Unicorns & Fairytales
Fashion fashion mama

Shoppen met korting

Ik hou heel erg van shoppen. Zeker van shoppen met korting!

Vroeger shopte ik vooral voor mezelf maar sinds ik mama ben geworden gaat mijn budget steeds meer naar spullen voor Vince. Kledij, boekjes en speelgoed. Ik shop ook meer en meer online! Wanneer je de wondere wereld van online shoppen eenmaal gevonden hebt is het moeilijk om nog terug te keren… Binnenkort komen mijn favoriete webshops voor kinderen en mama’s voorbij!

Maar goed, het is nog eens dringend tijd om voor mezelf kledij te shoppen. Helemaal leuk is om op zoek te gaan naar kortingscodes. Het is vaak goed meegenomen en heel vaak beschikbaar maar je moet er wel aan denken. Toch een besparing in je portemonnee als je het mij vraagt…Op de website van Flipit kan je vele kortingscodes vinden voor allerlei webshops , onder andere voor de webshop Zalando, je weet wel, die grote shop met allerlei merken. Zet Flipit even in favorieten of maak een bladwijzer aan en je hebt hem meteen bij de hand.  Er is bijna altijd wel een actie te vinden. Ze zijn allemaal verzameld op deze website. Tot eind juni kan je bijvoorbeeld al 10% korting krijgen op je favoriete items bij Zalando. 

Nog niet lang geleden heb ik superleuke laarzen besteld om op boederijklassen te gaan. Ik bestelde ze bij Zalando en enkele dagen later stonden ze bij mij thuis! Ze waren perfect. Zijn ze niet prachtig…

143077730243581600 resized - Shoppen met korting

Ik ben eens gaan kijken bij Zalando en selecteerde een aantal items voor een zomerse “wanna-have” outfit… Altijd leuk toch? Ik hou wel van die bohemian style die nu in de mode is.

PicMonkey Collage - Shoppen met korting

Hebben jullie al een zomerse outfit in gedachten?

Nou, moest je enkele leuke items vinden op Zalando en wil je graag gebruik maken van kortingscodes, ga dan zeker eens een kijkje nemen op de website van Flipit. Niet enkel vind je er kortingscodes van Zalando, maar ook van Hema, Centerparks, Adidas, Amob4kids, bol.com en vele andere leuke merken!

Hebben jullie al kennis gemaakt met Flipit?

XOXO Nathalie

 

 

 

pinit fg en rect red 28 - Shoppen met korting

You Might Also Like...

2 Comments

Leave a Reply

Lees vorig bericht:
Talk the talk #2

Talk the talk #2 gaat van start! De tweede week van mijn nieuwe TAG is aangebroken. Hoe meer zielen, hoe...

Sluiten