Unicorns & Fairytales
Fashion fashion kids fashion mama Hotspots

shoppen in New York

Goed shoppen in New York. Dat is toch wat men zei tegen mij. Ik als shopaddict nam een halflege koffer mee. Naar mijn mening een half lege koffer (zo weinig mogelijk) mee en volproppen met nieuwe dingen.

Shoppen in New York

Maar… Ik moet toch even zeggen dat dit wat tegenviel. Tegenwoordig heb je overal grote ketens en met het internet zijn er niet veel dingen meer waarvan je zegt: dit is nou eens “anders dan anders”. Zara en H&M heb je dus ook gewoon op 5th Avenue , maar de kledij is uiteraard duurder omdat de merkjes uit Europa komen. Dan heb je ook nog Michael Kors, Hilfiger en alle andere peperdure poepchique merkjes maar die zeggen me eerlijk gezegd niets. En een outlet al helemaal niet. Dan ga ik wel naar Maasmechelen village ofzo. MK voor de handtassen wel maar die kostten ongeveer even veel als hier in België. Ik kwam dus een beetje van een kale reis terug. Alhoewel… ik heb toch in enkele winkels leuke items zoals stevige damestruien en schoenen gevonden, al moest ik het niet doen voor “de goedkoop”

GAP

Hier heb ik wél koopjes gedaan want alles was aan 40 procent korting. Ik moet zeggen dat ik hun collectie wel leuk vond. Ik kon het dan ook niet laten om enkele dingen mee te nemen, voor Vince en voor mezelf.

shoppen in New York - unicorns & fairytales

shoppen in New York - unicorns & fairytales

 

AMERICAN EAGLE OUTFITTERS

Yes, eindelijk een echte Amerikaanse winkel (in Soho). Daar had ik op gewacht. 50 man die in de winkels werkten maar allemaal konden ze mij niet zo goed helpen. Wel vriendelijk, enorm lief hoor maar het was een 100 jarenplan voor een kledingstuk te vinden die op een paspop hing. Anyway, ik kwam buiten met een leuke nieuwe broek (ripped one!) en zachte losse shirt. Yes, yes, love it!

shoppen in New York - unicorns & fairytales

shoppen in New York - unicorns & fairytales

 

FOREVER 21

Niet echt helemaal mijn ding maar wél de gehele afdeling juwelen. Wat een ruim assortiment hebben ze hier. Ik kon het dan ook niet laten om oorbellen, een ketting en wollen sokken mee te graaien.

shoppen in New York - unicorns & fairytales

 

VICTORIA’S SECRET SHOP

Heaven! En niet alleen voor mij, ook voor manlief. Overal BH’s, vrouwen en posters van de Angels. Zucht… Niet binnengaan als je last hebt van TEVEEL complexen. Ik ging gewoon recht op mijn doel af, alhoewel, het doel kwam op mij af: plots stond er een dame voor me met meetlint. Can I help you? Yes you can! I want the opposite of push up… (nee, echt , mij wil je niet zien met push up..) Ze toverde in een seconde haar meetlint , deed iets wat ik zelfs niet kon volgen, voelde even aan mijn cup en kon meteen mijn maat aanduiden en de modellen die ik moest passen. Het systeem is FANTASTISCH. Je gaat met het kaartje waarop je maat staat, de naam van de hulp en de verschillende modellen die je wil proberen naar de pashokjes. Daar hebben ze ALLE modellen beschikbaar is basic kleuren. Je past ze, duidt aan welke je wil kopen en gaat nadien naar het verdiep waar ze dat model hebben. Daar trek je een schuif open met je maat op en TADAAAA, alle beschikbare kleuren komen tevoorschijn. I LOVE IT. Ik heb er meteen twee meegenomen. Ze zitten lekker, echt lekker! Heb nog nooit zulke goede BH’s gehad. De shop op zich is ook superleuk …

shoppen in New York - unicorns & fairytales

shoppen in New York - unicorns & fairytales

shoppen in New York - unicorns & fairytales

shoppen in New York - unicorns & fairytales

shoppen in New York - unicorns & fairytales

 

TOPSHOP

Ik hou wel van deze reuzewinkel met 4 verdiepen! Er was ook een DJ aan het draaien en de muziek was TOP. Ik zag een leuke combi op een paspop en ik moest het gewoon zelf hebben. Ik koos er nog schoenen en een handtas bij en dit zal mijn duurste aankoop in één winkel geweest zijn. Maar meteen een hele outfit van kop tot teen, me like!

