Unicorns & Fairytales
woodland traktatie - unicorns & fairytales
creatief decoration dessert DIY DIY Birthday Party Food Get inspired moederschap

Lex turns one / DIY WOODLAND traktatie

Lex werd op 25 december 1 jaar. Heel speciaal maar ook heel moeilijk want dit is natuurlijk op Kerstdag. Een beetje dubbel maar op zijn leeftijd maakt het nog niet zoveel uit. Hij ondervindt er nog niet teveel hinder van. Wel teveel cadeaus misschien hahaha. Ik maakte een Ik dacht na over het thema en uiteindelijk is het een woodland thema geworden. Daar hoorde dan een woodland traktatie bij dat paste in de winter.

Woodland traktatie

Het werd dus een woodland traktatie. Ik ben vaak veranderd van thema de afgelopen maanden. Omdat ik graag feestjes organiseer leefde ik er uiteraard een beetje naartoe. Uren op Pinterest, malen in mijn hoofd. Zou ik een winter wonderland doen, een kerstthema, geen thema… Uiteindelijk vond ik leuke ideetjes op Pinterest en maakte er mijn eigen ding van. Blijkbaar had ik een woodland thema in gedachten. Het moest dus een woodland traktatie worden.

woodland traktatie - unicorns & fairytales

Ik vond in de Kwantum kleine nep Mason Jars. Twee voor ongeveer 80 cent. Ik nam er meteen genoeg mee voor de kindjes van het kinderdagverblijf en voor de kindjes die mee kwamen feesten. Ik vond bij de Okay mini marshmallows en kocht ook cacaopoeder. Thuis had ik nog een porseleinstift en koord. Bij de Action vond ik leuke houten tags.

lees ook: traktatie verjaardag Vince

woodland traktatie - unicorns & fairytales

woodland traktatie - unicorns & fairytales

Samen aan de slag

Samen met Vince ging ik de woodland traktatie maken: een potje met cacaopoeder en marshmallows om lekkere chocomelk te maken. Hij vond het leuk om mee te helpen. Dat is tegenwoordig erg fijn: hij is al groot genoeg om bepaalde dingen mee te doen en zo wordt hij ook betrokken. Hij mocht de mini marshmallows in de potjes doen. Ik deed de cacaopoeder (want dat kon anders wel eens een gemors worden). Nadien een koordje met tag (of zonder en een takje eucalyptus of den) Als afwerking oogjes en dan ben je klaar. Eenvoudig en mooi.

lees ook: 5 lekkere traktaties met peperkoek

woodland traktatie - unicorns & fairytales

woodland traktatie - unicorns & fairytales

woodland traktatie - unicorns & fairytales

woodland traktatie - unicorns & fairytales

woodland traktatie - unicorns & fairytales woodland traktatie - unicorns & fairytales woodland traktatie - unicorns & fairytales

lees ook: traktatie: banana minions

Wat vind je van onze ‘woodland traktatie’? 

XOXO Nathalie

You Might Also Like...

1 Comment

  • Reply
    San
    6 januari 2018 at 10:17

    Geweldig! Zo mooi, creatief en tegelijk doodeenvoudig. Soms wou ik dat ik een beetje meer “dat soort moeder” was. Maar ik heb het helaas niet in me 🙂

Leave a Reply