Unicorns & Fairytales
house of ninoh - unicorns & fairytales
Fashion fashion kids fashion mama Webshoptips

Webshoptip House of Ninoh

De webshop van Charlotte, House of Ninoh, is een ware hit. Haar eerste collectie is een feit en alvast een succes. Steeds zie ik er meer leuke spullen bijkomen dus dit gaat een webshop zijn om in je favorieten te zetten.

 

House of Ninoh

Charlotte Ameele (27) lanceert haar eigen kledinglijn House of Ninoh, voor baby’s en kids van 0 tot 5 jaar, met leuke truitjes, coole rompertjes, kleedjes en accessoires. Haar eerste collectie is nu online en scoort goed. Je kan ze shoppen bij House of Ninoh maar zijn ook te verkrijgen in verschillende webshops en Het Land Van ooit, waar ik mijn geboortelijst legde.

Charlotte: “Zo’n 4 jaar geleden, toen Mao geboren werd bleek al heel snel dat ik een passie had voor baby -en kinderkleding. ik ging voor hem op zoek naar de tofste, origineelste merken en ontwerpers. Ik werd er steeds meer door gefascineerd dus begon ik het echt allemaal heel nauw op te volgen. De kleuren van het seizoen, de trends, beurzen,… Ik maakte lijstjes. Lijstjes van hippe winkels, van beurzen waar ik naartoe moest, enzovoort. Ik ben 3 jaar huismama geweest dus ik heb me in die periode eigenlijk helemaal toegelegd op allerhande (naai)cursussen, patroontekenlessen en alle voorbereidingen die voorafgaan aan het oprichten van een zelfstandige onderneming.
In 2016 startte ik officieel, en de eerste collectie hangt sinds januari in de rekken van 17 hippe kinderwinkels/ conceptstores over België. ”

Marble it is

Wij hebben enkele stuks van de marbe lijn en ze zijn superleuk. We hebben er al leuke reacties op gekregen. Ze vallen zeker niet te groot dus hou daar rekening mee. Jammer genoeg is Lex er alweer uitgegroeid. Ik ga deze mooie stuks binnenkort dus weer op mijn verkoopsgroepje aanbieden. Indien je nog geen lid bent kan je je alvast via instagram of Facebook lid maken en zo blijf je op de hoogte van de kleertjes van Vince en Lex die ik te koop zet, alsook andere spullen.

house of ninoh - unicorns & fairytales

house of ninoh - unicorns & fairytales

We woke up like this!

Echte toppers deze sweaters. Zowel voor Vince als voor mama een sweater met ‘I woke up like this’. Erg toepasselijk bij velen denk ik. Maar de andere stuks zijn ook geweldig om te zien. Welke is jouw favoriet? En ga jij ook lekker twinnen?

house of ninoh - unicorns & fairytales

house of ninoh - unicorns & fairytales

Je kan House of Ninoh shoppen in haar eigen webshop, bij De Gele Flamingo , Minimonsters en veel meer…

 

XOXO Nathalie

You Might Also Like...

1 Comment

  • Reply
    Stephanie Decaux
    27 mei 2017 at 20:04

    Wij zijn vooral fan van de zwaantjes maar, de rest is ook prachtig ???

Leave a Reply