Unicorns & Fairytales
houten speelgoed - Unicorns & Fairytales
Spelen Webshoptips

Houten speelgoed (en kortingscode)

Houten speelgoed is mooi, duurzaam en beter voor het milieu. Dat zijn een paar redenen waarom houten speelgoed leuk is. Zoek je een leuke webshop boordevol houten spullen? Dan is Het Rijk Vol Kleuren de plek waar je eens moet rondsnuffelen. Ik was meteen verkocht toen ik de webshop zag.

 

Houten speelgoed is leuk. Wij hebben thuis zowel houten speelgoed als plastic speelgoed. Want ik vind ze beiden leuk. Vince ook. Houten speelgoed is wel vaak eleganter. Ik ben vooral fan van het houten fruit en groenten met velcro die we in het keukentje kunnen gebruiken.

houten speelgoed - Unicorns & Fairytales

Liever hout dan plastic voor het mileu

Hout is beter is voor het milieu dan plastic, het heeft een langere levensduur en is biologisch afbreekbaar. Hout speelgoed zal dan ook niet bijdragen aan het drijvende plastic eiland op zee. Binnen de houten speelgoed fabrikanten zijn sommige merken actiever in het behoud van bossen dan de anderen. Het speelgoed merk Heimess uit Duitsland is hier een goed voorbeeld van. Zij planten veel bomen voor het behoud van bosgebieden.

houten speelgoed - Unicorns & Fairytales

Waarom hout?
– het is beter voor het milieu
– natuurlijk materiaal
– betere kwaliteit
– langere levensduur
– tijdloos ontwerp
– voelt fijner in de hand
– grote fantasie ontwikkeling
– minder verpakkingsmateriaal

houten speelgoed - Unicorns & Fairytales

Het Rijk Vol Kleuren

Tijdens mijn zoektocht naar leuk (houten) speelgoed kwam ik via Instagram op ‘Het Rijk Vol Kleuren’ terecht. Een webshop met allemaal houten speelgoed. Voor kinderen, baby’s, muziekinstrumenten, creatieve materialen en meer. Ze hebben ook een blog vol leuke info. Ik selecteerde mijn favorieten uit deze webshop.

houten speelgoed - Unicorns & Fairytales

Korting

Ik mag van Het Rijk Vol Kleuren een korting geven van 15% tot het einde van het jaar. Zoek dan nu maar al cadeautjes voor Sint en Kerst! Gebruik bij het afronden de code UNICORN15 

houten speelgoed - Unicorns & Fairytales

 

Wat vinden jullie van houten speelgoed? 

XOXO Nathalie

 

 

You Might Also Like...

2 Comments

 • Reply
  Evi
  17 augustus 2016 at 13:33

  Houten speelgoed is absoluut leuk speelgoed! Het Rijk Vol Kleuren kende ik nog niet, dankjewel voor de tip & kortingscode!

 • Reply
  Jess
  17 augustus 2016 at 17:52

  Hier momenteel alleen maar hout speelgoed. Love it.
  Meteen eens een kijkje nemen.

Leave a Reply