Unicorns & Fairytales
british knights - unicorns & fairytales
Fashion fashion kids fashion mama fashion musthaves Musthaves Webshoptips

Supermooie schoenen voor het gezin

Get summer ready! Daar horen natuurlijk schoenen bij. Ik ben zo iemand die voor elke outfit andere schoenen heeft dus ja… ik heb er veel. Ik kan er nooit genoeg hebben. Voor de kinderen hou ik ook van leuke schoenen. Ik ging nog eens kijken bij British Knights en vond de ideale schoenen!

British Knights

Dat we fan zijn van British Knights wisten jullie denk ik al? Ik schreef er enkele maanden geleden een blog over en liet je onze nieuwe schoenen zien. De schoenen voor kinderen zitten ongelooflijk goed en Vince heeft ze echt afgedragen… Ik kocht er op een bepaald moment (toen ze ergens in sale waren) van elke maat zodat we er elke keer zouden hebben moesten de anderen te klein zijn. Wat maakt dat ik hier nu nog een gloednieuw paar heb staan… maatje 22… Daar is hij dus overheen gegaan. Tijd om nieuwe schoenen te kopen!

british knights - unicorns & fairytales

Hip in de zomer: kant en slip-on

Ik werd he-le-maal verliefd op de slip-on schoenen met kant. Ideaal voor de zomer. Die MOEST ik hebben. Ik ging voor wit en heb er al veel complimenten over gekregen. Ze zitten heerlijk en passen onder heel veel dingen omdat ze zowel sportief als gekleed zijn. Dit slip-on model is gemakkelijk aan te doen en je hoeft ze niet te strikken. Zalig. Ze hebben ook een anti-slip zool, ideaal voor bij het zwembad of gladde vloeren en ze zijn snel droog. Beter dan slippers hé 😉

british knights - unicorns & fairytales

british knights - unicorns & fairytales

Voor manlief gingen we ook voor zomerse, toch geklede/sportieve schoenen. British Knights kennen veel vrienden van mij van de sportieve modellen en schrikken wanneer ik zeg dat deze schoenen ook van British Knights zijn. We gingen voor veelzijdige, sportieve schoen met luxe (suède) details. Ze zijn gemakkelijk te combineren en zitten lekker.

british knights - unicorns & fairytales

Voor Vince gingen we weer voor het sportieve model, deze keer in het zilvergrijs. Deze schoenen zijn zo handig voor kleuters: ze hebben elastische veters voor kleintjes die hun strikdiploma nog niet hebben. Klittenband voor extra ondersteuning van de enkels tijdens het rennen. Gevulkaniseerde, rubber zool en neus (uit 1 stuk) waardoor de schoentjes bestand zijn tegen kleine stootjes (voetballen, vallen, rennen, etc.) Ideaal!

british knights - unicorns & fairytales

 

Kennen jullie het merk British Knights

 

XOXO Nathalie

 

 

You Might Also Like...

2 Comments

 • Reply
  Jeroen
  14 juli 2017 at 07:33

  Nog nooit van het merk gehoord. Maar … Ze zien er allemaal super uit. Duidelijk eens een merk dat we moeten checken.

 • Reply
  Johanna
  14 juli 2017 at 15:45

  nee, ken ik niet. jouw kanten schoenen zijn enorm mooi! hebben ze ook leuke meisjesschoenen? ik zal eens op onderzoek uit moeten gaan 😉

Leave a Reply