Unicorns & Fairytales
kangourou - unicorns & fairytales
Musthaves Onderwijs Webshoptips

Back to school met Kangourou

De zomervakantie is al in de helft. Dat wil zeggen dat de winkels weer allerlei nieuwe spulletjes aanbieden om naar school te gaan. Kangourou is het huismerk van Colruyt Group en zit in een nieuw jasje. Ik wil jullie graag laten kennis maken met dit merk.

 

We kregen een leuk pakketje in de bus met een rugzakje, brooddoos, koekendoos en kinderschaar. Vince gaat in november naar school en we zijn natuurlijk al volop aan het rondkijken voor leuke spullen. Zowel om mee naar school te nemen als bijvoorbeeld mee te nemen als ze een uitstap gaan doen. Een brooddoos en koekendoos zijn gewoon noodzakelijk en daar kan je er nooit genoeg van hebben. Je moet ze natuurlijk niet elke dag een andere meegeven want andere herkent jouw peuter/kleuter zijn spullen niet meer. Daarom is het ook steeds belangrijk om te labelen!

kangourou - unicorns & fairytales

kangourou - unicorns & fairytales

 

Boekentassen en rugzakken

Kangourou heeft boekentassen en rugzakken voor groot en klein. Je kan hun boekentassenwijzer 2016-2017 bekijken om de juiste keuze te kunnen maken. Wist je dat de boekentassen mede ontworpen zijn door kinderen zelf? Er is ook gekeken naar de veiligheidsnormen. Zo heeft het rugzakje voor de kleuter een zachte rugwand, verstelbare riemen, verschillende opbergvakjes én een reflecterende strook aan de zijkant.

 

Andere leuke schoolaccessoires

Ook kan je van Kangourou andere leuke accessoires vinden: een brooddoos, pennenzak, koekendoos, penselen, waterverf, kleurstiften enz… Ze zijn kwalitatief, goed gecontroleerd en bovendien budgetvriendelijk in mijn ogen. Ideaal voor grote gezinnen of mensen die graag hun budget in de gaten houden. Maar daar houden we allemaal van, toch? Ze groeien er zo snel uit! Deze leuke spullen met leuk motief helpen jouw kind een goede start te maken in school.

kangourou - unicorns & fairytales

Je kan het merk Kangourou vinden bij Dreamland, Collect & Go en Colruyt.

 

Zijn jullie al gepakt en gezakt voor het nieuwe schooljaar? 

XOXO Nathalie

 

You Might Also Like...

2 Comments

 • Reply
  Kristina
  23 februari 2017 at 19:08

  Hallo,
  Ik heb net dezelfde brooddoos en bijna dezelfde boekentas gekocht voor mijn zoontje die na de krokusvakantie naar school zal gaan.
  De koekendoos kan ik niet vinden, waar zou ik deze kunnen kopen? 🙂
  Groetjes,
  Kristina

  • Reply
   Nathalie
   23 februari 2017 at 21:15

   Hoi Kristina! Wat leuk, die brooddoos is echt goed. De koekendoos zou ook van Colruyt moeten zijn. Moest je ze daar echt niet vinden dan wil ik wel eens horen bij de distributeur voor je? Laat je nog iets weten? Stuur me anders een mail 😉

Leave a Reply