Unicorns & Fairytales
uit de oude doos
Fashion fashion kids My life Personal

uit de oude doos #4

We halen weer enkele blogs onder het stof vandaan vandaag. Uit de oude doos gaat deze keer over fashion. Wat hangt er in de kast van Vince? Welke merkjes zijn favoriet hier bij ons. 

 

We zijn er erg mee bezig. Nou “wij” is een groot woord, zeg maar liever : mama is er mee bezig. Want volgens mij maakt het voor vince zelf al helemaal niet uit wat ik hem aantrek. Alhoewel… het populaire Gray Label Salopetje trekt hij helemaal naar beneden. Damn, ik heb er twee stuks van hangen. Zo zie je maar. Manlief is ook niet zo met mode bezig dus de pakketjes die aankomen thuis zijn allemaal voor kleine man of mama.

1.outfit Vince

Toen Vince nog heel klein was kocht ik mijn allereerste items van Lucky no7 en Little Indians. Dat was de aanzet tot meer.

2. Zomerse items 

Voor de zomer kocht ik enkele zomerse spullen zoals tank tops en shorts. Het meeste kan je bewonderen op mijn instagram account. De tanks heb ik ondertussen doorverkocht aan andere fashionable kids. Ik verkoop vaak kleertjes van Vince op dit account op instagram.

3. Garabatisse

Het begin van de rubriek “Vince wardrobe”. Tevens mijn eerste echte fashion samenwerking. Je kon toen iets winnen van Garabatisse , een echt leuk klein merkje. Ik hou van hun collectie.

4. NUNUNU

Een vrij recent blogje (van gisteren) maar die hoort er ook bij. Een van onze favoriete merkjes omdat ze niet alleen goed zitten maar ook lekker ruiken.

5. TAG over wat er in de kast van Vince hangt

Het is al een tijdje geleden dat ik nog een TAG deed maar deze hoort helemaal bij deze “oude doos”. Een tag over Vince’s Wardrobe! Er zitten enkele recente foto’s tussen maar de TAG zelf is nog van voor de zomer, dus enkele maanden geleden. Binnenkort hou ik een update.

 

Veel leesplezier!

XOXO Nathalie

You Might Also Like...

2 Comments

 • Reply
  inez
  3 oktober 2015 at 22:20

  Leuk om bij een ander in de kast te kijken! Mooie items heeft die! En wat betreft het Gray label salopette Daan deed het ook constant, heb de seeltjes versteld en nu is het goed!

  • Reply
   Nathalie
   5 oktober 2015 at 07:43

   Ik ga ze ook eens bekijken denk ik. Beetje te duur om gewoon in de kast te laten hangen hé.

Leave a Reply