Unicorns & Fairytales
herbruikbare notitieschrift - unicorns & fairytales
duurzaam kopen Duurzaamheid Musthaves My life Winactie & Give away

Duurzame cadeautip: een uitwisbaar notitieboek die je kan blijven gebruiken & WIN

Laatst was ik op een bijscholing waarbij we veel moesten noteren. Het viel me op hoeveel papier we verspilden voor enkele aantekeningen. Nadien werden ze gewoon weggesmeten. Best erg… Want je hebt tegenwoordig uitwisbare artikelen zoals een uitwisbaar notitieboek, flip-overs voor meetings en magnetische whiteboard stick-ons. Bij Bambook kan je bijvoorbeeld zulke artikels vinden. Duurzaam en handig. Een leuke cadeautip voor mensen die veel lijstjes maken (zoals bloggers en leerkrachten dus…)

Uitwisbaar notitieboek

Eigenlijk heb je tegenwoordig geen reden meer om 100 notitieschriften te kopen, je hebt genoeg aan 1 uitwisbaar notitieboek dat je steeds opnieuw kan gebruiken. Het wordt tijd dat we verantwoord omgaan met onze spullen. In bedrijven, scholen en thuis wordt er teveel onnodig papier verspild. Om een boodschappenlijstje te maken, om even snel een telefoonnummer op te schrijven, om notities te maken die je nadien misschien niet meer nodig hebt… Hoe mooi zou het zijn dat mensen in een bedrijf of kinderen op school hun eigen uitwisbaar en herbruikbaar schriftje hebben? Volgens mij toch nog steeds voordeliger dan voortdurend nieuw papier aankopen… Bovendien is 1 uitwisbaar product bij Bambook 1 boom die ergens wordt geplant.

Bambook

Er zijn tegenwoordig wel meerdere whiteboard schriften te vinden. Wanneer je voor Bambook kiest, kies je voor de volgende zaken én tégen papierverspilling…

Elk product is een boom die jij laat planten

Om de natuur te steunen en ontbossing tegen te gaan plant je als klant een boom per product die je bij Bambook koopt. Op deze manier draag je bij aan een duurzame toekomst. De bomen worden geplant in gebieden waar er nood is aan herbebossing in Madagaskar. Gebieden waar mangrovebossen en bossen zijn verwoest en gekapt, waardoor de lokale bevolking onvruchtbare landbouwgrond heeft en bloeiende ecosystemen volledig worden weggevaagd.  Je kan dus door middel van een uitwisbaar notitieschrift bijdragen aan werkgelegenheid en herbebossing.

uitwisbaar notitieboek - unicorns & fairytales

Ze werken samen met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt

Ze laten hun Bambook producten, zoveel mogelijk, in Nederland maken. Dit doen ze in Ede door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in de Bambook werkplaats.

Ze leveren zoveel mogelijk met de fiets (in Nederland)

In Nederland werkt Bambook samen met fietskoeriers en wanneer er een uitwisbaar notitieboek of ander herbruikbaar artikel wordt gekocht in de fietskoeriers gebieden, wordt het geleverd per fiets om zo de CO2 uitstoot te verminderen. Hooray.

De Bambook APP 

Wil jij je aantekeningen bewaren voor later? Digitaliseer het dan: maak een foto en bewaar het in de gratis te downloaden Bambook APP. Zo kan je gewoon weer opnieuw beginnen. Je kan je aantekeningen makkelijk uitwissen en je boekje terug proper maken met de cleaning kit. Super handig. 

 

WIN WIN WIN 

uitwisbaar notitieboek - unicorns & fairytales

Wil jij zelf eens zo’n herbruikbaar notitieboek testen? Dat kan. Want van Bambook mag ik 4 uitwisbare notitieschriften weggeven. Je hebt de keuze uit een A5 softcover of hardcover en een één soort binnenwerk naar keuze: combi, blanco, lijntjes, dotted, muziekpapier, ruit of de to-do lijst.

De Hardcover is gemaakt van een massieve plaat bamboe en voorzien van een elastiek om je notitieboek goed dicht te houden. Deze luxe uitvoering is perfect als je veel onderweg bent.

