Unicorns & Fairytales
Fashion fashion kids Webshoptips

DIY | zelf shirts maken voor grote en kleine broer

Ik hou van kidsfashion en al zeker van leuke items die Vince en Lex samen gaan kunnen dragen. Shirts met quotes zijn helemaal in. Ik maakte er zelf via Digitransfer.be. Hopelijk is het mooi weer binnenkort en kunnen de broers hun shirts aandoen om ze aan iedereen te tonen. Zelf shirts maken was nog nooit zo makkelijk.

Zelf shirts maken

Shirts met quotes zijn tegenwoordig, zoals ik al zei, echt in. Toen Digitransfer vroeg om hun diensten uit te proberen wou ik dat natuurlijk meteen doen. Ik kreeg een leuk idee: toffe shirts voor Vince en Lex die ze tijdens de zomer kunnen aantrekken. Ik nam al een maatje groter. Leuke shirts voor broers. Ik koos zwarte shirts omdat die passen op alle broekjes. We hebben nl. veel broekjes met toffe prints en daar kan je best een effen shirt op aandoen.  Ik had eigenlijk ook wit kunnen kiezen maar dan bedacht ik dat Lex nog vaak ligt en Vince speelt. Die blijven dus niet wit. Zwart dan maar! Ik had meteen een leuk idee: ze kregen hun naam op de achterkant en vooraan een toffe quote. Wat vinden jullie ervan? De quotes zijn echt op hun lijf geschreven (bijna letterlijk en figuurlijk) Een opmerking: ze vallen wel ruim. Ik denk dat het shirt voor Vince nog een beetje te groot is. Maar dan kan hij het lang dragen 😉

zelf shirts maken - unicorns & fairytales zelf shirts maken - unicorns & fairytales

 

Digitransfer

Digitransfer is een Belgische webshop gespecialiseerd in het bedrukken van textiel: shirts, petjes, jurkjes, hoodies en meer. De prijzen vallen ook heel goed mee en de kwaliteit is prima. Leuk voor feestjes, bedrijven, sportieve doeleinden en gewoon, omdat je zelf iets wil maken. Denk maar aan het vragen van een meter en een peter, het aankondigen van een geboorte, een verjaardag, vrijgezellenfeest. Heb je dus inspiratie en wil je ook zelf shirts maken, haast je dan naar Digitransfer en bedruk je eigen kledij.

 

Wat vinden jullie van de ontwerpen? 

XOXO Nathalie

 

You Might Also Like...

2 Comments

 • Reply
  nathalie
  15 maart 2017 at 12:05

  test beheerder nathalie

 • Reply
  Christin@
  21 maart 2017 at 13:38

  Erg leuk .

Leave a Reply