Unicorns & Fairytales
rompers - unicorns & fairytales
fashion kids Get inspired outfit inspiration

OUTFIT INSPIRATION| onepieces – onesies – rompers

Iedereen heeft er wel in zijn collecties: rompers, onesies, onepieces, of hoe jij het graag wil noemen. Ik heb er enkel leuke gespot en er hangen er ook een paar in de kleerkast van Vince.

De vorige outfit inspiration ging over vossen. Nu zet ik graag mijn favoriete rompers in de kijker. En er zijn er nog zoveel… De rompers van Rags zijn enorm populair. Zelf vind ik ze ook heel mooi maar ze kunnen enkel over het hoofd aan -en uitgetrokken worden. Ze hebben geen knoopjes aan de beentjes, wat natuurlijk ook wel mooi is. Voor Vince niet zo handig want wij moeten nogal vaak de luier verschonen. De onepieces van Lucky no7 zitten goed en zijn mooi, vooral voor de monochrome liefhebbers een must. De rompers van Little Urban Apparel hebben een leuke print die je ook terug kon vinden in de zomercollectie. We zijn blij dat ze opnieuw gebruikt worden voor de winter. De onepieces van Badger and Rue zijn heerlijk. Wij hebben zelf de grijze met tijger en het stofje is heel zacht en dik genoeg. Ik hou ook heel erg van de prints van hun collectie.

 

 

Onepieces #1

 

Uiteraard mogen de overalls van NUNUNU niet ontbreken. Degelijke stof, zacht, stoer en mooi. Zelf hebben wij de grijze overall die je in de collage kunt vinden. Zeer leuk om te dragen en gemakkelijk om in te spelen. Bovendien zeer stylish. De rompers van Huxbaby hebben dezelfde prints die je terug kunt vinden op hun shirts en broekjes. Ze passen dit goed bij elkaar. Wie van bollen en kruisjes houd moet hier zijn. En dan heb je nog de onesies van Popupchop met de dieren op.Ik ben meer van van de effen onesie die je in de collectie kan terugvinden maar voor de liefhebbers van de gewaagde prints zijn de andere items een musthave.
Onepieces #2

 

Dan hebben we hier enkele van mijn recent ontdekte merkjes. Iglo+Indi is een merkje dat organische kledij verkoopt met hele leuke prints. Ubang is een leuk merkje voor wie van speelse rompers en shirts houdt. Binnenkort komt er een blogje over. Deze romper is leuk en toch nog speels. Het merkje Gray Label is supertof met een zachte mooie stof. vince heeft hier twee salopetten van maar deze onesie vind ik zeker ook top. De romper van Cupcake Vintage heb ik net ontdekt. Hou dus deze webshop goed in de gaten.
Onepieces #3

 

De laatste collage zijn allemaal rompers van Lion Of Leisure. Een merkje dat gemaakt wordt in Antwerpen. Ze zijn een onafhankelijk merkje dat enkel verkocht wordt in de retail shops. Ze hebben wel een eigen website maar ze verkopen via de shops. Alle ontwerpen worden met de hand geprint. Je kan ze in vele Belgische en Nederlandse shops vinden. Ook zijn ze vertegenwoordigd over de hele wereld. Ik hoop dat Vince vlug een item in de kast mag verwelkomen.

onepieces #4
Leuke shops waar je deze onesies kan vinden…
NUNUNU
BADGER AND RUE
RAGS –
LUCKY NO7
LITTLE URBAN APPAREL
HUXBABY
POPUPSHOP
IGLO+INDI
CUPCAKE VINTAGE
GRAY LABEL
UBANG
LION OF LEISURE
Wat is jullie favoriete onesie? 
XOXO Nathalie

You Might Also Like...

4 Comments

 • Reply
  Jess
  20 september 2015 at 14:48

  Jammer van het prijskaartje soms, want die rompertjes en pyjama’s zijn zo schattig EN stylish. Momenteel vind ik veel bij next.

  • Reply
   Nathalie
   20 september 2015 at 14:50

   Ja dat klopt, ze zijn inderdaad vaal prijziger. Doet me denken om eens een budgetboog te schrijven 😉 Het is jammer dat het zoveel geld kost. Vaak kan je wel op instagram goedkopere stuks vinden. Ik verkoop zelf vaak mijn spullen die nog niet zoveel gedragen zijn op @vince_closet

 • Reply
  Sanne PS:blog
  20 september 2015 at 16:56

  Jaaaa super leuk! En ze staan altijd zo lief/ondeugend 🙂 x

 • Reply
  Sonja
  21 september 2015 at 14:17

  Geweldig! Ik zou zo alles op de verlanglijst kunnen zetten!

Leave a Reply