De Softcover is gemaakt van bamboe karton. Bedrukt met een subtiel bamboe patroon is dit de klassieke versie waar je mee aan kan komen bij je vrienden en collega’s.

 
Naar welk boekje gaat jouw voorkeur? 
 
XOXO Nathalie 

 

 

You Might Also Like...

83 Comments

 • Reply
  Tamara
  12 februari 2020 at 06:42

  Die zien er mooi uit! Ik maak graag kans op eeb blanco hardcover exemplaar.

  • Reply
   Lien Cobbaert
   12 februari 2020 at 07:40

   Als leerkracht zonder vast plekje, kom ik op heel wat scholen. Telkens opnieuw komen er een reeks paswoorden, weetjes, tips,… op me af die ik dan snel noteer. Zo ‘n herbruikbaar schrift zou dus een prima oplossing zijn voor mij! Daarom waag ik graag mijn kans! Groetjes

   • Reply
    Chantal den Haan
    13 februari 2020 at 14:17

    Wat een waanzinnig leuke winactie voor deze juf! De hardcover met lijntjes komt als geroepen, Fingers crossed 🍀

  • Reply
   Diana
   12 februari 2020 at 08:12

   Ultieme girlboss material! En ook nog eens futureproof verantwoord. Ik waag zeker een kans. De hardcover lijkt me ideaal.

   • Reply
    Anja Lambrechts
    15 februari 2020 at 21:02

    Wauw, zo’n hardcover met lijntjes! Heel handig, lijkt me! 🍀

  • Reply
   Kim de Poot
   12 februari 2020 at 13:28

   Voor Bjorn de Poot (leraar), ik ben al om 😉 nu jij nog hardcover met lijntjes

  • Reply
   BATEN MARTINE
   12 februari 2020 at 19:32

   Wow wat een ideaal geschenk. Graag de hardcover met lijntjes please. Duurzaam én gebruiksvriendelijk en onze natuur vaart er bovendien wel bij 😉 en zeker ook mijn geheugen want dit notitieboek is ideaal om al mijn geheugensteuntjes steeds opnieuw in op te schrijven 🙂

  • Reply
   Mykidsmycity
   18 februari 2020 at 06:44

   Die zijn prachtig! To do-list-verslaafde hier dus deze zou meer dan welkom zijn!

 • Reply
  Kristel Gubbels-daemen
  12 februari 2020 at 06:48

  Wow wat super handig. Maak graag kans op de softcover met lijntjes. Fijn het ook veel beter is voor het milieu

 • Reply
  Anna Wienen
  12 februari 2020 at 06:48

  Wooow als ik zie hoeveel papier ik op het werk gebruik met al mijn notities dan is dit zeker een uitkomst…!

  Ik doe graag mee

 • Reply
  Youandi
  12 februari 2020 at 06:48

  Ouh zou spr tof zojn want ik maak heel veel notities!! En ze zien er dan nog eens spr prachtig uit 🥰.

  • Reply
   Majonne
   12 februari 2020 at 13:56

   Ik gebruik enorm veel kladpapier voor aantekeningen. Bovendien moet dit op mijn werk dan speciaal vernietigen ivm wet op privacy. Wat een goede oplossing is dit. Hardcover met lijntjes lijkt me het meest praktisch.

 • Reply
  Erika van Koert
  12 februari 2020 at 06:50

  Wat handig! Bij ons op school gebruiken de kinderen al uitwisbare bordjes als uitrekenblad voor sommen etc.

