Unicorns & Fairytales
philips blender - unicorns & fairytales
drankjes Food Gezondheid / Health Winactie & Give away

3 lekkere smoothies

Vince is dol op smoothies. Het is te zeggen, hij is dol op zo van die knijpfruitzakjes. Toen Philips me een Blender aanbood om te testen was ik helemaal klaar om die lekkere smoothies zelf te maken. Want het is toch een handig goedje, zo’n blender. En wie weet maak jij ook kans om deze blender te winnen. Dan kan jij ook zelf gezonde smoothies maken.

 

Viva Collection Blender van Philips

Deze blender is heel makkelijk in gebruik en onderhoud. Eerlijk gezegd was dat één van de redenen dat ik mijn oude blender liet verstoffen in de kast. Maar deze blender kan je makkelijk uit elkaar halen om zo af te wassen of in de vaatwas te steken. Hij heeft een kan van 2 liter, 700W motor én een drinkbeker waar je meteen je smoothie in kan maken, eraf nemen en off you go! Superhandig voor mensen die niet of amper kunnen ontbijten want dan kan je een ontbijtsmoothie maken of je kan een lekker drankje maken voor in de loop van de dag. Ik maakte 3 verschillende smoothies die heel lekker waren. Wil je ze aan je kind serveren? Geef hen dan een leuke beker of gebruik van die hervulbare knijpzakjes.

philips blender - unicorns & fairytales

philips blender - unicorns & fairytales

philips blender - unicorns & fairytales

Waarom smoothies of sapjes?

Wel, heb je kinderen of een man die weinig tot geen fruit of groenten eten? Dit kan een lekkere en gezonde oplossing zijn. Of misschien ben jij wel diegene die geen fruit of groenten eet. Maar goed, ik moet zelf niet veel zeggen want tegenwoordig is mijn fruitgebruik drastisch geslonken. Een smoothie biedt ons dus een goede oplossing. Een smoothie bestaat meestal uit een zuivelproduct, fruit en/of groenten (en superfoods of zaad, havermout als extra) en sapjes bevatten enkel fruit of groenten zonder zuivel. Ik heb gewoon naampjes aan mijn smoothies gegeven, probeer ze maar eens.

philips blender - unicorns & fairytales

Smoothie 1: strawberry madness

 • aardbeien (een handje vol)
 • volle yoghurt 125g
 • honing (naargelang hoe zoet je hem wil)

philips blender - unicorns & fairytales philips blender - unicorns & fairytales philips blender - unicorns & fairytales

Smoothie 2: greenery

 • 2 handjes spinazie
 • een kopje amandelmelk
 • een halve banaan

philips blender - unicorns & fairytales

philips blender - unicorns & fairytalesphilips blender - unicorns & fairytales

 

Smoothie 3:breakberry smoothie

 • een kopje sojamelk
 • een handjevol blauwe bessen
 • 2 lepels havermout

 

Leuke boeken waar je ook drankjes in kan vinden

Ik heb thuis enkele leuke boeken om inspiratie op te doen op alle gebied: maaltijden, drankjes, ontbijtjes enzovoort. Deze boeken zijn leuk om te lezen en de receptjes zijn tof om te maken. Ik haalde daar mijn inspiratie maar gaf mijn eigen draai eraan. Dat is ook wat je kan doen met een smoothie: experimenteer! Gooi er eens wat in, probeer verschillende zuivelproducten, maak er een milkshake van of gewoon, een gezond sapje. Go!

philips blender - unicorns & fairytales

WIN een blender  (gesloten)

Wil jij ook graag smoothies maken samen met je kids? Of een milkshake, sapje, soepje, … Dat kan! Want ik mag in samenwerking met Philips een lezer van Unicorns & Fairytales héél blij maken met deze blender. Geloof me, you’l love it. Wat moet je doen?

 1. Mij volgen natuurlijk (of Facebook en/of Instagram), het is wel zo fijn om een lezer de blender te schenken
 2. Laat in de comments weten dat je meedoet en geef jouw favoriete ingrediënten voor een smoothie

Niet verplicht maar wel misschien leuk:

 1. Eventueel kan je je  abonneren op Youtube waar je binnenkort ook leuke recepten kan vinden en andere zaken
 2. Deel dit blogbericht op je eigen sociale media als je wil

philips blender - unicorns & fairytales

>>> Meedoen kan tot en met dinsdag 6 juni 2017 <<<<<<

 

Winnaar is Katrien (katrienneke op mail)

XOXO Nathaie

 

 

 

You Might Also Like...

95 Comments

 • Reply
  Anna
  30 mei 2017 at 06:48

  Oooh heerlijk i love smoothies!!
  Ik ben gek op ananas en cocos en mango… heerlijk ???

