Unicorns & Fairytales
verjaardagsfeest - unicorns & fairytales
DIY Birthday Party Get inspired

Bday Party van Liva

Een nieuwe rubriek op mijn blog: inspiratie voor verjaardagen! Vorige keer konden jullie de verjaardag van Beau zien en vandaag is het de beurt aan Liva, 1 jaar en dochtertje van Aniek. Ze heeft er een supermooie verjaardag van gemaakt. Kijk zelf en doe inspiratie op voor een onvergetelijk verjaardagsfeestje.

Verjaardagsfeestje van Liva

Maanden geleden ben ik begonnen met het kiezen van een thema. Uren heb ik doorgebracht op Pinterest, Google en Instagram. Ik maakte talloze screenshots en maakte in mijn hoofd plaatjes hoe het eruit moest komen te zien. Maar hoe werd de verwachting in mijn hoofd nou realiteit? Voor mijn doen was ik snel uit de kleuren. Roze en goud werd het!

Cakesmash

Een andere reden waarom ik weken van tevoren begonnen ben met de voorbereidingen van haar feestje was de cakesmash. Ik zag dit zo vaak voorbij komen, ik wilde dit ook! Het lijkt mij een erg leuke herinnering om te delen met Liva wanneer ze ouder is. Waarom bestond dit niet toen ik 1 werd trouwens? Anyway, ik vond het prijskaartje aan een cakesmash iets minder leuk, dus besloot ik om het zelf te gaan doen. En wat was dit een goede keuze; het was zo ontzettend leuk om te doen.

Ik heb de witte muur van onze woonkamer gebruikt als achtergrond. Het witte tafelzeil dat ik op de vloer heb gelegd komt van de HEMA. De versieringen komen van party deco. Wat een toffe webwinkel is dat. Confetti, ballonnen, slingers, thema versieringen, werkelijk alles heeft deze site. De giant cupcake heb ik speciaal laten maken. Oh en vriendlief die Liva naar de camera liet kijken; die had ik al. Lucky me!

verjaardagsfeestje Liva - unicorns & fairytales verjaardagsfeestje Liva - unicorns & fairytales verjaardagsfeestje Liva - unicorns & fairytales

Uitnodigingen

Nu de foto’s van de cakesmash gelukt waren ben ik op zoek gegaan naar uitnodigingen voor haar feestje. Je begrijpt dat de uitnodigingen ook uit de kleuren roze en goud moesten bestaan. Dus hey, daar begon het uren speuren weer. Vraag mij iets online te zoeken en ik vind het voor je. Op verschillende sites kan je proefdrukken laten maken, erg fijn. Ik heb het kaartje uiteindelijk besteld bij kaartje2go.

verjaardagsfeestje Liva - unicorns & fairytales

Verjaardagstafel

Last but not least; de verjaardagstafel. Ik wilde de kleuren roze en goud hier ook prominent aanwezig laten zijn. Ik heb verschillende plaatjes verzameld en aan de hand daarvan ben ik mijn tafel gaan inrichten.

verjaardagsfeestje Liva - unicorns & fairytales

De happy birthday slinger, de waaiers en de confetti komt van party deco. Het wegwerpservies heb ik bij de Xenos weten te scoren. De gouden folie letters komen van de HEMA. Zien jullie die leuke feestmuts? Die komt van Tut en Jut. Deze feestmuts kan je geheel naar eigen wens samenstellen.

verjaardagsfeestje Liva - unicorns & fairytales

Via Instagram kwam ik bij Lilibelle sweets terecht. Wauw, deze vrouw maakt echt de mooiste cupcakes, taarten en koekjes. Ik heb haar een aantal afbeeldingen toegestuurd en zij is aan de slag gegaan met het maken van de koekjes. Ideaal, de koekjes worden naar je toegestuurd per post.

verjaardagsfeestje Liva - unicorns & fairytales

Uiteindelijk moest er natuurlijk nog een taart komen. Iets wat Remco overigens niet begreep; ‘’ Je kan toch gewoon een slagroomtaart kopen?‘’ Ik wilde de taart graag rustig houden. Ik heb contact opgenomen met Gaabs, zij maakt erg mooie taarten op bestelling. Ik heb haar een foto doorgestuurd van de taart die ik graag wilde. En voilà!

Wat hebben wij een onvergetelijke eerste verjaardag gehad, Liva heeft genoten! Het was het allemaal waard.

Wie is Aniek?

verjaardagsfeestje Liva - unicorns & fairytales

Hoi, ik ben Aniek. ( op instagram vind je mij onder de naam aniekhart) Vriendin van Remco en mama van Liva. Maar daarnaast ook juf in het speciaal onderwijs, interieurjunkie, DIY-lover, kinderkledingverslaafd, sneakeraddict en perfectionist. Dat laatste zit me soms in de weg hoor. Het is dan ook DE reden dat ik al maanden geleden begonnen ben met het voorbereiden van Liva’s feestje. Het moest perfect zijn, vooral omdat ik haar eerste verjaardag bijzonder vind.

 

Aniek, bedankt om deze mooie ideetjes met ons te delen. Wat een fijne inspiratie voor een onvergetelijk eerste verjaardagsfeestje.

XOXO Nathalie

 

Wil jij ook je verjaardagsfeestje delen met Unicorns & Fairytales? Stuur dan een mailtje naar [email protected] en wie weet kom jij dan ook op de blog!

You Might Also Like...

4 Comments

 • Reply
  Lieke van Veen
  19 juni 2017 at 00:08

  Ziet er echt super leuk uit je hebt erg je best gedaan zo te zien. Mijn neefje is vorige maand 1 jaar geworden, maar hij vond de taart maar niks.

 • Reply
  Astrid
  19 juni 2017 at 09:37

  Wauw wat een tof feestje <3

 • Reply
  daphne
  12 maart 2019 at 20:54

  Prachtig! Mag ik vragen hoe je de limonade roze hebt gemaakt?

  • Reply
   Nathalie
   13 maart 2019 at 11:17

   Volgens mij kan je die zo kopen. In HEMA hadden ze dat enkele maanden geleden.

Leave a Reply