  Ik doe graag mee voor de hardcover met lijntjes

  • Reply
   Lindy Delmee
   12 februari 2020 at 10:27

   Ooooh ja super zijn ze, deze notitieboeken van Bambook. Ik gebruik er al eentje op mn werk (de hardcover), maar zou er thuis ook wel eentje kunnen gebruiken met al die to-do-lists en andere dingen die ik moet onthouden. Zo zonde (en rommelig) om steeds weer papier te gebruiken… Dus ik sta helemaal achter het Bambook idee! Deze softcover met het Bamboe patroon is wel heel tof! 🌿🌱 En dan graag met het combi binnenwerk. Dus ik loot graag mee! 🍀😍

   • Reply
    Mariana
    12 februari 2020 at 11:44

    De lijntjes hardcover. Handig voor frituur en winkellijstjes.
    Maar ook voor op het werk.
    Mijn geheugen heeft al een paar gaatjes 😂

    • Reply
     Sofie
     17 februari 2020 at 07:10

     Zou super handig zijn. Vooral de hardcover. Ik heb de laatste weken enorme last van vergeetachtigheid. Geen idee hoe dit komt. Dus dit zou handig zijn en kan in men tas en overal mee naartoe nemen zonder die verkreukt

   • Reply
    JN Kingma-Postma
    12 februari 2020 at 22:30

    Super handig en super duurzaam.
    Mocht ik winnen dan graag de softcover met combi binnenwerk.
    Ik doe graag mee.

 • Reply
  Kelly Aarts
  12 februari 2020 at 07:03

  Ik zou voor de hardcover variant gaan, wat ik nu allemaal meeneem van schriftjes naar mijn werk blijft nooit zo lang netjes in de tas. En dan denk ik dat ik voor de to do variant zou gaan 😅 altijd genoeg te doen…

 • Reply
  Jacqueline van de Manakker
  12 februari 2020 at 07:04

  Heel handig, mijn voorkeur gaat uit naar de hardcover met lijntjes

  • Reply
   Annelies
   12 februari 2020 at 07:25

   Dat lijkt mij zo handig en daarmee is mijn probleem van rondslingerende papiertjes ook meteen opgelost 🙂 Ik maak graag kans op de softcover blanco. Een fijne dag aan iedereen!

 • Reply
  Annelies
  12 februari 2020 at 07:07

  Als juf en mama van twee komt deze zeker van pas. Superhandig en goed voor het milieu, handig dat je alles in een app kan bewaren. Ik ben alvast fan. Mijn voorkeur gaat naar de blanco hardcover. 🍀🍀🍀🍀

 • Reply
  Elke
  12 februari 2020 at 07:13

  Ik doe graag mee voor de hardcover met lijntjes 🤞🍀 om die 1000 en 1 dingen die een mama moet onthouden neer te schrijven,zou dit een hele goede ( en ecologische) oplossing zijn!

 • Reply
  Tineke Gielen
  12 februari 2020 at 07:29

  Ik zou voor de hardcover met lijntjes gaan, maar mijn dochtertje van 7 is Fan van de Blanco softcover. Ideal ook voor kinderen die boekjes!

 • Reply
  Deman Cynthia
  12 februari 2020 at 07:30

  Ik ben bezig aan mijn laatste maanden in het onderwijs. Na 18 jaar ga ik voor een carrièreswitch. Zo’n notitieboekje met hardcover om alle to do’s te noteren als ik onderweg ben zou goed van pas komen. Ik waag dan ook graag mijn kans!

 • Reply
  Elena
  12 februari 2020 at 07:31

  Voor mij ook graag een hardcover, met lijntjes of dotted. Ik gebruik mijn Bujo bijna dagelijks en de to do-lijstjes kunnen perfect in een uitwisbaar boekje, en de dingen om te bewaren ook Wel, als je ze in de app bewaart.
  Lijkt me ideaal en het proberen waard.

 • Reply
  Evi
  12 februari 2020 at 07:35

  Softcover blanco altijd welkom!
  Tekenen, lijstjes, notities na een vergadering, observaties, kalligrafie oefenen,… ooo eindeloos veel mogelijkheden hier!

 • Reply
  Goele H
  12 februari 2020 at 07:43

  Een hardcover met combi bladen zou ideaal zijn voor deze chaotische maar milieubewuste moeder. Een leuk cadeautje voor mijn verjaardag volgende maand 😊
  Er wordt heel wat opgeschreven om niet te vergeten, omdat ik plots goede tekst bedacht, de kinderen weer een heerlijke uitspraak doen,… Dit is wel een leuke milieubewust alternatief.

 • Reply
  Sylvie
  12 februari 2020 at 07:44

  Ooh ik zou graag het hardcover boekje winnen. Zo een leuke give away! Ideaal!

 • Reply
  Anke Boonen
  12 februari 2020 at 07:47

  Oh wat tof! Ik maak graag kans op een hard cover met to do lijst. Supergaaf.

 • Reply
  Bouke
  12 februari 2020 at 07:49

  Ik wil graag meedoen voor mijn zus, leerkracht in spe. Ook zijn noteert heel veel en is vaak creatief bezig met taal in haar notebook. Dit is dus een ideaal cadeau voor haar. Graag de hard cover met ruitjespapier.
  🍀

 • Reply
  Ingrid De Hertogh
  12 februari 2020 at 07:56

  Heel handig om te gebruiken tijdens het breien, nu noteer ik bij meer- of minderingen het op een klein papiertje dat gegarandeerd gaat vliegen als ik mijn breiwerk keer. Mijn voorkeur gaat uit naar hardcover blanco.

 • Reply
  Mieke de Laat
  12 februari 2020 at 08:09

  Wat een leuke giveaway! 🤩
  Ik waag graag mijn kans voor een hardcover, combi! 😍
  Zou zeer handig zijn om aan de telefoon te leggen, in mijn restaurantje: reservaties, to-do lijstjes…

 • Reply
  Stephanie Van Gastel
  12 februari 2020 at 08:10

  Dit is de toekomst. Ik doe ook mee voor zo’n handig exemplaar met lijntjes! Fingers crossed!

  • Reply
   Kim ieroianni
   12 februari 2020 at 10:57

   Whaw, wat een mooi cadeau, zowel voor Moeder Natuur als voor mezelf.
   Als werkende en terug studerende mama heb ik veel nood aan schriftjes voor de vele notities; dit lijkt me dan ook superhandig in combinatie met de app. Als we op deze manier de natuur minder kunnen belasten, doe ik graag mee aan dezd wedstrijd om de boodschap verder uit te dragen. Mijn voorkeur gaat uit naar de hardcover met lijntjes aub.

 • Reply
  Stephanie
  12 februari 2020 at 08:17

  Dit vind ik nu eens handig. Ik ken het nog niet zo lang, maar dit staat echt op mijn wishlist. Graag een hardcover met lijntjes als ik win 🙂

 • Reply
  Mirjam Duijmelinck
  12 februari 2020 at 08:39

  Ik doe graag mee voor de softcover. Super leuk! De laatste tijd ben ik gaan schrijven/persoonlijke dingen bijhouden maar ik mis nog een leuk notitieboek. Deze zou dus goed van pas komen.

 • Reply
  GRYSON W.H.
  12 februari 2020 at 09:01

  Hallo, De softcover met lijntjes zou ik graag aan mijn dochter Stephanie geven om haar weekschema bij te houden voor haar baby die er binnen de 2 weken zal zijn !! Fleurtje krijgt er een broertje bij en met dit leuke en praktische boekje kan ze perfect per week bijhouden hoe de kleine jongen groeit en bloeit, wat ze allemaal moet doen of welke afspraken ze heeft met vroedvrouw, gynaecoloog enz. Kortom een heel nuttig geschenk !

 • Reply
  Karolien S.
  12 februari 2020 at 09:27

  Geweldig leuk voor een papierfreak als ik! 🙂 – De hardcover (dotted) lijkt me het leukst om iedere dag mee aan de slag te gaan als ik op pad bed.

  Duimen maar!

 • Reply
  Katrien
  12 februari 2020 at 09:58

  Geen leerkracht hier, maar ik leg het ook graag uit 🙂 en ik maak veel lijstjes, vooral TO DO’s (op het werk, thuis, boodschappen, …) dus zo’n notaboek zou welkom zijn. Mijn voorkeur gaat uit naar een hardcover met ruitjes, da’s de juiste combinatie tussen voldoende tussenruimte om te schrijven en de structuur om eens een schets te maken.

 • Reply
  Diederik De Bruyn
  12 februari 2020 at 09:59

  hardcover, blanco. Voor al mijn kribbels onderweg, een boekje dat tegen een stootje kan en waar ik niet binnen de lijntjes moet schrijven 🙂

 • Reply
  degroote thierry
  12 februari 2020 at 10:25

  A5 hardcover combi aub

 • Reply
  boudry henriette
  12 februari 2020 at 10:26

  A5 soft lijntjs

 • Reply
  degroote jeannick
  12 februari 2020 at 10:28

  A5 Hardcover to-do lijst dank u

 • Reply
  Laura Asscherickx
  12 februari 2020 at 10:52

  Softcover, met lijntjes. Als leerkracht netjes tussen de lijntjes schrijven, maar de inkt zo weer weg toveren!

 • Reply
  Kim ieroianni
  12 februari 2020 at 10:55

  Whaw, wat een mooi cadeau, zowel voor Moeder Natuur als voor mezelf.
  Als werkende en terug studerende mama heb ik veel nood aan schriftjes voor de vele notities; dit lijkt me dan ook superhandig in combinatie met de app. Als we op deze manier de natuur minder kunnen belasten, doe ik graag mee aan dezd wedstrijd om de boodschap verder uit te dragen.

 • Reply
  Els Black
  12 februari 2020 at 11:00

  Wat ideaal, ik had er nog nooit van gehoord. Een notitieblok met softcover en lijntjes zou hier heel erg van pas komen!

 • Reply
  Angelique de Vries
  12 februari 2020 at 11:05

  Echt superhandig voor mijn werk! Ik zou graag de softcover met lijntjes willen winnen 😀

 • Reply
  amanda
  12 februari 2020 at 11:38

  Wat maak ik graag kans op een hardcover blanco! Handig voor mijn studie. kreukt t niet met het reizen! 😛 en alles makkelijk op te schrijven en te wissen. en tevens op mijn werk gebruik ik vaak kladjes etc.. zonde van alle bomen 🙁 dus dit zou een top oplossing zijn!

 • Reply
  Larissa
  12 februari 2020 at 11:48

  Een hard cover exemplaar zou goed staan met mijn statische sticky notes die herbruikbaar zijn en overal op te plakken, zolang de ondergrond glad is. Duurzaam en hip!!

 • Reply
  Merel
  12 februari 2020 at 11:54

  Wat super handig. Ik kijk er al een tijdje naar want ben een echte papiervreter met al mijn lijstjes en aantekeningen. Dit zou een heel mooi opstapje zijn naar duurzamer werken. De hardcover ziet er super mooi uit. Lijntjes zou dan heel fijn zijn. Dan kan ik het verder zelf indelen.

 • Reply
  charles nuyts
  12 februari 2020 at 12:33

  Heel graag met lijntjes voor allerlei notie’s werkjes
  uitwisbaar lijkt me echt zeer handig en nuttig

 • Reply
  Xaviera Jamie
  12 februari 2020 at 12:36

  Ideaal. Ik wist helemaal niet van het bestaan af en ik loot heel graag mee! ,

 • Reply
  Nele
  12 februari 2020 at 12:44

  Dit zou wat zijn voor mijn man die momenteel notitieboekjes verslindt door zijn bujoverslaving 🙂 Graag de dotted hardcover.

 • Reply
  LISA PEETERS
  12 februari 2020 at 12:51

  Als fulltime juf en mama van twee kleine kindjes zou een hardcover schrift super handig zijn! 🍀

 • Reply
  Linda
  12 februari 2020 at 13:19

  Bambook staat al heel lang op mijn verlanglijstje!
  Ziet er super mooi uit en het is goed voor het milieu = WIN WIN situatie

 • Reply
  Majonne Twigt
  12 februari 2020 at 13:51

  Met de wet op de privacy is dit op mijn werk ideaal. Nu kan ik nadat ik het verwerkt heb, veilig in de pc, gewoon wissen.

