Unicorns & Fairytales
vtech bloghop - unicorns & fairytales
games Spelen Winactie & Give away

We vieren 25 jaar Vtech met een grote bloghop (en 25 prijzen)

Oh yes, Vtech bestaat 25 jaar en om dat te vieren organiseren ze een grote bloghop met 25 bloggers uit Nederland en België. Dat wil ook zeggen dat er voor jullie, lezers, 25 keer een winactie is met verschillende prijzen. Het enige dat je moet doen is bloghoppen.

Vtech

Wij hebben veel speelgoed van Vtech thuis. Niet verwonderlijk denk ik want het is leuk en interactief, duurzaam speelgoed. Je kan de sets uitbreiden en vaak is het erg leerrijk. Ik ben dan ook enorm trots dat ik een trouwe partner kan zijn van Vtech en dat we af en toe de laatste nieuwtjes aan jullie kunnen voorstellen. Vtech viert zijn 25ste verjaardag en dat mogen we allemaal meevieren. Dat doen ze door middel van een bloghop.

vtech bloghop - unicorns & fairytales

Euh bloghoppen, was da?

Nou, indien je nog niet weet wat bloghoppen is dan leg ik het graag uit. Want het is heel simpel: je *hopt van de ene blog naar de andere (*surft, klikt, gaat, …). Bij een traditionele bloghop worden alle blogs op dezelfde moment geplaatst. Dit is een klein beetje anders. Elke dag, 25 dagen lang, komt er een nieuwe winactie online bij een andere blog die meedoet. Het kan zijn dat jij mijn trouwe volger bent en dan kom jij hier eerst. Het kan ook zijn dat je doorgestuurd bent door de blog Marstyle waar je een V.Kids muziekspeler kan winnen. Vandaag, 3 november, is het dus aan mij en morgen mag je naar Mizflurry hoppen waar je de Little Love bedtijd baby zal kunnen winnen.

vtech bloghop - unicorns & fairytales

Wat kan je nou bij mij winnen?

Wel, ik mocht het Toet Toet Auto 2 in 1 vrachtvliegtuig verwelkomen bij ons thuis. Dat vonden Vince en Lex hélemaal niet erg. Het is een vrachtvliegtuig waar je aan kan prutsen en waar je een lanceerbaan van kan maken. Alle Toet Toet auto’s passen er in en je kan de onderdelen die je al moest hebben van de Toet Toet Auto’s serie gerust gebruiken. Weet je wat NOG leuker is? Er zit een VINCE vliegtuig bij. Haha. Wanneer de Toet Toet Auto’s over de helling rijden, worden er reacties afgespeeld door de Magische Senors. Vince vond het leuk om met het vliegtuig rond te lopen en te doen alsof het echt vloog. Natuurlijk werd de baan meteen verbonden met onze andere speelsets van Vtech en werd de woonkamer omgetoverd tot een Vtech speelterrein. Lex vond het ook mega, we moesten hem tegenhouden of hij zou alles afgepakt hebben van zijn broer.

lees ook: sinterklaas gift guide

vtech bloghop - unicorns & fairytales vtech bloghop - unicorns & fairytales

Meedoen?

Wil jij dit vrachtvliegtuig van Vtech ook als pakje in de zak van Sinterklaas of onder de Kerstboom leggen? Doe dan snel mee door in de onderstaande comments te laten weten dat je het graag zou winnen en volg unicorns & fairytales via Facebook (of Instagram) om op de hoogte te blijven van de wekelijkse winacties.

vtech bloghop - unicorns & fairytales

Meedoen kan tot de hele bloghop afgerond is. Je krijgt een mailtje wanneer je gewonnen hebt. Doe overal mee en maak 25 keer kans! 

 

XOXO Nathalie

You Might Also Like...

255 Comments

 • Reply
  elisabeth maria martina
  3 november 2017 at 07:05

  megamooi sinterklaaskado voor kleinzoon quinn

 • Reply
  Vanessa cuypers
  3 november 2017 at 07:06

  Zou een super cadeau zijn voor de kleinste dochter ! Ze hebben al heel wat van toet toet auto’s dus dit kan er nog wel bij 🙂

 • Reply
  Kizzy Van Velthoven
  3 november 2017 at 07:07

  Wij zijn grote fan van vtech. Het zou super zijn om onze toet toet collectie uit te breiden!!

 • Reply
  Stephanie Vandervorst
  3 november 2017 at 07:07

  Wauw dit zou een mooie aanvulling zijn op onze toet toet collectie thuis.

 • Reply
  Nancy Buntinx
  3 november 2017 at 07:08

  Dit zou een geweldig kadootje zijn voor ons zoontje 😃

 • Reply
  Nele Roobroek
  3 november 2017 at 07:09

  Ja hoor, wij willen dit heelheelheeeeel graag winnen. Dat zou een fantastische aanvulling zijn voor onze autobaan en parkeertoren. Viktor (5j) vindt het helemaal niet zo erg om zijn zusje (2j) elke keer een nieuwe baan te helpen met bouwen!

 • Reply
  Stephanie
  3 november 2017 at 07:09

  Ooh tof!
  Deze wil ik wel graag winnen voor in de opvang.
  Al zal Emyl er ook wel stiekem nog mee spelen 😉

 • Reply
  Lisa
  3 november 2017 at 07:11

  Die is leuk zeg! Ik kende deze nog niet. Ons zoontje van 3 is helemaal fan van de toettoet baan en de autotjes! Zijn broertje is nu 8 maanden en vind de autotjes ook al erg interessant. Ze zouden dit vliegtuig denk ik TE gek vinden 😀

 • Reply
  kristel
  3 november 2017 at 07:12

  Wow wat super gaaf hier maken we graag kans op. Leuk dat je het kan aansluiten op de rest. Uren speelplezier dus 😍

 • Reply
  Melissa
  3 november 2017 at 07:13

  Ooh heel leuk vliegtuig! Ik doe graag mee voor mijn 2 kapoentjes.
  Het Vince vliegtuig vliegt bij ons ook altijd vrolijk rond

 • Reply
  ellemieke
  3 november 2017 at 07:17

  Heel leuk! Ik waag graag mijn kans voor Senne, om zijn toet toet collectie uit te breiden!

 • Reply
  Yessica leidner
  3 november 2017 at 07:18

  Wauw wat leuk ik doe heel graag mee voor mijn dochtertje jill
  Wij zijn grote fan van Vtech ze hebben echter zoveel leuke speelgoed voor kinderen en wij zijn zeker fan
  Uiteraard volg ik je op alle page’s

  Uiteraard heb ik ook vrienden uitgenodigd om je page leuk te vinden 👍en dat ze ook mee doen met deze schitterende leuke winctie🛫🛫🛫🛫

  En als ik dit schitterende vliegtuig🛩✈🛩✈🛩✈🛩✈🛩✈ wint leg ik deze onder de kerstboom 🌲

  Instagram (yessicaleidner)
  Facebook (Jessica jill John Leidner)
  Twitter (yessicakoot1)
  Pinterest yessica leidner
  Bloglovin yessica leidner
  YouTube Yessica leidner

  • Reply
   Yessica leidner
   3 november 2017 at 07:21

   Oeps pinterest volg ik je ook maar niet YessicaLeidner maar als Yessica koot

 • Reply
  Sofie Dauw
  3 november 2017 at 07:21

  We zijn al een paar jaren aan het sparen om met het vliegtuig op vakantie te gaan…In 2018 is het eindelijk zover! Vooral de oudste (5) is vragende partij omdat er al heel wat klasgenootjes dit avontuur hebben kunnen beleven. Ook de jongste is geprikkeld door het enthousiasme van broer. Dit zou een ideaal geschenkje zijn om het lange wachten te verzachten! Toi toi toi

 • Reply
  Sophie
  3 november 2017 at 07:21

  Wauw super leuk voor onze jongens en mijn metekindje! Handig voor bij oma 🙂

 • Reply
  Stephanie
  3 november 2017 at 07:23

  Ooh zou super zijn voor onze zoontjes van 7 maanden en 3 jaar 💙🛩

 • Reply
  Tina
  3 november 2017 at 07:25

  Wij doen ook graag mee voor onze kleine piloot!

  Groeten

 • Reply
  Hanneke
  3 november 2017 at 07:26

  Superleuk! Oma werkt als stewardess en hoe gaaf is t dan om dit thuis na te kunnen spelen met dit mooie Vtech vliegtuig 🛩

 • Reply
  Jennifer
  3 november 2017 at 07:26

  Daar zouden Bazel en Boris heel blij van worden!

 • Reply
  Els Wanders
  3 november 2017 at 07:28

  Ik doe graag mee voor mijn zoontje Niek, we hebben nog niets van Toet Toet auto’s. Bij het kinderdagverblijf speelt Niek graag met de voertuigen, hij zal dit zeker leuk vinden.

 • Reply
  Jacqueline Van de Manakker
  3 november 2017 at 07:30

  Prachtig ik wil heel graag winnen

 • Reply
  Cindy
  3 november 2017 at 07:31

  Wauwww
  Dit gaat mijn zoontje van 2 hèèèl erg leuk vinden.

  Wauw wat gaaf zeg dat jullie dit vliegtuig gaan vergeven.
  ZouDen ze graag willen voor sinterklaas.

  Helaas ivm tegenslagen is onmogelijk om sinterklaas geschenkjes aan te schaffen.
  Zou leuk zijn als ik x gekozen mag worden! 😍

  Zal je mooi actie even delen! 😍

 • Reply
  Elke
  3 november 2017 at 07:42

  Wat een leuke prijs!! Wij zouden deze heel graag winnen voor ons zoontje Lenn,dus we duimen 👍👍👍

 • Reply
  Marieke Flikweert
  3 november 2017 at 07:43

  Die vind ik heel gaaf en past heel goed bij onze verzameling Toet Toet Auto’s. Deze hebben we nog niet. Joas zal hier vast veel plezier mee beleven.

 • Reply
  Jolien Versluis
  3 november 2017 at 07:49

  Wat een super toffe winactie! Wij doen graag mee, want denk dat de zoef zoef dieren van mijn dochter ook wel een keertje willen vliegen!

 • Reply
  Ine
  3 november 2017 at 07:49

  Oh wat een leuke!
  Mijn tweelingjongens zijn helemaal gek van vliegtuigen, elk vliegtuig dat overvliegt, hoe ‘n klein stipje het ook is, wordt hier roepend aangewezen. Deze zouden ze dus helemaal geweldig vinden!

 • Reply
  Annabel
  3 november 2017 at 07:50

  Super leuk! Ik doe mee voor m’n neefje ✨💙

 • Reply
  Sofie V.
  3 november 2017 at 07:52

  Ons zoontje is ook helemaal fan van VTech en heeft o.a. al enkele dingen van Toet toet auto’s. Dit zou een mooie aanvulling zijn! Wij doen mee!

 • Reply
  andrea
  3 november 2017 at 07:53

  Met twee zoontje hier thuis zouden wij dit echt heel graag winnen. Sem viert zijn eerste sinterklaas en finn begint eindelijk te beseffen wie sinterklaas en zwarte piet en doet dus extra zijn best om flink te zijn. Hem belonen met het vliegtuig zou geweldig zijn.

 • Reply
  Steffie
  3 november 2017 at 08:02

  Zou mijn zoontje graag winnen 😊

 • Reply
  Pauline
  3 november 2017 at 08:05

  Dat zou heel mooi zijn voor mijn 2 boys dus zeker een kansje wagen.

 • Reply
  Y.bierhuizen
  3 november 2017 at 08:11

  Heel gaaf! Lievin is gek op vliegtuigjes kijken. Ik denk dat hij dit te gek gaat vinden x

 • Reply
  Vanempten Kris
  3 november 2017 at 08:12

  Mijn oudste zonen hebben altijd graag met Vtech gespeeld. De vorige versie van het vliegtuig was hier een groot succes.
  Onze jongste zoon zou het super vinden moesten we deze winnen.

 • Reply
  Sophia
  3 november 2017 at 08:17

  Yes please! 🙋🏼 M’n kleine wereldreiziger Liewe zou dit wel heel erg leuk vinden , en ik als mama ook natuurlijk

 • Reply
  Anna
  3 november 2017 at 08:18

  Jaaaaa heel cool! Ik doe graag mee

  Facebook: An Na

 • Reply
  Lisa Peeters
  3 november 2017 at 08:19

  Leuk! Deze wil ik zeker winnen!

 • Reply
  Eleni De Cleir
  3 november 2017 at 08:20

  Mijn zoontje van 4 heeft al een heleboel van vtech toet toet auto, maar deze nog niet. Wat zou het leuk zijn om het vliegtuig aan zijn collectie 🙂 toe te voegen.

 • Reply
  Jer.
  3 november 2017 at 08:21

  Mijn zoontje Sep wordt 2.5 jaar oud in december. Hij is gek van voertuigen in het algemeen. Zou een heel mooi cadeau zijn voor Sinterklaas / zijn semi-verjaardag / kerst! Ik volg je blog al een tijdje dus fingers crossed 🙂

 • Reply
  Rebecca
  3 november 2017 at 08:31

  Ooooh weer een leuke winactie waar m’n petekindje heel blij mee zou zijn!!!!

 • Reply
  Sybile
  3 november 2017 at 08:43

  Fantastisch! Ik kende dat bloghopper niet maar ik volg graag iedereen geduren deze 25dagen. Was jij de eerste of zijn er al andere bloggers voor je geweest? Ik doe graag mee om dit vrachtvliegtuig te mogen winnen voor ons klein aapje 🙂
  Hij begint Toet Toet te ontdekken en zelf vind ik het een educatief en prachtig speelgoed. Fingers cross*

 • Reply
  Delphine
  3 november 2017 at 08:44

  Ik zou deze graag voor mijn dochter van 2,5 jaar winnen. Zij is niet het typische meisje meisje dat alleen met auto’s speelt en ze zou het geweldig vinden om met dit vrachtvliegtuig te mogen spelen!

 • Reply
  Michaela
  3 november 2017 at 08:46

  Ik zou hem heel graag willen winnen voor mijn zoontje! Hij is gek op alles van vtech!

 • Reply
  Marleen
  3 november 2017 at 08:48

  WoW wat een super gaaf vliegtuig
  Prima voor mijn neefje, zo ruig!
  Ook is hij stoer en super leerzaam,
  Laat dat vliegtuig maar komen gaan!
  Ons neefje van 1 vindt dit heel erg leuk,
  En ligt dan samen met zijn nichtjes in een deuk!
  Daarna gaat hij naar bedje toe
  Want van al dat spelen word je moe.
  Zijn grote nichten spelen er dan mee ingezien
  En geven het speelgoed een tien!
  Ook zij vinden het stiekem nog best leuk om te doen
  Dus gooi dat vliegtuig maar in de schoen!

