Unicorns & Fairytales
Philips stofzuiger - unicorns & fairytales
lifestyle musthaves Musthaves Webshoptips Winactie & Give away

Trakteer uzelf beste mama: win een Philips Stofzuiger!

Met al die winacties voor kinderen wordt het hoog tijd dat we ook eens aan de mama’s beginnen te denken. Onlangs mocht ik een Philips stofzuiger uittesten. Erg leuk want mijn andere stofzuiger was stuk. Dat kwam dus goed uit. Deze stofzuiger is echt goed en ik zal je eens vertellen waarom. En nee, het zijn geen zoetsappige praatjes.

Philips stofzuiger

Deze stofzuiger van Philips (Performer Ultimate) die ik mocht testen is gewoon kei goed. Allez, ik vind dat. Wil je weten waarom? Ik zal het u eens vertellen. Nee, ik ga niet zeggen dat die het beste van allemaal zuigt of dat hij beter bestuurbaar is dan merk X want uiteindelijk kies je je stofzuiger in bepaalde prijscategorieën en hangt daarvan ook veel af. Deze Philips stofzuiger vind ik super omdat hij een lichtje heeft. Say what? Ja, say this… een lichtje. Dat zorgt ervoor dat je het stof mega goed ziet liggen, er niet heen stofzuigt of een deel vergeet en ook gerust in wat donkerdere hoekjes ziet wat je doet. Hij rijdt soepel en is handig bestuurbaar omdat er ook knopjes aan het handvat zitten. Ideaal bij interventies van je kinderen die uiteraard altijd proberen recht te staan op de stofzuiger en daarbij het knopje UIT indrukken…

Stof stof en nog eens stof

Sinds ik mijn nieuwe stofzuiger heb besef ik waarom je eigenlijk best een paar keer per week stofzuigt. Man, wat een stof verzamel je (en ja, al na 1 dag ja!). Met een kruipende baby of allergie begrijp ik dat er mensen zijn die enkele keren PER DAG stofzuigen. Zoals ons mama… maar dat is denk ik om een andere reden. Hahaha. Ik moet eerlijk bekennen dat ik sindsdien ook mijn stofzuiger meer neem. Minstens 1 keer per dag.

Stil

Oh ja, en nog een voordeel: toen ik hem de eerste keer aanzette schrok ik van hoe stil hij eigenlijk wel is. Hij maakt beduidend minder lawaai dan mijn vorige stofzuigers. Dus geen probleem wanneer de kinderen boven liggen te slapen, ik stofzuig beneden gewoon alsof het een lieve lust is hahaha. En voor op de trap en de kleinere dingen? Dan neem ik nog steeds de draadloze steelstofzuiger.

Win de Philips stofzuiger

Wil jij ook weten wat ik zo goed vind aan deze stofzuiger? Doe dan gewoon mee want ik mag een exemplaar weggeven aan één van mijn volgers. Kan je toch altijd gebruiken? Of je weet ongetwijfeld wel iemand die je ermee blij kan maken.

 1. Volg Unicorns & Fairytales via Facebook en/of Instagram
 2. Laat me weten waarom jij mee wil doen
 3. Deel dit bericht of tag iemand op je eigen sociale media

 

WINNAAR IS LINDA

 

Succes!

XOXO Nathalie

You Might Also Like...

146 Comments

 • Reply
  Kristel Gubbels-Daemen
  9 januari 2018 at 06:52

  Je hebt me overtuigd met deze stofzuiger wil ik ook wel iedere dag stofzuigen 🙂
  En met 2 dochters is dit vaak geen overbodige luxe. Handig het lampje en ideaal dat die zo stil is. Fijn als kinderen slapen op de buren nog.

 • Reply
  Anna
  9 januari 2018 at 06:52

  Ik kan een stofzuiger nog heel goed gebruiken.. door persoonlijke omstandigheden de inboedel moeten verdelen.. 😏 en deze lijkt me wel echt heel tof!

  Facebook: An Na

 • Reply
  Stephanie
  9 januari 2018 at 07:02

  Deze stofzuiger lijkt me ideaal voor in de opvang ook! Dan kan ik wel stofzuigen terwijl de kindjes boven hun dutje doen zonder dat ik ze wakker maak!

 • Reply
  Rebecca
  9 januari 2018 at 07:08

  Wauw een lichtje!!! Dat is de max, want wij hebben een donkere vloer…

 • Reply
  Jacqueline Van de Manakker
  9 januari 2018 at 07:11

  Zou heerlijk zijn een stillere stofzuiger, want die we nu hebben maakt zoveel herrie, daar wordt niemand vrolijk van, dus ik waag heel graag een kansje, om ook eens met plezier die stofzuiger te pakken

 • Reply
  Elke sijsmans
  9 januari 2018 at 07:12

  Zou goed van pas komen , 1 omdat je met een hondje zeker meer stof en haar hebt en 2 omdat mijn exemplaar nu precies meer stof uitblaast langs boven dat dat hij of zij iets opzuigt en als punt 3 kan ik misschien het licht goed gebruiken want mijn ogen worden een dag ouder en kunnen al wat hulp gebruiken. Je ziet deze zou perfect bij mij passeb 😜

 • Reply
  Joyce
  9 januari 2018 at 07:18

  Ik doe heel graag mee. Zo’n lichtje erin lijkt me super handig. Daarnaast heeft de stofzuiger die ik nu heb ontzettend weinig zuigkracht.

 • Reply
  kristel De prins
  9 januari 2018 at 07:21

  Mijn stofzuiger is al enkele jaren mijn dagelijkse poetsmaatje maar ik merk dat hij stilletjes aan de pensioengerechtigde leeftijd behaald du loot ik heel graag mee voor deze nieuwe collega <3

 • Reply
  Goele H
  9 januari 2018 at 07:25

  Een goede stofzuiger is eigenlijk een must voor elk gezin. Ik ben nu 6 maand zwanger en onze huidige stofzuiger is niet erg ergonomisch. Bukken lukt me niet goed en daardoor zie je het stof inderdaad niet altijd goed, dan lijkt een lampje er aan me erg handig! Ook fijn dat hij redelijk stil is, ideaal met een baby in huis binnenkort. Ik doe alvast graag mee!

 • Reply
  Daisy
  9 januari 2018 at 07:25

  Ook ik doe graag mee! Onze zoon schrikt zich elke keer een ongeluk als wij de huidige stofzuiger aanzetten. Compleet over de toeren omdat hij zoveel herrie maakt. Inmiddels ook al heel wat jaartjes oud, dus word ook wel tijd voor een nieuwe.

 • Reply
  Stephanie leemans
  9 januari 2018 at 07:26

  Onze stofzuiger is echt aan vervanging toe! Met 2 dames, 2 poezen en een man in huis met een oogafwijking (serieus waar,Nick ziet echt de helft maar op de grond liggen door zijn afwijking aan zen ogen 😐) is zo een stofzuiger met een licht wel een serieus pluspunt! Ik hoop echt dat we winnen 😊😊

 • Reply
  Saskia Detremmerie
  9 januari 2018 at 07:29

  Wauw! En laat mijn stofzuiger nu net versleten zijn zeg!
  Hoe cool is dees masjien ni! Een lichtje voorwaar, zodat ge ziet wat er onder uwe zetel ligt… amai dit is te mooi 💕

 • Reply
  Marieke Flikweert
  9 januari 2018 at 07:45

  Wat een superprijs! Ik hoopte eigenlijk stiekem dat je zo’n mooie draadloze kon winnen 😉 ) Haha! Maar deze is ook supermooi en zou ik dolgraag willen winnen. Ik doe graag mee.

