Unicorns & Fairytales
unicorn birthday party - unicorns & fairytales
DIY DIY Birthday Party

Unicorn birthday party van Enora !

In mijn rubriek DIY Birthday party vraag ik aan mama’s en papa’s om een kijkje te geven tijdens hun verjaardagsfeest voor hun kinderen. Sarah, van Little Family of 3,  organiseerde een ‘Unicorn party’ en hoe kan het ook anders dan dat ik hier maar al te graag een verslagje van had. Kijk je even mee?

Unicorn birthday party

Enora werd 4 en dat kon uiteraard niet voorbij gaan zonder een geweldig feest, een unicorn birthday party!  Het thema stond opnieuw een jaar op voorhand vast en de taart werd ook zo lang op voorhand al besteld. Een waar “evenementje” waar ik elke keer naar uit kijk. Eigenlijk zou ik gerust alle dagen feestjes kunnen organiseren. Who wants to hire me? 😉
In mijn hoofd had ik het al helemaal uitgedokterd, hoe het er moest uit zien, wat ik allemaal wou maken en hoe de decoratie er moest uit zien. Een aantal dingetjes zijn niet helemaal gelukt zoals ik wou, maar uiteindelijk was het resultaat er volgens mij wel en stoorden die paar puntjes eens het feest was begonnen al helemaal niet meer.

unicorn birthday party - unicorns & fairytales

Voorbereidingen

Ik kocht overal wel wat decoratie voor haar feestje, maar het meeste kwam wel van Studio Lala. Daar hadden ze de kartonnen ombré eenhoornbordjes die ik zocht en zo kwam ik ook meteen uit op de overige spullen. Zo heeft ze heel wat spullen van Méri Méri, dat is gewoon een erg leuk merkje met heel wat eenhoorn spulletjes, ideaal voor de unicorn birthday party en ik maakte ook gebruik van de print-it-yourself feestprints die Studio Lala aanbiedt.

unicorn birthday party - unicorns & fairytales

Knippen en plakken

Bij Aveve en Attita kocht ik nog de nodige toebehoren, alle zaken uit de feestprint werden geprint en de uitnodigingen verzonden. Geen weg terug. Een paar dagen voor het feest begon ik met het bakken van koekjes en cakepops, maakte ik ook zelf popcorn om die nadien een badje te geven van chocolade met kleurstof. Dat laatste werd gebruikt ter decoratie om op te eten en het werd ook erg goed onthaald. De Oreo’s kocht ik al meteen met witte chocolade rond (time-saving modus), de decoratie met suikerfondant en chocoladestift deed ik zelf. Wat een werk, ik wacht daar nu toch wel zeker een jaar mee voor ik me er opnieuw aan waag. 😉 De taart en cupcakes liet ik maken. Die wou ik echt tiptop in orde hebben voor onze unicorn birthday party.

unicorn birthday party - unicorns & fairytales

Feest

Het feest met de familie was super gezellig. De meesten konden erbij zijn en volgens mij hoorde ik niemand klagen. Enora genoot ook van de aandacht, speelpret met haar neefje en nichtje en uiteraard ook van de cadeaus.

Bekijk ook alle andere DIY birthday parties!

Pinnen

Vond je dit een leuk idee? Pin het dan op je Pinterest bord met onderstaande foto.

 

Wat vinden jullie van dit thema? Ik vind het prachtig!

Heb jij ook een leuk DIY birthday party dat je wil delen met ons? Stuur dan een mail naar  [email protected] 

XOXO Nathalie

You Might Also Like...

1 Comment

  • Reply
    Sarah
    11 februari 2018 at 20:46

    Super leuk! Bedankt voor het posten😍

Leave a Reply