 • Reply
  Sarah De Koninck
  3 november 2017 at 08:49

  Zou mijn dochtertje Minne heel leuk vinden denk ik! Dankzij haar 2 stoere neefjes is ze verzot op speelgoed met een ‘mannelijk kantje’ 😋

 • Reply
  Elke
  3 november 2017 at 08:55

  Mijn 2 zoontjes zouden dit geweldig vinden. Mijn jongste van 2 jaar is nu helemaal zot van alles wat rijdt of vliegt.

 • Reply
  Emmeline
  3 november 2017 at 08:56

  Heel graag! 1 december wordt ons zoontje 1 jaar. Hij zit volop in zijn ontdekfase wat wielen betreft 🙂 een rijdend vliegtuig zou dus de max zijn voor hem. Voor zijn verjaardag of als sintcadeau, hij zou er superblij mee zijn.

 • Reply
  Berendina Jaasma
  3 november 2017 at 08:56

  Heel erg leuk voor mijn lieve kleinzoon

 • Reply
  Lazaridis
  3 november 2017 at 08:59

  Super leur cadeau voor Sinterklaas 😀. We zouden deze graag winnen 🎉

 • Reply
  Nancy glasz
  3 november 2017 at 09:16

  Doe graag mee voor me zoontje Wimmie dat zal hij echt super leuk vinden

 • Reply
  Marange
  3 november 2017 at 09:26

  Jaaa super graag voor mijn zoontje Sam! Vtech is bij ons een “huismerk”, super speelgoed en kidproof! We lovr it. Fingerd crossed

 • Reply
  Marian B
  3 november 2017 at 09:32

  Dit is erg leuk voor mijn dochter, ze is nu druk bezig met de Toet Toet collectie van haar broer. Die wordt wat ouder en speelt er bijna niet meer mee. Maar ik denk dat hij stiekem nog wel graag samen met zijn zusje met dit mooie vliegtuig speelt. Sint neemt hem graag mee in zijn zak.

 • Reply
  Lina & Nio
  3 november 2017 at 09:48

  Nio ook erg fan van het Vtech speelgoed: de zoef zoef dieren, zoef zoef vriendjes en de speelkubus zijn hier toppers!

  Het vrachtvliegtuig zou extra fijn zijn, mama werkt op een vliegtuig, leuk om het via dit speelgoed al wat uit te leggen tegen Nio.

  Wij doen graag mee!

 • Reply
  Joyce
  3 november 2017 at 09:50

  Ik doe heel graag mee en waag graag een kansje voor mijn 2 mooie ventjes cadeautje voor onder de boom!! De vtech toet toet collectie word hier erg gewaardeerd dus dit zou onwijs gaaf zijn

 • Reply
  Nelianne
  3 november 2017 at 09:55

  Ja!!! Ik doe mee voor mijn kleine Toet toet autofan!! Iedere avond zet ik ze uit. En iedere ochtend mag ik ze 1 voor 1 weer aanzetten😄

 • Reply
  Casteleyn Kimberly
  3 november 2017 at 09:56

  Deze zou men zoontje helemaal te gek vinden!

 • Reply
  Fatima
  3 november 2017 at 10:05

  Super gaaf! Ik doe graag mee voor mijn 3 Schatjes.

 • Reply
  Jacqueline
  3 november 2017 at 10:06

  Gaaf! Ik doe graag mee voor onze zoon Lev die gek is op toet toet auto’s! 😍

 • Reply
  Rianne
  3 november 2017 at 10:33

  Wij doen graag mee met deze winactie!! V tech speelgoed valt hier ook erg goed in de smaak…we hebben een dochter van 3,5 en sinds kort een zoontje erbij…dus nu gaan we oppad voor jongensspeelgoed…en dit zou al een leuk begin zijn!!

 • Reply
  Miranda
  3 november 2017 at 10:35

  Hier in huis ook 2 Toet Toet fans! Mijn zoontje van 2 is daarbij ook nog helemaal gek van vliegtuigen dus dit zou een welkom sint cadeau zijn voor hem! Ik doe dus graag mee met de winactie!

 • Reply
  Natasja
  3 november 2017 at 10:37

  Oh wat geweldig leuk toch deze bloghop! Ik zie de meest geweldige dingen voor onze kinderen. Nu dit prachtige vliegtuig, ideaal voor onze wereldveroveraars! Kunnen ze overal mee naar toe en de wereld stapje voor stapje ontdekken. Leuk! Ik volg mee op instagram

 • Reply
  Anke van Os
  3 november 2017 at 10:47

  Oeh ziet er kei tof uit!

 • Reply
  Nathalie
  3 november 2017 at 10:47

  Dit vliegtuig zou super zijn voor mijn zoontje van 3,5! Samen met zijn zus van 10 maand zouden ze hier heel veel plezier aan beleven!

 • Reply
  Diana
  3 november 2017 at 10:51

  Heeeel graag voor mijn kids!!! Zou super leuk zijn!!

 • Reply
  Caroline Minderhoud
  3 november 2017 at 11:07

  Hier zou de Sint mijn twee boefjes 💙💙 heel blij mee maken.

 • Reply
  Marijke horjus
  3 november 2017 at 11:15

  Ik doe heeel graag mee voor ons zoontje Arvin💙🤞💙 zou super zijn onder de kerstboom 🌲 zijn eerste kerst😍

  Groetjes Mama Marijke en zoontje Arvin

 • Reply
  De Cuyper Tamara
  3 november 2017 at 11:20

  Supermooi kado voor Mason..😍
  Ik volg!

 • Reply
  Kathleen van den Broek
  3 november 2017 at 11:28

  Oh ik doe heel graag mee voor ons kleine mannetje!
  Volgen doe ik je overal 😉

 • Reply
  Lien
  3 november 2017 at 11:30

  Op de momblogawards heel wat nieuwe blogs / bloggers leren kennen, maar deze manier van bloghoppen vinden wij ook wel leuk. Leuke winactie. Jim heeft al een aantal auto’s en een garage van de toet toet auto’s maar het vliegtuig zou zeker leuk zijn om z’n collectie uit te breiden! De eerste maal zelf op het vliegtuig paar maand terug vond hij trouwens ook fantastisch.

 • Reply
  Kelly callemeijn
  3 november 2017 at 11:35

  Dat zou een superleuk kado zijn voor mijn zoontje Daley 🍀🤞

 • Reply
  Nency
  3 november 2017 at 11:54

  Leuk zeg voor onze Tom.

 • Reply
  Micky Groot
  3 november 2017 at 11:59

  Super mooi vliegtuigje. We zijn gek op V-Tech speelgoed. Zou het leuk vinden voor mijn kleine meid.

 • Reply
  Michael noo
  3 november 2017 at 12:04

  Super leuk cadeau voor de feestdagen! Kom dan ook heel graag kans maken.. Mijn dochtertje vind vliegtuigen erg leuk!

 • Reply
  Marloes meesters
  3 november 2017 at 12:10

  Super gaaf om te kunnen winnen! Wat een mooie actie met al dat moois van Vtech!

 • Reply
  Kim D.
  3 november 2017 at 12:20

  Vlieg met me mee naar de regenboog… Met de kadootjesperiode in het vooruitzicht lijkt ons dit wel een leuk idee voor onze dochter. En als haar neefjes op bezoek komen mogen hun auto’s vast mee inchecken. X

 • Reply
  Natalie
  3 november 2017 at 12:24

  Wij willen heel graag meedoen, zou ons zoontje geweldig vinden!!

 • Reply
  Lynn Mahieu
  3 november 2017 at 12:57

  Ooh die is tof! Ik waag graag m’n kans!

 • Reply
  Jacquelien
  3 november 2017 at 13:00

  Ik zou graag mee willen doen voor mijn beide zoons. De oudste van 1 jaar en 9 maand heeft al veel spullen van toet toet auto’s, dus dit is een mooie uitbreiding. De jongste van 6 weken kan er straks samen met zijn broer mee spelen.

 • Reply
  Charlotte Bannink
  3 november 2017 at 13:04

  Oh deze wil ik heel erg graag winnen voor mijn lieve zoontje! En super leuke blogs ook. Op deze manier kom je nog eens wat tegen. Super actie dat bloghoppen!

 • Reply
  Marjanne van den Blink
  3 november 2017 at 13:10

  Doe graag mee voor mijn kleinzoon, oh, wat zal hij blij zijn als hij bij oma komt spelen

 • Reply
  Corinne de Graaf
  3 november 2017 at 13:13

  Ik doe graag mee.Leuk cadeau voor de sint

 • Reply
  Jolanda
  3 november 2017 at 13:22

  Heel graag voor onze kleine man, die 22 november 1 jaar wordt

 • Reply
  Loes Wevers
  3 november 2017 at 13:25

  Jeej, hier sowieso al een blije mama… Wat een leuke mama-blog! Dankzij de bloghop leer ik die toch ook weer mooi kennen.
  Ik doe super graag mee met de mooie winactie: mijn lieve Thijs wordt over 2 weken alweer 1 jaar, en is nu al dol op de mooie Vtech spulletjes. Hij krijgt voor zijn verjaardag de eerste Toet Toet set, maar daar zit het vliegtuig nog niet bij. Het zou een geweldig cadeau zijn, zeker zo in de dure maanden die eraan komen…
  Dus fingers crossed voor mijn lieve mannetje!

 • Reply
  Maaike J. Didérique
  3 november 2017 at 13:52

  Leuk voor mijn dochter!

 • Reply
  Manon
  3 november 2017 at 14:05

  Leuk! Ik doe graag mee voor mijn zoontje van 2. Dit jaar vieren we voor het eerst echt sinterklaas en dit zou alvast een mooi cadeau voor pakjesavond zijn!

 • Reply
  Monique Weber
  3 november 2017 at 14:08

  Ik wil heeel erg graag winnen zodat ik de kleine erg blij kan gaan maken. Ik vilg jullie op FB eb instagram

 • Reply
  Karin Roelse
  3 november 2017 at 14:08

  Mijn kleinzoon James zal dit fantastisch vinden

 • Reply
  Mandy Lodenstijn
  3 november 2017 at 14:17

  Super Leuk! Ik doe graag mee voor mijn zoontje! Mooie cadeau van Sint 😉

 • Reply
  Nina Depoorter
  3 november 2017 at 14:39

  Super leuk ! Zou een leuke uitbreiding zijn voor de toet toet collectie van mijn zoontje ! Aangezien hij Vince heet zou hij ‘vince het vliegtuig ‘ helemaal geweldig vinden !

 • Reply
  Francis
  3 november 2017 at 14:42

  Doe heel graag mee. Mijn meiden zijn gek op het speelgoed van Vtech. En ook op vliegtuigen (papa heeft ze aangestoken) dus als we deze zouden winnen zijn onze meiden super blij. Ik ga duimen

 • Reply
  Babs Wigman
  3 november 2017 at 14:52

  Zou helemaal te gek zijn voor onze kleinste man Timo! Is nu al druk in de weer met de collectie van zijn grote broer, dus dit zou heel welkom zijn. Fingers crossed!!

 • Reply
  Silvy
  3 november 2017 at 14:58

  Hop hop! Dat hoppen is leuk, zo leer ik nieuwe blog kennen!
  Maar winnen zou natuurlijk nog leuker zijn 🙂 Kleine Rodney van drie zou hier
  ook zo rond zweven voor de eetkamer en de keuken hihi!
  Liefs, Silvy

 • Reply
  Xaviera Jamie
  3 november 2017 at 14:59

  Wat een heerlijk cadeau om mee te spelen en al een beetje wegwijs te worden met het begrip vliegen. Ik doe graag mee!

 • Reply
  Kiani Pleune
  3 november 2017 at 15:18

  Wat leuk! We hebben hier een 3 jarige die gek is van de toet toet auto’s. En ook kleine zus van bijna 1 speelt al mooi mee met de auto’s 😊 Maar een vliegtuig zouden ze beide wel heel leuk vinden

 • Reply
  Liline Erdmann-van Steenbeek
  3 november 2017 at 16:04

  Ik doe graag mee!

 • Reply
  Frans van Gennep
  3 november 2017 at 16:21

  Wat zal kleine Stef daar ontzettend blij mee zijn.

 • Reply
  Oma Will
  3 november 2017 at 16:26

  Allereerst Vtech van harte gefeliciteerd met het 25 jarig jubileum!
  Mijn kleinkinderen hebben een paar speeltjes van dit merk. Dus ik ben er mee bekend.
  En ik denk dat mijn jongste kleindochter heel blij zou zijn met deze leuke vrachtwagen.
  Om privéredenen heb ik geen Facebook meer, maar ik volg je op bloglovin.
  Graag doe ik voor haar mee.

 • Reply
  Linda Raaijmakers
  3 november 2017 at 16:38

  Ik zou hier graag ons nichtje Tess blij mee maken 😀

 • Reply
  Nele Vdb
  3 november 2017 at 16:41

  Mijn zoontje houdt enorm van vliegtuigjes, hij is altijd super enthousiast als hij er eentje ziet vliegen. Hij zou het dan ook super vinden om hiermee te kunnen spelen.

 • Reply
  Chantal
  3 november 2017 at 16:51

  Super leuke actie! Ik doe heel graag mee voor mijn zoon van 3 jaar. Ontzettend veel aan het spelen met toet toet auto’s en zoveel fantasie in zijn spel. Het vliegtuig zou een super kado zijn voor sinterklaas!

 • Reply
  Nienke Mees
  3 november 2017 at 17:48

  Mijn neefje Dexter zou dit een fantastisch Sinterklaascadeau vinden!

 • Reply
  Karin
  3 november 2017 at 18:09

  Jahaa awesome ! Leuk voor mijn zoontje. En eigenlijk vind mama en papa de toet toet auto’s ook onwijs leuk

 • Reply
  Cora
  3 november 2017 at 18:23

  Dit zou fantastisch zijn voor mijn lieve kleinzoon die helemaal weg is van zijn toet toet auto’s

 • Reply
  Caroline
  3 november 2017 at 19:09

  Wauw super ik word morgen 30 en zou het super vinden om dit als kadootje te geven voor sinterklaas aan m’n dochter. Alles van vtech vond ze altijd heel leuk! Het zou super zijn moest ze hieraan weer uren/dagen speelplezier aan beleven!

 • Reply
  anja
  3 november 2017 at 19:14

  erg leuk voor de kinderen zeker een leuke cadeautje voor sinterklaas

 • Reply
  Melanie
  3 november 2017 at 19:30

  Jaaa deze wil ik super graag winnen voor Mn zoontje Sem! Hij is gek op toet toet auto’s en deze prijs zou hij geweldig vinden!

 • Reply
  pien
  3 november 2017 at 19:50

  Voor kleinzoon Duko urenlang speelplezier
  als hij weer een dagje komt bij oma hier.

 • Reply
  Esmeralda Groenland
  3 november 2017 at 19:57

  Wat geweldig! Daar zouden mijn twee kindjes echt blij mee zijn 😁

 • Reply
  Tamara
  3 november 2017 at 19:58

  Een leuk Sinterklaascadeautje voor mijn zoon.

 • Reply
  Elke
  3 november 2017 at 20:01

  Ik heb nog niets van toet toet auto’s, maar mijn dochtertje krijgt voor kerst haar allereerste zoef zoef diertjes, dus dat is al een begin ;-). Ik denk dat de autootjes binnenkort ook wel zullen volgen en deze prijs zou er natuurlijk erg leuk bij zijn.

 • Reply
  Brenda
  3 november 2017 at 20:10

  Wauw! Mijn zoontje is momenteel nog te klein voor het coole vrachtvliegtuig, Maar later zou hij hier dolle pret mee kunnen beleven! 😊

 • Reply
  dionne van der Kooij
  3 november 2017 at 20:14

  Super fijn en groot fan van Vtech! en dit leuke vliegtuig is er ook zeker weer een voor op de verlanglijst voor de feestdagen 😀 maar oh wat is deze bloghop weer slecht voor mijn wensenlijstje voor onze kinderen haha. Blijf vooral ook zo leuk schrijven!

 • Reply
  Linda Raaijmakers
  3 november 2017 at 20:19

  Hier zou ik graag ons nichtje Tess blij mee maken 😀

 • Reply
  Ipie
  3 november 2017 at 20:20

  Super leuk voor de kleine van mijn broer die elk moment geboren kan worden. Dus ik doe graag mee!

 • Reply
  Vicky
  3 november 2017 at 20:20

  Wat leuk voor mijn zoontje en wat een leuke actie

 • Reply
  Trui
  3 november 2017 at 20:22

  Zou fantastisch zijn voor onze kersverse zoon! Duimen maar dat hij binnenkort kan genieten van dit kwaliteitsvolle speelgoed!

 • Reply
  Hille Morel van Mourik
  3 november 2017 at 20:24

  Ik doe heel graag mee. Ik volg je op instagram (syb_kees).

 • Reply
  Evi Huys
  3 november 2017 at 20:36

  Dat zou nog eens een geweldig cadeau zijn voor de Sint. Grote toet toet fans in huis!

 • Reply
  Goele H
  3 november 2017 at 20:39

  Dit zou mijn zoontje fantastisch vinden. Vliegtuigen zijn sowieso al zijn ding, maar toet toet auto’s misschien nog net iets meer. Laat staan de combinatie!

 • Reply
  miriam gruijthuijsen
  3 november 2017 at 20:40

  Dat zou leuk zijn voor mijn kleinzoon Stan, hij is dol op vlieffluifen, zoals hij vliegtuigen noemt.

 • Reply
  Jans
  3 november 2017 at 20:46

  Superleuk voor mijn 2 meiden!

 • Reply
  Sarah
  3 november 2017 at 20:49

  Ik doe graag mee voor mijn zoontje Stan! Wanneer hij een vliegtuig hoort voorbij vliegen, zwaait hij enthousiast met zijn handjes in de lucht!

 • Reply
  Moniek
  3 november 2017 at 20:51

  Ik doe mee voor mijn lieve kleine neefje

 • Reply
  Tamara Stoc
  3 november 2017 at 21:29

  Ik doe heel graag mee voor Emma!

 • Reply
  Kelly
  3 november 2017 at 21:45

  Oh, deze is echt super! Deze zou mijn jongste dochter helemaal geweldig vinden. Ze heeft al veel van ToetToet en ZoefZoef, en denk dat ze dit zeker goed gaan gebruiken in combinatie met de rest van haar verzameling.

 • Reply
  Eline
  3 november 2017 at 22:04

  Wat een leuke actie! Ik doe mee voor mijn dochter van bijna 10 maanden. Ze heeft alleen nog newborn speelgoed en zal dit grotere speelgoed fantastisch vinden!

 • Reply
  Kim zoons
  3 november 2017 at 22:07

  Wij doen graag mee voor onze Mats, bijna 8 maanden ♥️. V-tech id zo leuk & degelijk materiaal…

 • Reply
  Sylvia tol
  3 november 2017 at 22:43

  Ooh ik.doe graag mee voor onze Kelvin, hij heeft de toettoet collectie van zn grote broer overgenomen en deze zou er perfect bij passen!

 • Reply
  Maria van der Meij-Schrijver
  3 november 2017 at 22:46

  Jaaaa echt iets voor onze Lisa (net 2 geworden)! Ze is werkelijk waar ontzettend gefasineerd door alle vliegtuigen!

 • Reply
  Peggy Elizen
  3 november 2017 at 22:58

  Ik doe heel graag mee, dat vliegtuig zal zeker in de smaak vallen hier.

 • Reply
  Doortje Nicolai
  4 november 2017 at 00:00

  Geweldig, hier vliegt toch iederéén op af..?
  Ik ook, hoor: voor mijn kleinzoontje Dax!

 • Reply
  Gerda
  4 november 2017 at 01:04

  O zou echt te gek zijn een prachtig vliegtuig voor neefje Harvey..en dan kan later zijn klein broertje Evan die net geboren is er later ook mee spelen.

 • Reply
  Marian
  4 november 2017 at 02:56

  Ik wil het vrachtvliegtuig heel graag winnen voor buurjongetje Oskar die bijna jarig is!

 • Reply
  Anja
  4 november 2017 at 07:39

  Geweldig voor mijnkleinzoon Max. Hij is gek van vliegtuigen

 • Reply
  Saskia
  4 november 2017 at 07:44

  Toet toet he! Wat een leuke actie. De oudste kinderen spelen heel graag met hun kiddiezoom die ze samen hebben. Voor onze jongste gup zou dit vliegtuig echt super zijn. Hoeft hij ook niet steeds te “photobommen” als z’n broer en zus met hun kiddiezoom foto’s aan het maken zijn 😂. Gefeliciteerd V-tech, op naar de volgende 25 jaar super speelgoed!

 • Reply
  Mamafivesons
  4 november 2017 at 08:07

  Onze jongens vinden de toet toet auto’s heel leuk. Het vliegtuig zal dus ook gegarandeerd een hit zijn.

 • Reply
  Nicole
  4 november 2017 at 08:45

  Wat een boel reacties! Toch waag ook ik graag een kansje!

 • Reply
  Linda
  4 november 2017 at 08:47

  Wat is hij leuk!! Ik maak graag kans, hier zal Fenna heel blij van worden!

 • Reply
  cobi
  4 november 2017 at 08:58

  Ik zou heel graag mee doen voor mn jongetje! Hij zou hier echt heel blij van worden!!

 • Reply
  l tromp
  4 november 2017 at 10:56

  owwwww voor onze grote Toettoet auto fan Thomas en stiekem ook z,n klein zusje zouden hier zo super blij mee zijn ..

 • Reply
  Kim Rolefes
  4 november 2017 at 11:14

  Ja ik doe mee voor ons dochtertje, ze vindt de toet toet auto’s helemaal te gek (ook de zoef zoef diertjes)!
  Ik volg je op Facebook en Instagram.
  Dat wordt duimen!

 • Reply
  Stephanie
  4 november 2017 at 11:51

  Heel leuk cadeau voor mijn oudste neefje 🙂 zou hij echt superblij mee zijn!

 • Reply
  Evy
  4 november 2017 at 11:56

  Een vroege sinterklaas?
  Zou leuk zijn 🙂

 • Reply
  Jan
  4 november 2017 at 12:28

  Ons gezinnetje waagt graag een kansje !

 • Reply
  Liesbeth
  4 november 2017 at 13:26

  Jjaaaaa!!! Keigaaf voor onze zoon!

 • Reply
  Dorien
  4 november 2017 at 16:35

  Heel erg leuk! Ik doe graag mee aan deze gezellige bloghop. Ook fan van VTECH hier ;-)!

 • Reply
  Nelly
  4 november 2017 at 17:08

  Ik loot natuurlijk graag mee.

 • Reply
  Rianne Weerd
  4 november 2017 at 19:50

  superleuk!! Net als vtecht, dat is en blijft leuk. We doen graag mee

 • Reply
  Willianne
  4 november 2017 at 20:32

  Teun hier staat al te trappelen om hem veilig te laten landen op zijn speelkleed.:) Wij doen graag mee!

 • Reply
  Annelien Vanlaer
  4 november 2017 at 21:05

  Whoop Whoop, deze zou ik graag winnen voor mijn dochtertje die het speelgoed van Vtech reuze vind.

 • Reply
  Lisa
  4 november 2017 at 21:56

  Wat een leuke blog, een heerlijke schrijfstijl, dus ga je zeker verder volgen. Heerlijk dit bloghoppen.. En natuurlijk leuk als mijn jongens er ook iets aan overhouden. In iedergeval, ik ben fan van je!

 • Reply
  Femke Dekker
  4 november 2017 at 21:57

  Gaaaaaaf voor Teun! Wij doen graag mee!

 • Reply
  GerlindeIJ
  4 november 2017 at 21:58

  Super leuk voor mijn zoontje. Maar ik denk dat ons neefje die binnenkort 1 wordt er ook heel blij mee zal zijn

 • Reply
  Claudia Diependaal
  5 november 2017 at 03:46

  Echt wauw. Even mij complimenten voor de V-tech hop. Zo leuk. Dit vliegtuig is zo gaaf ik doe graag mee voor het kindje van mijn vriendin!

 • Reply
  Rebecca
  5 november 2017 at 06:21

  Mijn dochter van 2 is gek op vliegtuigen. Alles wat in de lucht vliegt wordt een viegggtuig genoemt. Muziek en vtech is favoriet dus deze zou geweldig zijn voor Sint of kerst

 • Reply
  PS rebec
  5 november 2017 at 06:22

  Mijn dochter van 2 is gek op vliegtuigen. Alles wat in de lucht vliegt wordt een viegggtuig genoemt. Muziek en vtech is favoriet dus deze zou geweldig zijn voor Sint of kerst

 • Reply
  Meuwissen Karoline
  5 november 2017 at 07:45

  Onze zoon zou er super blij mee zijn!! Een leuke aanvulling op zijn toet toet auto’s vliegveld!

 • Reply
  Sandra
  5 november 2017 at 09:45

  Yeah! Door je blogje worden we nog meer enthousiast over de Toet Toet vliegtuig! Wat spelen jouw boys er leuk mee. Ook een super leuk kado 🎁 voor mijn zoontjes om samen mee te spelen. Ze zijn bijna 7 maanden en de oudste is 3 jaar. Hij heeft al een leuke collectie van Toet Toet Auto’s 🚗🚙🚕 maar dit zou super zijn om nu ook de lucht in te kunnen ✈️..

 • Reply
  Cruysbergs Vanessa
  5 november 2017 at 10:09

  Wauw wat een leuke Winactie weer van jouw en vtech! We zijn ook superfan van vtech speelgoed. Hebben een hele reeks baby spulletjes voor Brent, maar Senne zijn collectie toet toet is ook niet mis! Dit zou nog een extra uitbreiding zijn waar mijn beide jongens veel geniet van zouden hebben. Wij willen dus maar al te graag meedoen met deze wedstrijd ☺️ Duimen maar! 🍀👍🍀

 • Reply
  Linda
  5 november 2017 at 10:19

  Mijn zoon Niek wordt volgende week één en krijgt van iedereen toettoet autootjes, hij is er dol op! Ik doe dus graag mee om deze met sinterklaar te kunnen geven!

 • Reply
  Els De Backer
  5 november 2017 at 10:56

  Dat is een leuk cadeautje voor onder de kerstboom voor de kleinste spruit in onze familie 🙂
  Ik doe graag mee!

 • Reply
  Lyn
  5 november 2017 at 11:19

  Wat leuk! Ik doe graag mee 🙂

 • Reply
  Marlou
  5 november 2017 at 11:31

  Wat een luxe voor onze kleine stewardess en stoere piloot! ✈️

 • Reply
  Hanane Rebha
  5 november 2017 at 12:01

  Wat gaaf is dit. Geweldig voor allebei mijn kids.

 • Reply
  Kerkhofs Els
  5 november 2017 at 12:42

  Supertof speelgoed! Ik doe héél erg graag mee voor mijn neefje Jasper ! 👉🏻👦🏼 Jasper 👦🏼👈🏻

 • Reply
  Ingrid Raad
  5 november 2017 at 13:07

  Gefeliciteerd Vtech! Wij zijn dol op dit super sterke merk met prachtig speelgoed. Hier zou ons nichtje enorm blij mee zijn en genieten van veel speelplezier.

 • Reply
  geysenbergs eric
  5 november 2017 at 13:09

  Super leuk voor mijn neefje … en geen last van staking bagagepersoneel…

 • Reply
  Caroline Melis
  5 november 2017 at 13:47

  Ola, laat maar komen voor menne zoon

 • Reply
  Daniel Burette
  5 november 2017 at 14:04

  Hallo, ik zou echt gewonnen hebben voor mijn zoontje Nathan. Dankjewel.

 • Reply
  Andy De Loor
  5 november 2017 at 14:30

  Leuk voor ons Margaux

 • Reply
  silvie
  5 november 2017 at 14:37

  je geeft altijd aan een ander
  je geeft alles wat je kunt
  daarom is dit kleine pakje
  misschien jou ook vreselijk gegund.

 • Reply
  Ria Van Gerven
  5 november 2017 at 14:37

  Wat een mooi geschenk van de Sint, uren speelplezier voor menig kind !!!

 • Reply
  Sabine
  5 november 2017 at 16:33

  We hebben net wat spullen van Toet Toet mogen uitlenen (dus helaas teruggeven) van een ander kindje. Ik ben er heel zeker van, dat dit vliegtuig een deel van het terug-geef-leed kan verzachten.

 • Reply
  Tamara V
  5 november 2017 at 16:40

  Wat een mooi speelgoed en vooral voor een mannetje met veel fantasie……..

 • Reply
  Caroline Van Asbroeck
  5 november 2017 at 17:26

  Een mega leuk vliegtuigje van V-tech?
  Neen, dat staat nog niet in onze kast. Wat een pech!
  Of misschien ligt het binnenkort wel onder de kerstboom?
  Ja, dat is vast ons zoontje zijn droom!

 • Reply
  Chantal Caljouw
  5 november 2017 at 17:50

  Geweldig cadeau voor mijn stoere nichtje Stella!

 • Reply
  Florence baert
  5 november 2017 at 18:34

  Ja super, dit wil ik erg graag winnen voor mijn dochtertjes!

 • Reply
  Maria donders
  5 november 2017 at 19:29

  Super gave actie 👍, mijn kleine toet toet auto’s fan zou dit super vinden. En mama zijn blije gezichtje als hij het uitpakt 1e kerstdag 😍😍😍

 • Reply
  Anneliese de Waal
  5 november 2017 at 19:33

  Ik doe graag mee voor mijn zoontje Nicky, zou hij prachtig vinden.

  Groetjes Anneliese

 • Reply
  hendrickx
  5 november 2017 at 19:50

  Voor de kleinzoon

 • Reply
  Inge Stroobandt
  5 november 2017 at 20:47

  Zou superleuk zijn om cadeau te geven aan mijn neefje 🙂

 • Reply
  marij brand
  5 november 2017 at 20:54

  wow gaaf voor mn zoontje van bijna 2!!! super leuk

 • Reply
  Ghijselings
  5 november 2017 at 21:18

  like!

 • Reply
  Sven Ouwerkerk
  5 november 2017 at 21:33

  Wauw Het vrachtvliegtuig is echt iets voor ons zoontje Sven van 2 jaar, die is gek van vliegtuigen!!!

 • Reply
  Annelies van Hurne
  6 november 2017 at 00:02

  Vtech is echt goede kwaliteit speelgoed met leuke muziekjes stemmetjes en educatieve handelingen. Deze grote vrachtvliegtuig zou mijn zoon geweldig vinden. Niet voor kerst of sinterklaas. Tussen deze 2 vieringen is hij jarig en word hij 1. Ik zou het als verjaardagscadeau geven..

 • Reply
  marijke boulet
  6 november 2017 at 06:29

  Ik doe graag mee , wat een leuke wedstrijd ! 🙂

 • Reply
  eric meyers
  6 november 2017 at 06:30

  Wat een toffe prijs , ik doe mee voor mijn neefje. Hij zou hier heel blij mee zijn ! 🙂

 • Reply
  Henri
  6 november 2017 at 08:10

  Dit zou heel leuk zijn om voor m’n neefje te winnen!

 • Reply
  Jennifer Lee
  6 november 2017 at 08:31

  Wat een super actie! M’n zoontje is helemaal gek op Toet toet auto’s! Hij heeft al een beetje en hij zal hier super blij mee zijn!

 • Reply
  Iris
  6 november 2017 at 09:41

  Wauw, dit zou echt een te gek Sintcadeau zijn voor mijn dochter. Laat ze het speelgoed van haar broer misschien eens met rust

 • Reply
  melissa
  6 november 2017 at 10:23

  Dat is leuk zeg; zoontje jarno van 4 speelt heel graag met toet toet en deze uitbreiding zou echt een te gek sinterklaascadeautje voor hem zijn.

 • Reply
  Sylvia
  6 november 2017 at 11:17

  Ik doe graag mee voor ons zoontje Levi van 2 jaar die dit vliegtuig erg leuk gaat vinden dan kan hij er heerlijk mee spelen samen met al zijn andere toet toet auto’s en onderdelen

 • Reply
  erika panjer
  6 november 2017 at 11:17

  dat zou ons neefje van 3 willen vind de toet toet helemaal geweldig en die zou hier blij mee zijn

 • Reply
  vanden eynde rosette
  6 november 2017 at 11:18

  wat zou dit een mooi kadootje zijn voor mijn kleindochter “lente” , ze heeft al een assortimentje van v tech, vooral de dieren en de voertuigen zijn haar favorieten !!!

 • Reply
  GRYSON WIM
  6 november 2017 at 12:31

  Ik doe met plezier mee voor mijn kleindochtertje, Fleur. Wat zou dat een mooie verrassing zijn voor haar !

 • Reply
  lindsay
  6 november 2017 at 13:46

  Wow! Dit zou super zijn voor mijn zoontje Liam. Veel plezier verzekerd.

 • Reply
  charlie
  6 november 2017 at 17:00

  Wel, ik speel ook eens mee, Dit doet me denken aan mijn jeugd,.
  Denkt de sint dit jaar ook eens aan mij?

 • Reply
  charlie
  6 november 2017 at 17:00

  Wel, ik speel ook eens mee, Dit doet me denken aan mijn jeugd,.
  Denkt de sint dit jaar ook eens aan mij?

 • Reply
  Petra Eggink
  6 november 2017 at 17:08

  Daar zou onze kleinzoon wel heel blij van worden.

 • Reply
  Liesbeth
  6 november 2017 at 19:06

  Heel graag waag ik een kansje voor een van onze kleinzoons

 • Reply
  Jufstuff
  6 november 2017 at 20:36

  oh wat zou deze hier prachtig staan op de kinderkamer en wanneer mijn lieve schat al wat groter is zal deze er met heel veel plezier mee spelen 😀

 • Reply
  Rianne Weerd
  6 november 2017 at 20:38

  wat ontzettend leuk!! ik doe graag mee voor een lief jongetje die hier heel veel speelplezier van gaat hebben

 • Reply
  Patricia de hoop-eichelsheim
  7 november 2017 at 07:52

  Ohh dat zou een super leuk kado zijn voor sinterklaas of de kerst.
  Zou graag mee willen doen🍀

 • Reply
  Roel
  7 november 2017 at 08:31

  Geweldig cadeautje voor de komende periode. Misschien in de schoen, misschien pas op pakjesavond. Hoe dan ook ontzettend leuk!

 • Reply
  Daphne Vleuten
  7 november 2017 at 09:01

  Wat een ontzettend leuke actie! 🙂

 • Reply
  Antoon
  7 november 2017 at 09:06

  Hier ga ik m’n kleinzoon heel blij mee maken als ik zou mogen winnen!

 • Reply
  Yvonne de Groot
  7 november 2017 at 09:13

  Niets leuke dan m’n neefje en nichtje verwennen met een cadeautje! Dit gaan ze zeker erg leuk vinden 🙂

 • Reply
  Lieke
  7 november 2017 at 09:19

  Wat een geweldig toffe actie van VTech en jullie! Hier wordt zeker een kindje ontzettend blij mee gemaakt en ik hoop dat ik degene ben die dat samen met jullie mag gaan doen <3

 • Reply
  Annie
  7 november 2017 at 09:24

  Met deze VTech muziekspeler zou ik m’n kleinzoon heel erg blij maken. En dat vindt deze oma het leukste om te zien: blije kleinkinderen 🙂

  • Reply
   Annie
   7 november 2017 at 09:25

   Oeps, ik bedoel het vliegtuig natuurlijk! De muziekspeler was de actie van gisteren!

 • Reply
  Frank
  7 november 2017 at 09:38

  Voor m’n neefje (Y)

 • Reply
  Tirza
  7 november 2017 at 09:45

  M’n vriend heeft een ontzettend leuk neefje welke ik hier ontzettend graag mee zou verblijden en verrassen! 🙂 🙂

 • Reply
  Jeroen
  7 november 2017 at 09:54

  Gefeliciteerd VTech! En jullie natuurlijk ook dat jullie dankzij hen deze mooie actie kunnen en mogen organiseren. Hier komt dit vliegtuig zeker goed terecht!

 • Reply
  Chanine Niezen
  7 november 2017 at 10:38

  Ooh wauw! Hier zou ik me zoontje echt super blij mee kunnen maken! Die is al groot fan van vtech toet toet auto’s! Ik waag graag een kansje en doe mee 😊🤞🏻!

 • Reply
  de baerdemaeker els
  7 november 2017 at 13:56

  Of wij dit ook willen winnen?????
  Tuurlijk ☺☺
  Wie niet waagt niet wint 😉

 • Reply
  Amber
  7 november 2017 at 14:00

  Wauw ik doe graag mee! 😍 Fingers crossed! 👌

 • Reply
  HCL Lemmens
  7 november 2017 at 14:06

  M’n kleinzoon zou hier dol op zijn! 🙂

 • Reply
  Marscha Martens
  7 november 2017 at 14:11

  Wat een fijne actie van jullie en VTech samen! Ik maag heel graag kans! 🙂

 • Reply
  Johan
  7 november 2017 at 14:22

  Heel erg leuk voor m’n neefje!

 • Reply
  Ava
  7 november 2017 at 14:26

  Wat leuk als ik m’n neefje straks zou kunnen vertellen dat Sint en Piet ook bij mij voor hem langs zijn geweest en een cadeautje achtergelaten hebben!

 • Reply
  Ruud
  7 november 2017 at 14:43

  Ons zoontje zal dit zeker leuk vinden! Die is fan van vliegtuigen!

 • Reply
  Linda de Waal
  7 november 2017 at 14:48

  Ik zou het zo leuk en fijn vinden om straks voor Sinterklaas te mogen spelen voor m’n neefje! <3

 • Reply
  René
  7 november 2017 at 14:57

  Hier zou m’n neefje met veel plezier en fantasie mee spelen!

 • Reply
  Jan
  7 november 2017 at 15:03

  Erg mooie actie in samenwerking met VTech! Ik hoop één van de dagen te mogen winnen en een mooi (schoen)cadeautje te ontvangen!

 • Reply
  Lieke van Veen
  7 november 2017 at 16:23

  Heel erg leuk voor mijn neefje.

  Ik volg je via facebook (lieke van veen) en instagram (liekevv24)

 • Reply
  Francisca
  7 november 2017 at 17:14

  Hoe leuk zou dit zijn voor mijn kleinzoon van 2 jaar!

 • Reply
  Janine Tuinstra
  8 november 2017 at 08:07

  Oh gaaf! Onze zoon vind vliegtuigen reuze leuk en interessant. Zijn oom werkt voor de MAF als piloot in Australië en dus word het nog al eens met duplo een vliegtuig gebouwd. Lijkt nergens op, sorry 🙈 wel goed Vd creativiteit, maar als aanvulling en voor meer speel plezier zou deze super leuk zijn.

 • Reply
  grietje van der meer
  8 november 2017 at 20:19

  Doe graag mee voor onze zoon ruben van 4 jaar.
  Hij zou dit vliegtuig geweldig vinden.

 • Reply
  Lucinda
  8 november 2017 at 20:53

  Supergaaf cadeau voor mijn dochtertje
  De is dol op alles vanse toet toet van Vtech 😍😍😍😍

 • Reply
  Daan
  8 november 2017 at 21:42

  Dit is hartstikke leuk zeg! Ik zou graag mee doen.

 • Reply
  Patricia
  8 november 2017 at 22:11

  Wat een mooie prijs! Wij hebben thuis 3 dochtertjes en een zoontje in de leeftijd van 1 tot 6 jaar, Omdat Daan al grote zussen heeft is onze speelhoek gevuld met roze speelgoed met een hoog prinsessen gehalte! Wat zou hij blij zijn met dit prachtige stoere vliegtuig! Wij wagen heel graag een kansje 😊

 • Reply
  Zoë
  9 november 2017 at 13:07

  Wij doen graag mee! Zowel Jack als Charlie spelen graag met de Vtech autotjes dus een vliegtuig zou hier een toppertje zijn…
  Wij houden onze fingers crossed 🤞🤞🤞
  🍀🍀🍀 Jack & Charlie 🍀🍀🍀

 • Reply
  Eve Allijn
  9 november 2017 at 15:12

  Ons dochtertje is gek op alles wat rijdt, vaart en vliegt. Ze kijkt het liefst filmpjes van raketten en opstijgende en dalende vliegtuigen. Dus ik denk dat ik hier een heel blij meisje heb als ze dit geweldige vliegtuig onder de boom vindt 🙂

 • Reply
  Marieke
  9 november 2017 at 21:47

  Super leuk voor mijn zoon Milan. Een geweldig cadeau om voor sinterklaas te geven. Hij zou hier heel erg blij van worden. Hij houdt van vliegtuigen, doet ze zelf ook graag na 😉

 • Reply
  Nyncke G
  9 november 2017 at 22:06

  Ik zou heel graag meedoen voor de kindjes van mijn mama haar klasje.

 • Reply
  Z. Kumru
  10 november 2017 at 09:07

  Super leuk dit. Ik doe graag mee voor mijn jongste 😍

 • Reply
  Z. Kumru
  10 november 2017 at 09:09

  Super leuk dit. Ik doe graag mee voor mijn jongste 😍

 • Reply
  Ria van der Meer
  10 november 2017 at 15:46

  Kijk, dit is van dat leuke speelgoed wat ook door meisjes leuk wordt gevonden.
  Mijn kleindochter zal hier heel graag mee gaan spelen. Samen met vriendjes en vriendinnetjes

 • Reply
  wilmsen anita
  10 november 2017 at 18:47

  ik doe mee voor kleindochter Michelle

 • Reply
  Monique
  10 november 2017 at 19:45

  Geweldig! Wat zou ik deze graag voor mijn zoontje David willen winnen. Hier kan geen vliegtuig-spotten tegenop 😉

 • Reply
  Gea Jager
  11 november 2017 at 20:15

  erg leuk voor mijn neefjes om mee te spelen

 • Reply
  Andy E
  11 november 2017 at 20:52

  Ik doe heel graag mee. Denk dat mijn zoontje dit geweldig zou vinden om te winnen!

 • Reply
  Debbie
  12 november 2017 at 11:49

  Dat zou tof zijn om te winnen! Voor in de zak van Sinterklaas, een mooie aanvulling op de ToetToet auto’s die ze al hebben.

 • Reply
  Roos berg
  12 november 2017 at 14:02

  Ik waag graag een kans mee

 • Reply
  anica aarts
  12 november 2017 at 16:28

  ik maak super graag kans voor mijn stoere meid

 • Reply
  G.T.
  12 november 2017 at 18:53

  Zo’n leuke bloghop dit! Dit vliegtuig zou mijn zoontje van 2 erg leuk vinden, maar is speelgoed wat ik zelf niet snel zou kopen. Dat maakt winnen voor hem dan extra leuk!

 • Reply
  Sofie
  12 november 2017 at 18:58

  Wat een leuke actie! Waag graag voor mijn tweeling van 1.

 • Reply
  Alicia Voshol
  15 november 2017 at 13:03

  Ik doe heel graag mee! Vind dit een super cadeau voor onder de kerstboom!

 • Reply
  Esther augustijn
  16 november 2017 at 22:37

  Wauw wauw Wauw! Wat ontzettend gaaf om te winnen voor mn jongste dochter van 17 maanden en gastkindjes! Ze zijn dol op toet toet. Vrolijke vriendjes en de rest! Deze zou helemaal in smaak vallen dus ik doe erg graag mee!!!

 • Reply
  Sigrid
  18 november 2017 at 08:18

  Die zou tof zijn voor mn zoontje, die is gek op vliegtuigen, en uiteraard ook op toet toet 🙂

 • Reply
  Jolien Dubois
  18 november 2017 at 21:34

  Mijn neefje zou volledig in de wolken zijn met deze!
  Ik waag graag mijn kans, kan ik hopelijk een lach op zijn gezicht toveren 😉

  xx

 • Reply
  Cora Thomar
  19 november 2017 at 07:14

  Super gaaf voor mijn 2 jongens <3

 • Reply
  Elisa Van Loock
  19 november 2017 at 23:24

  Mijn zoontje van 2 is een echte vliegtuigspotter. Dit zou een geweldig cadeau zijn.

 • Reply
  tine platteau
  20 november 2017 at 13:17

  Ik doe graag mee voor de jongste spruit Lot!

 • Reply
  Marra
  21 november 2017 at 12:58

  Ik doe mee voor mijn zoontje die gek van vtech is en volgende week 2 kaarsen gaat uitblazen

 • Reply
  Amalia
  23 november 2017 at 15:43

  JA!! Ik doe mee, voor mijn jongste halfzusje! Ze is dol op Vtech en dit zou ze dan ook echt super tof vinden!

Leave a Reply