  Facebook: An Na

 • Reply
  elisabeth maria martina
  30 mei 2017 at 06:50

  mijn favoriete ingredient is kiwi

 • Reply
  rewana
  30 mei 2017 at 06:58

  Ik doe mee;) Lijkt me heerlijk en mss kan ik mijn 4jarige wat meer groente laten eten, stiekem dan, hahaha!

 • Reply
  Paulien
  30 mei 2017 at 06:59

  Ik zou voor mango gaan, mijn favoriet!

 • Reply
  Liesbet Rombaut
  30 mei 2017 at 07:02

  Ik hou van smoothies met banaan en aardbeien of frambozen, mmm!

 • Reply
  Romy
  30 mei 2017 at 07:02

  Smoothies.. heerlijk!
  Aardbei, banaan, kiwi en peer is hier favoriet! 🙂

 • Reply
  Annelies
  30 mei 2017 at 07:04

  Mijn favoriet is : Alro cocosmelk, banaan, aardbei en kiwi 🙂 superlekker??Mijn blender is een afdankertje van mijn mama en dringend aan vervanging toe , ik duim en houdt mijn vingers gekruisd 🙂 ???

 • Reply
  Marie
  30 mei 2017 at 07:08

  Mijn zoontje eet niet graag fruit, dus ik zou er stiekem álles uit de fruitmand insteken. En dan lekker veel amandelmelk en wat honing erbij; ben zeker dat hij het dan wel zal lusten! Fingers crossed!!!

 • Reply
  Lisette Kleiweg
  30 mei 2017 at 07:26

  Super, ik doe graag mee ! Ik volg je blog en ik volg je op Facebook en Instagram . Mijn favoriete smoothies is een klassieker, nl aardbeien , blauwe bessen, frambozen met een scheutje kokoswater.

 • Reply
  Caroline
  30 mei 2017 at 07:28

  Mijn dochtertje is ook dol op smoothies. We moeten allerlei trucjes uit de kast halen om haar fruit te doen eten. Of eigenlijk om haar in het algemeen te doen eten. Liefst knabbelt ze gewoon op een cracotje. Onze blender heeft het dit weekend helaas begeven. Een nieuwe blender zou dus super zijn! Fingers crossed! Ze houdt enorm van de combi aardbijen, banaan, appelsiensap!

 • Reply
  Katleen Mattens
  30 mei 2017 at 07:28

  Ik zou er veel leuke dingen mee kunnen maken maar voor mijn zoontje moet er zeker altijd venkel bijzitten. Waarschijnlijk wordt dit later een “pastis”liefhebber. 🙂

 • Reply
  Catherine Van den Dries
  30 mei 2017 at 07:46

  Klinkt als een vreemde combinatie maar is heerlijk…. Enkele aardbeien, rode pompelmoes en rode bietjes, gewoon te serveren met wat ijsblokjes.! Mmmm

 • Reply
  Tine Vanhaevre
  30 mei 2017 at 07:51

  Kokosmelk met ananas en voila een virgin pina Colada. Heerlijk bij dit weer. Afgewerkt met wat kokosschilfers….mmmm. zoontje en ik lusten allebei graag smoothies maar momenteel behelpen we ons met een mixer. Zo’n echte blender zou een fijne toevoeging zijn.

  Groetjes

 • Reply
  Querine
  30 mei 2017 at 07:55

  Yeah wij doen graag mee! Zo kan ik hopelijk bij Jax wat meer fruit erin krijgen!
  Wij gaan voor een vitamine boost; gele kiwi, banaan en framboos!!

 • Reply
  Thessa Roelands
  30 mei 2017 at 07:57

  Oh zou leuk zijn om dit te winnen! De kids hun favoriete ingrediënten zijn aardbeitjes, sinaasappelsap, griekse yoghurt en honing. Mama maakt daar graag een variant op namelijk zonder de aardbeitjes maar met munt… Smaakt een beetje als een mojito 🙂

 • Reply
  An
  30 mei 2017 at 07:57

  Oh we hebben zoveel favorieten: die van Warrre is banaan, aardbei of frambozen erbij. Ik vind de combi mango, banaan met kokosmelk. Jammie jammie of zelfs met wat pindakaas met banaan is ook super lekker en dan wat melk erbij.

 • Reply
  Marange Krouwel
  30 mei 2017 at 08:01

  Jaaa ik doe graag mee. Manlief is op de gezonde toeren en wij als gezin doen mee om hem all the way te steunen. De favoriete smoothie van de kinderen is toch wel wortel, sinasappels en rode bieten. Ik ben sinds kort enorm fan van de kiwi,soya,bascilicum en walnoten…ohhh heavenly! Mijm man vindt alles lekker maar het meest alle smoothies met de alpro kokosdrink…lekker tropisch!

 • Reply
  Kelly
  30 mei 2017 at 08:02

  Ooo heerlijk voor mijn 4 kinderen, maar ook voor mijn onthaalkindjes! Elke morgen een heerlijke gezonde smootie. Energie voor 50 ;). Mijn favo is de volgende : aardbei, magere yochurt, benaan, honing en sinaasappel mmmmmm ?

 • Reply
  Silvanna
  30 mei 2017 at 08:04

  Oooh ja dit staat al zo lang op mijn lijstje! Nu doe ik het steeds met de staafmixer maar dat wordt best een zooitje. Ik vind mango erg lekker ik de smoothie maar ook aardbei vind ik heerlijk. Ik doe er vaak een banaan bij om het wat zoeter te maken. ????

 • Reply
  Carina
  30 mei 2017 at 08:10

  Als fervent smoothie maker doe ik zeker mee! Er gaat geen dag voorbij in dit huis dat er geen smoothie gemaakt wordt. En met deze prachtige Philips blender zou dat alleen nog maar toenemen.
  Mijn persoonlijke favorite is er eentje met 125ml soyamelk, een halve banaan en een handvol aardbeien 🙂

 • Reply
  Jolanda Nicolai
  30 mei 2017 at 08:22

  Ik doe graag mee met de winactie 😀
  Wij zijn gek op banaan, aardbei en sinaasappel smoothie, ook wel eens met een beetje spinazie 😉
  Onze blender is echt op en we zijn toe aan een nieuwe, was stiekem al een beetje aan het kijken voor een nieuwe…

 • Reply
  Sarah
  30 mei 2017 at 08:30

  Wat een leuke prijs! Een blender staat hier op de wishlist, om lekkere smoothies en mocktails te kunnen maken. 😉

  Dit is een lekker receptje:

  framboos/banaan
  50 gram frambozen
  banaan
  scheutje (verse) sinaasappelsap
  eventueel yoghurt

 • Reply
  Griet Lippens
  30 mei 2017 at 08:34

  Ik wil veel meer smoothies maken maar mis een goede blender…ik waag mijn kans! Yoghurt en aardbeien?

 • Reply
  Yael bierhuizen
  30 mei 2017 at 08:45

  Heerlijk!! Xx

 • Reply
  Griet De Schepper
  30 mei 2017 at 08:47

  Jammie ik hou van de zomer met al die kleur en geuren van vers fruit en groenten. Ik ben fan van watermeloen met limoen 🙂

 • Reply
  Wim Tas
  30 mei 2017 at 08:49

  Als het smorgens snel moet gaan is zo’n blender wel superhandig om toch lekker en gezond te ontbijten. Het liefst van al gaan we in augustus-september zelf braambessen en frambozen plukken om daar vanalles lekkers mee te maken.

 • Reply
  Guinnvere
  30 mei 2017 at 09:02

  Mijn dochtertje is gek op de combinatie sinaasappelsap, spinazie, yoghurt, aardbeien en frambozen ?.

 • Reply
  Katrien
  30 mei 2017 at 09:07

  Trouwe lezer met ook een peuter in huis die in een anti-fruit fase zit is zo’n blender wel een goed idee! Ik doe dus zeer graag mee en denk dat ik voor zoonlief je ‘strawberry madness’ zou maken en zelf je ‘greenery’ uittesten. En dan natuurlijk mee volgen op je youtube-kanaal voor extra inspiratie 😀

 • Reply
  annelies noyelle
  30 mei 2017 at 09:10

  Ooooh heel graag!! Ook al is het maar dat Nore zo graag fristi drinkt en we dus een smoothie in de plaats geven. Dus favo hier is alles met aardbeien, framboos ? en mijn blender is zo klein en niet zo super dus het zou welgekomen zijn. Xxx

 • Reply
  Lien
  30 mei 2017 at 09:16

  Ik maak supergraag smoothies met banaan, rode vruchten en wat yoghurt. Deze blender zou super zijn, zeker gezien de combinatie maatbeker, smoothiebeker!

 • Reply
  Evy
  30 mei 2017 at 09:23

  Love smoothies! Favoriet is eentje met amandelmelk, blauwe bessen, banaan en havermout. Een ideale energiebooster!

 • Reply
  damie Lou
  30 mei 2017 at 09:25

  Ik vind alles met banaan heel lekker… 1 banaan+ 1 appel + kopje melk ??? OF 1 banaan + 2 bollen chocoladeijs + kopje melk ??? OF 21 banaan + 1 lepel griekse yogurt + 1 lepel pindakaas + kopje melk ??? OF 1 banaan + kopje aardbeien + 5 ijsblokjes ??❄ MMMmmm

 • Reply
  Sara Sticker
  30 mei 2017 at 09:37

  Wow! Lijkt me heel leuk om deze blender te winnen! Een leuk alternatief voor het ontbijt, een smoothie. En met tijd om lekkere sapjes te maken voor Cesar, mijn zoontje!

  Mango zou ik vaak als ingredient gebruiken, mmm!

 • Reply
  Connie Flipse
  30 mei 2017 at 09:48

  Wat leuk , ik maak graag kans . Mijn favoriete toevoeging is banaan , dat geeft net dat beetje extra zoet zonder dat je suiker nodig hebt .

 • Reply
  Anita te Gussinklo
  30 mei 2017 at 09:49

  Ideaal zo’n blender vooral met dit warme weer.
  Ik vind het altijd heerlijk met avocado.

 • Reply
  b vermeiren
  30 mei 2017 at 10:14

  Superactie, ik doe graag mee… Hoewel we niet echt een fruitprobleem hebben bij de kindertjes, maar eerder een ontbijtprobleem. Met zo’n Philips Viva blender kan ik dit misschien aanpakken? Ben benieuwd… Als eerste probeer ik een stevig ontbijt van melk, banaan, havermoutvlokken en een snuifje kaneel. Hoop dat ze het lusten <3

 • Reply
  Duane van Thillo
  30 mei 2017 at 10:20

  Wow ✅ smoothies tapanades en milkshakes en toetjes en nog veel meer letters creëren met deze Blender! !
  Zou mijn vrouw die top moeder is van mn 3 kindjes papa’s trots graag willen verrassen. Met het heerlijke dingen en puur natuur!!♡
  Dit de kans die graag aanneem! Geliked ✅ openbaar gedeeld.? liefs duane van Thillo

 • Reply
  Carolien Schutte
  30 mei 2017 at 10:30

  super leuk natuurlijk wagen wij een kansje ons favoriete ingrediënt is banaan daar zijn we dol op 😀

 • Reply
  Marianne V
  30 mei 2017 at 10:38

  Zou super zijn om deze blender te winnen!
  Onze moeilijke eter drinkt wel graag smoothies (met een rietje!) en ze zelf maken zou beter zijn dan ze te kopen…
  Favoriete ingrediënten zijn redelijk klassiek maar ik zou maar al te graag wat experimenteren: banaan, aarbeien, rode besjes, kersen, sinaasappel

 • Reply
  Linn
  30 mei 2017 at 10:40

  Voor mezelf maak ik het liefst eentje met havermout als ontbijtsmoothie. Banaantjes staan bij de kinderen dan weer op nummer 1. Met 2 kids die niet echt fan zijn van fruit eten zijn smoothies een handige afleider :-). Ze zien eruit als milkshakes en zijn heerlijk verfrissend. De mason jars en matching rietjes zijn al in huis, nu nog een leuke blender :-).

 • Reply
  Katrien
  30 mei 2017 at 10:45

  Hoi,
  Ik doe graag mee. Mijn zoontje is ook geen liefhebber van fruit, maar wel van die knijpzakjes. ik wist niet dat er hervulbare zakjes bestonden, super, bedankt voor de tip. mijn favoriete ingrediënten zijn bosbessen en frambozen.

 • Reply
  Heleen
  30 mei 2017 at 10:51

  Wat leuk! Ik volgde je al dus dat moet ik alvast niet meer inorde brengen 😉
  Ik heb nu een Domo blender, maar ben er eigenlijk niet zo blij mee, ook is het niet zo’n eyecatcher voor in de keuken… Zéker niet nu we binnenkort verhuizen en ik alles tip-top inorde (en in stijl) wil!
  Mijn favoriete smoothie is stiekem toch wel banaan-aardbei, maar als het wat gezonder mag zijn dan vind ik spinazie – appel – peer ook heel lekker.

