Unicorns & Fairytales
Interieur My life Personal

Project “Styling our new home” #1| Obstakels

Vorige week was het zover: we kregen de sleutel van onze nieuwe woning. Ons plekje dat onze thuis moet worden voor een (hopelijk) héél lange tijd. We lieten heel onze inboedel achter en begonnen met een nieuwe, frisse start.

 

Toen ik voor de eerste keer dit huis zag was ik meteen verkocht. Vooral de ruime kamers spraken me aan. Als kind woonde ik in een appartementje. Ik kon niet zeggen dat mijn kamer heel klein was, maar ik droomde als kind van een grote kamer. Vooral toen ik tiener werd. Met het oog op de toekomst vond ik de kamers in dit huis super. Er zijn ook tal van mogelijkheden. Op de bovenste verdieping zijn nog 2 kamers en een onafgewerkte ruimte voor een douche en wc. Die gaan we als laatste onder handen nemen.

We zijn nu bezig met de woonkamer. Mijn vriend houdt al heel lang van de minimalistische stijl. Veel wit, zwart en grijs. Ik daarentegen wisselde  nogal vaak van smaak. Vooral tijdens mijn eerste zwangerschap maakte ik rare keuzes. Gelukkig was ik snel weer terug in orde maar toen was het al te laat. Gele muren, Orla Kiely behang en donkere meubels waren het tegenovergestelde van wat we eigenlijk nu willen: meubels die rust uitstralen. Ook één van de redenen waarom we alles achterlaten: het is voorbij, we zijn klaar voor een nieuwe frisse start.

Maar het verhuizen heb ik zwaar onderschat. Gelukkig hadden we hulp van vrienden en een collega die bijna elke dag geholpen heeft. Wat een boel krijg je bij elkaar. Dan heb ik al zwaar in mijn kleerkast geschipperd en maar liefst meer dan 10 zakken vol kledij weggegeven. Ik had al last van mijn rug door bekkeninstabiliteit maar door al deze stress, de hormonen en waarschijnlijk toch teveel dozen te hebben gedragen is het nog veel erger geworden. Zo erg dat ik bijna niet kan slapen van de pijn. Maar goed, even rustig aan proberen te doen.

Nog een obstakels zijn de bedrijven… We hebben alles van inboedel nieuw gekocht. Alle afgesproken data van alle verschillende bedrijven zijn verlaat. Allemaal! Een bedrijf heeft toch de moeite gedaan om een dag eerder te leveren omdat ze anders ook te laat waren. Hoe kan dit nou? Daardoor zijn we natuurlijk ook in de problemen geraakt. Niet leuk maar niets aan te doen. Al vind ik het persoonlijk niet zo klantvriendelijk. Zeker niet als je ruim op voorhand besteld. Maar goed. Dat vergeten we hopelijk gauw als ze allemaal staan te pronken in onze nieuwe woning. Zo vlug mogelijk dan. Een tafel hebben we dus de eerste week niet. Barkrukken ook niet… Dan maar op zijn Chinees eten zeker?

Ik hoop zo vlug mogelijk enkele mooie foto’s te kunnen laten zien want dat wil zeggen dat er vorm in begint te komen… Duimen jullie mee?

 

XOXO Nathalie 

 

 

You Might Also Like...

6 Comments

 • Reply
  Ester
  25 augustus 2016 at 10:04

  Ik ben zo benieuwd naar de foto’s!
  Maar aan de sneakpeak te zien, zit het goed 🙂

  • Reply
   Nathalie
   26 augustus 2016 at 19:35

   Hihi bedankt! Ja, we gaan er proberen iets moois en rustgevend van te maken!

 • Reply
  Kleine Prinses
  25 augustus 2016 at 17:35

  ik ben benieuwd!!

  • Reply
   Nathalie
   26 augustus 2016 at 19:34

   Ik ook, ik zie even de bomen door het bos niet meer maar er komt schot in de zaak…

 • Reply
  Bouke
  25 augustus 2016 at 19:04

  Super benieuwd.

  • Reply
   Nathalie
   26 augustus 2016 at 19:33

   Nog veel werk maar er komt schot in de zaak 🙂

Leave a Reply