Unicorns & Fairytales
little label - unicorns & fairytales
Fashion fashion kids Webshoptips

Shoplog kidsfashion Little Label & UBANG

Bij de meeste merken is de eerste drop van de nieuwe collectie SS17 gelanceerd. Ook bij Little Label en UBANG. Twee merkjes waarvan we enkele leuke items hebben ontvangen. Twee merkjes die helemaal niet op elkaar lijken en die ik graag aan jullie wil voorstellen.

 

Little Label

Dit merkje heb ik leren kennen, zoals ik ook vertel in de VLOG, via bol.com. Een leuk merk met basic stuks en leuke, mooie, kwaliteitsvolle kledij. Hun nieuwe collectie is vooral gebaseerd op dip dye. Met frisse kleurtjes! Ik heb zowel voor Vince als Lex enkele supertoffe kledingstukken. Ook voor meisjes hebben ze leuke kledij. Echt de moeite om een kijkje te nemen in hun webshop of via bol.com.

Little label - unicorns & fairytales

 

UBANG

Ik heb al enkele keren over Ubang geschreven. Het blijft een uniek en speciaal merkje. Ze blijven trouw aan hun principe en hun handelsmerk is kledij maken met dieren en voertuigen waarbij dat tikkeltje extra voorkomt: een arm in de vorm van een slurf, een staartje aan de achterkant, oren aan de mouwen enz… Dit spreekt kinderen enorm aan. Toen ik het shirtje met de graafmachine aan Vince liet zien werd hij helemaal gek. Hij is fan van werktuigen zie je… Ik ben helemaal gek op hun sokken. Die zijn heel leuk. Ook Vince vindt ze geweldig.

bang - unicorns & fairytales bang - unicorns & fairytales bang - unicorns & fairytales bang - unicorns & fairytales bang - unicorns & fairytales bang - unicorns & fairytales

lees ook: new collections SS17 #1

Lees ook: new collections SS17 #2

Lees ook: new collections SS17 #3

Shoplog

Ik laat graag aan jullie zien wat ik gekregen heb en dat gaat veel beter met behulp van een VLOG dan met foto’s deze keer. Laat je weten wat je ervan vindt?

 

Wat vinden jullie van de merken? Volg je me al op youtube

XOXO Nathalie

You Might Also Like...

2 Comments

 • Reply
  Vlijtig Liesje
  17 maart 2017 at 11:44

  Ik vind het allemaal leuke kleertjes! En niet te schreeuwerig gelukkig.

 • Reply
  Lissy Steegmans
  30 maart 2017 at 20:30

  Hoi hoi,

  Ik vind Little Label kei-keileuk. Fijne stofjes!

Leave a Reply