Unicorns & Fairytales
lifestyle musthaves Musthaves Personal Winactie & Give away

Win de PowerPro Aqua steelstofzuiger van Philips, mijn ultieme huishoud musthave

Kinderen of huisdieren in huis? Dat betekent meer stofzuigen. Kruimels van koekjes, boterhammen, haren en noem maar op. Wij hadden een vrij zware stofzuiger die nog eens op water werkte ook. In het begin vond ik hem handig maar ik kom daar op terug. Hij is zwaar en je bent beperkt door de buis. Even snel kruimels opzuigen? Ik denk het niet. Tot ik de steelstofzuiger van Philips mocht testen. Ik geef hem in ieder geval niet meer terug. Maar ik mag er wel eentje aan jou geven. Goed hé?

Steelstofzuiger Philips PowerPro Aqua

Herinner je mijn post nog over 10 handige poetstips? De steelstofzuiger stond op nummer 1 en wel met een goede reden. Hij is superhandig. No kidding. De steelstofzuiger die ik heb en die jullie kunnen winnen is een 3 in 1: je kan er mee stofzuigen, kruimelzuiden en dweilen zonder al teveel moeilijke opzetstukken of handelingen. Je kan hem rechtop laten staan en hij is op te laden in het stopcontact. Bovendien is hij ook draadloos. Volledig opgeladen kan je 40 minuten stofzuigen (18V). Opbergen is mega handig en omdat hij lang is en rechtop kan staan heb je niet veel plek nodig.

steelstofzuiger - unicorns & fairytales

Waarom ik hem niet meer kan missen

Nee, niet omdat ik hem mocht testen, wel omdat het gewoon een handig ding is. Ik neem hem bijna dagelijks even bij de hand om vlug even de woonkamer te stofzuigen of ik neem hem na het eten om de kruimels op te zuigen. Ik moet niet meer bukken, zit niet meer te sukkelen met draden en met 1 klik haal je de kruimeldief van het toestel + met 1 klik zet je het er weer op. Zelfs Vince kon dit. En je zal zien, je gaat kinderen hebben die er ook mee willen stofzuigen. Wanneer je iets gemorst hebt kan je het ook makkelijk even opdweilen zonder al te veel moeite. Je neemt het dagelijks wel eens even vast en het kost veel minder moeite dan je stofzuiger nemen, de draad insteken, met de bak sleuren… Kortom, ik vind het een handig ding. Iets dat echt voor mij gemaakt is hahaha.

steelstofzuiger - unicorns & fairytales

Zijn er ook nadelen?

Natuurlijk zijn er voor sommige mensen kleine nadelen aan verbonden. Niet iedereen is misschien van dezelfde mening of vind het even handig. Het is een beetje hoe je het bekijkt. Voor mij wegen de eventuele nadelen niet op tegen de voordelen. Hij moet bijvoorbeeld 5 uur opladen (wat voor sommigen minder leuk is misschien? Al heb ik er niet echt last van, ik steek hem na elke beurt in…) en je kan hem best op de krachtigste stand zetten om goed in hoekjes te kunnen stofzuigen. Je kan er je hele huis mee stofzuigen hoor, maar eigenlijk is hij uitermate geschikt voor het dagelijks onderhoud omdat hij zo makkelijk te nemen is. Hardnekkige vlekken kan je beter zelf wegschrobben maar het dweilen en onderhouden is wel een pluspunt.

steelstofzuiger - unicorns & fairytales

Wil jij een Philips PowerPro Aqua steelstofzuiger winnen?

Je kent mij ondertussen… ik geef graag wel. In samenwerking met Philips mag ik dan ook iemand van mijn volgers gelukkig maken. Can I hear a WHOOP WHOOP? (gniffel) You know the drill by now… wat moet je doen om deze geweldige prijs te winnen (komaan geef toe…)

 1. Mij volgen. Dat is denk ik wel zo fair. Doe je dat nog niet kan je dit nu beginnen doen via Facebook en/of Instagram
 2. Hier op de blog reageren (ik trek een winnaar uit de comments op deze post zelf)
 3. Iemand taggen en/of dit bericht delen op je eigen sociale media (via Facebook of insta als je dat hebt)

steelstofzuiger - unicorns & fairytales

<<<< Meedoen kan tot en met 27 juni 2017. Nadien wordt de winnaar random getrokken tussen de deelnemers op de blogpost zelf en Facebook  Dubbel meedoen is ook dubbel kans dus… De uitslag zal nadien op deze blogpost (en via Facebook) bekend gemaakt worden. >>>>

 

WINNAAR IS JOYCE WYN, proficiat!

 

XOXO Nathalie

You Might Also Like...

202 Comments

 • Reply
  Lisa
  21 juni 2017 at 06:36

  Ooooh ik ben helemaal fan na het lezen van deze post! Die zouden wij heel graag willen winnen. Met 2 kinderen kunnen wij deze heel goed gebruiken! 🙂 toffe winactie!

  • Reply
   Claudia Schimmel
   26 juni 2017 at 15:17

   Leuke actie…. zou mijn zoon dan ook gaan helpen met ff snel opruimen….dat zou super zijn

  • Reply
   Evelien
   27 juni 2017 at 07:03

   Och helemaal verkocht… met 4 kids in huis is een makkelijke stofzuiger echt een must!
   Dat verlicht het werk toch een klein beetje !

  • Reply
   Ellen
   27 juni 2017 at 22:38

   Leuk

 • Reply
  Anke temmerman
  21 juni 2017 at 06:39

  Ooooh! Ik wil, ik wil, ik wil! Met 2 hondjes en 2 bengels in huis waarvan de jongste binnenkort gaat beginnen kruipen is dit zo hoognodig!

 • Reply
  Sofie Broeckx
  21 juni 2017 at 06:42

  Awel, dat zou deze periode een grote meerwaarde kunnen zijn in mijn leven! Deze weken zijn bijzonder zwaar momenteel, niet alleen op het werk maar ook in prive. En dan krijg ik niet de fut bijeen om ‘gauw’ de stofzuiger vast te nemen. Met zo’n stofzuiger lijkt me dat een veel kleinere moeite. Xx

 • Reply
  Debby
  21 juni 2017 at 06:46

  Super toffe winactie!
  Ik zou deze graag winnen voor mijn mama die onthaalouder is, zij kan deze zeker goed gebruiken! Nu sleurt ze haar stofzuiger overal mee naartoe, dus deze Philips Powerpro zou haar werk toch een beetje makkelijker kunnen maken! Duimen maar!

 • Reply
  Paulien
  21 juni 2017 at 06:48

  Dat zou echt zo handig zijn! Idd, geen grote bak en stopcontact lijkt mij zo’n pluspunt!

 • Reply
  Réwana
  21 juni 2017 at 06:59

  Ja dies handig! Ik waag zekers een gokje want hij lijkt me superrrr!
  En ook nog eens draadloos en ideaal voor de trap;)

 • Reply
  Laura van Vliet
  21 juni 2017 at 07:01

  Ik ben helemaal enthousiast geworden van het lezen van je blog! Wat leuk dat je het niet alleen zelf mag proberen, maar ook iemand anders blij mee mag maken. Met een partner met astma en een hond is hier dagelijks stofzuigen een echte pre. Oké stiekem geef ik toe dat mijn zoontje van 2 het heerlijk vindt om zijn mama te helpen en met de kruimelzuiger aan de gang te gaan… ik ben benieuwd hoe blij hij hiervan zou worden. Nu maar duimen ☘️

 • Reply
  elisabeth maria martina
  21 juni 2017 at 07:03

  wat een geweldige actie, ik doe heel graag mee

 • Reply
  Sarah Vanhove
  21 juni 2017 at 07:06

  Ik ben helemaal pro steelstofzuiger!!! Zo handig!! De mijne is al een tijdje stuk en nog geen nieuwe in huis gehaald. Dus deze winnen, zou geweldig zijn! Mijn dochtertje is nu 3 maanden maar tegen dat ze aan de.betterfood koekjes begint, zal die steelstofzuiger meer dan van pas komen! Dus duimen maar! Whoop whoop! ?

 • Reply
  Sofie Duron
  21 juni 2017 at 07:10

  Na het lezen van de vorige post hierover ging ik al helemaal overstag. Met een gezin van vier kinderen ligt er hier ALTIJD wel vuil op de grond 😉 En de ganse stofzuiger met draad uithalen elke dag is me er net iets teveel aan (want ja, ook ik poets niet graag ;-)). Nu gebruik ik voor de dagelijkse schoonmaak nog gewoon de ouderwetse borstel, maar die vervang ik HEEL GRAAG door een super steelstofzuiger!!

