dingen, lijkt het me enorm fijn om hier aan te werken.

  Verder zijn boekjes van Kathleen Amand zeer geliefd in mijn kleuterklasje. Ik zou mijn kleutertjes dan ook graag verwennen met een nieuw boek van haar!

 • Reply
  delaplace isa
  25 maart 2020 at 11:50

  Het ei van Oom Trotter van Marc de Bel is een supermooi boek!! nu de bib gesloten is staat het op mijn aankooplijstje.
  en voor mezelf ‘ het moois dat we delen’ van Ish, want zien lezen doet lezen!!

 • Reply
  Marian B
  25 maart 2020 at 12:07

  Deze tip heb ik al vaak voorbij zien komen. Leuk dat ze dit doen!
  Een echt boek is natuurlijk helemaal leuk. Voor mijn dochtertje zou ik een boek van Muis kopen daar is ze echt fan van. Voor mijn zoon een leesboek met als thema voetbal zoals Koen Kampioen.

 • Reply
  Goele H
  25 maart 2020 at 12:36

  Wij zijn dol op boeken. Momenteel is de reeks van de Poepfabriek enzo weer helemaal in trek, maar eigenlijk alle boeken over kaka en dieren wekt hun interesse. We hebben geen televisie-abonnement en lezen erg veel. Die boekenbon zou dus snel opgekocht worden hier!

 • Reply
  Kathleen
  25 maart 2020 at 12:46

  Het meisje dat nevels weefde. Omdat ik al kippenvel krijg van de ontroerend mooie kaft!

 • Reply
  marleen
  25 maart 2020 at 12:50

  Hopelijk voor na de crisis dan kan oma terug voorlezen uit de boekjes van Musti daar houdt onze kleine meid zo van

 • Reply
  Katrien Menten
  25 maart 2020 at 13:24

  Superleuke winactie!! Ik zou Diepzeedokter Diederik van Leo Timmers kopen. En iets van Annie M.G. Smith. Zelf ben ik ook fan van een heel aantal clavis-boekjes (teveel om op te noemen 🙈). 🤞🤞🤞

 • Reply
  Misty Dg
  25 maart 2020 at 14:23

  Wondere wereld alles over seizoenen van zou super zijn voor mijn dochtertje.
  Lijkt me echt een toffe reeks, heel leerrijk.

 • Reply
  Rita Jansens
  25 maart 2020 at 16:57

  Knutselboeken voor de kleinkinderen staan op mijn verlanglijstje. Zo kunnen ze de paasvakantie op een leuke manier doorkomen

 • Reply
  Fleur
  25 maart 2020 at 19:22

  Voor mezelf zou k graag een workout /fitheidsboek willen Bvb fit by Laura. Omdat k wel de switch naar een ander leven probeer te maken.
  De kids zijn in volle ontwikkeling (3 en 5j dus daar kan k jouw boekentips ook zeker bij gebruiken 🙏🏻

  Duimen maar

 • Reply
  Lore
  25 maart 2020 at 19:30

  Spookje Spartacus staat nog op mijn lijstje 😍 Ik ben dol op boekjes en ben m’n eigen minibib aan het opbouwen. Dit om elke dag voor te lezen aan de kleuters in mijn klasje 😍

  • Reply
   Eveline
   26 maart 2020 at 08:09

   Een van de lievelingsboeken hier is het boek “Dit is voor jou” van Sanne te Loo. Een heel mooi boek met prachtige, kleurrijke illustraties. Over kunst & creativiteit maar ook over je hart volgen. En topper voor ons.
   Op ons lijstje staat dan ook het boek “De schoenen van de zeemeermin” ook van Sanne te Loo. Wat ook een prachtig boek en verhaal beloofd te zijn! Daarnaast is mijn dochter van 6 helemaal gek op de boeken van Spekkie & Sproet van Vivian den Hollander. Avontuurlijke stoere speurders verhalen, leuk voor jongens en meisjes. Ze wou dat ze ze zelf al kon lezen (nog even oefenen 🙂 ) maar ze zijn ook echt superleuk om voor te lezen! Toffe actie! Xx

 • Reply
  Evelien
  25 maart 2020 at 21:28

  Wij hebben hier momenteel het boekje ‘Suzie Ruzie in het diepe’ van de bib liggen. Onze 2 jongens van 3&4jaar vinden dit supergrappig!! Het voorlezen gaat steeds gepaard met schaterlachen! Maar zodra de Corona-crisis voorbij is, moeten we het natuurlijk terugbrengen. Dit zal met tegenzin zijn. Ik moet dus niet lang nadenken wat ik met de boekenbon zou kopen: nog meer Suzie Ruzie’s!!!