 • Reply
  Caroline Verleye
  9 januari 2018 at 07:45

  Woww , net de blog gelezen en ik val omver dat u dit wil cadeau doen aan iemand. Die zal wel een heel gelukkig persoon zijn
  Vooral de handige extra’tjes zijn super. De lichtjes zo slim nagedacht, want ik heb s’avond of s’morgens enkel tijd om te stofzuigen / poetsen en dan is het vaak nog donker. 😮 , bedankt voor de mooi en koddige review en mijn allerbeste wensen !

 • Reply
  Vanessa Raffaela Sibma
  9 januari 2018 at 07:46

  Geweldig! Met 2 kleintjes en een kat die flink verhaart is een goede stofzuiger onmisbaar. Deze klinkt perfect. Beter dan die van ons waarvan de slang constant losraakt van de stofzuiger, ergerlijk…

 • Reply
  Iris
  9 januari 2018 at 07:48

  Wat een leuke winactie Nathalie en super handig is deze stofzuiger met het lichtje! Door de scheiding/ als single mom nu, is een nieuwe stofzuiger welkom 🌸
  Liefs

  Iris

 • Reply
  Silke
  9 januari 2018 at 07:49

  Jaaaa 😍!! Ik waag heel graag mijn kans. Onze stofzuiger gaat het volgens mij ver opgeven, dus deze zou zeer goed van pas komen! En hopelijk kan mijn dochter er al even goed mee overweg als Lex 👍. Handig!

 • Reply
  Manon Toemen
  9 januari 2018 at 07:53

  Wauw! Laat een nieuwe stofzuiger nog precies zijn wat we nodig hebben! Onze is al 12 jaar oud en ook met de nodige herrie hij gaat het niet meer zo lang volhouden en moet dus nu stofzuigen als onze jongste wakker is anders is het huilen. Terwijl ik dan liever met hem ga knuffelen! Dus ga duimen voor deze handige stofzuiger!

 • Reply
  Iris
  9 januari 2018 at 07:58

  Wat een super leuke winactie, Nathalie! Heel handig deze stofzuiger met lichtje erin verwerkt. Na de scheiding / als single mom is deze heel welkom! Met een lichte vloer en haaruitval 🙈 geen overbodige luxe!

  Liefs,

  Iris -x-

 • Reply
  Marange
  9 januari 2018 at 07:58

  Jaaa ik doe graag mee! Mijn man, dochter en zoon zijn overal allergisch voor, mijn dochter is zelfs asthmatisch. Deze mama moet ook iedere dag schoonmaken, doe ik met veel liefde hoor, maar zo’n gave stofzuiger zou het wel makkelijket maken. Fingers crossed!

 • Reply
  elisabeth maria martina
  9 januari 2018 at 07:59

  wat zou dat een ideale hulp in de huishouding zijn
  ik ga een kansje wagen #duimen dat het mag slagen

 • Reply
  Elisabeth
  9 januari 2018 at 08:01

  Een winactie voor de mama’s of papa’s is een superidee!
  Ik heb het geluk zwanger te zijn van mijn tweede wonder! Ook al ben ik pas 4 maand ver, de nestdrang begin toch de kop al op te steken. En toegegeven, éénmaal er een kruipertje in huis is zal ik ook alle dagen die stofzuiger gebruiken. Het is sterker dan mezelf. Onze huidige stofzuiger is aan zijn laatste leven begonnen. De steel schuift nu al te pas en te onpas samen omdat die zo afgebeuld is. 🤭 Deze stofzuiger is dan ook meer dan welkom. Jouw blogpost zorgt er zelfs voor dat mijn handen al beginnen te kriebelen. Wat moeder worden toch allemaal doet met een mens…. 😊

 • Reply
  Silvanna
  9 januari 2018 at 08:01

  Oooeh handig dat lichtje! Ik stofzuig elke dag ivm onze huisdieren en met deze stofzuiger zou ik daar elke dag een lichtfeestje van maken. Sidney en ik kunnen een nieuwe stofzuiger goed gebruiken voor in ons nieuwe huisje. 🏡

 • Reply
  Julie
  9 januari 2018 at 08:21

  Die zou hier ook van pas komen!

 • Reply
  dejaegher veerle
  9 januari 2018 at 08:24

  Ik doe graag mee ! Met een langharig hondje in huis moet er hier iedere dag gestofzuigd worden. Ik heb ook een dochter die op kot zit en die heeft nog geen goede stofzuiger, dus dan kan ik mijn zware stofzuiger aan haar geven en een nieuwer handiger model voor mezelf houden. Dat zijn 2 vliegen in één klap.

 • Reply
  Corry de vos
  9 januari 2018 at 08:27

  Jippie je zal díe bofkont maar zijn
  Geluk zit in een klein hoekje maar
  JE weet maar nooit
  Zou super leuk zijn die krachtpatser te winnen
  GOOI míj maar in de hoge hoed
  Dan komt het met die mooie prijs wel goed

 • Reply
  Sabine Tokarek
  9 januari 2018 at 08:36

  Onze stofzuiger is nog in prima staat.
  Maaaaaar… Deze van in de klas (FIN-huis) is dringend aan vervanging toe: valt soms een beetje uit elkaar en maakt een verschrikkelijk geluid!!
  De leerlingen in het FIN-huis (van BuSO Sint-Elisabeth uit Wijchmaal) zijn allen 21+ en worden voorbereid op het werken in een dagcentrum of vrijwilligerswerk en het wonen onder begeleiding.
  Ook ons huis onderhouden, hoort binnen hun takenpakket.
  Met een nieuwe en stille (auti-vriendelijke) stofzuiger valt die klus al makkelijker te klaren!!!
  We duimen!!!

 • Reply
  Melinda Kende
  9 januari 2018 at 08:39

  onze stofzuiger is versleten en maakt een hels piepend lawaai.
  We hebben dus dringend een andere nodig..

 • Reply
  Diny Gijsberts
  9 januari 2018 at 08:42

  Door mijn visuele handicap, ik zie maar met één oog goed genoeg met een bril is die verlichting op de borstel ideaal materiaal voor mij en mijn zoon @bjorngijsberts omdat wij allebei astma patiënten zijn !
  En omdat deze krachtpatser stof flink aanpakt kan mijn zoon ook eens stofzuigen gaan zónder gelijk te gaan hijgen !
  Ik volg op instagram onder Momzymom
  Twitter onder MissMomzy
  Pinterest onder DinyG
  Bloglovin geliked en gedeelt
  youtube abbo heb ik
  google+ gedeelt

 • Reply
  Nadia Gard
  9 januari 2018 at 08:43

  Wij hebben een zoontje van 2 jaar en dochtertje van 6 maanden dus dan krijg je wel dagelijks een portie vuil in huis haha eetkruimels ,veel stof en ohja we hebben ook en kat en die verliest natuurlijk veel haren en dan is ons stofzuiger ook nog kapot gegaan dus ik zou het heel fijn vinden om de stofzuiger te winnen 😍 Succes iedereen!

 • Reply
  Myrthe van de Wijdeven
  9 januari 2018 at 08:51

  WoW, ideaal…een lampje op je stofzuiger! Ik heb een fulltime baan en daardoor vaak alleen in de ochtend of avond tijd om te stofzuigen (stof te zuigen…? Whatever…). Fijn als het dan ook echt schoon is en niet alleen dat ik denk dat het schoon is ;-)!
  Bovendien vervloekt vl de huidige stofzuiger en gebruikt deze dus niet…te veel lawaai, te weinig zuigkracht… wie weet zal hij met een nieuwe stofzuiger zijn steentje bijdragen in het huishouden…hihi

 • Reply
  Haia
  9 januari 2018 at 08:58

  Ben zo toe aan een nieuwe stofzuiger. Deze zou hier echt welkom zijn. Zeer intensief gebruik met m’n kruimelboefjes in huis.