 • Reply
  Gwenny Noterdaeme
  12 februari 2020 at 13:54

  Mijn vriend is van het type dat hij overal lijstjes van maakt; to do lijstjes, boodschappenlijstjes, niet te vergeten lijstjes, samenvattingen, kosten, … Zo’n notitieboekje komt dus altijd van pas. Ik zou graag een hardcover boekje willen met ruitjes aub.

 • Reply
  sandra spitaels
  12 februari 2020 at 15:39

  voorkeur voor hardcover met lijntjes

 • Reply
  Somia
  12 februari 2020 at 15:47

  Oooh al zoveel reacties !!! Heerlijk. Maar ik waag toch ook een kansje . You never know he.
  Ideaal als overlegboekje om samen met mijn collega alle toffe dingen die we plannen in onze grote kleuterklas met 42 kids. Wij werken met de talentenvisie en de ideetjes en alles wat in ons opkomt zou dan heel mooi staan blinken in een bamboo schriftje met lijntjes of ruitjes dat maakt zelfs niet uit met een hardcover wel. Want dat overleggen doen we dan ook nog eens in het bijzijn van onze 42 vriendjes. Rock on !

 • Reply
  Sascha
  12 februari 2020 at 16:55

  Wauw wat super handig en duurzaam. Ontzettend leuk ook om cadeau te doen, dankjewel voor de tip! Zelf zou ik er ook graag kans op maken, gebruik hem meestal thuis dus een softcover met lijntjes zou perfect zijn! 😍

 • Reply
  Van ingelgem Cindy
  12 februari 2020 at 17:47

  Een A5 hardcover met lijntjes zou ideaal zijn voor me. Ik ben een echte vergeetkop en warhoofd, en neem overal lijstjes en to do papiertjes mee. Dit zou voor mij een echte besparing qua papier zijn.

 • Reply
  Marloes
  12 februari 2020 at 19:52

  Oooh die wil ik wel winnen! Superhandig voor mijn werk. Scheelt een hoop bomen kappen! Graag ontvang ik de hardcover A5 met lijn / blanco pagina’s. Nu heel hard duimen dat ik er eentje win…

 • Reply
  De Vleeschauwer Ellemieke
  12 februari 2020 at 20:00

  Wat een leuke actie! Als leerkracht kan ik dit zeker en vast gied gebruiken! En het feit dat je het blijvend kan gebruiken is een pluspunt voor de natuur! Gedaan met pakken papier te verspillen, zalig! Ik zou gaan voor de hardcover met lijntjes of een to do lijst😁. Altijd handig!

 • Reply
  Mandy Smink
  12 februari 2020 at 20:48

  Echt super handig systeem, ik gebruik het al vrij lang voor mijn werk. Mijn huidige boekje is inmiddels aan vervanging toe dus ik doe graag mee.

 • Reply
  Lynn Mahieu
  12 februari 2020 at 20:58

  Ik doe graag mee voor de soft cover. Wij spelen vaak spelletjes waar scores bij genoteerd worden. Nadien doen we niets meer met het blad dus uiteindelijk beland het in de prullenmand. Jammer natuurlijk dus dit boekje lijkt me hier echt ideaal voor!

 • Reply
  Fien
  13 februari 2020 at 06:30

  Deze lijkt me ideaal voor school: welke peuter knutselde xxx al, wat mag ik niet vergeten om te doen, verlanglijstje voor de sint, wat wil ik nog naaien voor school, wanneer vieren we de verjaardag van xxx, …

  • Reply
   Fien vs
   13 februari 2020 at 06:31

   Och ja en om dit alles te schrijven lijkt een zachte cover het aangenaamst 😉

 • Reply
  Marjon
  13 februari 2020 at 09:39

  Geweldig! Ik zou graag de softcover willen uitproberen, met lijntjes. Voor mijn werk ben ik vaak op huisbezoek bij ouders en in gesprek met tieners die in een crisis verkeren. Terug op kantoor voer ik dan mijn aantekeningen in de computer in. Met deze Bambook kan ik gewoon de bladzijdes uitwissen en hoef ik het papier niet weg te gooien! Dit zou perfect zijn! Bespaart echt heel wat notitieblokken per jaar!

 • Reply
  Bé Vermeiren
  13 februari 2020 at 11:32

  Wat een praktisch cadeau is dit! Graag maak ik kans op een A5 Hardcover blanco/lijn exemplaar. Nooit meer slingerende lijstjes door het ganse huis én een cadeautip om te onthouden. De Bambook do-book ziet er ook ronduit geniaal uit.

 • Reply
  Elke
  13 februari 2020 at 13:13

  Wauw 😍!De softcover met lijntjes zou ideaal zijn. Een ecologische manier om verlost te raken van al mijn briefjes die ik nu in huis, op mijn werk en in mijn handtas laat rondslingeren! Wat een ontdekking 😀!

 • Reply
  Vereertbrugghen Jolien
  13 februari 2020 at 13:36

  voor mij de Hardcover! Veel onderweg en dan is deze meer bestand tegen alle slagjes of stootjes die het tegenkomt, in mijn tas, in de auto, …
  Zal ook niet misstaan in mijn logopraktijk waar ik toch regelmatig iets moet opschrijven dat ik zeker niet mag vergeten doen!
  En dan nog ecologisch! Beter wordt het niet 🙂

 • Reply
  Sandra
  13 februari 2020 at 13:58

  Wow ideaal voor op mijn werk en thuis… we zijn al bijna papierloze. Thuiswerken scheelt benzine… Dit is de volgende stap!

 • Reply
  Miriam Joustra
  13 februari 2020 at 16:02

  Ik doe graag nee voor de hard cover versie….fantastisch!!!!

 • Reply
  Marian B
  13 februari 2020 at 16:15

  Op mijn school heeft een collega zo’n ideaal notitieboek.
  Erg handig en het scheelt zoveel papier inderdaad.
  Zelf zou ik er er ook heel eentje willen, daarom ga ik zeker een kansje wagen.
  De voorkeur gaat uit naar een hardcover met lijntjes. (maar met een softcover zou ik ook gelukkig zijn hoor 😉)

 • Reply
  Helena
  13 februari 2020 at 18:05

  ik doe heel graag mee voor de Hardcover, ziet er super uit!

 • Reply
  Elke Joostens
  13 februari 2020 at 20:49

  Ohlalala nice!! Love it! Hardcover met lijntjes ‘s il vous plaît !!

 • Reply
  Stef Nagels
  13 februari 2020 at 21:03

  Hardcover met lijntjes! 😉 nog nooit van gehoord van dit soort schriftjes, wel super handig, amai!

 • Reply
  Loes Wevers
  14 februari 2020 at 08:46

  Wauw, wat zijn ze mooi! Als consultant vaak op pad… En dan zou dit ideaal zijn! Nu gooien we inderdaad zo veel papier weg, en ik ben écht niet snel genoeg met op een tablet tikken. Laptop steeds meeslepen is gewoon geen optie of is al in gebruik om bv. een presentatie te beamen. Live aantekeningen maken is dus onontkoombaar, en met zo’n mooi boekje wordt dat nog leuk ook!

  • Reply
   Loes Wevers
   14 februari 2020 at 08:47

   Ik ga dan trouwens voor de hardcover, met lijntjes of met lijstjes… Allebei heel handig!

 • Reply
  Geke Douw
  16 februari 2020 at 06:56

  Wouw dat lijkt me echt fantastisch! Ik zou gaan voor de Softcover!

 • Reply
  Isalie vanderdonck
  16 februari 2020 at 09:12

  Ik doe heel graag mee! Ik maak altijd korte samenvattingen voor school en dit schriftherkenning zou echt wel handig zijn !!

 • Reply
  Lynn Brekelmans
  22 februari 2020 at 18:30

  Ik doe mee voor de Hardcover, echt ideaal ik weet zeker dat ik dit heel veel zou gebruiken!

 • Reply
  ine fonteyn
  6 maart 2020 at 17:10

  ik hoop dat ik nog niet te laat ben, want ik wil suuuuuuper graag mijn kans wagen 🙂 de harcover met lijntjes lijkt me ideaal. ik volg les en stage, en is super handig dan.

Leave a Reply