Unicorns & Fairytales
Fashion fashion kids Webshoptips

SS17 New Collections #3

Deel 3 van de SS17 new collections met een paar van mijn ultieme favorieten van het moment. Van elk merk heb ik wel iets, enkel van Little Sweaties nog niet, maar ik denk niet dat dit lang zal duren. Er zitten enkele minder bekende merkjes tussen die de moeite waard zijn om te ontdekken.

 

House of Jamie

Ik hou van dit merkje. Zo stijlvol. Zwart, wit en grijs zijn de hoofdkleuren. Er is geen enkele collectie die ik minder vond tot hiertoe. Voor baby’s en kinderen zeker aan te raden. De stof is ook altijd zeer zacht. Ik ben nog steeds verliefd op hun vorige collecties. Naar mijn mening zijn de kleren tijdloos. De items die te klein zijn voor Vince zijn in de kast van Lex beland. Ik doe ze zeker nog niet weg. De SS17 collectie is wederom een pareltje.

Shop

SS17 house of jamie - unicorns & fairytales

House of Ninoh

Gloednieuw, Belgisch en supermooi. House of Ninoh komt met een unisex collectie die je gewoon MOET hebben. De SS17 collectie is hun eerste! Rompers, sweaters, shirts en broekjes met leuke print en quotes. Er is zelfs een twinning setje bij ! Vooral de NO collectie en de marble is superleuk. Niet te vergeten dat ze ook leuke accessoires hebben. De XL knuffel staat hoog op mijn wishlist.

shop

SS17 house of ninoh - unicorns & fairytales

 

Noeser

Noeser is niet altijd mijn favoriet. Sommige collecties vind ik minder. Maar dat wil niet zeggen dat er helemaal niets tussen zit dat ik enorm leuk vind. De romper is onderweg en nog enkele andere stuks. Van de meter van Lex heb ik van deze SS17 collectie ook enkele toffe spullen gekregen. En ja hoor, net diegenen die ik wel mooi vind!

shop

SS17 noeser - unicorns & fairytales

 

Tough Cookie

SS17 tough cookie - unicorns & fairytales

De MOM collectie, tough cookie vertelt: 

Elk jaar ontwerpt Tough Cookie een kleine exclusieve collectie voor moeders, gewijd en geïnspireerd door de ‘Moments of Motherhood’.
We zijn ervan overtuigd dat we meer kunnen bereiken door anderen te helpen. Samen staan we zoveel sterker!
Voor onze 3e MOM collectie vonden we het tijd om onze overtuiging om te zetten in daden.
Samen met diverse getalenteerde en de meest genereuze mensen hebben we de handen inéén geslagen om een liefdadigheidsproject op te zetten.

5 Illustratoren zijn voor ons aan de slag gegaan om een set ansichtkaarten te ontwerpen, geïnspireerd op het thema ‘Moments of Motherhood’.
Deze kaarten zijn speciaal ontworpen voor alle MOM’s. Stuur wat positieve vibes de wereld in of lijst ze in en hang ze op in huis.
De ontwerpers zijn: Marloes Sijm (studio Sijm), Shilpi Ahmed – Van der Pool, Manoëlle Maijs, Sterre Hekking en Marieke Habraken (Studio Ilzerik)

Wederom heeft Tough Cookie een MOM tee ontworpen voor zowel de moeders als de kindjes. De handjes in de vorm van een hart staan symbool voor de kracht van het samenwerken en is inmiddels uitgegroeid tot het beeldmerk van de MOM collectie.

Ook de MOM armbandjes, waaronder de populaire custom naam armbandjes, ism Words From the Heart (www.wordsfromtheheartshop.nl) zijn weer verkrijgbaar.

#MOMbyTC event:
Alle opbrengsten van onze MOM collectie gaan naar ‘Make a Wish Nederland’, zij vervullen wensen van kinderen met een levensbedreigende ziekte (www.makeawishnederland.org).
Vanaf 11 februari is het ook mogelijk om online een donatie te doen op www.toughcookiestore.nl.

Alle foto’s zijn gemaakt door Manoëlle Maijs.

Nicoqo

Ik hou van dit merkje. Het is anders, stijlvol en het heeft iets ambachtelijks. Ik heb er geen andere woorden voor. De stofjes die ze gebruiken zijn ook anders. Het is zeker van goede kwaliteit. Ze hebben vele rompers, bloomers, salopetten en leuke pixie hats! Ik ga me er aan enkele wagen voor Lex. Benieuwd!

shop

SS17 Nicoqo - unicorns & fairytales

Little sweaties

Deze dame ontmoette ik kort tijdens een pop-up. Een hele lieve getalenteerde dame die haar eigen collectie heeft. Haar nieuwe collectie heeft iets botanical vind ik. Ik ben vooral fan van de sweater van de jongens.

shop

SS17 little sweaties - unicorns & fairytales

Little Label

Ik ontdekte dit merkje toen ik shopte op bol.com voor Lex. Zo ben ik in aanraking gekomen met het merk zelf. Hun nieuwste collectie zijn zomerse items en dip dye items. Frisse kleurtjes en basic kledij. Ook aan leuke prijsjes!

shop

SS17 little label - unicorns & fairytales

 

Kennen jullie deze merkjes al? 

XOXO Nathalie

You Might Also Like...

1 Comment

  • Reply
    Vlijtig Liesje
    10 maart 2017 at 12:50

    Nee, ik kende die merken nog niet maar ik vind het mooie kleding!

Leave a Reply