 • Reply
  Fallon
  9 januari 2018 at 09:03

  Hey! Amai dit zou enorm van pas komen..onze stofzuiger heeft het zonet begeven en met een kruiper + alles in de mond steker moet het stof gewoon verdwijnen! Aangezien er een heel gamma aan stofzuigers bestaat weet ik gewoon niet wat of hoe te kiezen, handig dus dat dit voor mij gekozen zou worden! Ik doe dus graag mee met deze winactie ps yoehoe eens een mama winactie I like !!! :-)!

 • Reply
  Nova
  9 januari 2018 at 09:07

  WAUW! Dit is precies wat ik zocht. Nadat ik onlangs mijn hele eerste woning heb ingericht, kan ik wel een nieuwe eigen stofzuiger gebruiken.

  Ik doe het nu nog steeds met de stofzuiger van mijn moeder *schaam*. En aangezien zij ‘m terug wil, maar ik nog niet verliefd was geworden op een stofzuiger en ik een witte vloer heb dus niet zonder kan, stel ik het teruggeven steeds uit..

  Deze stofzuiger zou dus meer dan goed van pas komen!

  Nu ga ik HEEL hard duimen!

 • Reply
  Sanne
  9 januari 2018 at 09:09

  Lijkt me een super handig ding met een kleintje onderweg! Vooral dat hij zo stil is! Dan wordt stofzuigen vast nog leuk! X

 • Reply
  Sanne Bool-Brekelmans
  9 januari 2018 at 09:11

  Oh man deze winactie is voor mij gemaakt.!! (Haaaalelujaa) Onze stofzuiger heeft het echt begeven. Hangt met plakband aan elkaar en ik kan niet stofzuigen als Thiago slaapt want dan wordt hij wakker van de herrie die dat ding nu maakt. Ik doe graag mee!

 • Reply
  Fie Vermeulen
  9 januari 2018 at 09:15

  Omdat ik met 2 kindjes en 2 honden ook echt wel 2 keer per dag sta te stofzuigen… 🙈 Dan kan dat maar beter met een handige stofzuiger zijn. En de knopjes op het handvat, een droom. 😉🙌🏻 Ik heb trouwens een hekel aan stofzuigen, en dan vooral het geluid, ik las ‘stil’ en ik was al direct verkocht!
  Wij duimen! 🍀

 • Reply
  Y.bierhuizen
  9 januari 2018 at 09:30

  Wat een super gave winactie 😍
  Ik zou graag een kans willen wagen.
  Die van ons maakt echt herrie 😊

 • Reply
  Nele Vdb
  9 januari 2018 at 09:32

  Met twee kindjes en een poes in huis, ligt het altijd vuil. Maar Wanneer ik eindelijk de tijd vind om de stofzuiger aan te zetten krijg ik kritiek van mijn kinderen dat ik te veel lawaai maak ;-). Het lijkt super handig om een stofzuiger te bezitten waarmee ik zelf kan stofzuigen als de kindjes in bed liggen.

 • Reply
  Quérine
  9 januari 2018 at 09:36

  Wauw, wat een supersonische stofzuiger! Echte eyecatcher zo met z’n lampje!! Die willen wij heel graag winnen!! Komt hier goed uit, met huisdieren, 2 kindjes en een mama mrt haaruitval! Dus wij gaan flink duimen!!

 • Reply
  Gemma
  9 januari 2018 at 09:37

  Wie wil zo’n stofzuiger nu niet! Lijkt me hartstikke handig.

 • Reply
  Lissy
  9 januari 2018 at 09:41

  Dit zou een Godsgeschenk zijn!
  We zitten in de afwerking van onze nieuwe woning, waardoor mijn stofzuiger nu constant heen en weer gaat tussen ons appartementje en de bouw. Maar… zoals het in een bouw gaat, zijn de op te zuigen stukken nogal sletig voor mijn machientje. Daarvoor kon ik hem al moeilijk stil noemen, maar nu is het nog erger. En de filters schoon maken helpt niet meer 🙂 En het geld is op 😀
  Dus, graag voor mij een stille stofzuiger mét lampje voor de stofzuigbeurtjes van ‘s avonds laat en ‘s morgens vroeg,
  en binnenkort dan in ons nieuw huisje 🙂

 • Reply
  Babs Wigman
  9 januari 2018 at 09:42

  Wij doen ook graag mee! Ideaal voor ons nieuwe huis en met een mama en een klein mannetje die erg gevoelig zijn op de luchtwegen is het een must.

 • Reply
  Grete Karina
  9 januari 2018 at 09:59

  Wat een geweldige stofzuiger, ik loot heel graag mee!
  Met een lichtje en weinig lawaai makend, ideaal lijkt me dat. ❤️
  Nu maar duimen….. 🍀
  Fijne dag en groeten, Grete Karina

 • Reply
  Magali
  9 januari 2018 at 10:07

  Een stofzuiger waar je bijna over gaat dromen 🙂
  Met 4 kids en een verharende hond zou dat wel een luxe zijn!
  Als ik nu de stofzuiger boven haal hoor ik 6 diepe zuchten. Vijf omdat ik weer veel lawaai ga maken met ons middeleeuws ding en 1 van mezelf omdat het weer een getrek en gesleur door het huis wordt met een loodzwaar beest…
  Ik doe dus graag mee om deze beauty te winnen.

 • Reply
  Rani Husson
  9 januari 2018 at 10:08

  Oh het zou heerlijk zijn, deze die ik nu heb is nog van mijn ouders geweest en is zo zwaar en luidruchtig. Met een zoontje van 10 maanden in huis dat net kan stappen heb ik veel omhanden om te zorgen dat alles veilig is en schoon. Ik ben al langer aan het kijken voor een nieuwe maar door omstandigheden heb ik het budget er helaas niet voor.

 • Reply
  Lien
  9 januari 2018 at 10:09

  Deze zou ik ook graag eens testen.
  Onze Jim vindt het fantastisch om mama te “helpen” stofzuigen, dus die knopjes aan het handvat lijken me super.
  Jim heeft ook een heel gevoel velletje (koemelkeiwitallergie) en aanleg voor allergieën dus de stofzuiger wordt hier ook regelmatig (maar nog altijd te weinig) bovengehaald.
  We hebben al heel wat toestellen van Philips maar aan de stofzuiger hebben we ons nog niet durven wagen, na het lezen van deze review ben ik fan. Ik volg reeds op instagram en facebook.
  Duimen maar!
  Groetjes,
  Lien

 • Reply
  Anita te Gussinklo
  9 januari 2018 at 10:26

  Wat ideaal dat deze zo stil is, ik heb er nu eentje die zo’n herrie maakt.
  Ik zal deze actie delen op Facebook.

 • Reply
  Stephanie
  9 januari 2018 at 10:32

  Wauw! Die ziet er echt handig uit! Dat lichtje op onze zwarte vloer!
  Onze stofzuiger hangt weer half uit elkaar, die dingen zijn hier precies vervloekt! Maar met lang thuis te zijn voor de bevalling (bekkeninstabiliteit) en nu wat extra thuis te zijn voor mijn kleinste man, is er niet echt budget over om een nieuwe te kopen! Dus ga ik elke dag het “gevecht” aan met onze halfuitelkaarhangendeslechtzuigende stofzuiger! Om maar te zeggen dat ik hem hier echt wel kan gebruiken! Fingers crossed!!!!

 • Reply
  Andrea
  9 januari 2018 at 10:37

  Ik wil heel graag de stofzuiger winnen. Sinds mijn zoontje één jaar is, is hij gefascineerd door stofzuigers. Hij heeft zijn eigen mini stofzuiger waar hij elke dag mee ‘stofzuigt’. Ook nu hij al twee is. Ook de grote echte stofzuiger zijn we vaak kwijt aan hem. Een andere stofzuiger zou zeker handig zijn en met dat lichtje zal ik hem ook weer snel kwijt zijn aan hem of misschien wel aan zijn broer Sem?

 • Reply
  kim
  9 januari 2018 at 10:42

  met ons gezinnetje en nog een langharige kat erbij is elke dag stofzuigen zeker en vast nodig
  ik wil het dan graag kunnen doen met een praktisch toestel en dat lijkt me deze zeker wel
  ik waag dus graag mijn kansje

 • Reply
  Laure Rabaey
  9 januari 2018 at 10:59

  Ook al is het weer om te ‘werken’, een verwennerijtje voor de mama maakt dat huishouden nog zo aangenaam. En hoe efficiënter, hoe meer tijd voor de kindjes, manlief en… misschien ook mezelf 😉

 • Reply
  Trotsema fati
  9 januari 2018 at 11:21

  Wauw je gaat me echt heel blij maken met deze handige stofzuiger, mijn stofzuiger is een tijdje stuk gegaan en heb nog geen nieuwe aangeschaft het is echt een ramp en dubbel werk om alles schoon te krijgen zonder stofzuiger met 2 kinderen en een kruipende baby is het inderdaad dubbel werk en moeilijk zonder stofzuiger.
  Daarom waag ik graaaaag een kansje.
  Ps: volg je op Facebook en Instagram

 • Reply
  Jennifer
  9 januari 2018 at 11:43

  Hier zou ik echt zo blij van worden! Niet van stofzuigen.. want dat doe ik echt niet graag.. Maar Bazel en Boris vinden het dolletjes.. dus wie weet lopen die twee binnenkort door het huis met deze funky stofzuiger 😉

 • Reply
  Kim
  9 januari 2018 at 11:47

  Ik doe heel graag mee. Mini en ik verhuizen binnenkort naar ons nieuwe huisje. Een goede stofzuiger staat nog op mijn lijstje, deze zou dus heel goed van pas komen <3

 • Reply
  Sarah
  9 januari 2018 at 12:01

  Oh, ik doe maar al te graag mee om deze stofzuiger te winnen. Onze stofzuiger begint het na enkele jaren te begeven, hij heeft dan ook goed dienst gedaan, zeker toen onze hond nog leefde. Nu tijd voor iets nieuws maar het kost ook allemaal zoveel geld, dus best leuk als je er een kan winnen. Die lichtjes zien er superhandig uit, zeker ook voor onder de zetel. Zie je meteen of alles effectief proper is ☺️ En met zoonlief de boven ligt te slapen is het inderdaad heel fijn dat deze beduidend stiller is. Voor deze wedstrijd ga ik nu eens zo hard duimen! Lieve groetjes, Sarah x

 • Reply
  Jolien
  9 januari 2018 at 12:02

  Ik waag heel graag mijn kans aangezien ik afgelopen week mijn stofzuiger stuk heb gedaan 🙁 Je kent dat wel, snel snel even stofzuigen en de stofzuiger vooruit trekken aan de buis. Plots stond hij recht en door er aan te trekken viel hij ondersteboven en scheurde de buis in twee 🙁

 • Reply
  Ricardo van Leeuwen
  9 januari 2018 at 12:20

  Graag!!!! Wij stofzuigen elke dag en zo nodig meerdere keren.. aangezien mama en kleine een stofzuigerverslaving hebben en ons kleintje er meerdere heeft die hij erg leuk vind, en ook de grote stofzuiger op zijn eind is kunnen we wel een nieuwe gebruiken! Erg mooie stofzuiger en ook fijn dat hij zo stil is

 • Reply
  Ine Bruyninckx
  9 januari 2018 at 12:20

  Daar zeg je zoiets van die baby, veel stof en een allergie. Bij ons thuis 1 baby die altijd maar rondkruipt en een halve stofvod opzich is, en is er 1 iemand met een allergie aan stof. Een handige en goede stofzuiger zou dus wel heel erg van pas komen.

 • Reply
  Linda
  9 januari 2018 at 12:50

  Wauw lijkt me super om in huis te hebben! Om ons huis netjes te houden voor onze kleinkindjes Mattias en Seppe!

 • Reply
  Gonny Aarts
  9 januari 2018 at 12:57

  Ook ik loot onwijs graag mee.
  Wat een geweldige krachtpatser lijkt me dit!!!
  …en dat lampje voor op de stofzuigermond helemaal handig!!!
  Onze huidige stofzuiger is na verhuizing/verbouwing aan vervanging toe!
  Ooo… En dat hij zo heerlijk rustig is lijkt me geweldig!

  • Reply
   Gonny Aarts
   9 januari 2018 at 12:57

   IG: gonny_aarts

 • Reply
  Liesbet R
  9 januari 2018 at 13:02

  Dat lichtje lijkt mij superhandig om onder de zetel te stofzuigen!

 • Reply
  Fien Styl
  9 januari 2018 at 13:04

  Onze stofzuiger is net kapot. Hij zou hier veel gebruikt worden. We zitten met een beginnend kruipertje en we hebben hier ook 2 langharige honden . Deze stofzuiger zou dus super handig zijn 🙂

 • Reply
  Elke
  9 januari 2018 at 13:38

  Graag doe ik mee om deze te gebruiken in ons fin-huis op school. Daar hebben we zeker behoefte aan een goede stofzuiger voor onze leerlingen.

 • Reply
  Yasmin Van de Velde
  9 januari 2018 at 13:53

  Ik zou deze stofzuiger graag winnen… Want de onze geeft bijna zijn geest en met 2 apen in huis kan ke dat echt niet missen!!!!! Plus het is toch een kost om een nieuwe aan te kopen.

 • Reply
  Nathalie
  9 januari 2018 at 13:57

  Jaa geweldig! Met een kleintje in huis en haar 4-voetige maatjes hebben we wel wat stofzuigwerk 🍀❤️

 • Reply
  Anke Van Gestel
  9 januari 2018 at 14:19

  Hoi!
  Wat een gave winactie!🔝🔝🔝
  Hoe vaak de stofzuiger hier wekelijks xordt bovengehaald, ik kan het op één hand niet tellen. He’s mommy’s best friend! 😅 Een nieuw exemplaar zou hier met veel liefde ontvangen worden! 😉 Wat een knapperd! 😍

 • Reply
  Nathalie
  9 januari 2018 at 14:24

  Ik zou de stofzuiger enorm graag willen winnen.

  Iedereen van het gezin woont nog thuis en dat zorgt voor extra veel zanderige voetstappen in huis, extra veel kruimels in de keuken en vele stukjes afval in het algemeen.

  Bovendien hebben we 3 schatten van huisdieren: een hond en twee katten.
  Deze kleine deugenieten hebben een geweldig zachte pels, wat leuk is om te aaien, maar een catastrofe vormt voor het meubilair.
  Na 1 dag niet stofzuigen zie je de stoffen stoelen, kussens en banken veranderen in echte agora-stukken. Niet erg fijn, wanneer je er met je zwarte bloes tegenkomt.

  Stofzuigen is dus iets wat we dagelijks doen. Niet enkel de vloer maar ook het meubilair krijgt iedere dag een beurt.
  En dan doen we dat het liefst met een kwaliteitsvolle stofzuiger zoals deze.

  Nathalie Woucters

 • Reply
  Ilsiee
  9 januari 2018 at 14:50

  Woow deze actie komt als geroepen. Ik maak ook enorm graag een kansje. Ideaal met 2 kids en 2 honden in huis… groetje ilsiee

 • Reply
  Inge Stroobandt
  9 januari 2018 at 17:05

  Oh, wat zou ik deze graag winnen voor mijn liefste zus!
  Met twee kindjes in huis en een slecht werkende stofzuiger zou dit supergoed van pas komen 🙂
  En wat zou ik haar dan een mooi verjaardagscadeau kunnen geven.
  Er zou lichte trots bij mijn zijn 🙂

 • Reply
  Steven Persyn
  9 januari 2018 at 17:09

  Ideaal voor mijn vriendin, onze vorige is kapot en dringend nood aan een nieuwe!