 • Reply
  Vlijtig Liesje
  30 mei 2017 at 10:54

  Ik doe graag mee aan deze actie. Dan kan ik eindelijk ook eens smoothies maken : )

 • Reply
  Sarah Ceulemans
  30 mei 2017 at 11:01

  Oh, een nieuwe blender kunnen wij ook wel gebruiken, de onze werkt niet meer. Al een tijdje, hoor. Kiwi, banaan, yoghurt en havermout voor Tomas. Ikzelf zou er strawberry daiquiri mee maken, haha 😛 hopelijk worden wij de gelukkige winnaars, maar veel succes voor iedereen! Xxx

 • Reply
  melissa
  30 mei 2017 at 11:12

  Ik volg uiteraard via fb en ig. En wat een topactie weer. Met dit weertje moet ik me weerhouden om niet teveel ijsjes te eten, dus als alternatief een eiwitshake (vanille) met diepvriesfruit (bosvruchten) is wel zo gezond en lekker! liefs melissa

 • Reply
  Linda Post
  30 mei 2017 at 11:15

  Wauwie, dit komt als geroepen! Ik doe heel graag mee.
  Ik heb een blender gekocht van een bepaald merk die ik hier niet zal noemen haha. Maar dat ding werkt voor geen meter…. Nu kan ik alsnog geen fruithapjes voor mijn dochter Fenna en smoothies voor mezelf maken….
  Ik zou gaan voor banaan, aardbeien en een scheutje melk!! Jammie!
  En voor mijn dochter zou ik de melk weglaten en dan appel, banaan en perzik!

 • Reply
  Roshanie Dianda
  30 mei 2017 at 11:17

  Oooeh ik wil al heel erg lang een vaatwasbestendigde blender!! mijn favo smoothies waren altijd die van la place en die zou ik dan dus maken met yoghurt, aardbeien en banaan , lekker!!!! Tevens zou ik er pastasaus in mk, we hebben nu zakjes van knorr, maar zelfgemaakte is lekkerder én gezonder.

  • Reply
   Lynn
   5 juni 2017 at 22:45

   Een perfecte manier om ‘s ochtends wat gezonder te gaan leven … mijn lievelingsingredient? Boke met choco dus tijd om wat gezondere ontbijtjes te ontdekken. Combi komkommer en munt lijkt me nie slecht ???

 • Reply
  Anita H.
  30 mei 2017 at 11:36

  Ik heb nog geen blender. Maar zou dat zo zijn, dan denk ik dat banaan mijn favoriete ingrediënt zou zijn. Sowieso heb ik vrijwel altijd bananen in huis. Makkelijk te gebruiken, goedkoop, lekker. In een smoothie zorgt het voor een heerlijke smeuigheid.

 • Reply
  Mirjam Duijmelinck
  30 mei 2017 at 11:45

  Ik zou super graag deze blender willen winnen! Ik heb een mini blender, gekocht toen ik single was. Daar konden net 2 glazen uit. Maar nu ik een vriend heb die mijn smoothies ook erg lekker vindt is het makkelijker om een grote blender te hebben. Ik vind de lekkerste smoothie toch gewoon de aardbei, banaan met een scheutje sinaasappelsap.

 • Reply
  Fleur
  30 mei 2017 at 12:45

  Ik hou erg van groene smoothies, ook omdat je dan niet teveel fruitsuikers binnenkrijgt. Ik doe dus graag spinazie of boerenkool (bevroren diepvries blokjes) in mijn smoothie

 • Reply
  Goele H
  30 mei 2017 at 13:07

  Ik ben gek op mango in mijn smoothie, maar aardbeien doen het ook altijd goed. Wat zou een blender een leuk cadeau zijn!

 • Reply
  Julie
  30 mei 2017 at 13:43

  Oohhh leuk! Hier ook een grote knijpzakjesfan, alleen is mama daar minder dan van, dit zou een leuke oplossing bieden. Onze blender is namelijk stuk en ik kan niet blijven de babycook gebruiken ?

 • Reply
  Elke
  30 mei 2017 at 13:56

  Ik doe graag mee 🙂
  Kers, appel, amandelen en yoghurt zijn hier de favoriet

 • Reply
  Anja
  30 mei 2017 at 14:56

  Wat een leuke zoon heb je 🙂 Hij geniet echt van de smoothie… Heerlijk… Ik gebruik het liefst bananen (bananenshake is hier in huis favoriet), maar zou graag verder willen experimenteren met een goede shaker. Ik waag dus graag een kans.

 • Reply
  Bianca Fenna
  30 mei 2017 at 15:03

  Mijn dochter heeft een koemelk allergie en dat is toch altijd wel lastig om haar toch wat lekkers te kunnen geven. Lekker en gezond vooral. Ze lust absoluut geen Soyamelk, maar gelukkig wel Geitenmelk. Ze is ook dol op aardbeien, dus ik zou een geitenmelk smoothie met aardbeien proberen. Ze eet verder ook slecht verse groenten, dus ik zou als de geitenmelk smoothie bevalt, ook wat gezondere varianten uitproberen met b.v. verse spinazie.

 • Reply
  Karin
  30 mei 2017 at 15:04

  Als je niet altijd tijd hebt om vers fruit te gaan halen kan je het mss ook eens met diepvries fruit proberen. Lekker fris en verschillende varianten. Hier thuis lusten we allemaal wel lekkere smoothies en zijn we wel aan een nieuwe blender toe.
  Leuk dat je dit naar voor brengt om de Kids toch fruit te geven op deze manier

  Veel succes nog met Unicorsn en Fairytales

  Groetjes Karin

 • Reply
  Lissy Steegmans
  30 mei 2017 at 15:46

  Voor mij liefst met banaan en aardbei maar ik zou deze blender willen schenken aan mn petekindje van 2 dat momenteel in t ziekenhuis ligt en dol is op smooties!!

 • Reply
  Nusch
  30 mei 2017 at 15:47

  Ik doe graag mee. Wij gebruiken in elke smoothie een banaan, maar de rest is afhankelijk van wat er in huis is. Meestal wordt het gecombineerd met appel, peer of kiwi. En ook steeds wat Alpro melk eronderdoor (verschillende variaties).

 • Reply
  Patrieess
  30 mei 2017 at 16:53

  Oh wat heerlijk! Ik maak op mijn werk vaak smoothies en lekkere gezonde sapjes, mijn favoriet is toch wel coconut maniac : bevroren kokosmelk (in ijsblokjesvorm), een ananas schijf, aardbeien en een klein beetje vanille ! Ik ben net samen gaan wonen, en een blender hebben we nog niet dus dit zou top zijn!

 • Reply
  Lieke van Veen
  30 mei 2017 at 18:35

  Ik zou deze blender graag willen winnen. Altijd handig voor de uitzet.

  Ik volg je op facebook (lieke van veen), instagram (liekevv24) en youtube (liekeee24)

 • Reply
  Joyce
  30 mei 2017 at 20:02

  Mmmm ik ben gek op smoothies, maar vind het net als jij normaal zo’n gedoe om alles weer schoon te maken. Deze blender lijkt me ideaal, ik doe dus heel graag mee en volg je uiteraard al!
  Mijn favoriete ingrediënten zijn aarbei en banaan. Die combinatie is ook heel erg lekker.

 • Reply
  Kristin
  30 mei 2017 at 21:04

  Ik doe graag mee! Ik vind het super belangrijk om mijn kinderen (en ikzelf) gezond te laten eten. Wij hebben hier dan ook altijd een enorme voorraad fruit in huis ! ? Ik gebruikte altijd een goedkope blender van Hema, maar deze heeft het onlangs begeven ?. Duuuuuuus zou een nieuwe stevige en kwaliteitsvolle blender meer dan welkom zijn ! Want ik moet bekennen dat ik dat nu enorm hard mis. Dus duimpjes omhoog ??

 • Reply
  Kristin
  30 mei 2017 at 21:05

  En rode vruchten en kiwi zijn mijn toppers ?

 • Reply
  Linda Raaijmakers
  30 mei 2017 at 21:51

  Onze tweeling Luca & Eva zijn dol op smoothies met banaan, spinazie en ananas 😀

 • Reply
  michael noo
  30 mei 2017 at 22:18

  Super gaaf zou een echte toevoeging zijn aan onze keuken en een super hulp in het gezonder gaan leven :).. Onze favoriete ingrediënten zijn toch wel mango/banaan/appel

 • Reply
  Marian B
  30 mei 2017 at 22:26

  Onze blender is eergisteren (echt waar) overleden… Een nieuwe zou zeer welkom zijn, er eentje winnen zou helemaal fantastisch zijn natuurlijk! Wie weet 😉

 • Reply
  adams
  30 mei 2017 at 22:34

  hmm, passievrucht

 • Reply
  Lenny
  30 mei 2017 at 22:51

  Jaaaaaa graag.
  Banaan mango citroen vinden we lekker.
  Of iets met kokos. Of havermout inderdaad. Beetje lijnzaad erdoor. Of nu in de zomer met yoghurt en bevroren fruit dan is het net ijs. Wat je ook weer in kunt vriezen als ijsjes ?

 • Reply
  Leentje
  30 mei 2017 at 23:20

  Wij doen mee, want smoothies zijn zo lekker! Leuk om samen smaakjes uit te testen. Vooral fan hier van rood fruit. mmmm

 • Reply
  Christa lindhout
  31 mei 2017 at 07:10

  Ik doe zo graag mee! Wij hebben een staafmixer maar zo makkelijk gaat het niet. Zo lees ik in recepten boeken dat je ijsblokjes kan crushen in de blender. Ik laat je het zo zeggen dat gaat absoluut niet in de staafmixer ??
  Ik ben dol op smooties met fruit. Ananas en aardbeien en banaan. Scheutje amandelmelk erbij. Zo vond ik vandaag vanille soja ijs. Kan ik ook eens een eigen milkshake maken.

 • Reply
  Sofie Duron
  31 mei 2017 at 11:45

  Leuke give away, zeker nu onze blender het enkele weken geleden begeven heeft 😉
  De kinderen maken hier zelf heel graag smoothies, en grijpen dan vaak naar de klassieker met vers appelsiensap, aardbeien en banaan. Altijd lekker!
  Wij hebben ook het boekje van Ellemieke Vermolen ‘Happy Shake’ en daar staan heel toffe ongewone combinaties in die verrassend lekker zijn 🙂

 • Reply
  Sandy van der Kolk
  31 mei 2017 at 12:16

  Ik doe heel graag mee voor die geweldige Philips blender!!
  Mijn favoriete ingrediënten zijn o.a. banaan, aardbei, blauwe bessen, beetje spirulina poeder en hazelnootmelk (eerder van Alpro maar die is hier niet meer verkrijgbaar dus nu hazelnoot&rijst van Zonnatura, heb me nog niet gewaagd aan het zelf maken)

 • Reply
  Sandra Maat
  31 mei 2017 at 12:46

  Wat een leuke blog weer! Ik doe graag mee. Mn 2 jarige peuterpuber heeft besloten niet meer warm te eten. Maar fruit is hij gek op. Ik zou graag samen met hem lekkere groene monster sapjes maken met spinazie of avocado! Mmmmmm
  Oudste zoon ja gek op de combi aardbeien, banaan, sinaasappel en mama lust alle sapjes ? Papa moet nog niet veel hebben van groente smoothies maar met zon blender kan hij er niet onderuit! Lets win!

 • Reply
  Andy E
  31 mei 2017 at 14:15

  Mijn favoriete ingrediënt voor in een smoothie blijft toch mango. Geeft echt een heerlijke frisse smaak.
  Ik doe graag mee!

 • Reply
  Nathalie
  31 mei 2017 at 16:50

  Ik doe zooo graag mee! Mijn favo smaak: rode vruchten en acai!!!

 • Reply
  Evi Huys
  1 juni 2017 at 11:24

  Ik gooi graag overal kokos doorheen, heeeeerlijk vind ik dat! Wat zou het leuk zijn deze te winnen, kan ik lekkere drankjes maken voor de kinderen om mee naar school te nemen of op uitstap.

 • Reply
  Renate
  1 juni 2017 at 22:42

  kleinzoon doet altijd moeilijk om fruit te eten, misschien is dit wel de oplossing? Ik zou graag iets maken met banaan, perzik,ananas en mango

 • Reply
  Merel
  3 juni 2017 at 00:05

  Echt een heel toffe winactie. Zeker nu ik eindelijk écht aan de lijn wil gaan doen.
  Mijn favoriete smoothie bestaat uit aardbeien (veel!), banaan en yoghurt. Lekker zoet! Maar heb laatst ook iets op met paprika en dat smaakte erg lekker.

 • Reply
  Vivian
  3 juni 2017 at 09:10

  Dit is absoluut mijn DROOM prijs … een echte blender! Hier is groot en klein dol op sapjes en niks is er gezelliger dan samen met mijn 6 jarige kleine man de markt afstruinen en hem zijn eigen fruit laten uitzoeken <3. Iedere keer weet hij me weer te verbazen in zijn keuzes. Hier worden ze nog gemaakt met een staafmixer en dat werkt toch niet altijd even goed helaas vandaar dat een blender heel hoog op ons wensenlijstje staat!

  Deze kans grijp ik met beide handen aan, zo kunnen we nog meer gaan experimenteren met fruit/groente, diverse smaken enz want met een staafmixer krijg je echt niet alles fijn.

  Mijn duimen gaan ontzettend hard draaien, wie weet wat dan de favoriet van ons allemaal gaat worden! Verse sapjes/smoothies is genieten met een hoofdletter G, echt heerlijk! Op dit moment is de grote favoriet aardbeien, banaan en vanille yoghurt als ontbijt. ?

 • Reply
  Gerda
  3 juni 2017 at 21:45

  Wat een leuke actie Nathalie!! Tot nu toe koop ik altijd smoothies…maar lijkt me zo veel lekkerder en goedkoper om zelf smoothies te maken. Probeer het wel eens met een staaf mixer.. zou het met een blender makkelijker en beter gaan..géén idee! Daarom doe ik graag mee en de ingrediënten lijkt me van alles lekker..ook met allerlei soorten groente zoals spinazie. Verse banaan-sinaasappel smoothie met yoghurt en haver. Die ga ik morgen maken toevallig want kreeg van de nieuw overburen ( vluchtelingen) een hele schaal met fruit..lief he..bananen zijn al rijp dus die wil ik wel opmaken. En geretweet deze leuke actie!

 • Reply
  Corinne de Graaf
  4 juni 2017 at 09:03

  Lekkere fruitshake met banaan en aardbeien mijn favoriete fruit.

 • Reply
  Sabrina
  5 juni 2017 at 08:33

  Mijn favo smoothie: bosbessen, bramen rode bessen, aardbeien, frambozen, cranberry en banaan. Heerlijk! Af en toe doe ik er ook mango bij.
  Ik drink dit elke dag!

  Ik loot dus graag mee 🙂

 • Reply
  Annemarie van Holst
  5 juni 2017 at 08:37

  Ohh wat een gave winactie!
  Ik ben gek op alle soorten fruit! Helaas mijn zoontje Liam iets minder daarom lijkt het me super fijn om ‘verstopt fruit’ in zijn smoothie te doen zodat hij toch genoeg fruit binnen krijgt! Ons kleine meisje Philou is nu 11 weekjes en zal over een tijdje ook de eerste fruit en groente hapjes gaan krijgen en dan lijkt hij me ook super fijn.
  Mijn favoriete ingrediënten zijn: havermouth, banaan, rijstemelk, een lepeltje pindakaas, lijkzaad en na het blenden wat blauwe bessen.

 • Reply
  Marjolein
  5 juni 2017 at 09:40

  Onze blender is al jaren geleden ‘overleden’ en wij willen beide gezonder gaan eten. Zoals bv in de ochtend een smoothie.. nu staan er heerlijke aardbeien in de koelkast die ik er graag voor wil gebruiken

 • Reply
  Kiani
  5 juni 2017 at 10:07

  Wat een leuke give away!
  Wij doen graag mee in de hoop dat onze zoon hiermee wat meer fruit zou eten ? Want dat is een regelrechte ramp!
  En ons kleine meisje mag bijna beginnen met vaste voeding dus zou ook voor haar ( en mama ) super zijn!

 • Reply
  Louise
  5 juni 2017 at 13:35

  Mmmm smoothies kunnen er altijd in. Bij mij liefst met mango ? goed om het al van jongs af aan te leren. Veel beter dan gekochte fruitsapjes!!!

 • Reply
  Mandy, mama van Nilla
  5 juni 2017 at 15:09

  Leuke winactie! Wij maken heel graag ochtendsmoothies.
  Rode vruchten, magere yoghurt en havermout combi is onze favoriet hier! Zooo lekker en geen honger tot de middag 😀
  Onze blender is juist kapot dus dit zou heel goed uitkomen 😉

 • Reply
  Kizzy Van Velthoven
  5 juni 2017 at 15:09

  Ik heb nog geen blender, maar zou er wel heel graag een winnen. Zou zeker helpen om de dagelijkse portie fruit bij mn jongens binnen te krijgen ?. Favoriete ingrediënten lijken me aardbeien of iets met kiwi en appel.

 • Reply
  Anne
  5 juni 2017 at 19:02

  Kokosmelk voor een zomers smaakje

 • Reply
  Yael
  5 juni 2017 at 22:50

  Wat lief! Ik maak vaak kiwi met banaan omdat mijn zoontje heel slecht fruit eet. Eigenlijk alleen bananen.
  Bij die van mij kan je helaas geen noten in doen dat vind ik jammer omdat hij bijna geen vlees eet. Het zou super fijn zijn om dit te mogen winnen.

 • Reply
  Klara De Meyer
  6 juni 2017 at 19:55

  Favoriete ingrediënt: aardbei! Voor de rest is het nog wat zoeken en uitproberen 😀 …. heb alvasy het East Peasy boek om mee aan de slag te gaan!

 • Reply
  Sarah dhaeseleer
  6 juni 2017 at 20:34

  Mmm lekker smoothies , lerker vergrissend op een warme dag! Hier houden we van bannan , kiwi en apoelsien…zalig met een ijsblokje erbij en nu hopelijk nog winnen ook

 • Reply
  A bite of cravings
  7 juni 2017 at 11:49

  Wat leuk, ik doe natuurlijk ook graag mee! Helemaal smoothiefan hier. Echt 1 favoriet kiezen is moeilijk, maar meestal komen er wel frambozen of blauwe bessen of mango aan te pas. Helaas hebben we nu een blender die bevroren fruit bijna niet kapot krijgt dus heb ik er vaak geen zin meer in om te maken, dit zou dus ideaal zijn!

 • Reply
  Shari moenssens
  7 juni 2017 at 16:41

  Super ideetje voor onze kleine man dat niet graag Groenten en fruit eet.

  Ik doe mee ☺

Leave a Reply