  • Reply
   Elena
   27 juni 2017 at 08:44

   Dit zou nogal een geriefke in huis zijn! We hebben enkele grote en kleine trappen in huis en met een gewone stofzuiger vind ik het een hele opgave om er nog maar aan te beginnen. Komt er nog bij dat ik al geen kuisbeest ben 😉 manlief vindt het de investering niet waard, maar als ik hem nu zou winnen… 😉

   De dochter zal er ook graag mee op stap gaan 🙂

 • Reply
  Isabel Scherrenberg
  21 juni 2017 at 07:13

  Whoop whoop ?Super handig lijkt hij mij! Ik zou hem graag willen winnen. Met nummer twee onder weg, lijkt me ideaal.

 • Reply
  Simone
  21 juni 2017 at 07:15

  Ik doe graag mee!! Lijkt me echt handig!! Ik heb een hond en kind in huis. Dat zou goed van pas komen! ?

 • Reply
  Boysmom_roos
  21 juni 2017 at 07:16

  Oh dit zou zo handig zijn met die twee knoeimonstertjes van mij! Ik sjouw me elke dag een breuk met mn grote Philips, daar kan zo’n handige steelversie me mooi van verlossen!

 • Reply
  Anna
  21 juni 2017 at 07:18

  Wowwww te gek! Ik doe heel graag mee
  Facebook: An Na

 • Reply
  Debbie
  21 juni 2017 at 07:22

  Ik ga eens een poging wagen! Met twee kleine hondjes in huis en nu ook een klein spruitje, zou zo een steelstofzuiger wel goed van pas komen! Ik ben er vorige week nog over bezig geweest, dus misschien is dit geen toeval ?.

 • Reply
  Sabrina
  21 juni 2017 at 07:24

  Ooh wat handig met 2 honden en 2 jarige in huis!

  Ik loot graag mee 🙂

 • Reply
  Nele Meirsschaut
  21 juni 2017 at 07:26

  Dit zou super zijn als cadeautje voor mijn ouders. Die van hen is ner kapot. ???

 • Reply
  Geertrui
  21 juni 2017 at 07:30

  Ik zou hem heel graag winnen! Wij hebben nu zo’n triestig gevalleke waar m’n man ondertussen de filter al heeft uitgehaald zodat hij beter zou zuigen… 😀

 • Reply
  Femke
  21 juni 2017 at 07:35

  Lijkt me super handig met 3 jongens, de bijbehorende vriendjes en kat! Niet meer sjouwen en geen stekker die eruit getrokken wordt omdat ik ze ‘niet hoor’

 • Reply
  bouke
  21 juni 2017 at 07:38

  Alweer een leuke winactie! Een stofzuiger is echt megahandig. Wij hebben hier thuis ook een zeer robuuste met allerlei opzetstukken. In de winkel leek alles zo super en eenvoudig maar dat waren natuurlijk de verkoopspraatjes. Deze steelstofzuiger zou super handig zijn bij ons met 2 zoontjes en 2 katten. Duimen maar dus.

 • Reply
  Hanneke
  21 juni 2017 at 07:39

  Oh lijkt mij ideaal! Heb 2 harige hondjes en 2 kindjes dus komt hier heeel goed van pas ????????????

 • Reply
  Marieke Flikweert
  21 juni 2017 at 07:41

  Wow wow wow! Wat een gave prijs! Deze stofzuigers lijkt mij ontzettend handig, vooral met kleine kinderen waarbij je toch vaak even de stofzuiger uit de kast moet pakken. Deze pak je veel sneller. Neemt bovendien nog minder ruimte in beslag als wij nu hebben. Geen snoer waar je 100x over struikelt. En mijn stofzuiger is ook nog eens aan vervanging toe! Je snapt, ik loot dus heel graag mee 🙂

 • Reply
  Kristel
  21 juni 2017 at 07:41

  Wow deze lijkt me super handig vooral nu ik 27 weken zwanger ben. Niet meer zo slepen met een stofzuiger en fijn dat hy 3 dingen in 1 is 🙂

 • Reply
  Liesbeth Janssens
  21 juni 2017 at 07:43

  Oh boy, weer een leuke gadget voor het huishouden aangenamer te maken! En natuurlijk willen ook wij deze graag winnen 😉 Met een peuter en een baby in huis (2 jongetjes weliswaar) is het meer dan welkom! En dan nog maar te zwijgen over de verbouwingen die we aan het uitvoeren zijn… Iedere dag zijn we aan het kuisen! Prettig 😉 😀

 • Reply
  Denise hendrikse-groffen
  21 juni 2017 at 07:44

  Ik heb me altijd al afgevraagd of het nu handig is, zo’n steelstofzuiger. Maar na het lezen van je blog ben ik om!
  Met 2 meisjes in huis van 4 en 7 jaar die het liefst de hele dag door knippen, plakken en knutselen sta ik vaak te vechten met de snoer van de stofzuiger.. dit zou echt geweldig zijn! Hoog en smal, dus neemt niet teveel ruimte in beslag en hij is zo gepakt! Wie weet gaat manlief het dan ook nog leuk vinden om te stofzuigen! 😉

 • Reply
  Julie
  21 juni 2017 at 07:44

  Zoooooo handig! Wij doen mee!!!! ?

 • Reply
  Annabel de Ruiter
  21 juni 2017 at 07:49

  Wat een toffe test mocht je doen! Zoals je zelf beschrijft lijkt me deze zo ideaal voor dagelijks gebruik! Had het er pas met manlief nog over. Elke keer die kruimels opvegen met de stoffer en blik (klein formaat) vind ik zo onhandig! Dat gebuk alleen al of je verliest de helft doordat je even afgeleid bent: ‘Mam, kom je’ ❤

 • Reply
  Joyce Wyn
  21 juni 2017 at 07:55

  Super leuke actie! Als consulente van het poetsbureau hoor je heel wat over de allernieuwste snufjes die me echt heel handig lijken als ik mijn gezin bekijk… Loslopende peuter en een abnormaal veel ruivende rosse kater 🙂 Lijkt me erg makkelijk dat het een 3 in 1 toestel is. Fingers crossed…

 • Reply
  Rob
  21 juni 2017 at 07:57

  Die zouden we goed kunnen gebruiken nu onze stofzuiger het stilletjesaan laat afweten en onze kruimeldief eerder stof blaast ipv het op te zuigen ?

 • Reply
  Sharon
  21 juni 2017 at 07:58

  Wauw wat een onwijs handig ding! Ik merk dat ik, nu ik een zoontje heb, minder snel die hele stofzuiger tevoorschijn haal. Het is zwaar, onhandig en kost teveel tijd. Met zo’n steel stofzuiger zal dat verleden tijd zijn!

 • Reply
  Rob
  21 juni 2017 at 07:59

  Wow, deze kunnen we goed gebruiken. Onze stofzuiger laat het stilletjesaan afweten en de kruimeldief blaast kruimels ipv ze op te zuigen ?…

 • Reply
  Nathalie smeding
  21 juni 2017 at 08:01

  Jaaa die ja!! Dat een mens nog eens zo enthousiast kan worden van een stofzuiger 😉 Dus fingers crossed ???

 • Reply
  Michelle Fatima
  21 juni 2017 at 08:04

  Jaaaaaaaaaaaaaaa ik wil hem zo graag winnen. Gewoon omdat ik verliefd op die stofzuiger ben. Echt. Als je deze hebt kun je denk ik nooit meer terug naar gewoon. ❤

 • Reply
  Angela
  21 juni 2017 at 08:15

  Om te beginnen is onze stofzuiger kapot, dus hier kunnen we hem erg goed gebruiken. Ik was al een tijd benieuwd naar zo’n steelstofzuiger en nu ik dit gelezen heb, ben ik om. Het feit dat je hem nu zo makkelijk pakt, spreekt me enorm aan. (Leven in een stofhuis)? Nadat het hele huis is gezogen, ligt het er al weer. Ik ga duimen draaien en hopen op ontzettend leuk nieuws ??

 • Reply
  Nicky
  21 juni 2017 at 08:17

  Ooh me me me! ? Met 2 varkentjes in huis een echte must-have!