 • Reply
  Yana
  9 januari 2018 at 17:30

  Wat handig dat lichtje!
  Ikzelf ven allergisch aan huisstofmijt.
  Het is voor mij heel belangrijk dat er regelmatig gestofzuigd en gepoetst wordt.
  Met deze stofzuiger kan ik goed zien of al het stof weg is.
  Een ideaal (laat) cadeau voor nieuwjaar!

  • Reply
   Debbie
   12 januari 2018 at 20:35

   Ik probeer nog eens een keertje mee te doen!
   Met 2 hondjes in huis, én een peuter word hier wel wat gestofzuigd. Mijn stofzuiger nu is niet zo heel praktisch, en maakt met zijn geluid de hondjes bang.
   Het zou dus zeer fijn zijn om te winnen 😊.

 • Reply
  Ingrid
  9 januari 2018 at 17:37

  Dat niemand daar eerder aan dacht, lumineus idee🔝 Oh en een kleintje heb ik hier niet meer rondlopen, maar onze 😻 kent er ook wat van, dus ‘I want to break free’ van die haartjes en verdwaalde grasprietjes uit de tuin😉💡🐾

 • Reply
  wim GRYSON
  9 januari 2018 at 18:05

  Ik heb in het totaal 7 poezen waarvan er 5 in huis komen. Veel haartjes dus ! Daarenboven is mijn stofzuiger in de herfst van zijn leven en kost het heel wat moeite om alles van de grond en van de tapijten te krijgen. Dit zou een geschenk uit de hemel zijn en zou me heel wat tijd besparen om het huis netjes te houden

 • Reply
  Monique Cieters
  9 januari 2018 at 18:50

  Ziet er superhandig uit en met dat licht wordt het heel gemakkelijk

 • Reply
  kathy
  9 januari 2018 at 19:09

  Super handig, ik speel graag mee. Onze stofzuiger is aan vervanging toe en deze ziet er super licht uit en handig in gebruik.

 • Reply
  willemieke koesveld
  9 januari 2018 at 19:14

  Wat lijkt me dit een ontzettend fijne stofzuiger! Wij hebben hier een donkere vloer, en daardoor zie je bij het stofzuigen regelmatig iets over het hoofd, waardoor ik na het stofzuigen toch weer van alles zie liggen. En met drie kleine kinderen in huis, liggen er stof, vuil en rommel op de gekste en kleinste plekjes. Met deze stofzuiger kan ik waarschijnlijk met een voldaan gevoel naar mijn vloer kijken na het stofzuigen..
  Ook heb ik gelezen dat het een AAAA energielabel heeft, en dat vind ik ook wel heel belangrijk. Maar ook dat hij op tapijt reinigingsklasse A krijgt. Wat lijkt me dat fijn bij mijn hoogpolig vloerkleed en vloerbedekking boven!
  Nu komen we na het stofzuigen nog regelmatig een verdwaalde strijkkraal, koekkruimel of een papiersnipper tegen in het vloerkleed.
  Ik ben al een tijdje op zoek naar een fijne, goede stofzuiger, en dit lijkt me, mede door jouw ervaringsblog toch wel de winnaar geworden in mijn zoektocht..
  Deze stofzuiger zou hier met open armen ontvangen worden en een liefdevol plekje krijgen in ons huisgezin 😉 Maar ik weet ook zeker dat we heel veel tevreden stofzuiguurtjes met hem zullen beleven!

 • Reply
  Astrid vercruysse
  9 januari 2018 at 19:18

  Oow deze zou ik ook graag winnen. Mijn huidige stofzuiger is dringend aan vervanging toe (10 jaar oud en veel te zwaar en luid) en zo een stille stofzuiger lijkt me ideaal!

 • Reply
  Dirk Leon clement
  9 januari 2018 at 20:20

  10 spelende nichtjes en neefjes, 9 feestjes te gaan, 8 uur op ruimen, 7 hapjes te maken, 6 cadeautjes nog te kopen, 5 uur werk, 4 vissen, 3 kinderen, 2 honden en 1 heel strenge schoonmoeder! Welkom nieuwe stofzuiger!
  #MannenStofzuigenOok

 • Reply
  Rick Pelkmans
  9 januari 2018 at 20:34

  Onze stofzuiger ‘sucks’! 😉 Eentje winnen zou dus zéker welkom zijn!

 • Reply
  stephanie gryson
  9 januari 2018 at 20:42

  Zou heel graag deze winnen ! mss doet mijn ventje dan ook wel eens wat in het huishouden met die lichtjes vindt hij zoiezo uniek en een man en nieuwe gadgets zo win ik mss wel een dubbele jackpot !

 • Reply
  nico herssens
  9 januari 2018 at 20:45

  De Stofzuiger
  Er is waarschijnlijk geen huishoudelijk apparaat
  Dat ik meer verfoei of meer hartgrondig haat
  En niemand kan me ooit van ‘t denkbeeld overtuigen
  Dat ‘t nuttig is voor ‘n mens om stof te zuigen
  Bij deze heel leuk voor mijn vrouwtje te plezieren !

 • Reply
  glenn herssens
  9 januari 2018 at 20:50

  Liefste schat/stephanie
  ik zie mijn vrouwtje heel graag,
  Maar men weet vaak niet dat zelfs mijn vrouwtje
  Veel rotzooi maken kan.

  Vroeger was dat een gedoe,
  Met een bezem in het rond.
  Gelukkig dat er jaren later,
  Een apparaat ontstond.

  Met deze mooie cleanmasjien,
  Was het opruimen een feest.
  En ons huisje is dan ook,
  Nooit zo schoon geweest.

  En ik besloot dit jaar te vragen.
  Of unicorn and fairytales zo’n apparaat,
  Voor jou mee wilde brengen

  Natuurlijk is dat geen probleem,
  En je krijgt het mss ook !
  Op voorwaarde dat hij volgend jaar,
  Geen enkel stofje vindt!
  groetjes je ventje
  <3

  • Reply
   Nathalie
   18 januari 2018 at 08:59

   wat leuk gedaan!!!!!

 • Reply
  Marian B
  9 januari 2018 at 20:55

  Dit jaar is helaas financieel niet zo best begonnen, de vaatwasser en wasmachine stuk. De stofzuiger heeft ook zijn beste tijd gehad, dus ik vrees het ergste 😉 Een nieuwe stille stofzuiger is zeker welkom, en door dat lichtje ben ik er al helemaal fan van. Had nooit gedacht dat ik nog eens zin zou krijgen om te gaan stofzuigen!

 • Reply
  Jessica
  9 januari 2018 at 21:42

  Zou zeker welkom zijn! De onze heeft te kort bij de verwarming gestaan en is (deels) gesmolten… 😱 Momenteel werkt hij nog, maar zak vervangen word al wat moeilijker en de zuigkracht is ook niet meer wat het ooit geweest is… met 2 kleine dochtertjes in huis (die trouwens graag helpen) is een goed werkende stofzuiger onmisbaar!!

 • Reply
  Ghijselings Simon
  9 januari 2018 at 22:22

  Wow, deze Performer Ultimate van Philips ziet er fantastisch uit: moderne leds en baby-stil. Eind dit jaar worden we voor het eerst papa en mama en het zou zonde zijn moest onze kleine engel wakker moeten worden van een lawaaierige lompe stofzuiger X… Bij deze een korte sollicitatie voor een prachtige stofzuiger! 😉

 • Reply
  Zoe
  9 januari 2018 at 22:24

  Wooow dit is het lot 🤣
  Onze stofzuiger heeft het vandaag begeven 😲🤤
  Met een hond en twee kids ga vooral k , jou en philips mega dankbaar zijn 🤞🍀🍀🍀

 • Reply
  renate
  9 januari 2018 at 22:41

  ziet er echt een heel handige stofzuiger uit. Eigenlijk stofzuig ik niet zo heel graag, maar wie weet, wil ik met deze stofzuiger ook wel dagelijks stofzuigen?

 • Reply
  Valerie Jonkers
  10 januari 2018 at 00:49

  Handig! Zeker met 2 kids, 3 poezen en 1 koekjesmonster aka manlief in huis 😂

 • Reply
  marijke boulet
  10 januari 2018 at 05:32

  Leuke actie ! 😉 Ik ben zelf niet moeder maar ik doe mee voor mijn mama. Handig , mijn moeder zou hier heel blij mee zijn. Zij ziet niet meer zo goed dus dat lichtje is praktisch.

 • Reply
  Melissa
  10 januari 2018 at 09:07

  oh deze zou ik zo graag willen winnen! Onze stofzuiger is echt aan vervanging toe. hij wordt nu nog bij elkaar gehouden met ducktape en aangezien hij momenteel alleen zonder stofzuigerstang zuigt zit ik, je raadt het al op mijn knieen te stofzuigen.
  en ja een stofzuiger met 3 kids is echt absoluut onmisbaar. Bijkomend voordeel, als hij zo stil is hoef ik dus niet meer te wachten tot mijn dochter wakker is.

 • Reply
  Danielle - Mammie_Nutella (IG)
  10 januari 2018 at 09:24

  Dit klinkt alsof het leuk is geworden om stof te zuigen!! Hoe tof is dat!! Dat wil ik ook!! 😀 Dus ik zou heel graag deze stofzuiger willen uitproberen!!
  Helemaal omdat onze dochter van 6 jaar -vooralsnog onverklaarbaar- heel erg veel slaapt, wat me vaak ophoudt om te stofzuigen. Omdat het haar door de herrie in slaap verstoort.
  En onze huidige stofzuiger is ook nog eens aan vervanging toe! Dus jaaaaaaaa ik wil hem reuze graag! 😀

 • Reply
  An-Sofie
  10 januari 2018 at 09:27

  Stiekem haat ik stofzuigen zo, maar zo hard! Schaamtelijk om te zeggen, maar we hebben hier thuis geen stofzuiger 😳 Dus misschien moet ik wel meedoen, tegen Obe begint te kruipen enzo. #motherhoodunplugged

 • Reply
  Annelies C
  10 januari 2018 at 10:40

  OMG dit komt als geroepen. Ik ben al efkes rond aan het kijken naar verschillende stofzuigers. Met een kleine man die begint te kruipen of beter gezegd begint te sluipen wil je als mama natuurlijk dat je vloer proper is zodat zijn kleertjes wat net blijven en dat er geen vuiligheidjes in zn mond terecht komen. En als fulltime werkende mama heb ik ook geen tijd (lees: zin) om elke dag aan de slag te gaan met dweil en trekker.

  Fingers crosser
  🍀🍀 Annelies

 • Reply
  Nicole CO
  10 januari 2018 at 11:21

  Met kind en kat in huis is een goede stofzuiger onontbeerlijk! Iedere dag gebruik ik hem maar het is echt tijd voor een nieuwe stillere en lichtere versie! Ik deel en like mee en hoop om kans temaken op dit mooie exemplaar!

 • Reply
  Marion Poeste Thomas
  10 januari 2018 at 12:28

  natuurlijk waag ik graag een kansje. lijkt me een hele fijne stofzuiger. icm een stof allergie/astma & onze 1e kleine op komst is dit een product dat zeker met regelmaat gebruikt wordt.

 • Reply
  Sonja Hubregtse
  10 januari 2018 at 12:53

  Als ik bezig ben met de stofzuiger
  gaat het steeds ruiger en ruiger.
  Ik mopper, scheld en foeter,
  terwijl ik moedeloos ploeter.
  Dat stomme ding zuigt niks meer op.
  Zit hij soms verstopt met een prop?
  Ach, dat ding kan er niets aan doen.
  Die moet nodig met pensioen!
  Breng hem maar naar de vuilstort,
  waar hij gerecycled wordt.
  Daarom hoop ik een nieuwe stofzuiger te winnen,
  Dan kan het schoonmaak plezier weer gaan beginnen.
  Met een nieuwe zuig ik weer met plezier,
  want hij werkt vast als een tierelier!

 • Reply
  meliwit
  10 januari 2018 at 14:01

  Onze stofzuiger is meer dan 10 jaar oud en echt dringend aan vervanging toe. Vaak moet ik twee keer alles stofzuigen voor alles proper is omdat hij echt niet goed meer zuigt.

 • Reply
  Elke De Backer
  10 januari 2018 at 16:03

  Wel… Met 3 dochters in huis, waarvan er 1tje huisstofallergie heeft moet hier veel gestofzuigd worden. Zeker ook nog eens met onze 2 super lieve maar toch wel wat haar verliezende katten.. En elke mama weet dat het huishouden veel werk is dus alle hulp is welkom.. En misschien willen de 2 oudste van 7 en 9 jaar dan wel helpen met stofzuigen.. Want ‘stofzuigen is saai mama!’ Nu wil enkel de 2 jarige helpen, maar je kan je best voorstellen dat dat niet zo’n goeie stofzuigbeurt is dan hè.. 😂

 • Reply
  Amélie
  10 januari 2018 at 16:14

  Zoveel reacties, maar ik ga het toch proberen. Met een man, 3 jongens (7/9/11) en een kat stofzuig ik minstens 4 keer per week. Maar mijn steel gaat steeds los, maakt steeds meer lawaai (waar de kat bang voor is) en de zuigkracht is ook niet meer wat het geweest is. Hoogste tijd voor een nieuwe stofzuiger dus! Kan ik stofzuigen zonder frustraties, maar ook de jongens die hun eigen kamer elke week stofzuigen. Houden we meer tijd over voor een gezellig spelletje samen, en kan de kat rustig doorslapen.

 • Reply
  Liesbeth
  10 januari 2018 at 16:59

  Superhandig voor hier in huis! Met dat lampje lijkt mij echt ideaal voor het stofzuigen op zolder en in de kinderkamer. Wij hebben boven schuine wanden waardoor je het stof niet zo ziet, maar waar het stof zich wel op gaat hopen. Dus ideaal! Ik doe graag mee!

 • Reply
  Steffi Lantermann
  10 januari 2018 at 19:39

  Ooooh….. Zou super zijn! Binnenkort moet ik verhuizen naar ons (ik en mijn meisje) nieuwe stekje. Ik ben sinds december uit elkaar na 12j8m samen te zijn. Dus ik moet terug helemaal alleen van nul beginnen. Dit zou een super leuk begin zijn 😊😍

 • Reply
  Jikke
  10 januari 2018 at 20:03

  Een gezin met 5 kinderen en een kapotte stofzuiger is geen goede combinatie. Daarom doe ik heel graag mee. En met deze gave stofzuiger met lichtje willen de kinderen vast vaker helpen 😉

 • Reply
  Paulien
  10 januari 2018 at 20:26

  Ik ben zo een exemplaar dat een paar keer per dag zou stofzuigen. Daarom gaat dat ook maar een jaar of 2 mee bij mij 😀. Ik ben wel fan van het stille volume!

 • Reply
  kimberley pelkmans
  10 januari 2018 at 20:51

  OOOh super! Heel graag zou ik winnen!
  Ik heb dringend een nieuwe nodig, en vind het moeilijk om te kiezen!
  Ik stofzuig heel vaak want mijn dochter van 1 jaar kruipt super veel rond en steekt echt ALLES in haar mond!

 • Reply
  Kathleen Verwerft
  10 januari 2018 at 21:09

  Een nieuwe stofzuiger zou goed van pas komen want mijn zoontje speelt steeds met onze huidige oude stofzuiger als ik wil kuisen 🍀

 • Reply
  Corinne de Graaf
  10 januari 2018 at 22:30

  Dit lijkt mij een goeievstofzuiger.Zeker met een lichtje.Mijn huis wordt dan zeker stofvrij!

 • Reply
  Mirjam Hellingman
  10 januari 2018 at 22:37

  Ik stofzuig ook meerdere keren per dag, met drie kinderen lijkt het nooit op te houden. We ruimen de stofzuiger niet eens meer op. De huidige is inmiddels wel eens aan vervanging toe en deze stofzuiger van Philips (Performer Ultimate) klinkt echt heel erg goed. Zuinig, rustig en een allergiefilter, dat kan ik met mijn allergieën en die van de kinderen heel goed gebruiken. Dat lampje lijkt mij ook heel erg handig voor onder de bank! Kan ik ook meteen zien wat er allemaal onder is komen liggen (speelgoed, sokken, schoenen een verdwenen boterham..)

 • Reply
  Ipie Oudshoorn
  10 januari 2018 at 23:01

  Wauw! Zou erg goed uitkomen hier. De mijne is al ernstig op leeftijd en nodig aan vervanging toe.

 • Reply
  Sabine Bientje
  11 januari 2018 at 10:55

  Dit klinkt echt IDEAAL! Een stillere stofzuiger en het lampje lijkt me ook praktisch!! Het zou een mooi begin van 2018 zijn als ik mijn oude en vooral beroerde stofzuiger mag inruilen voor dit wonderlijke nieuwe exemplaar ^_^

 • Reply
  Alyt van der Heide
  11 januari 2018 at 13:17

  Wauw een stofzuiger en van alle gemakken voorzien. I’ets make things better zeg maar. Nou ik doe graag mee. Met 2 meiden en 6 gastkinderen in huis, staat hier de stofzuiger niet stil en ja juist, zou het graag wat stiller hebben….. heerlijk een muziekje luisteren tijdens het stofzuigen. Dat lijkt mij wel wat en natuurlijk weer een stofvrij huis!

 • Reply
  Claes E.
  11 januari 2018 at 14:40

  Deze zou ik graag winnen! Na 4 jaren zonder stofzuigersteel is deze meer dan welkom 🙂

 • Reply
  Isabel
  11 januari 2018 at 14:55

  Ik zou heel graag eentje winnen…voor mij man. Jawel. Hij stofzuigt regelmatig zonder dat ik erom vraag. Ik stofzuig namelijk elke 2 dagen aangezien we een kat hebben die liever binnen dan buiten vertoeft. En met 2 kleine kindjes is stofzuigen ook geen overbodige luxe. Maar dan nog kan de echtgenoot nog stof vinden en in plaats daarover te klagen doet hij er zelf iets aan. Dus ik gun hem zeker een extra stofzuiger. 😁

 • Reply
  Marjolein jager
  11 januari 2018 at 16:14

  Ow wow😊 z’n stofzuiger zou ik graag willen winnen😊 21 januari ben ik jarig en zou het een geweldig verjaardag cadeau vinden. En met 3 katten en een konijn en een dochter in huis is een goede stofzuiger een echte must😊 ik weet dat de kans heel klein is maar toch zou ik graag kansje maken😊

 • Reply
  Cindy
  11 januari 2018 at 20:12

  Wow stofzuiger serieus°°°°…. met 4 kinderen worden stofzuigen elke dag groot succes .
  Mocht ik deze topper voor ons gezin kunnen gebruiken.

  Wát tof dat schild me zoveel rug en nek problematiek

  Zo dit echt op prijs stellen

 • Reply
  Gerda
  12 januari 2018 at 02:14

  Het is echt waar, heb vandaag de stofzuigerbuis op mijn voet gehad..zag door mijn rode sok het bloed heen komen..auwww.. viel gewoon van de stofzuigermond toen ik de onderkant probeerde af te zuigen..en dan valt de stofzuigermond er weer af…het is echt waardeloos. En deze lijkt me wel prima!! En ja elke dag wordt er gestofzuigd en hoop net als zovelen hier om kans te maken op deze prachtige en stille stofzuiger!

 • Reply
  Yessica leidner
  12 januari 2018 at 06:16

  Wow dat zou geweldig zijn een stofzuiger winnen.
  wij hebben pas een puppy hij is nu 11 weekjes oud,en hebben hem nu net 1 week.
  En kunnen het echt heel goed gebruiken een stofzuiger en wauw een lichtje dat is echt super handig
  Ik waag graag een kansje ik volg je op alle page

  Fb Jessica Jill John leidner
  Ig yessicaleidner
  Twitter yessicakoot1

 • Reply
  Anas Ak
  12 januari 2018 at 11:03

  Misschien ben ik de enige man die hier meedoet hihi
  maar ik wil graag een kans wagen voor mijn lieve vrouw zij verdient een nieuwe en handige stofzuiger.
  nu duimen maar dat ik haar veras!!

  ps: volg je ook op facebook

 • Reply
  damie lou
  12 januari 2018 at 13:39

  Ik doe heeeel graag mee voor deze stofzuiger!!! Wij zijn een gezinnetje met 5 kids, 4 katten en 2 goudvissen EN ik ben onthaalmama van 7 kindjes van 3 maanden tot 3 jaar….. Hier zal de stofzuiger zeker tot zijn recht komen xxxxx

 • Reply
  annelies
  13 januari 2018 at 13:34

  ideaal! een stille stofzuiger. Om tijdens het middagdutje te kuisen.

 • Reply
  Chantal Obbink
  13 januari 2018 at 13:42

  Wauw hoe gaaf is dit😮 Ik doe heel graag mee! Stofzuigen is niet mijn hobby en mijn oudste vind het lawaai van de stofzuiger ontzettend eng. Maar met deze zal dat vast heel anders zijn! Wie weet maken we een kansje🍀🤞

 • Reply
  BELLENS
  13 januari 2018 at 13:54

  Ik hou van een net huis ,en een stofzuiger is daar onmisbaar in

 • Reply
  Janet
  13 januari 2018 at 19:05

  Ik doe graag mee. Wij zijn wel toe aan een nieuwe stofzuiger en dan vooral eentje die lekker stil is.

 • Reply
  ingrid
  13 januari 2018 at 21:13

  Met een kleine meid in huis van 5 jaar,
  Is poetsen echt wel een hele opgave en zeer zwaar,
  snipperen, scheuren en rommel maken,
  ja dat zijn dingen die haar heel blij maken.
  Ik zit soms echt met mijn handen in het haar en weet niet waar te beginnen,
  dus ja heel graag wil ik deze stofzuiger winnen.
  deze gaat me helpen alles proper te maken,
  en het gemakkelijker maken van mijn dagtaken.
  dus met plezier doe ik mee,
  van zo een prijs wordt je zoiezo heel tevree.

 • Reply
  Anne
  14 januari 2018 at 12:42

  Oh Nathalie wat een gave actie! En veel mensen doen mee. Toch waag ik een gokje. Als het nog goed is koop ik niets nieuws. En 1 stofzuiger is prima. Maar wat een gesjouw met dat oude bakbeest. Wat een luxe nog een stofzuiger voor boven en zolder. En dan nog Philips ook. Als Eindhovense daar beetje trots op! En weet ik dat hij geweldig presteert…met licht wahahaha

 • Reply
  Sofie Van den Branden
  14 januari 2018 at 19:39

  Ook ik waag men kans! Ik ben voor de allereerste keer zwanger (14 weken ver) en van een tweeling 😱😍! Met 2 duiveltjes in huis deze zomer wordt het heel druk en komt een nieuwe en vooral stille stofzuiger goed van pas!

 • Reply
  Griet
  14 januari 2018 at 22:51

  Mijn dochter dacht dat ze ook kon stofzuigen. Maw…nu is hij stuk. Jammer, want haar intentie was zo goed. Momenteel ben ik dus op zoek naar een nieuwe. Een stil exemplaar zoals deze Philips, daar droomt iedereen toch van? Veel beter dan die straaljager die hier telkens over vloog. Ideaal voor papa die aan thuiswerk doet. Zo hoef ik niet te wachten tot hij een pauze neemt. De grote kindjes kunnen zo ongestoord verder studeren en de kleine kindjes slapen gewoon verder. Perfect voor mama!!

 • Reply
  Annelies
  15 januari 2018 at 06:55

  Al enkele keren deze post zien passeren en dan nu toch mijn kansje wagen. ‘De stille stofzuiger’ is dan toch blijven hangen.
  Als alleenstaande mama van twee kids met een stofallergie stofzuig ik dagelijks. Tot grote ergernis van de kids. De jongste maakt er een erezaak van om de stekker uit het stopcontact te trekken, de oudste vraagt om de vijf seconden wanneer het nu ein-de-lijk gedaan is met dat stofzuigen. Deze stofzuiger is dus ideaal om de ergernissen hier op te lossen 💆🏼‍♀️💆🏼‍♀️💆🏼‍♀️💆🏼‍♀️💆🏼‍♀️
  Wat ik wel grappig vind, is het feit dat deze een lichtje heeft, geen stofje is nog veilig 🙂

 • Reply
  Daniel Burette
  15 januari 2018 at 14:58

  Hallo. Ik doe mee omdat met 2 honden en een kat het vaak nodig is om schoon te maken en het moet schoon zijn als mijn kleinzoon thuiskomt. Dankjewel.

 • Reply
  Lieke van Veen
  15 januari 2018 at 15:12

  Super handig voor de uitzet. Ik ben alvast spulletjes aan het verzamelen en het zou fijn zijn om dan een stofzuiger te winnen.

  Ik volg je op Facebook (Lieke van Veen) en heb het bericht geliked en gedeeld.
  Ik volg je ook op Instagram (liekevv24)

 • Reply
  jessica janssen
  15 januari 2018 at 18:31

  lijkt me heerlijk zo een pracktische stofzuiger!
  mijn vriend en ik zijn aan het kijken voor een huis te kopen dus ideaal

 • Reply
  Moetje Kerkhofs
  15 januari 2018 at 19:05

  Ik ben zeker fan! Mooie tip, zeker met een bende kinderen en kleinkinderen in huis, komt dit prachtexemplaar van pas! Een stille stofzuiger, lichtjes inclusief! Kan het nog beter? Ik duim alvast ! 🍀🍀🍀

 • Reply
  Brenda leet
  15 januari 2018 at 20:10

  Yaaayyy wat ben jij welkom in ons huisje 🏠…..met een baby die zelf eet en waar er meer op de grond beland dan in het mondje 😮 (helaas geen hond in huis)
  Met een peuter die zijn naam eer aandoet 😉
  Alles word uit elkaar gepeuterd….van dennenappels tot aan wasco krijtjes 🙁 en dan ook nog eens een 4 jarige die er hobby van maakt om zoveel mogelijk zand in haar laarsjes te verzamelen….om ze vervolgens ergens te legen in huis…..met een heel ➡ spoor 😐😐😐  

 • Reply
  Greta Fransen
  15 januari 2018 at 20:37

  een stofzuiger hoort in elk huisje thuis.Als je dan de keuze hebt tussen dit juweeltje en de rest , dan is die keuze rap gemaakt,ik duim alvast dat hij mijn kant op komt en in mijn dromen zal dit zeker waar zijn

 • Reply
  melissa
  16 januari 2018 at 09:46

  Met binnenkort wellicht een hondje in huis en een kapotte stofzuiger, kunnen wij er zeker wel eentje gebruiken (en dan nog niet benoemd dat onze kids graag met klei en zandklei spelen!).

 • Reply
  Veronique Wilbrink
  16 januari 2018 at 13:59

  Met een hond en 2 katten in huis is een stofzuiger echt een musthave. En ik vind het licht op deze echt een ideale oplossing. Wist niet eens dat dit bestond. Ik gebruik nu vaker de zaklamp van de telefoon tijdens het stofzuigen omdat ik in de donkere hoekjes nooit weet of de haren en kruimels van brokken weg zijn. Dus deze zou echt ideaal zijn en als die dan ook nog weinig geluid maakt wordt onze hond er ook nog blij van.

 • Reply
  Wendy van Zetten
  16 januari 2018 at 15:09

  😍😍😍Wauw wauw Wauwie van deze mega verwennerij wordt ik zeker heel blij nu mijn huidige stozuiger kapot is zou ik heel graag deze prachtige stofzuiger met zeer handige mond willen winnen willen winnen wie wil deze droomprijs nou niet🍀💕😍 doe graag mee en heb deze schitterende actie met veel 💖laten stralen op mijn tijdlijn zodat iedereen er op tijd bij kan zijn nu maar heel hard hopen dat er veel geluk mijn kant op mag komen want als ik deze prachtige stofzuiger mag winnen dan raak ik van blijdschap helemaal buiten zinnen #Spannend🍀💕🍀👐

 • Reply
  Marian Zw
  16 januari 2018 at 19:58

  Ik loot heel graag mee. Wat ziet dat er gaaf uit zo’n stofzuiger m tlicht erop. De Philips stofzuiger die ik nu heb raakt al aandig op zijn eind, zuigen gaat steeds lastiger, en moet meestal ook op de hoogste stand. Ik zou het geweldig vinden om het nieuwe jaar met een fijne nieuwe stofzuiger te beginnen. Laat de voorjaarschoonmaak maar komen

 • Reply
  Amanda
  16 januari 2018 at 21:08

  Onze stofzuiger is zo goed als overleden…dus dit zou heel erg welkom zijn. Ik hoef niet te stofzuigen, dat doen mijn vriend, maar die loopt nu steeds te chagrijnen!

 • Reply
  Mirja
  16 januari 2018 at 22:09

  deze ziet er echt heel handig uit, met 3 kinderen in huis lijkt me dit een echte aanwinst. Ik doe graag mee

 • Reply
  Corinne
  17 januari 2018 at 10:02

  Hi! Ik maak mezelf hier graag blij mee 🙂 Onze stofzuiger heeft nogal wat geleden na een verhuizing, 3 katten en 2 kleine kindjes en een gebruikster met stof-fobie 😉 Dusss we kijken rond naar een nieuwe hulp en deze is tof, dus graag! Kom maar op, we zouden er heel erg blij mee zijn. Gedeeld op Insta en volgde je al op FB.

 • Reply
  Willeke
  17 januari 2018 at 10:19

  Ik doe mee! ik stofzuig op zijn minst 2 keer per dag dus heb echt een goede stofzuiger nodig die alles uit de kleinste kiertjes en gaatjes gewoon meezuigt. heb je gevolgd op insta en mijn moeder getagd in je bericht!
  nu duimen maar!

 • Reply
  Hille Morel van Mourik
  18 januari 2018 at 07:21

  Ja ik wil super graag meedoen. Onze stofzuiger is nu wel 10 jaar oud en heeft een opzetstuk die niet fijn zuigt, en ook nare geluiden maakt. Een nieuwe kunnen we wel gebruiken. (gevolgd op instagram – syb_kees en gedeeld op facebook)

Leave a Reply