Unicorns & Fairytales
fair and cute - unicorns & fairytales
Musthaves

Musthave | Fair and cute

Fair and cute, eerlijke producten met liefde voor het interieur + fashion. Oh ja, daar kunnen we helemaal inkomen. De dames van Fair and cute hebben een eigen merk opgericht dat helemaal in teken staat van fairtrade en spullen die interieurproof zijn. We like…

fair and cute - unicorns & fairytales

Ik ben ook steeds op zoek naar leuke spullen die passen in het interieur. Het is niet omdat je kinderen hebt dat heel je interieur om zeep moet geholpen worden. Je kan best na een beetje zoekwerk leuke spullen vinden die netjes staan en toch functioneel zijn.

Fair and Cute is opgericht door Geke Stapelbroek en Nicole Gieling. Zelf zijn ze interieurarchitect. De producten worden gemaakt in Nepal en Nederland. In Nepal worden de producten met de hand gemaakt en de vrouwen krijgen een eerlijk loon, mogen hun kinderen meenemen naar het werk om borstvoeding te geven en de winst die is gemaakt, wordt verdeeld over de werknemers op het einde van het jaar. Bravo! Fair and cute probeert ook zoveel mogelijk gebruik te maken van eerlijke grondstoffen. Zo zijn de lakentjes van 100% biologisch katoen en is de Dutch collectie gemaakt van gerecyclede spijkerbroeken.

Ik heb hier het wiegdeken SOFT DOTS off white, ideaal voor een baby of peuter. Ook als deken in de buggy of als plaid, alles is mogelijk. Het is gemaakt van 100% katoen waarvan 45% door middel van het Better Cotton Initiative .

fair and cute - unicorns & fairytales fair and cute - unicorns & fairytales fair and cute - unicorns & fairytales

Het deken is zacht en voelt dik aan. Een lekker stofje. Ook is het design strak en de kleur is off-white. En… inderdaad interieur proof! Ze hebben niet enkel dekentjes maar ook vele andere mooie spullen zoals ledikantdekens, verzorgingskussens, opbergzakken, trappelzakken , mooie poefs en veel meer. Zeker een bezoekje waard. Klik even hier.

fair and cute - unicorns & fairytales

Wat vinden jullie van dit dekentje? Kende je deze shop al? 

XOXO Nathalie

 

You Might Also Like...

2 Comments

 • Reply
  Jess
  1 oktober 2015 at 20:46

  Fairtrade, en mijn aandacht heb je. Echt een prachtig dekentje.

  • Reply
   Nathalie
   5 oktober 2015 at 07:44

   Het is ook lekker zacht! Een aanrader voor pasgeborenen.

Leave a Reply