 • Reply
  Marian Zw
  21 juni 2017 at 08:21

  Dit lijkt me echt een geweldig apparaat! Eindelijk niet meer elke keer die stofzuiger uit de kast slepen! Ik ga duimen, volg je via Facebook

 • Reply
  greetje De vries
  21 juni 2017 at 08:23

  Ohhh die.zou ik wel graag winnen willen ..met een hond een puber een tiener en een peuter in huis zou dit toch wel super handig zijn …ik ga duimen

 • Reply
  Marjolein
  21 juni 2017 at 08:31

  Oooo ideaal! Onze stofzuiger is er eergister mee opgehouden en mijn vloer ziet er nu niet uit! 🙁 met 2 kinderen, een man, 3 katten en 2 konijnen moet ik elke dag stofzuigen! Ik ga duimennnnn ?

 • Reply
  Lilian
  21 juni 2017 at 08:36

  Oh wauw dat zou fijn zijn.. we hebben heel leuk een zandbak in de tuin maar junus heeft hem liever binnen ? En zie dat maar eens op te zuigen, deze zou dan heel erg van pas komen hihi (lees onze stofzuiger verplaatst het alleen inplaats van het op te zuigen)

 • Reply
  Fien
  21 juni 2017 at 08:36

  Zou ik heel graag winnen. Lijkt me een heel handig ding. Zou hier wel van pas komen met 2 honden en een kleine man.

 • Reply
  Lafaut sofie
  21 juni 2017 at 08:37

  Wauw super!!!! Graag zou ik deze winnen voor mijn mama! Op 27 juni wordt ze 60 jaar! Ze verdient het eens een extraatje te krijgen! Duimen maar ???

 • Reply
  Emy
  21 juni 2017 at 08:42

  Ohhhh dit zou hier zeeeer welkom zijn! ???? Breek telkens bijna m’n nek op die trappen 😉

 • Reply
  Silke
  21 juni 2017 at 08:42

  Jaaaa! Heel graag ?. Wij hadden reeds een steelstofzuiger, maar die doet het niet meer. Wij zijn sindsdien echt grote fan van de steelstofzuiger. Echt een must-have met een peuter en kleuter in huis! Deze zou dus echt heel goed van pas komen! Laat ons ?! Groetjes, Silke

 • Reply
  Annemieke
  21 juni 2017 at 08:44

  Dit is ideaal! Vooral dat hij niet zo groot is en makkelijk te pakken. Ik doe heel graag mee!!?

 • Reply
  Leonie Bloemendaal
  21 juni 2017 at 08:50

  Ik was altijd een beetje aan het tweifelen of dit soort stofzuigers wel echt werken. Maar je bent zo entosiast dat ik heb heeeeel graag zou winnen. Ik heb nog een oude, waar ik veel waarde aan hecht want ik heb hem ooit van mijn opa georven. Maar als ik eerlijk ben zuigt hij al langere tijd niet zo goed meer ?. En iedere keer als ik hem aan zet vliegt mijn dochter van 3 op de bank, ze komt er niet eerder vanaf dan dat ik helemaal klaar ben en het herrie monster uit gaat ?.

 • Reply
  Samira
  21 juni 2017 at 08:55

  Ja ik wil deze graag winnen , met 4 kids moet ik vaak zuigen en met deze steelzuiger zal dat een stuk makkelijker zijn .

 • Reply
  Annabel de Ruiter
  21 juni 2017 at 08:56

  Wat een toffe test mocht je doen! Zoals je zelf beschrijft lijkt me deze zo ideaal voor dagelijks gebruik! Had het er pas met manlief nog over. Elke keer die kruimels opvegen met de stoffer en blik (klein formaat) vind ik zo onhandig! Dat gebuk alleen al of je verliest de helft doordat je even afgeleid bent: ‘Mam, kom je’ ❤

 • Reply
  Verlinden Els
  21 juni 2017 at 08:57

  Onze stofzuiger is aan vervanging toe en deze lijkt me erg handig met onze 2 prinsessen in huis!

 • Reply
  Shirley Mets
  21 juni 2017 at 09:02

  Wow superhandig!!! Een echte musthave met een knoeilapje en harige hond in huis!

 • Reply
  Sjoerd
  21 juni 2017 at 09:06

  Mijn vrouw vind onze stofzuiger groot en onhandig, dit zou echt een uitkomst zijn zeg!
  Bovendien helpt onze 7jarige dochter graag met klusjes in huis en kan ze dan mooi de kruimeldief gebruiken! 😉

 • Reply
  Catherine Van den Dries
  21 juni 2017 at 09:08

  Wauwie… Klinkt hemels voor een moeder en zoon waar smossen genetisch bepaald lijkt….
  ?❤

 • Reply
  Sandy v geul
  21 juni 2017 at 09:13

  Ohhhhhhhhhh super met 3 kids en 2 harige cavia’s, dus erg gewenst!!!

 • Reply
  Kizzy Van Velthoven
  21 juni 2017 at 09:16

  Met 2 kleine kindjes en een kat wordt hier meermaals per dag gestofzuigd. Lijkt me heel handig, zo’n steelstofzuiger. Ik doe graag mee!

 • Reply
  Sonja
  21 juni 2017 at 09:21

  Graag! Met mijn twinduo is de vloer altijd kleurrijk bestrooid met koekkruimels, hageltjes en prulletjes. Zo’n stofzuiger is dus van harte welkom!

 • Reply
  Leila
  21 juni 2017 at 09:23

  Voor mijn nieuwe huis wil ik deze graag winnen

 • Reply
  Francis Lucassen
  21 juni 2017 at 09:24

  Niet voor mijzelf maar voor m’n zoon en schoondochter. Ze hebben een zoontje diepgravend stofzuigt en ook nog een hond die veel haren verliest.
  Zou een mooie uitkomst zijn voor hun nieuwe huis.

 • Reply
  Robbin Braeckmans
  21 juni 2017 at 09:35

  Oh deze zou ik super graag willen winnen! Het hoeft niet altijd voor de kids te zijn ☺️ Wij wonen in een bel-étage en is dit best handig ook om de 2 trappen te stofzuigen. 🙂 #duimenalvast

 • Reply
  Marianne V
  21 juni 2017 at 09:37

  Deze stofzuiger zou ook hier heel welkom zijn!

 • Reply
  Emily
  21 juni 2017 at 09:52

  Lijkt me super handig zo’n stofzuiger dus ik doe graag mee, zeker nu we een kleintje hebben! Bedankt voor de winactie! Ik volg en heb getagd op IG.

 • Reply
  Nicole
  21 juni 2017 at 09:57

  Deze boysmom van 2 ondernemende boys en een super lieve (naar harige) golden retriever zou deze stofzuiger heeeeel maar dan ook heel goed kunnen gebruiken!! Duimen maar.. .

 • Reply
  Lynn Mahieu
  21 juni 2017 at 10:05

  Deze zou super handig zijn! Met een bolle buik de stofzuiger de trap op en af zeulen wordt steeds moeilijker en met zo’n stofzuiger wordt dat heeel wat minder sleurwerk! 😉

 • Reply
  Esther de Krieger
  21 juni 2017 at 10:06

  Ik wens soms dat ik een extra paar handen zou hebben (kids, hond, man die nooit iets kan vinden…. 100x per dag “mama”….you know…) Maar een extra stofzuiger voor beneden dat is een feit dat nodig is!

 • Reply
  Bosmans Tim
  21 juni 2017 at 10:14

  Superhandig met twee kleine kruimeldieven in huis… 🙂

 • Reply
  Cyndia Morais Miranda
  21 juni 2017 at 10:23

  Hoi! Allereerst complimenten voor je blog, sinds kort volg ik je via Facebook ?. Wat tof dat je deze steelstofzuiger weggeeft! Deze win actie komt voor mij als geroepen, dus hoop heel erg dat ik win! Mijn man en ik zijn niet veel thuis en daarom schiet het schoonmaken er soms bij in. Omdat ik ook snel rugklachten krijg, heb ik een bloedhekel aan mijn zware stofzuiger en die pak ik dan ook niet even snel op om mijn huis en bijvoorbeeld met name de trappen te stofzuigen. Nu ik zwanger ben vind ik het extra belangrijk om het huis goed te kunnen onderhouden en daarom is deze steelstofzuiger echt super! Ik heb al een tijdje naar dergelijke stofzuigers zitten kijken, maar de echt goeie zijn vaak zo duur. Wat fijn dat je zo enthousiast bent over deze van Philips en wat ideaal dat je het ook kan omtoveren tot een kruimeldief! Dat zou mijn leven en huishouden een stuk comfortabeler maken en al helemaal met een kleine knoeierd erbij straks ❤ Liefs, Cyndia!

 • Reply
  Goele H
  21 juni 2017 at 10:31

  Ik zit al lang mijn ogen uit te kijken op dit soort stofzuigers en het lijkt me enorm handig om in huis te hebben. Ik doe graag mee, wie weet moet ik dan niet de knoop doorhakken om er eentje aan te schaffen 😉

 • Reply
  Sharon de Ridder
  21 juni 2017 at 10:31

  Whoop whoop! Zo, hier maak ik zeker graag kans op! Ik heb je bericht op Facebook geliked, gedeeld en gereageerd met een paar tags. Je schrijft er zo goed over, dit moet wel een must have zijn!

 • Reply
  Andy E
  21 juni 2017 at 10:33

  Steelstofzuigers lijken me echt wel een meerwaarde in een huishouden. We doen het momenteel nog steeds enkel met een oude stofzuiger, maar ik denk dat ik een steelstofzuiger veel sneller even zou vast nemen om snel door het huis te gaan. En daar zou ik mijn vrouw alleen maar blij mee maken ^^

 • Reply
  Evi Huys
  21 juni 2017 at 10:34

  Kei handig met zo een kruimeldief! Kan mijn kleine man ook helpen kuisen 🙂

 • Reply
  schiettecatte sandra
  21 juni 2017 at 10:40

  ik doe graag mee , altijd handig met kinderen in huis ik doe mee via FB onder michaelmaxim sandra

 • Reply
  Ruth santens
  21 juni 2017 at 10:42

  Waaw wat een geweldige actie !
  Had mij al graag eens zo een aangeschaft maar mijn man dacht dat dit niet zo zo een goed idee is ,maar hij is wel niet degene die stofzuigt en poetst ??
  En met een dochter van 6 en een poes in huis die de hele tijd achter elkaar aanzitten en spelen zou ik dit wel heel goed kunnen gebruiken!! En wie weet mss gebruikt hij hem dan ook wel eens !??
  Alvasteen super geweldige actie !!!

 • Reply
  Willianne
  21 juni 2017 at 10:47

  Woahh! Die lijkt me fantastisch! Mijn stofzuiger staat 24 uur per dag voor het wegpakken. Omdat ik hem steeds nodig ben, had ik gewoon geen zin meer om hem steeds op te ruimen of hem na een uur weer te pakken. Maar hij is groot en lomp waar ik me vaak aan stoor:) Met een kruip kindje en een hondje wil ik graag de grond proper houden, en dat kan helaas door vaak te stofzuigen. Ook lijkt me deze zuiger heel handig voor boven! Ik woon wat krap en kan er altijd moeilijk bij. Doe dus heel graag mee voor deze soepele zuiger!

 • Reply
  Sharon Yana
  21 juni 2017 at 10:51

  WHOOP WHOOP, dit is echt fantastisch!!
  Na het lezen van je blog hierover,was ik al enorm enthousiast.
  Extra informatie opgezocht over dit geweldige apparaat en het aan mijn man verteld.
  Ideaal dat het multifunctioneel is.
  Love it!!
  Wat zou het geweldig zijn om deze PowerPro Aqua Steelstofzuiger van Philips te mogen winnen.
  Poetsen wordt hiermee zoveel makkelijker èn leuker.
  En het geld dat we wilde gaan gebruiken om dit aan te schaffen kunnen we dan gebruiken om extra veel leuke dingen te doen met onze kids in de vakantie.
  Papa en Mama blij & kindjes blij.
  Zou echt een droom zijn die uitkomt!

 • Reply
  Joke
  21 juni 2017 at 11:10

  Oh die wil ik!! Heel graag! Met twee kleine kindjes in huis kan ik zo’n stofzuiger meermaals per dag bovenhalen. De gewone stofzuiger is zo groot en omslachtig, ik laat het vaak liggen en frustreer me er dan aan! Dit lijkt me zo handig!

 • Reply
  Lien
  21 juni 2017 at 11:22

  WHOOP WHOOP… inderdaad dat was exact wat ik dacht! Je eerste blogbericht over dit superding gebruikte ik al bij mn man… ‘zie je wel’ … helaas, die tip heeft hij niet onmiddellijk begrepen en daarom doe ik nu dus maar mee aan deze wedstrijd. Fingers crossed.

 • Reply
  Janneke
  21 juni 2017 at 12:17

  Mijn schoonmoeder heeft er een en dat vindt mijn zoontje fantastisch! Hij wil steeds gofguigen als hij bij oma is. Daar is het altijd brandschoon dus, misschien dat hij dat bij ons thuis ook kan doen

 • Reply
  Lisette Kleiweg
  21 juni 2017 at 12:34

  Wauwie, ik doe zooo graag mee ! Megahandig, ik heb 3zoons + huisdieren, dan weet je genoeg nietwaar … 🙂
  Ik volg je op Facebook en heb dit bericht openbaar gedeeld, ook volg ik je op Instagram .

 • Reply
  Kathleen Mertens
  21 juni 2017 at 12:41

  Ik ben ook fan! En mijn stofzuiger is al 8 jaar oud en begint te markeren!

 • Reply
  Sarah
  21 juni 2017 at 13:10

  Amaaaaaai, zulk modelleke stofzuiger staat echt al een tijd op mijn wishlist! Elke dag moet ik hier dat loodzware ding uit het waskot halen en naar de living, gang, keuken, bovenverdieping sleuren. De trappen stofzuigen, da’s echt geen pretje. Ik duim zooooooo hard dat ik deze mag winnen 🙂 Een proper huis staat bij mij gelijk aan een gerust gevoel, zo’n zen-gevoel wanneer je op je blote voetjes door het huis loopt en er geen enkel vuiltje aan je voeten blijft plakken, hahahah, er is niets zaliger dan dat!

 • Reply
  Steven
  21 juni 2017 at 13:13

  Handig om het huis heel proper te krijgen 😉

 • Reply
  Lieke van Melis
  21 juni 2017 at 14:14

  Dit zou mij ontzettend helpen om het huishouden nog enigzins bij te houden ??
  En manlief zou nog veel gelukkiger zijn dat ik hem wat vaker help bij het huishouden ???

 • Reply
  Vanessa Raffaela Sibma
  21 juni 2017 at 15:40

  Wat handig!! Draadloos, compact en meerdere functies? Graag 🙂
  Met een peuter, newborn en veel kraamvisite (momenteel) is dit een uitkomst. Ik blijf poetsen terwijl ik wil relaxen 😉

 • Reply
  Tamara V
  21 juni 2017 at 16:55

  Ik ben na het lezen helemaal enthousiast. Ik heb altijd met een gewone stozuiger het gevoel of ik aan een “dood” paard aan het trekken ben. Dit ziet er heel wat mobieler (en handiger,multifunctioneler) uit.Ik hoop dat ik plaats mag maken in de kelder.Oude eruit ,nieuwe erin.

 • Reply
  Linda meester
  21 juni 2017 at 17:03

  Stofzuigen is een noodzakelijk kwaad met drie koekjesmonsters. Even snel erbij pakken spreekt mij erg aan

 • Reply
  Mike
  21 juni 2017 at 17:13

  met dieren in huis, wordt de stofzuiger hier vaak boven gehaald. We hebben al effe zo’n steelstofzuiger overwogen om dit soort taakjes op te lossen! snel en compact! zeer licht ook en snel weer opgeborgen voor als er volk langskomt.
  Superhandig ding dus!

 • Reply
  Joanne de Jonge
  21 juni 2017 at 17:14

  Oeh ik doe mee voor de dubbele kans, zo’n hekel aan schoonmaken, dus deze is van harte welkom, dan vast weer meer plezier! ?

 • Reply
  Inne De Wolf
  21 juni 2017 at 17:31

  Dat ziet er handig uit! Een stofzuiger die zelfs kan dweilen. Dat zou het leven makkelijker maken 🙂

 • Reply
  jacqueline
  21 juni 2017 at 17:39

  heel graag doe ik hiervoor mee! geen draad meer waarmee rekening moet gehouden worden, wendbaar, afneembare kruimeldief! ideaal ook voor mijn rug! heel graag

 • Reply
  Ilse Eeckhaut
  21 juni 2017 at 20:24

  Thomas, 4 jaar, wil dat mama veel met hem speelt.. dus graag die stofzuiger voor hem, dan kan hij helpen stofzuigen en is er meer tijd om samen gek te doen. ?

 • Reply
  karen
  21 juni 2017 at 22:11

  Wauwie! Dit lijkt me echt wel een superhandig ding!! Met een peuter die graag net als Hans en Grietje overal kruimels achter laat en twee katten die het liefst buiten rollen in het zand en daarna heerlijk in de zetel ploffen, lijkt het wel alsof de stofzuiger en ik samen één zijn en ik constant kruimels, haren, papiertjes en andere leuke restjes aan het opruimen ben. Manlief dacht mij enkele maanden geleden heel blij gemaakt te hebben met een nieuwe stofzuiger. Alleen blijkt dat geweldig cadeau loodzwaar te zijn en ondanks zijn grootte zuigt het amper iets op ? Duuusss ik zou heel graag mijn lomp gedrocht inruilen voor een meer stylisch ding ? Oh ja die 5 uur opladen neem ik er graag bij hoor!

 • Reply
  Caro Ribbens
  21 juni 2017 at 22:35

  Oh dat zou handig zijn! Wij doen graag mee aan de winactie. Fingers crossed ?

 • Reply
  Anita te Gussinklo
  21 juni 2017 at 22:44

  Ideaal, om er zo maakelijk bij te pakken.
  Ik loot graag mee en volg je ook via Bloglovin,Facebook & Instagram.

 • Reply
  Mirjam Hellingman
  21 juni 2017 at 23:27

  Ik doe heel graag mee, lijkt mij superhandig om de broodkruimels na het eten even weg te zuigen!

 • Reply
  Carmen Donckers
  22 juni 2017 at 08:08

  Spijtig dat ik hier geen foto kan plaatsen van de vloer onder mijn tafel nu…zo’n ding zou super praktisch zijn hier zodat ik niet steeds de stofzuiger moet boven halen!

 • Reply
  Catherine
  22 juni 2017 at 09:25

  YES, niet meer rondzeulen met een megagrote te zware stofzuiger en vooral snel even rondgaan in de keuken en de woonkamer …. ik ben fan!!

 • Reply
  Sandra
  22 juni 2017 at 09:44

  Wow! Met twee kleine kindjes, een hond en een huiskonijn is er altijd wel iets te poetsen! Ik wil ik wil wil hem supergraag! Geweldige actie!

 • Reply
  Karen
  22 juni 2017 at 09:51

  Ik heb ook een ‘ Vince’ (de mijne heet Robin). En als een Vince/Robin goed samengaat met een Powerpro van Philips, dan zijn wij allebei even spekkoper :). Dus zeker een whoop whoop voor jou. En wie weet krijg ik straks ook een whoop whoop van mijn ‘Vince’.

 • Reply
  hilde
  22 juni 2017 at 10:57

  wat een geweldig hebbeding! Gedaan met een te korte draad, struikelen over de draad. Deze wordt zéker mijn vriendje!!

 • Reply
  Judith
  22 juni 2017 at 13:25

  Nou Nathalie, deze winactie laat ik niet aan mij voorbijgaan. Het lijkt mij een ideaal ding voor het dagelijkse stofzuigen, na het ontbijt en lunch bijvoorbeeld (leeftijd zegt niets, er wordt altijd wel gekruimeld…). Ik denk dat mijn man ook eerder geneigd is om deze stofzuiger te pakken, dus daar haal ik ook mijn voordeel uit. Gemak dient de mens, en ik denk dat deze steelstofzuiger ons dagelijks leven iets meer gemakkelijker zou maken.

 • Reply
  Niels
  22 juni 2017 at 14:09

  Heel mooi cadeau. Leuk dat je dit ook weggeeft. Liked en shared.

 • Reply
  Liesbet R
  22 juni 2017 at 14:48

  Wauw, dit lijkt mij zo handig! Vooral voor die momenten waarop ik zie dat er kruimels liggen of zo en ik het niet zie zitten om die stofzuiger uit te halen. Of om de auto te stofzuigen?

 • Reply
  Sandy van der Kolk
  22 juni 2017 at 15:12

  Hij lijkt me geweldig!! Zou best wel eens mijn nieuwe grote liefde kunnen worden met 3 kids, 2 honden en een man 😉

 • Reply
  Vandecasteele Linda
  22 juni 2017 at 20:08

  wauw wat een prachtige winactie van unicornsandfairytales.be , ik waag graag mijn kans voor deze superhandige Philips PowerPro Aqua steelstofzuiger omdat mijn lief ventje nu het huis moet stofzuigen omdat ik moeilijk uit de voeten kan door een versleten heup , fingers crossed , i liked & shared

 • Reply
  Vanessa cuypers
  22 juni 2017 at 21:12

  Wat een leuke actie. Mag ik deze winnen ? ???? :).ik zal hem delen met de vrienden 🙂

 • Reply
  Rick Pelkmans
  22 juni 2017 at 22:26

  Zou super zijn, want onze stofzuiger ‘sucks’! 😉

 • Reply
  Debbie
  22 juni 2017 at 23:53

  Niet meer de lompe stofzuiger pakken nadat de jongens alles onder de vruchtenhagel geknoeid hebben?! Niet meer de zware bank opschuiven om bij een stopcontact te komen?! Whoop whoop én halleluja! Ik zou een vreugdedansje op mijn gestofzuigde vloer doen als ik zou winnen.

 • Reply
  Gerda
  23 juni 2017 at 01:45

  Zie dat ik niet de enige ben die dit een prachtige en praktische stofzuiger vind..en heb net een tweede hondje ..ja met lange haren erbij.. dus denk dat je al door hebt er wordt hier elke dag gestofzuigd. Mijn man kan niet bukken..nieuwe knie..en zodra die stofzuigerbuis op de grond valt kan hij het niet normaal oprapen. En natuurlijk volgde ik je al en deel deze mooie actie zeker omdat andere mensen ook zo’n mooie kans moeten krijgen! Fijne vrijdag en een hele mooie zomer gewenst!

 • Reply
  Marion Poeste Thomas
  23 juni 2017 at 09:16

  jaaaaaaa gaaf! dat lijkt me onwijs handig 🙂 op facebook gedeeld en iemand getagd 🙂 en de blog volgde ik al 🙂 https://www.facebook.com/marion.thomas.33(dit is mijn fb).. lijkt me onwijs handig.. de gewone stofzuigers vind ik onhandig en zo kruimel variant optie lijkt me ideaal ook voor de trap overigens ,waar het grote bakbeest thuis te zwaar en onhandig voor is. groetjes marion

 • Reply
  WENDY VAN VLIET
  23 juni 2017 at 09:18

  Jaaa ik doe graag mee! Met een dochter van 4 jaar die best wel een kliederkont is zou dit ideaal zijn! Ik waag graag een kansje

 • Reply
  Saartje Van Edom
  23 juni 2017 at 09:26

  Wat een knappe prijs! Die kan ik wel gebruiken!

 • Reply
  sandra spitaels
  23 juni 2017 at 10:46

  Van philips heb ik nog geen steelstofzuiger gekocht, ik zou deze heel graag willen want van mijn vorige ben ik niet helemaal tevreden en een steelstrozuiger is zoveel handiger en gemakkelijker in gebruik dan een gewone stofzuiger. Ook een aparte kruimeldief is geen overbodige luxe om vlug wat kruimeltjes op te zuigen

 • Reply
  Marange
  23 juni 2017 at 13:59

  Jaaaa ik doe super graag mee. Mijn kinderen hebben allebei astma dus ik moet iedere dag meerdere keren stofzuigen, niet mijn hobby hoor?. Dit lijkt mij echt ideaal! Fingers crossed

 • Reply
  Mell
  23 juni 2017 at 17:13

  ?? wat een super gave prijs!!!
  Ik heb momenteel 2 katten in huis die heeeeeel veeeeeul verharen.
  Ook werk ik op een boerderij waardoor ik iedere dag wel stro etc etc mee naar huis neem en dus 2x stofzuig
  Ik doe graag mee?

 • Reply
  Leentje
  24 juni 2017 at 00:09

  Met een beginnend etertje, lees smossertje, in huis zou dit heel goed van pas komen. Ziet er erg praktisch uit!

 • Reply
  reynaert joris
  24 juni 2017 at 07:02

  Stofzuigertje ziet er mij wel handig uit, geen gesleur meer met die bak en gen gesukkel met de kabel

 • Reply
  Yessica leidner
  24 juni 2017 at 10:00

  Goedemorgen
  ??wauw wat een waanzinnige leuke winactie,
  Stofzuigen zonder kabel super ideaal geen gedoe meer, paar x zelfs gestruikeld over die kabel pfff?
  Super handig en erg makkelijk met die kruimeldief wanneer je net gegeten heb ( hihi met ons dochtertje)?
  Dan ligt overal kruimels ??
  Ik volg je op instagram Facebook bloglovin Twitter youtube pinterest
  En uiteraard ook gedeeld en getagt paar vriendinnen

 • Reply
  Aysa
  24 juni 2017 at 10:31

  Zo goed van pas komen voor mijn moeder ? @nathalieke7

 • Reply
  Michael noo
  24 juni 2017 at 14:35

  Als man doe ik hier het huishouden! Zou super zijn dit top apparaat te mogen hebben om het huishouden nog beter te kunnen doen. De actie op fb gedeeld

 • Reply
  Gwenn
  24 juni 2017 at 14:57

  Wauww! Dat zou hier heel handig zijn

 • Reply
  Marinka
  24 juni 2017 at 17:18

  Oeeeh nice! Zo handig met een kindje dat àlles op de grond gooit? Zoals je schrijft; overal liggen kruimels en korstjes. Elke dag pak ik meerdere keren de stofzuiger. Lijkt me ideaaaaal dit, niet steeds dat gesjouw met zo’n grote stofzuiger. (IG @marinkabloemendal)

 • Reply
  Trees Cuypers
  24 juni 2017 at 19:28

  Wat onwijs handig! Ik zou heel graag kans maken voor bij ons in huis/appartement, lijkt me heel plaatsbesparend en superhandig om snel even te nemen!

 • Reply
  Liesbeth
  24 juni 2017 at 21:21

  Jaaaaa! Ik doe graag mee! Ik kan de stofzuiger nu niet tillen, dus dit is veel handiger! Kan ik toch lekker poetsen. Ik volg je ook op instagram en facebook!

 • Reply
  Wendy Van Der Schueren
  25 juni 2017 at 05:30

  Wauw, wat een toffe winactie.
  Het zou hier zeker van pas komen!

  (Ik volg op zowel facebook als instagram)

 • Reply
  Susanne van der Veen
  25 juni 2017 at 13:19

  Als single werkende mama met een meisje wat net begint met lopen, en twee katten is stofzuigen erg nodig maar schiet er wel eens bij in! Deze stofzuiger zou daar vast verandering in brengen! Super welkom hier!!

 • Reply
  Els Wanders
  25 juni 2017 at 18:30

  Ik doe graag mee! Lijkt me erg handig in gebruik, en ook een stuk makkelijker de trap op en af.

 • Reply
  Hanne demeulenaere
  25 juni 2017 at 21:38

  De gouden oplossing voor een freakende mama als ik 🙂 zou mij toch een hoop stress besparen… en geen discussie meer wie het stopcontact mag uittrekken, haha!

 • Reply
  Griet
  25 juni 2017 at 21:41

  Zou ideaal zijn. De onze is écht aan vervanging toe

 • Reply
  Cindy Sanders/ Kidsbrandrep
  25 juni 2017 at 22:14

  Heeeeel erg welkom hier met 2 ondernemende meisjes en een hond. Ik hou erg van een schoon huis en word dan ook heel erg blij van de hippe PowerPro Aqua Steelstofzuiger van Philips!

 • Reply
  J.
  25 juni 2017 at 22:28

  Ooooooh zo graag! Please?

 • Reply
  Kristof Breesch
  25 juni 2017 at 22:46

  Ik zie ons kat Sookie heel graag, maar de haarbol verliest wel veel haren 🙂 zou handig zijn zo’n steelstofzuiger!

 • Reply
  Inge Stroobandt
  26 juni 2017 at 10:40

  Wat ziet die er handig uit!
  Maar hoe graag ik hemzelf wil winnen, mocht ik toch uit het prijzenpotje vallen, dan gaat deze prijs naar mijn liefste zus.
  Met twee kindjes in huis en momenteel écht geen goed werkende stofzuiger, een must in hun huis!

 • Reply
  Gerty Van den Cruijce
  26 juni 2017 at 11:16

  Wij doen mee. Lijkt me zooo handig nu baby 2.0 erbij gekomen is (kwestie van tijdsindeling enzo) en het bijna vakantie is voor een bijna 4-jarig varkentje die niets liever doet dan het zo vuil mogelijk te maken (of zo lijkt het toch ?). Mommy could use this big time. ?

 • Reply
  Julie Beerepoot
  26 juni 2017 at 11:29

  Ohhhh de mijne valt van ellende uit elkaar met een kleuter die overal zandhopen achterlaat en vriendlief die met stoffige zwarte schoenen thuis komt. Dweil en stofzuig me een ongeluk. Dus dit prachtapparaat zal meer dan welkom zijn!

 • Reply
  Malenka
  26 juni 2017 at 12:25

  Onze huidige stofzuiger is dringend aan vervanging toe . Met mijn 1-jarige dochter in huis zou deze stofzuiger zeker welkom zijn 🙂

 • Reply
  Sanne
  26 juni 2017 at 12:31

  Wauw ik doe mee zou super handig zijn met binnenkort twee kindjes en een kat (en een man ?) in huis. Lijkt heel makkelijk om dagdagelijks even door de living en keuken te gaan en geen gesjouw meer met de grote stofzuiger ! Ik duim alvast ????

 • Reply
  Steph Vermeersch
  26 juni 2017 at 14:21

  Oh super handig! Zou hier ook welkom zijn met mn 2 jongens (3j & 3m) ? Duimen maar ?

 • Reply
  Eve
  26 juni 2017 at 14:35

  Ooooh ja graag! Mijn oud geval heeft net de geest gegeven en las je blogspot over deze stofzuiger een tijdje geleden. Je enthousiasme heeft mij aangestoken dus dit handig ding zou ik wel graag verwelkomen. Lijkt mij ook wel tijd te besparen doordat hij zo compact is, perfect nu mijn zoontje naar het eerste gaat! Fingers crossed!??

 • Reply
  fallon desegher
  26 juni 2017 at 15:14

  Ik doe graag mee ! Met een klein kruipertje in huis & eentje dat overal eten smijt/ achterlaat is een goede stofzuiger een must!!! Fingers crossed…

 • Reply
  Brenda
  26 juni 2017 at 16:21

  Wat een leuke winactie! Dit zou zo handig zijn voor in ons huisje. Want de stofzuiger die ik nu heb maakt ontzettend veel lawaai dat ik soms denk om mijn zoontje een koptelefoon op te zetten. Ik krijg er ook hoofdpijn van, dus een nieuwe stofzuiger komt als geroepen! ?

 • Reply
  Astrid
  26 juni 2017 at 16:56

  wat een leuke actie, met 3 kinderen en 2 poezen in huis is een dagelijkse beurt ideaal om onze vloer netjes te houden.

 • Reply
  Fleur
  26 juni 2017 at 16:59

  Wat een gave prijs. Ik ben geen ster in het huishouden, dus alle hulp kan ik gebruiken

 • Reply
  Bien
  26 juni 2017 at 17:37

  Mijn man wil erg graag zo’n stofzuiger. Dus als ik deze win, gaat hij stofzuigen toch? Winnen dus! ?

 • Reply
  Elke
  26 juni 2017 at 17:54

  Zou hier heel goed van pas komen. Ik doe graag mee 🙂

 • Reply
  Charlotte Benoot
  26 juni 2017 at 18:46

  Ik ben fan! Heel graag dan.. ???

 • Reply
  Sarah
  26 juni 2017 at 19:24

  Op de valreep doe ik nog mee. Het zou hier zo welkom zijn met onze huisdieren en peuter die vaak koek en dergelijke laat vallen. Ik volg jou al op social media.

 • Reply
  Les Schlepers
  26 juni 2017 at 19:53

  Wauw jaaaaaaaa super handig lijkt me en ik doe heeeeeeeeeel graag mee!!

 • Reply
  Stephanie
  26 juni 2017 at 20:03

  Waarom???? Een nieuwe gietvloer vanaf dit weekend… dus HELP!! Ik zoek mijn nieuwe beste maatje en onze stofzuiger is dat zeker niet meer!!! Deze klinkt als MUZIEK IN MIJN OREN… DE KERS OP EEN TAART… DE REGENBOOG NA EEN REGENBUI… ZUCHT… KORTOM IDEAAL!!!

 • Reply
  Loïs Celina Levi van Bers
  26 juni 2017 at 20:16

  Wow! Die is ecbt enorm welkom bij ons! 13 juli een nieuwe vloer EN een stofzuiger waarvan 1 wiel eraf is……dus…….we willen geen krassen 🙁 Ik ga duimen hoor woehoeeee

 • Reply
  katrien adams
  26 juni 2017 at 20:59

  LIjkt me – als ik jou ondervindingen lees – zó handig dat ik hem ook wel wil!

 • Reply
  An Laenen
  26 juni 2017 at 21:24

  Oooo graag! Kilo’s zandbakzand van school komen hier wekelijks over de vloer! Echt niet buiten te houden. T zou een fantastische oplossing zijn! Ik doe dus heeel graag mee! X

 • Reply
  Renate
  26 juni 2017 at 22:53

  ik doe heel graag mee met deze leuke actie, lijkt me superhandig deze stofzuiger!

 • Reply
  Joyce
  27 juni 2017 at 06:54

  Oh handig ik doe graag mee! Mijn huidige stofzuiger schiet de stang steeds van los en hij heeft niet zoveel zuigkracht.

 • Reply
  Patricia de crom
  27 juni 2017 at 07:22

  Ik waag graag een kansje

 • Reply
  ilsiee prins
  27 juni 2017 at 08:05

  Ohhhhhhhh wat een onwijs leuke actie! Helemaal super dat je dit voor de lezers van je blog organiseert… En echt enorm welkom, deze actie komt als geroepen ha… Wij hebben er net een hele verbouwing van dik 10 weken opzitten, het is nu bijnaaaaaaa helemaal klaar… De laatste puntjes op de 1 nog, ookal zijn we al echt aan het genieten van ons mooie huisje.. helaas is onze stofzuiger tijdens de verbouwing gesneuveld, bouwstof en een gewone stofzuiger is een echte no-go!! 😉 we lenen nu tijdelijk een oudje van mijn schoonzus, en druk aan het sparen voor een nieuwe stofzuiger…… Een stofzuiger is echt onmisbaar in ons huishouden ivm kids & hond…. Ik zal het echt enorm gaaf vinden mochten we hem winnen, we hebben al een klein bedragje bij elkaar gespaard voor de nieuwe stofzuiger, maar dat kunnen we dan gebruiken om wat leuks te doen met de kids in de vakantie….
  Berichtje op Facebook gedeeld hoor!
  Groetje Ilsiee

 • Reply
  Sofie Holvoet
  27 juni 2017 at 08:44

  Oh dit ziet er superhandig uit. Zou heel handig zijn met een 3 jarige en een new born in huis want eerlijk soms ziet het er hier nu uit alsof er een tornado langs kwam. Alle nuttige tips en tricks om het huishouden een beetje minder vierkant te doen lopen en het huis bezoekproef te maken voor het kraambezoek zijn welkom :-). Stofzuigen en dweilen tegelijk wow

 • Reply
  melissa
  27 juni 2017 at 09:05

  WHOOP WHOOP!!! Wauw, wat een droomprijs. Lijkt me superhandig. En echt waar: onze stofzuiger heeft 2 weken geleden het begeven. Ik gebruik nu onze reserve, maar die mist toch wel het een en ander qua functionaliteit en zuigkracht. Dus deze actie komt als geroepen, vooral met dit weer: ik blijf aan het stofzuigen met al dat stokbrood (door het bbq-en), haha en natuurlijk al dat zand van het buitenspelen. De chihuahua is ook nog in de rui, dus je begrijpt waarom ik hier achter mijn toetsenbord kwijlend zit te kijken naar dit prachtexemplaar! Uiteraard volg ik via FB/IG.

 • Reply
  Evelien Van De Kerchove
  27 juni 2017 at 09:05

  Wat lijkt me deze steelstofzuiger echt super handig. Zou wel mijn beste vriend worden denk ik ???

 • Reply
  Corry de Vos
  27 juni 2017 at 11:45

  Jippie die krachtpatser wil ik dolgraag winnen
  Gooi mij maar in de hoge hoed
  Dan komt het met die mooie prijs wel goed…
  Love it..

 • Reply
  Lien Van Riel
  27 juni 2017 at 11:47

  Wauw, ziet er inderdaad een heel praktisch toestel uit. Ik doe dan ook heel graag mee met deze win-actie! Zeker nu mijn vriend en ik volop bezig zijn met dingen te verzamelen voor onze ‘uitzet’. Het huis van mijn vriend is bijna klaar en dan zouden we er heel graag samen gaan wonen. Ik zal vanaf dan ook voor het eerst in mijn leven het huishouden op mij moeten nemen, spannend. Zo’n handige stofzuiger zou dan ook super handig van pas komen. En misschien krijg ik hem met dit handige toestel ook overtuigd om toch een huisdiertje te nemen. Hij haat de haren, maar met dit toestel kunnen deze gemakkelijk opgekuist worden…. Misschien weer een reden om hem te proberen overtuigen Fingers crossed!

 • Reply
  Caroline Minderhoud
  27 juni 2017 at 11:48

  Fantastische actie, met twee kinderen en een ? zou deze prijs heel welkom zijn.

 • Reply
  Joyce
  27 juni 2017 at 12:57

  Oeh daar maak ik heel graag kans op, we zijn hard toe aan een nieuwe stofzuiger!

 • Reply
  Janneke Kamp
  27 juni 2017 at 13:25

  Ja, graag! Hij staat al even op mijn verlanglijstje ☺ het zou heel praktisch zijn met 3 kleintjes…

 • Reply
  Peter
  27 juni 2017 at 14:13

  wat een leuke actie, kunnen we hier in huis echt goed gebruiken dus ik doe graag mee

 • Reply
  Marjan Polet
  27 juni 2017 at 15:07

  Geweldig leuk en handig..stofzuigen vind iedereen hier in huis een rot klus..met deze geweldige hulpkracgt wil iedereen mij graag helpen..

 • Reply
  Ashley Noben
  27 juni 2017 at 16:09

  Ziet er echt super handig uit! Zou ik met mijn 2 (3 met mijn man erbij) wilde jongens zeker kunnen gebruiken!

 • Reply
  Alyt van der Heide
  27 juni 2017 at 16:25

  Doe heel graag mee. Vooral om de broodkruimels elke dag onder tafel te kunnen weg zuigen. Ideaal!

 • Reply
  Claudia Diependaal
  27 juni 2017 at 16:39

  Wauw wat n mooie prijs. En wat n handige stofzuiger lijkt me dit. Ik doe dan ook graag mee. Ik volg je overal.

 • Reply
  DHAENENS TAMARA
  27 juni 2017 at 18:37

  Oh heeeel graag met onze 2 Koekiemonsters Lou en Jack in huis! ??

 • Reply
  Nadia Gard
  27 juni 2017 at 18:45

  Oohh wat leuk ik doe nog even graag mee op de valreep. Ons zoontje van bijna 2 knoeit er op los en er liggen altijd broodkruimels en dergelijke te slingeren op de grond tijdens en na het eten en nu we in augustus een meisje verwachten zou het helemaal top zijn aangezien zij ook wel een troep zal kunnen maken haha ? Ach ja hoort er allemaal bij toch hihi ?

 • Reply
  Diny Gijsberts
  27 juni 2017 at 19:30

  Geen gezeul meer met zware apparaten en je komt in alle moeilijke hoekjes ! Niet ondelangrijk omdat ik en mijn zoon astma patiėnt zijn !
  Pinterest onder DinyG
  Twitter onder MissMomzy
  FB geliked&gedeeld
  Instagram onder Momzymom

 • Reply
  Gea
  27 juni 2017 at 20:38

  wauw!
  daar zou je me heel erg mee helpen en blij maken, nu heb ik geen
  met 3 kinderen en beesten is het toch wel gemakkelijk
  zo ook naar boven om de slaapkamers etc te zuigen.

 • Reply
  Cyrielle
  27 juni 2017 at 20:51

  Eerst woonden we in een appartement, tegen de tijd dat we boven waren was het zand wel van je schoenen. Maar sinds 2 weken in ons nieuwe huis waar dus dagelijks ladingen zand naar binnen worden gelopen. En niet alleen Door ons zoontjes. ..:-) zou dus ideaal zijn! Duim duim!

 • Reply
  Mira Schuttevaar
  27 juni 2017 at 21:06

  Wat een gave actie! Mijn man wilde een kruimeldief voor me kopen, omdat we net in een nieuwbouwhuis wonen en er elke keer veel zand in de woonkamer ligt. Daarbij hebben we 2 zoontjes, dus stof en rommel genoeg. De gewone stofzuiger elke keer pakken, is mij te veel gedoe, maar een kruimeldief, daar paste ik ook voor. Deze steelstofzuiger lijkt me dan wel weer handig en door jouw review ben ik overstag. Dit moet hem worden. Dus hopelijk win ik hem, dan hoeft mijn man hem niet te kopen, hihihi. Ik volg je op Instagram als Mirandaaass

 • Reply
  De Prins Annelies
  27 juni 2017 at 21:41

  Me me me.. Zou de stress in de morgen wat wegnemen en s avonds netjes thuiskomen zijn. Heerlijk.. I like!! I want!! ?

 • Reply
  Yvonne
  27 juni 2017 at 21:55

  Dit lijkt mij het ideale hulpmiddel in huis. Hij zou mijn beste vriend kunnen worden ❤️?. Volg je op Facebook en Instagram.

 • Reply
  Anita H.
  27 juni 2017 at 22:01

  Wow. En of ik die wil winnen.

 • Reply
  Jan
  27 juni 2017 at 22:40

  Amai hiermee zou ik mijn schoonmoeder oprecht blij mee kunnen maken die erin slaagt om zelfs verstopte stofzuigers te vinden om ons alsnog wat stofzuigwerk te besparen. En dat allemaal met de glimlach he!

 • Reply
  Kiani
  27 juni 2017 at 22:45

  Net op de valreep.
  Zou hier super van pas komen! Met een kleintje dat net gestart is met vaste voeding eten hoef ik er geen tekening van te maken hoe de vloer er hier soms bij ligt na de maaltijd.
  Dus duimpjes omhoog ???❤

 • Reply
  Nick
  27 juni 2017 at 22:57

  Mooie actie, zou zeer zeker welkom zijn

 • Reply
  Dhini
  28 juni 2017 at 11:22

  Wat gaaf! Ik doe mee

 • Reply
  Renee
  28 juni 2017 at 13:03

  Ik denk dat ik al te laat ben, maar doe graag nog mee!

 • Reply
  Stef
  28 juni 2017 at 13:45

  Ik twijfelde nog een beetje maar ben nu helemaal overtuigd. Zeker omdat we op een klein appartementje wonen. Even mijn kans hier wagen natuurlijk. ❤

 • Reply
  Kim
  28 juni 2017 at 18:04

  Jaaaaaaa hier doe ik zeker aan mee! Wauwie zeg dat zou goed uitkomen. Pas een nieuwe vloer waar ik meer op zie dus moet ik vaker stofzuigen. Maar we hebben nu zo’n bulldozer sleep me een ongeluk…pfff. dus deze steelstofzuiger is meer dan welkom!

 • Reply
  katrien de troetsel
  28 juni 2017 at 18:45

  Ziet er inderdaad super handig uit. Zelf heb ik ook twee kapoenen thuis, 2 meisjes van 6 en 3 jaar oud en 2 poezen.. Dagelijks moet ik met een borstel rond in de keuken en de living maar zoiets zou geweldig zijn en zou mijn dagelijks huishouden zo veel makkelijker maken !!!

 • Reply
  Laurence Binneweg
  28 juni 2017 at 20:22

  Yes please met drie kids en binnekort een nieuw huisje gaat dit zooo van pas komen!!! Misschien staat het geluk eens aan mijn kant ?

 • Reply
  Joke Vantomme
  28 juni 2017 at 20:31

  Waw, al zoveel deelnemers! Maar toch wil ik ook een kansje maken 😉
  Zo’n stofzuiger komt hier, net als in elk gezinnetje, zeker van pas. Zonder snoer lekker snel overal bijkunnen … dat lijkt me zalig!
  En zeker nu we een weekje een vondeling-kittentje in huis hebben (lees: nog meer kattenhaar overal 😉 )
  Duimen dus maar voor mezelf 😉 !

 • Reply
  Tamara
  28 juni 2017 at 20:33

  Hahaha zoveel reacties, ik kon bijna niet meer vinden waar ik een reactie kan achterlaten, anyway ben in verwachting en een leuke zoon van 3 en echtgenoot die week op, week af weg is als kapitein hopelijk kan deze stofzuiger mijn man vervangen in de eenzame weken ?

 • Reply
  Annabel Dexters
  28 juni 2017 at 20:36

  Lijkt mij héél handig! De stofzuiger wordt hier vaak, veel te vaak volgens mijn man, gebruikt! Maar met een hond en een kruipende baby kan ik het niet laten! Met deze handige stofzuiger vindt mijn man het misschien minder erg om hem ook eens uit de kast te halen 😉

 • Reply
  Evelien De Vos
  28 juni 2017 at 20:48

  Ik deed al mee op ig, maar waag hier graag nog een kansje. Een snel te grabbelen stofzuiger lijkt ideaal voor iemand die meer haren verliest dan de gemiddelde st-bernardshond. En proper eten is bij ons thuis ook niet ons sterkste punt 🙂

 • Reply
  Sarah dhaeseleer
  28 juni 2017 at 20:52

  Mega actie! Deze willen wij wel winnen he jolien van belle! Met kleine kindjes in huis altijd wel wat op de grond, snel onze nieuwe steelstofzuiger uithalen en alles is weg dan hebben wenog meer tijd om deze blog te lezen

 • Reply
  Eva
  28 juni 2017 at 20:54

  check, dubbele kans! ik heb geen steelstofzuiger maar staat al super lang op men verlanglijst !!

 • Reply
  Trui
  28 juni 2017 at 21:09

  Zou fantastisch zijn om ons huisje proper te houden, zeker met de komst van ons tweede wondertje… Het zal sowieso drukker worden, dus alle hulp is welkom 🙂

 • Reply
  Steven
  28 juni 2017 at 21:10

  Zou fantastisch zijn om ons huisje proper te houden, zeker met de komst van ons tweede wondertje… Het zal sowieso drukker worden, dus alle hulp is welkom 🙂

 • Reply
  Laina
  28 juni 2017 at 22:13

  Wat een handig hulpje in het huishouden. En nog leuk om naar te kijken ook!
  Nu we bijna in ons nieuwe huis trekken, kan ik nog wel een stofzuiger gebruiken en deze zou echt ideaal zijn.
  Spannend! 🙂

 • Reply
  Charlotte ameele
  28 juni 2017 at 22:21

  Dit heb ik echt nodig! ?

 • Reply
  Nathalie Vandendaele
  28 juni 2017 at 23:31

  I’m IN!! Big Fan…xxxx Nathalie

 • Reply
  Cindy Framke
  29 juni 2017 at 13:27

  Wauw dat lijkt me superhandig! Met 2 kinderen, 2 honden, een kat, 2 konijnen en 3 vogels zou dit super zijn. Al die kruimels, haren, zaagsel en vogelveren op de grond. Dus ik moet wel dagelijks stofzuigen. En om telkens die zware stofzuiger naar beneden te sjouwen ( beneden geen plek) dan zou dit te gek zijn.

 • Reply
  Albertine van Veldhuizen
  29 juni 2017 at 14:05

  Weet niet of ik de anderen overtref met 4 dochters (5,9,11 en 13) , 2 honden (Weimaraner en teckel) en…. EEN MAN ! (Laten we die niet vergeten met z’n allen alsjeblieft, want die kunnen er ook wat van 😉 …
  Behalve mijn vloer heeft ook mijn bank en ook heel regelmatig onze AUTO een extra zuigbeurt nodig…. DUSSS is die kruimeldief op de steelstofzuiger helemaal SUPER voor ons….of nou ja…voor mij 🙂 …

 • Reply
  Lieke van Veen
  29 juni 2017 at 15:50

  Super handig ik ben aan het sparen voor mijn uitzet, dus het zou ideaal zijn als ik deze zou winnen.

  Ik volg jou ook op facebook (lieke van veen) en instagram (liekevv24)

Leave a Reply