shoppen in New York - unicorns & fairytales

 

shoppen in New York - unicorns & fairytales

 

CONVERSE STORE

Ja, kom op, hier hou ik van. Een winkel vol sneakers. Yup!  Ik kon deze beauty’s niet laten liggen. Hoewel je er in Antwerpen ook wel te gekke van vinden in de Kammenstraat. Je hoeft er natuurlijk niet voor te gaan shoppen in New York.

converse

 

APPLE STORE

Deze winkel moet je even binnen gaan. Ook al kan je niets met de toestellen doen. Wat een enorme verzameling aan Apple toestellen bij elkaar. Allemaal mensen die alle mogelijke modellen kunnen bekijken en alle gadgets/accesoires hangen in deze winkel die onder een plein gelegen is. Je komt binnen in een glazen huis. Ik kocht er een telefoonhoesje (37 dollar).

shoppen in New York - unicorns & fairytales

H&M

Oeps, betrapt! Ik was eigenlijk op zoek naar een bepaalde muts maar die hadden ze niet meer en oh ow, kwam ik toch buiten met wat meer leuks zeker? Zie groene trui hierboven bij GAP en muts beneden…

shoppen in New York - unicorns & fairytales

 

LUSH

Met 5 kwamen ze vragen of ze mij konden helpen. Ik durfde eigenlijk niet zonder lege handen door gaan. Deze Lush beschikt trouwens ook over een SPA! Dit is nieuw. Ik kocht een reinigingsmelk (die was ik vergeten thuis) dus toch nog een goede aankoop. Ik met mijn übergevoelig huidje…Ik kreeg weer wat rode vlekken, maar dat kan ook komen door de schmink die ik twee dagen lang op mijn gezicht smeerde om wat meer in de Amerikaanse crowd mee te kunnen.  Ik word duidelijk ouder.

shoppen in New York - unicorns & fairytales

ABERCROMBIE & FITCH

Ideale winkel voor manlief. Hij kocht er twee truien en ik nam enkele shirts mee voor een collega. Knap volk zoals bij Hollister maar geen blote bovenlijven. Zielig! (knipoog) Deze A&F had 4 verdiepen en een kidscollectie! Jammer genoeg vanaf 3 jaar, nog een beetje te groot en ik had geen wauw-gevoel , anders had ik wel iets meegenomen.

lees ook: Shoppen, eten en gezelligheid in Eindhoven

 

Wat vinden jullie van mijn aankopen? Zijn jullie al gaan shoppen in New York ? 

XOXO Nathalie

 

 

 

You Might Also Like...

7 Comments

 • Reply
  Stephanie
  18 november 2015 at 07:50

  Die converse ?? en oh wat lijkt VSecrets me fijn want hier in Nederland is de juiste bh vinden echt een nachtmerrie..

  • Reply
   Nathalie
   18 november 2015 at 17:18

   Ja hij is erg leuk! Van mij mag hij in België ook komen. Graag zelfs

 • Reply
  Joyce
  18 november 2015 at 11:45

  Oh, hier ben ik stiekem wel jaloers op. Eens het budget het toelaat, trek ik ook eens op citytrip naar New York en ga ik ook eens helemaal los shoppen! 😀

 • Reply
  Jamey - Beauty Unboxing
  18 november 2015 at 13:10

  Ik wil ooook!! Gaaf zeg!

 • Reply
  Pauline
  18 november 2015 at 13:27

  Toch leuke dingen geshopt ondanks dat je er meer van had verwacht! En wauw, de Victoria’s Secret winkel ziet er wel prachtig uit, en wat een handig concept om het zoeken naar een passende BH makkelijker te maken. Xx

 • Reply
  Lies
  19 november 2015 at 09:37

  Binnenkort ga ik zelf even op reis naar NY dus leek het leuk dit artikeltje te lezen. Jammer dat je geen al te grote buit hebt kunnen bemachtigen, maar al bij al goed genoeg denk ik :). Die Victoria Secret winkel, wauw, zeker een must-do duidelijk!

  • Reply
   Nathalie
   19 november 2015 at 20:05

   Zeker binnengaan! Ze gaan je er erg goed helpen, daar ben ik zeker van !

Leave a Reply