Unicorns & Fairytales
Eindhoven - unicorns & fairytales
My life Op stap Personal uitstappen

Shoppen, eten en gezelligheid in Eindhoven

Yay! Het was zover. Enkele dagen kinderloos! We gingen er twee dagen tussen uit onder ons tweetjes. Een dagje Eindhoven en Overloon. Shoppen en dieren spotten. 

Eindhoven

We wilden eerst eens ‘zot’ doen en een tripje naar Berlijn of Amsterdam boeken maar we merkten al gauw dat , wanneer je probeert om twee dagen voor je vertrekt een hotel te boeken, de meesten al volzet zijn. Ik had nl. nog een bon van Neckermann. Maar goed… ik had ook nog een tegoed van vakantieveilingen.be en daar stak ZooParc mijn ogen wel uit, een dierenpark in Overloon op een half uurtje rijden van Eindhoven. We besloten dus om die twee te combineren. Ik wou ook al heel lang naar Primark gaan dus een dagje shoppen en een dagje bezichtigingen leek me wel leuk.

IMG_5966 IMG_5968

We kwamen aan in Eindhoven (in het Hampshire hotel) en toeval of niet maar het lag gewoon op 100 meter van Primark. Had ik even geluk! Ik zag me al met 100 zakken buiten komen en dan was het best handig dat het hotel naast de deur was. Maar eigenlijk viel het een beetje tegen. Ik vond de kledij echt wel meevallen, maar ikzelf had me al laten gaan qua nieuwe dingen dus het enige dat ik meenam was een lange rok en een vest. Ik was vooral benieuwd naar de kinderafdeling. In engeland was ik ook in de Primark geweest en die vond ik leuk. Maar eerlijk gezegd vond ik er niets naar mijn zin. Drukke prints, flauwe prints,… Nope, ik was teleurgesteld. Het enige dat ik meenam voor Vince waren twee basic zwarte shirts met lange mouwen voor 5 euro. Koopje, dat wel. Maar ik had gehoopt een hele herfstcollectie mee te nemen. Ach, beter voor de portemonnee zullen we maar denken. Ik zal op het verkeerde moment naar Primark gegaan zijn.

Eindhoven - unicorns & fairytales

We hebben uren rondgelopen in Eindhoven, iets gedronken op een terrasje en 80 procent van de tijd bezig geweest over Vince. Want we misten hem. Wat raar hé, je bent dan eindelijk eens zonder kind op stap en dan vraag je je constant af wat hij aan het doen is. Ook zagen we Peppa Big in boekvorm mét handpop. Namen we mee! Zo fier als een gieter waren we. We kwamen tot de conclusie dat Eindhoven (de winkelstraten) niet echt anders was dan rondlopen in de winkelstraten in België en hadden een beetje spijt dat we niet iets meer cultuurgebonden hadden gekozen. Maar ach, het was nu zo. Daar leren we alleen maar uit!

Eindhoven - unicorns & fairytales

‘s Avonds aten we in Moods, een Aiatisch/Franse keuken. We werden door de hotelreceptioniste naar twee straten gestuurd waar restaurants zouden zijn die tegen een ster aanzaten. Na lang zoeken zonder succes (in die straten waren een pittabar en een bruin café) konden we concluderen dat de mevrouw ons waarschijnlijk onderschatte. Het enige deftige restaurant dat we dus tegenkwamen was Moods. Het was gezellig én superlekker. We waren dus blij dat we de gok gewaagd hadden. Na een tijdje zat het er ook propvol wat onze vermoedens bevestigden dat dit wel de betere Aziatische (franse?) keuken was.

Eindhoven - unicorns & fairytales Eindhoven - unicorns & fairytales

Doodop van al dat shoppen en met een volle maag ploften we op ons reuzebed in onze geüpgrade kamer (voor 15 euro extra) en zagen we nog een aflevering van Misfits, een (beetje rare maar wel leuke) serie op Netflix. Leve Wifi!

De volgende dag trokken we naar Overloon en bezochten een dierenpark genaamd ZooParc. Het park is recent overgenomen en stond in promotie op vakantieveilingen. Het trok mijn aandacht en wou wel eens zonder Vince op prospectie om later nog eens terug te komen. Wat ik er van vond lees je morgen op de blog.

Zijn jullie al eens naar Eindhoven geweest? Was dit dan om te shoppen? Tips om in Eindhoven te doen? 

xoxox Nathalie

You Might Also Like...

3 Comments

 • Reply
  Silkeblogs
  21 augustus 2015 at 09:54

  Ja, Misfits vind ik ook superleuk! Inderdaad wel wat vreemd 😀

 • Reply
  Nele
  21 augustus 2015 at 09:58

  ‘Pismark’ = een freudiaanse verspreking ? kan ook niet anders dat je daar niet leuk vindt. Niets voor jou denk ik – beetje te mainstream !

 • Reply
  Vlijtig Liesje
  21 augustus 2015 at 11:19

  Eindhoven is niet een stad waar ik gauw aan denk voor een dagje shoppen. Dan denk ik eerder aan Den Bosch. Maar misschien toch maar eens proberen!

Leave a Reply