 • Reply
  Jolien Dubois
  26 maart 2020 at 12:17

  Mijn nichtje is DIE-HARD fan van Nijntje 😉 Dus zou deze bon schenken aan haar mama, dan kan ze fijn boekjes kopen voor mijn nichtje tijdens deze periode! Nijntje fleurt haar altijd op!

 • Reply
  Katrien
  26 maart 2020 at 19:14

  De fantastische boomhut doet het hier erg goed, dus dat is zeker een kansmaker. En voor mezelf: eindelijk eens aan de Zeven-Zussen-reeks beginnen? De actie van bol vind ik alvast superleuk, we hebben een paar e-boeken en luisterboeken gekocht voor het grut. Maar van boeken kan je er nooit genoeg hebben (sprak de vrouw met tsundoku hahaha)

 • Reply
  Anita te Gussinklo
  26 maart 2020 at 21:03

  Van de week werd ik enthousiast van een boekenartikel met als tip het boek ‘t hooge nest
  Dit lijkt me een heel indrukwekkend boek het gaat onder je huid zitten, laat je niet meer los, en nadat het boek uit is, blijf je hier nog lang over nadenken.

 • Reply
  Tine
  26 maart 2020 at 21:37

  Ik zou deze bon heel graag winnen om in te zetten voor boekjes in de klas 🙂 Mijn nummer één is sowieso “het boek zonder tekeningen”, maar met deze bon zou ik graag “het land van de grote woordfabriek” kopen. Duimen maar!

 • Reply
  silvie
  28 maart 2020 at 11:23

  101 VLIEGTUIGEN VOUWEN.ZO BLIJVEN WE CREATIEF TIJDENS DE CORONA.Je hebt altijd wel wat te frutselen.
  Soms haal je er van alles bij:
  papier, karton, verf, lijm en klei.
  En wat maak je daar dan van?
  In je hoofd heb je al een plan.
  Dat moet zó en dat hoort dáár.
  Na een paar uurtjes ben je klaar.
  Iedereen vindt het knap wat je kan.
  “Wat ben jij handig!” zeggen ze dan.
  Zeg, wat wil je worden? Of weet je dat niet?
  Misschien word je wel KINDERSurprise .

 • Reply
  Greet
  29 maart 2020 at 15:04

  Misschien ene rare keuze maar Donald Duck: monsters in het pretpark zou er zeker bij zijn 🙂
  Kleintje is gek op Donald en pretparken in het algemeen dus dat zal ze geweldig vinden.
  Mama zelf zou eens een boek van Marnix Peeters willen proberen.

 • Reply
  Line Van de Velde
  29 maart 2020 at 16:02

  Er zijn 2 boeken die ik graag zou kopen met de boekenbon: “Het meisje dat nevel weefde” (voor mijn nichtje waar de ouders onlangs bij uiteen zijn gegaan en het intrigeert me zelf ook wel aangezien ik psychologie heb gestudeerd) en “De avonturen van Tommie en Lotje (Deel 1)” van Jacques Vriens voor mijn metekindje zodat ik hem goed bezig kan houden hier in quarantaine aangezien zijn ouders werken doorheen de dag en hij dan bij mij thuis zit!

  We hebben nieuw leesvoer nodig aangezien bijna al mijn voorleesboeken erdoor heen zijn 😀

 • Reply
  Diana Franck
  29 maart 2020 at 16:05

  “Wij gaan op berenjacht” van Michael Rosen Michael Rosen! Ideaal voor mijn jonge neefje van 6 maanden!

 • Reply
  Saartje
  30 maart 2020 at 18:36

  Mijn zoon moet gestimuleerd worden om toch wat te lezen, totdat hij de boeken van Vos en Haas tegen kwam. Deze boeken zijn echt een aanrader.

 • Reply
  Stef Nagels
  30 maart 2020 at 21:15

  Het meisje dat nevel weefde, is een echt huzarenstukje!

 • Reply
  Jan Vanhoof
  30 maart 2020 at 22:09

  Miljonairskind van Ilona De Lange.
  Lijkt me een fantastisch boek voor onze beide kinderen van 9 en 11 jaar.

 • Reply
  Nadine
  30 maart 2020 at 22:15

  Ik doe graag mee en zou dan gaan voor het boek Hygge. Ik kan namelijk wel wat meer rust gebruiken en wat minder stress. Ik ben heel benieuwd naar dit boek! Ik zou de bon moeten winnen, omdat het mijn leven misschien een klein beetje relaxter maakt omdat ik dit boek kan kopen!

 • Reply
  Magda Sermon
  30 maart 2020 at 22:47

  Een boek dat ik zeker nog wil kopen is Fast Food van Sandra Bekkari, ik hou van haar recepten en als ik aan het werk ben moet koken snel gaan. Maar dit boek zou ik nu niet kopen, ik verdien de bon van Bol.com omdat ik er een reisgids voor Slovenië van zou kopen. Wij plannen in juli een trip met onze camper daar naartoe, en we blijven hopen dat deze door kan gaan. Het zou fijn zijn om al de voorbereidingen te doen nu we toch onze tijd thuis moeten doorbrengen en het is nu het ideale moment om te dromen.

 • Reply
  Sabine Leijnen
  31 maart 2020 at 14:58

  Wauw, zo leuk . Wij zijn hier echte boekenfans. De verhaaltjes van nijntje, dikke dik, … Voorlopig mogen de verhalen nog niet te lang zijn voor onze bijna 3-jarige Esmée. Mama leest elke avond één verhaaltje voor en geniet dan superhard mee.
  Voor haar verjaardag krijgt ze het boek rood vind ik het allermooist van Rosa en Robin aangezien ze nu veel met kleuren en getallen bezig is.
  Er staan er nog een heel deel op ons verlanglijstje, vaak geselecteerd door de mooie prenten in het boek.
  Volgende titels staan nog op ons lijstje:
  – De troetel van de knuffelkoningin
  – Sam en Julia in het theater
  – Roze ikke
  – Mia tovert haar broertje weg
  – De prinses en de erwten
  – de boeken van Valeria docampo , An leysen en Marit tornqvist aangezien er zo mooie tekeningen in staan.
  Kiezen lijkt soms als verliezen aangezien er zo veel mooie boekjes bestaan. ❤️

 • Reply
  Wendy
  2 april 2020 at 01:37

  De GVR van Roald Dahl! Een prachtig en leuk boek. Echt een boek voor kinderen (En stiekem eigenlijk ook leuk voor volwassenen, hihi). We lenen hem altijd uit de bib, maar het zou wel leuk zijn om hem ook in onze eigen boekenkast te hebben staan :).

  Boeken lezen vind ik heel belangrijk, want het is niet alleen leuk, maar ook erg zinvol! Gelukkig doen de kindjes dat ook heel graag. Echter, onze boekenkast is momenteel nog wat aan de lege kant, en naar de bibliotheek gaan is momenteel niet mogelijk. Het zou dus heel leuk zijn als we met de cadeaubon wat extra boekjes kunnen aankopen!

 • Reply
  De Couck Stef
  4 april 2020 at 17:39

  Daar de kindjes hier in de familie gek zijn van Lego zijn vooral de kleurboeken en de ‘Bedenk en Speel’ boeken van Lego welkom. Ook allerhande knutselboeken daar zij graag creatief zijn.

 • Reply
  Ann Van Eenaeme
  4 april 2020 at 17:42

  De boeken van ‘Vos en Haas’ voor mijn petekindje Tuur.

 • Reply
  J.
  9 april 2020 at 20:40

  Boek: Mama Baas – Ik ga op reis en ik neem mee… de kinderen!

 • Reply
  J.
  11 april 2020 at 12:46

  Of misschien wel het boek: ‘monsterlijke microben’ van Marc Van Ranst! Topper.

Leave a Reply