Unicorns & Fairytales
wellness weekend in Limburg - Unicorns & Fairytales
Diary My life Personal Shopping uitstappen Webshoptips

Een tof vriendinnenweekend in Terra Kota, een wellness in Limburg!

Vorige week nodigde ik enkele meiden uit voor een vriendinnenweekend in een wellness in Limburg. Het werd een ontspannend weekendje waarbij we zowel gelachen hebben als gehuild. Eigenlijk was het free therapy! We genoten met volle teugen en ik was blij dat we weer in Limburg (Diepenbeek) mochten zijn. Want sinds wij met het gezin op uitstap gingen naar Limburg, ben ik mijn hart daar eigenlijk wel wat verloren. 

Wellness in Limburg

Ons vriendinnenweekend startte in Terra Kota, een Wellness in Limburg, Diepenbeek. We werden hartelijk ontvangen door de gastheer Marc en zijn zoon. We kregen een rondleiding, een drankje aangeboden en konden ons weekend goed starten. We hadden een beetje pech met het weer want net dat weekend was het regenachtig na enkele supermooie zonnige dagen. Maar dat hield ons niet tegen om te genieten, integendeel! Gelukkig hebben de gastheer en zijn vrouw rekening gehouden met zowel goed als slecht weer en kan je hier toch nog genieten, ook al is het weer slecht.

terra kota wellness - unicorns & fairytales

vriendinnenweekend terra kota wellness - unicorns & fairytales

lees ook: wij gingen met het gezin naar Limburg en deden leuke uitstappen! 

 

Shoppen in Maasmechelen Village

Op ongeveer 20 minuutjes van deze Wellness in Limburg, Terra Kota, ligt Maasmechelen Village. Geen vriendinnenweekend zonder shoppen natuurlijk… Het was nog solden en dan is het nog eens korting op de outlet korting! Koopjes doen dus. Ik hou niet zo persé van merken maar wel van de toffe basics die je hier kan kopen zoals lingerie, juwelen, verzorgingsproducten , schoenen en kledij. Ik kocht twee degelijke broeken die eigenlijk nooit uit de mode gaan, van een degelijk merk, aan een klein prijsje. Altijd fijn!

vriendinnenweekend maasmechelen village- unicorns & fairytales

lees ook: Shoppen, eten en gezelligheid in Eindhoven

 

Genieten in de jacuzzi, sauna en andere Wellness faciliteiten

Na het shoppen gingen we terug naar Terra Kota waar we de Finse sauna en jacuzzi gereed maakten, een glaasje cava dronken en ontspanden in het zwembad met mooi zicht op de leuke botanische tuin. Dat allemaal tussen de regenbuien door.  Je hebt ook nog een infraroodcabine en Himalaya ruimte, een hottub en een Finse Grill Kota. De hottub lieten we even links liggen maar de infrarood cabine gebruikte ik om op te drogen na een toch wel een lange tijd in de Jacuzzi te vertoeven. Zalig! Wellness in Limburg tijdens ons vriendinnenweekend !

terra kota wellness - unicorns & fairytales

vriendinnenweekend wellness in Limburg - unicorns & fairytales wellness in Limburg - unicorns & fairytales

vriendinnenweekend - unicorns & fairytales

lees ook: shoppen in New York

Vakantiewoning

Eigenlijk heb je een vakantiewoning voor jezelf bij Terra Kota. Met een woonkamer, keuken met alles wat je nodig hebt, twee slaapkamers en twee badkamers. De inrichting kan misschien iets moderner maar je hebt hier wel alles wat je nodig hebt en eigenlijk zit je sowieso buiten in de tuin, die wel heel modern en gloednieuw is! De pergola buiten is kei modern en verwarmd. Hier kan je dus wel je avond spenderen. Niet ver van Terra Kota is ook Versuz, indien je nog een nachtje wil gaan stappen en Hasselt City is ook vlakbij. Je hebt hier ALLES wat je wil tijdens je weekend met vriendinnen. Centraal gelegen en genieten hier in deze wellness in Limburg.

wellness in Limburg - unicorns & fairytales

Terra Kota Limburg - unicorns & fairytales

Terra Kota Limburg - unicorns & fairytales

Griekse Grill

Deze Wellness in Limburg is ideaal voor vriendinnen die bijvoorbeeld zoals ons een shoppingweekend willen houden en willen genieten van allerlei faciliteiten. Hun buitenpergola is supernetjes ingericht met een buitenbar en bluetooth speakers zodat we zelf muziek konden spelen. De sfeer zat er al vrij snel in en zoals afgesproken kwam de gastheer Marc voor ons grillen, omdat het weer niet zo fijn was. We kregen een lekker Grieks Grill Diner voorgeschoteld (meer dan genoeg!) en konden lekker genieten van een heerlijke maaltijd. Moest het weer het toelaten zouden we nog in de Jacuzzi zijn gesprongen maar het regende dat het goot. Gelukkig kan je hier dan nog steeds buiten genieten. Na enkele uurtjes trokken we naar de Finse Kota waar we de eerste avond van ons vriendinnenweekend dan ook afsloten.

vriendinnenweekend Limburg - Unicorns & Fairytales

vriendinnenweeekend Terra Kota- unicorns & fairytales

Finse Grill Kota

Kota verwijst naar een zeshoekige hut van de lappen. In onze tuin staat een mooie Finse Kota, ingericht als grill hut. Je beleeft er de Scandinavische sfeer, lekker ‘hygge’ als het buiten guur en koud is. Gelukkig, want koud was het niet maar guur wel. Deze hut is supergezellig. We namen de bluetooth speaker mee, zetten onze favoriete liedjes op en babbelden en dansten uren aan een stuk. Er is galachen, gehuild, er zijn diepe gesprekken gevoerd… Het was een echt leuk wellnessweekend in Limburg. Het was geweldig!!!!!!

wellness in Limburg - unicorns & fairytales

wellness in Limburg - unicorns & fairytales

vriendinnenweekend wellness in Limburg Terra Kota - unicorns & fairytales

 

Nog meer Limburg

Je kan op vriendinnenweekend gaan en van welness in Limburg genieten, maar je kan ook met je familie of gezin gaan. In Limburg is er veel te doen. Lees daarvoor de volgende artikels maar…

Leuke activiteiten in Limburg met kinderen die je moet gedaan hebben

Wij gingen op weekend naar Limburg met de kinderen en dat was KEI leuk!

Meer dan 100 Anti-verveeltips tijdens vakanties… alstublieft…

 

Wij hebben een zalig vriendinnenweekend gehad in Terra Kota! Ik kan het zéker iedereen aanraden. Als welnessweekend, of gewoon, met je partner of voor een vrijgezellenweekend. Alles is mogelijk! 

XOXO Nathalie

 

 

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply