Unicorns & Fairytales
cadeautips games Get inspired Spelen

Sinterklaas Gift Guide

Die heilige man komt er binnenkort weer aan en het is weer tijd om cadeautjes te beginnen sprokkelen. Met deze ‘cadeautips Sinterklaa’s kom je al een eindje op weg. Natuurlijk gaan er nog vele andere blogs met tips komen. En hou vooral mijn blog in de gaten want ook hier kan je leuke cadeautjes scoren natuurlijk.

Cadeautips Sinterklaas

Cadeautips Sinterklaas? Er zijn natuurlijk zoveel leuke cadeautips die ik jullie kan geven. Daarom ga ik er geven waar wij al ervaring mee hebben of die ik al gezien heb en die wel leuk zijn. Cadeautips voor meisjes, jongens of beiden. En eerlijk? Waarom zou je jongens niet met meisjesspullen laten spelen? Maar meestal trekken ze er zelf naar toe.

cadeautips sinterklaas - unicorns & fairytales

Van boven te beginnen en van L naar R: Rapunzel haar knippen van Play Doh – My Little Pony speelset – Playmobil speelset feeëriek – Trolls trollenboom – Sparkle van My Little Pony. (te koop onder andere bij bol.com)

 

cadeautips sinterklaas - unicorns & fairytales

Van boven naar onder en van links naar rechts:  XLKleurplaat – Kidizoom boek van VTech – Een boek (van de Spiekpietjes) – een parkeergarage uit hout (Jabadabado)- De skihut van Playmobil

 

Lekkers hoort er ook bij !

Natuurlijk hoort er ook wat lekkers bij: mandarijntjes, speculaas, chocolade en snoep. Waarom ook niet? Het moet een kinderfeest worden.

 

Geef je (oude) speelgoed weg voor de arme kindjes

De Sint komt ook wel eens speelgoed ophalen dat niet meer gebruikt wordt (omdat er al zoveel leuks thuis is). Dat speelgoed wordt aan de arme kindjes gegeven. Wij maken elk jaar gebruik van de PETER PAN vereniging. Je kan dan een Sint aan huis laten komen en ze zamelen speelgoed dat niet gebruikt is weer in en geven ze aan anderen.

Lees hier hoe wij vorig jaar de Sint aan huis lieten komen en speelgoed meegaven voor anderen

Goedkopere prijsjes bij bol door de kidsdeals

Bij bol zijn er de Kidsdeals momenteel. Gratis verzending, scherp afgeprijsde artikels enzovoort. Zeker de moeite waard om een kijkje te gaan nemen. Zelf bestel ik bijna altijd bij bol.com. Ook erg handig voor de last minute cadeautjes.

cadeautips sinterklaas - unicorns & fairytales

 

Vieren jullie Sinterklaas? Wat zit er in de zak van de Sint? 

XOXO Nathalie

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply