Unicorns & Fairytales
nununu - unicorns & fairytales
Fashion fashion kids

Vince’s wardrobe | NUNUNU

In Vince’s wardrobe mag zeker het leuke merkje NUNUNU niet ontbreken. Het is een eigenwijs en stoer merk voor jongens en meisjes tot 14 jaar. 

Ik ontdekte NUNUNU al een tijdje geleden door hun leuke monochrome prints en kruisjes. Ik was helemaal in de ban. Mijn eerste aankoop was dan ook het zwarte broekje met de witte kruisjes. Eenmaal aangekregen wist ik waarom NUNUNU zo bekend is bij de fashion mama’s. Het voelt heerlijk aan, heeft een prachtige look en … ruikt heerlijk. Ze gebruiken een soort parfum als kenmerk. Je blijft eraan ruiken. In plaats van eerst te wassen: eerst dragen! Ze zitten ook supergoed. Vince kan er heerlijk mee kruipen, spelen en ravotten.

nununu - unicorns & fairytales

nununu - unicorns & fairytales

nununu - unicorns & fairytales

Na mijn eerste aankoop was ik er zeker van dat ik meer items wilde. De zomer was echter bijna gedaan dus ik wachtte de winter even af. Toch kocht ik nog dit leuk shirt (het witte met zwarte kruis) en kreeg ik deze leuke short. toegestuurd.  Te gek. Niet?

NUNUNU - unicorns & fairytales

nununu

De nieuwe herfst/wintercollectie is ook heel leuk. Al ben ik minder fan van de sterren, maar dan wel heel erg van de cirkels en overalls. Ik kocht dan ook de Carchoal Overall en kon niet wachten tot hij aankwam. Toen ik hem in mijn handen kreeg was het eerste dat ik deed eraan ruiken. Ja hoor, die heerlijke geur! De stof is zo zacht. Ik denk dat het heerlijk moet zijn om het te dragen. Het paste als gegoten en het lijkt erop dat Vince niet te snel zal mogen groeien want anders kunnen we er niet meer van genieten.

nununu - unicorns & fairytales

nununu - unicorns & fairytales

nununu - unicorns & fairytales

nununu - unicorns & fairytales

nununu - unicorns & fairytales

nununu - unicorns & fairytales

nununu - unicorns & fairytales

Wie graag eens een kijkje neemt in hun nieuwe collectie kan dit doen op hun website.

NUNUNU kan je ook shoppen in de volgende webshops:

België
Minifox

Nederland
RocknRebelToddlersandteesOrangemayonnaisePetozzimeet mister Fred

Luxemburg
Beetles and bugs

Wat vinden jullie van dit merkje en mijn gekozen spullen? Heb je hier zelf al iets van? 

XOXO Nathalie

 

 

 

You Might Also Like...

4 Comments

 • Reply
  Vlijtig Liesje
  2 oktober 2015 at 10:47

  Wat een hippe vogel is jouw Vince : )
  Die eerste broek met die witte kruisjes vind ik erg leuk.

  • Reply
   Nathalie
   5 oktober 2015 at 07:43

   Ja die zit ook heerlijk (denk ik). Een aanrader.

 • Reply
  Sanne
  4 oktober 2015 at 22:13

  Super leuke blog meis! Love nununu:)

  • Reply
   Nathalie
   5 oktober 2015 at 07:42

   Bedankt!!!! NUNUNU is dan ook te gek!

Leave a Reply