Unicorns & Fairytales
SS17 new collections - unicorns & fairytales
Fashion fashion kids Webshoptips

SS17 new collections #2

Deel twee van de SS17 nieuwe collecties: Moodstreet, Lcee, Kidz Art en Tygo&Vito. Deze laatste is een gloednieuw merk dat pas in februari op de markt komt. Merken die zowel voor kleinere als grotere kids kunnen gedragen worden. Hedendaagse of zoals Kidz Art kleurrijke kledij. Voor jou deel twee van de SS17 new collections!

 

Moodstreet

Ik ben vooral fan van de Moodstreet (Mini) collectie. Moodstreet is een Nederlands merk, opgericht in 2005 voor kinderen tussen 0 en 12 jaar. Elk seizoen wordt de collectie geïnspireerd op grootsteden of landen. Binnen het merk moodstreet heb je ook nog Moodstreet Mini en Moodstreet baby.

Te koop bij: Kinderen Koning

SS17 new collections - unicorns & fairytales

SS17 new collections - unicorns & fairytales

SS17 new collections - unicorns & fairytales

 

Kidz Art

Dit merkje voor meisjes is heel kleurrijk met verrassende kleurencombinaties. Een beetje fluo hier en daar voor meiden die willen opvallen. Met mooie prints en opdrukken, kleine details, knoopjes, strikjes… Heel girly als je het mij vraagt. De kledij is gemakkelijk te combineren en zorgt voor een commerciële doch unieke collectie.

Te koop bij: Eigen Willetje

SS17 new collections - unicorns & fairytales

 

Lcee

Lcee heeft hedendaagse kledij en ook communiekledij. Ze mikken op klassiek, sportief maar bovendien stijlvol. Voor kleine knappe kerels die er goed willen uitzien.

Te koop bij: Kinderen Koning

SS17 new collections - unicorns & fairytales

 

Le Chic

Le Chic is een meisjesmerk, opgestart in 2008 met een communie kledinglijn. Mooie kleedjes, rokken, cardigans en shirtjes in klassieke kleuren die romantisch, stijlvol en comfortabel zijn. Voor de allerkleinsten is er nu ook een babylijn!

Te koop bij: Kinderen Koning

SS17 new collections - unicorns & fairytales

Tygo & Vito

Een gloednieuw merk kan niet ontbreken in de SS17 new collections! TYGO & vito brengt in februari zijn eerste collectie op de markt en voegt daarmee een te gek jongensmerk toe aan kindermodeland. Het Nederlandse merk komt met comfortabele en fashionable kleding voor jongens van 2 t/m 10 jaar.Met drie thema’s per seizoen is er volop keus en kan er makkelijk onderling worden gecombineerd. Zo zien we in het eerste thema stoere jacks en sweatvesten, coole sweatpants en toffe t-shirts. Blauw is hier de hoofdkleur en de blauw/witte streep en stoere army print zijn de absolute eyecatchers.Met het tweede thema neemt TYGO & vito je mee naar tropische oorden. Tropische prints en veel kleur staan hier centraal. Naast het blauw is er nu ook groen aan de collectie toegevoegd. Met prints van wuivende palmbladeren, een toekan en tekstprints als ‘It’s a jungle out here’ en ‘Hawaii’ komt de zomer ineens wel heel dichtbij!Met het derde thema heeft TYGO & vito het beach gevoel als uitgangspunt genomen. De fotoprints en tekstprints zijn op het lijf geschreven van echte surf dudes. Met stoere t-shirts en comfortabele shorts in kleuren als blauw, groen en oranje wordt dit wel een hele vrolijke zomer!

Bovendien hebben ze mooie jeansbroeken en voor een geweldige prijs : 29.99 euro en 34.99…

Te koop bij: Tygo&Vito 

SS17 new collections - unicorns & fairytales SS17 new collections - unicorns & fairytales

 

Kennen jullie deze merkjes? 

XOXO Nathalie

You Might Also Like...

1 Comment

  • Reply
    Vlijtig Liesje
    27 januari 2017 at 14:08

    Heerlijk om die zomerse kleding te zien die blote beentjes!

Leave a Reply