Unicorns & Fairytales
traktatie kinderopvang - unicorns & fairytales
cadeautips creatief DIY juffen -en meestercadeau Knutselen My life verjaardag

2x leuke traktaties voor de kinderopvang en bij het afscheid nemen

Enkele weken geleden was het zover. We namen afscheid van een groot hoofdstuk in Lex zijn leven. Bye bye kinderopvang en hello grote school. Ook Liesbeth, haar zoontje is enkele weken ouder, nam afscheid van de kinderopvang. Zij maakten een hele mooie traktatie en wij maakten diertjes. Benieuwd naar onze leuke traktaties voor de kinderopvang? Let’s go!

Traktaties kinderopvang

Wil jij ook graag enkele traktaties voor de kinderopvang maken maar ben je er nog niet goed uit wat je kan doen? Verjaart jouw kleintje of wil je een fijn afscheidscadeau geven aan kinderen en ouders? Of een uitdeelcadeau na een heus feest? Misschien heb je wel nog een beetje inspiratie nodig. Je kan natuurlijk uren op Pinterest vertoeven en wat ideetjes pinnen, maar je kan ook eens kijken naar onze leuke traktaties voor de kinderopvang.

Liesbeth maakte leuke (bloem)potjes

Toen ik de traktaties voor de kinderopvang van Liesbeth zag was ik meteen verkocht. Zo mooi. Echt een heel fijn idee: ze liet leuke potjes en magneten maken bij Tadaaz en bloempotjes met een wikkel. De potjes zijn magnetisch dus de magneet past daar mooi op. Ze zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar. In de potjes kan je dan een traktatie steken. Liesbeth stak er ‘spinnekes’ in. Nou ja, in Antwerpen zeggen we dat zo. Snoepjes zijn het 😉 (muntjes)

traktatie kinderopvang - unicorns & fairytales

Ook maakte ze bloempotjes. Je kan de wikkel zelf personaliseren. Een erg leuk idee om er vetplantjes in te steken. Die zijn stevig! Het ziet er toch weel heel erg mooi uit hé, vind je niet?

Wij maakten diertjes

Zelf maakten wij toffe diertjes die op stap gingen met een doosje rozijnen.  Ik verpakte ze in craft papier en schreef erop: “Op stap naar de grote school” Met een koordje bond ik ze vast op de dino’s en dieren. Die dieren komen van bij de Action. En that’s it eigenlijk. Simpel maar toch kei leuk!

Dit is ook wel een leuk idee na het geven van een dino verjaardagsfeest !

afscheidscadeau opvang - unicorns & fairytales

traktatie kinderopvang - unicorns & fairytales

 

Pin it

Vind jij deze traktaties voor de kinderopvang wel leuk? Pin ze dan!

afscheidscadeau opvang - unicorns & fairytales

 

XOXO Nathalie

 

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply