Unicorns & Fairytales
kartonboekjes en schuifboekjes voor kleuters en peuters - unicorns & fairytales
Fashion fashion mama

Shoppen met korting, een heel jaar door! Enkele tips :-)

Wanneer je kinderen hebt en al zeker een tweede (of derde…of vierde…)  kindje verwacht, dan ga je weer helemaal los op de leuke kledij en nieuwe collecties van je favoriete merkjes. Maar dat kan ook wel een duur oplopen. Dat hoeft niet. Je kan altijd op zoek gaan naar leuke kortingen hier en daar. Maar dan moet je wel de juiste websites of trucjes kennen. Ik ga je enkele tips geven hoe je toch jouw favoriete kledij en producten kunt shoppen met korting.

Sale shoppen

Vooral kinderen groeien vaak snel uit hun kledij. Wil je toch jouw favoriete merkjes kopen maar vind je ze te duur? Wacht dan tot de solden. De zomer -en wintersolden beginnen midden in het seizoen en dan kan je alsnog die leuke kledingstukken kopen. Of je kan al wat inslaan voor volgende zomer (of ander seizoen) en een maat groter bestellen.

lees ook: Budgetvriendelijke babyuitzet met handige tips voor toekomstige ouders

Shoppen met korting, een heel jaar door!

Eerst en vooral zijn er websites die kortingscodes aanbieden en promoties doen. Zoals de website van Knack die elke dag op zoek gaan naar kortingscodes op verschillende webshops. Ze zijn daar allemaal verzameld en eenvoudig te vinden. Zo heb je onder andere PLEIN.BE ,een website vol verzorgingsproducten en poetsmiddelen. Een soort drogisterij maar dan online waar permanent korting is. Je vindt er alles voor de dagelijkse verzorging van jezelf, je gezin en je huisdier.

Schuim webshops af voor koopjes

Vaak hebben webshops een heel jaar door een sale hoekje. Lucky you! Daar kan je dus na de solden nog scoren. Wil je wat ideetjes opdoen van toffe webshops? Dan kan je altijd naar de categorie webshoptips gaan op mijn blog natuurlijk.

lees ook: Budget cadeautip / Geef je bestaand keukentje, winkeltje of dollhouse een update!

Doe mee aan leuke wedstrijden

Je kan altijd meedoen aan leuke wedstrijden op blogs, websites en instagram. Deze maand is het de jeugdboekenmaand en op mijn blog kan je weer leuke boekenpakketten winnen. Ook andere zaken. Ga meer eens zien naar de categorie WIN. Ook via Instagram hou ik geregeld wel eens winacties. No strings attached.

waterwerf maken van lege stiften - unicorns & fairytales

Instagramkoopjeshoek

Ja hoor, op instagram kan jij ook die leuke merkjes kopen. Vaak zijn er mensen (zoals ik) die weinig gedragen of te kleine kledij verkopen. Dan kan je bieden op een bepaald stuk en als de termijn verstreken is dan kan je het item overkopen. Ik heb zowel verkocht als gekocht en meestal loopt dit heel vlotjes. Zoek je leuke spullen? Gebruik dan hashtags. Bijvoorbeeld hashtag en dan het merk dat je zoekt of zoek eens op deze hashtags: #instagramkoopjeshoek #koopjeshoek #preloved #sale #kinderkleding #shopmycloset #instacloset.

lees ook: Upcycling is dikke fun: Originele & toffe ideetjes én boekentips!

Vinted

Op Vinted kan je superleuke koopjes vinden. Snuister maar eens door mijn Vinted kastje. Mijn Vinted naam is nathalie7_dm. Je vindt er speelgoed, kleertjes en zoveel meer. Daar heb ik al veel leuke spullen aan zachte prijsjes gekocht…

Ga naar uitverkopen, stockverkopen, sample sales en beurzen

Soms zijn er ook uitverkopen van bepaalde merken in grote opslagplaatsen. Zoek op google op waar er stockverkoop is in jouw buurt en van welk merk. Het zijn dan wel vaak stuks van een vorige collectie maar als je dat niet erg vindt dan heb je toch weer bespaard.

 

Hebben jullie nog tips ? Ik hoor ze graag. Ga jij ook shoppen met korting? 

XOXO Nathalie

 

 

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply