Unicorns & Fairytales
textielposter - unicorns & fairytales
cadeautips decoration Interieur livingroom Musthaves Webshoptips

Mooie foto? Maak er een textielposter van!

Enkele maanden geleden werden we gekozen voor een fotoshoot van de nieuwe collectie van Les Rêves d’Anaïs. We hebben hierdoor enkele supermooie foto’s. Zo mooi dat we er iets mee wilden doen. Ik liet van één van de foto’s een textielposter maken.

Textielposter

Ik liet van een mooie foto (moeilijke keuze) een textielposter maken. Je weet wel, in de aard van een schoolplaat. Tijdloos, elegant en mooi. Ik ben er superblij mee. Uiteindelijk vult zo’n poster weer een ruimte op. Het is anders dan een gewone foto, de kleuren vervagen niet en het is makkelijk te verplaatsen. Bovendien een mooi cadeautje waar vooral oma’s en opa’s heel blij mee zijn (en mama’s en papa’s).

textielposter - unicorns & fairytales

Schoolplaat

Je kan het een beetje vergelijken met de oudere schoolplaten van vroeger. We weten allemaal dat ooit alles terug ‘in’ is. Wel, deze schoolkaarten zijn weer helemaal in. De de de textielposter, ofwel schoolplaat is verkrijgbaar in 30 verschillende formaten, zowel staand en liggend.  Je kan ze bewerken hoe jij wil. Onze textielposter is 80x60cm. Ben je niet zo’n fan van foto’s van mensen dan kan je er altijd maken van objecten, quotes of kiezen uit de reeksen die er al zijn. Botanisch is mijn favoriet!

textielposter - unicorns & fairytales

Fotocadeaus

Eigenlijk vond ik fotocadeaus vroeger maar iets raars. Maar sinds ik zelf mama ben heb ik al elk jaar enkele fotocadeaus gemaakt, voor onszelf, oma en opa, bomma, meter en peter. Het is een cadeau dat altijd plezier doet. Ik zorg er altijd wel voor dat het interessante cadeaus zijn zoals een verjaardagskalender, een gewone kalender, agenda’s , een mok, een bewaardoos, fotoboekje en met foto’s die écht de moeite zijn om uit te stallen.

lees ook: leuke cadeautips voor hem en haar

textielposter - unicorns & fairytales

Ik ben dus kei blij met mijn textielposter. Ik denk dat ik hem ook naar boven ga verhuizen want daar hebben we nog veel lege muren. Ik zou dringend wat werk moeten maken van onze slaapkamer en de hal. Ik denk eraan een fotocollage te maken. Ik heb wel enkele ideetjes dus dat komt goed. Maar dit exemplaar zal zeker nog op vele mooi plekjes hangen. Vinceke!

Wat vind je van onze textielposter? Zou jij dit ook maken? Je kan er zelf maken via fotocadeau.nl

XOXO Nathalie

 

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply