Unicorns & Fairytales
get inspired sokken - unicorns & fairytales
Get inspired Musthaves

GET INSPIRED | Sokken

De zomer is bijna gedaan en zeker in ons landje wordt het snel weer kouder. Weg met de sandalen en hallo sokken en schoenen! Tegenwoordig kan je echt heel leuke sokken vinden, zelfs voor jongens. Kijk je mee? 

De eerste collectie is er één voor de liefhebbers van zwart-wit. Lekker stoere sokken die je best over je broek mag heentrekken wegens “cool”. Op instagram zie ik ze vaak voorbijkomen en de sokken van Tiny Cottons staan hoog op mijn verlanglijsje.

GET INSPIRED - SOCKS
De tweede collectie zijn gekleurde sokken omdat kleur toch ook vreugde in het leven brengt. Heldere kleurtjes die op de koudere dagen plezier brengen.  Ze zijn allemaal van het merk “Happy socks”. Happy socks is uitgevonden door twee vrienden met die visie in 2008. Nu worden ze in meer dan 70 landen verkocht. Ze zijn er in eindeloze kleuren en variaties. Niet alleen sokken kan je daar vinden maar ook ondergoed. Breng wat plezier in je leven!
GET INSPIRED - SOCKS 2
Iets subtielere maar toch leuke sokken met veel (dieren)printjes. Moest ik een meisje hebben dan zouden er zeker een paar items in onze kast belanden. Ik vind ze allemaal zo leuk, die vosjes en muisjes. Zeker de collectie van mini dressing kan mij bekoren. Het zijn leuke kniesokken die leuk staan onder een broekje of rokje.
GET INSPIRED - SOCKS 3
GET INSPIRED - SOCKS 5
Uiteraard zijn de voorgaande sokken vaak wat duurder dan sommige anderen. Hou je meer van budgetshoppen? Dan kan je bij Zara, H&M, Kiabi, Hema enz… ook leuke sokken vinden. Tegenwoordig maakt dit jouw outfit af. Heb je ze liever niet zichtbaar dan zou ik goedkopere versies kopen. Maar wat nu hip is: laat je sokken zien!
GET INSPIRED - SOCKS 4
Sokken te verkrijgen bij de merken zelf of de volgende shops :
BEAU LOVES
BOBO CHOSES
MINI DRESSING
TINY COTTONS
KOKACHARM
HAPPY SOCKS
KIDSCASE
* Wil je als webshop ook verschijnen op Unicorns & Fairytales? Neem dan contact op *
Wat vinden jullie van deze sokken? Hebben jullie speciale versies of hou je het liever simpel? 
XOXO Nathalie

You Might Also Like...

1 Comment

  • Reply
    Jess
    28 september 2015 at 01:53

    Ik hou van deze trend. Vooral meisjes, een rokje, leuke laarsjes en dan fabulous kniesokken 🙂

Leave a Reply