Unicorns & Fairytales
A9E2F691 392D 4E6F B2CA 307EC7727276 2 1 - Budgetvriendelijke babyuitzet
kids musthaves moederschap Musthaves Webshoptips zwangerschap

Budgetvriendelijke babyuitzet

Zwanger voor de eerste keer? (of tweede, of derde of vierde keer…of meer 😉 ) Het blijft een dure zaak, kindjes kopen. Je hebt een hele babyuitzet nodig. Halleluja voor de budgetvriendelijke babyuitzet. Nou ja iedereen kiest dat natuurlijk zelf. Maar vaak gebruik je die spullen maar amper een paar maanden of een jaar. Bij Lidl hebben ze nu het merk Safety1st.

Budgetvriendelijke babyuitzet

Bij Lidl hebben ze zeker enkele spullen voor jouw budgetvriendelijke babyuitzet. Ze hebben niet alleen kinderkledij maar ook grotere items zoals een kinderwagen, bedhekje, reisbed, kinderstoel, autostoel enz… Ook kleinere babyspullen. Allemaal aan vriendelijke prijsjes. Heb je trouwens het houten speelgoed van Lidl al gezien? Een supermooi poppenhuis aan leuk prijsje want het zijn ook nog eens solden!

lees ook: Besparen op je babyuitzet doe je zo

 

96DF0D00 398B 41C2 9A6E E6B079A698B5 - Budgetvriendelijke babyuitzet

Wat heb je zéker nodig in je babyuitzet

Als mama van twee heb ik wel een beetje een zicht op wat handig kan zijn en wat niet. Ik maakte al eens een blog over handige babyspullen. Welke wel en welke niet nodig zijn (volgens mezelf, maar iedereen heeft andere voorkeuren natuurlijk) Uiteraard kunnen meningen ook veranderen (zeker naargelang het aantal kinderen) Bij Lidl hebben ze Safety1st, voor een budgetvriendelijke babyuitzet. Ik selecteerde uit hun babyproducten enkele items die ik zelf onmisbaar vind.

 

>>> SLAPEN

c800x681 - Budgetvriendelijke babyuitzet
1// Een bedhekje. Handig om mee te nemen tijdens een logeerpartijtje of om zelf te gebruiken wanneer je je kind voor de eerste keer in een groot bed laat slapen. Oma en opa hebben voor Vince een bedrekje. Zo kan je bijvoorbeeld al meteen een eenpersoonsbed kopen in plaats van een kleiner peuterbedje.
2// Tetradoeken. Kan je niet genoeg hebben. Zowel Vince als Lex hebben een tetradoek om te gaan slapen. Ze nemen die overal mee naartoe. Het kan hen ook niet zoveel schelen welke tetradoek het is, dus dat is dubbel handig. Zo kunnen we op tijd en stond wassen. In het begin gebruik je tetradoeken bij de vleet: om op te verschonen, om eten te geven, om in te bakeren, om af te drogen…
3// Reisbedje. Het woord zegt het zelf natuurlijk. Altijd handig wanneer je naar vrienden gaat en je baby moet daar slapen of wanneer je op vakantie gaat op een plek waar ze geen babybedjes hebben.
4// Slaapzakken. Lex slaapt nog steeds in een slaapzak want hij trapt zijn dekentje weg. Kinderen onder de 1 mogen toch nog niet onder een dekbed. Slaapzakjes bieden de oplossing.

 

>>> HANDIG!

 

c800x763 - Budgetvriendelijke babyuitzet
5// Een wc-brilverkleiner. Erg handig wanneer je kind zindelijk aan het worden is en op de grote toilet gaan. Vince kan nu zelf (met een opstapje en een wc-brilverkleiner naar de grote toilet)
Lees meer over zindelijkheidstraining
6// Een hangstoeltje voor aan tafel. Wanneer er veel bezoek is kunnen baby’s overal gehangen worden (klinkt raar hé) en ook wanneer je ergens op bezoek gaat is dit erg handig. Meestal heb je geen 100 extra kinderstoelen thuis. Eventueel laat je het in de auto liggen zodat je het overal bij je hebt.
7// Een kinderstoel. Handig is toch ook dat blad. Zo kan je ze overal zetten en hebben ze toch een privé “bord” waar ze lekker kunnen op smossen.
>>> OP STAP

 

c800x686 - Budgetvriendelijke babyuitzet
8// Een luiertas. Toch erg gemakkelijk om de spullen en reservespullen van de kinderen in te stoppen. Wij hebben hem altijd vertrekkensklaar staan met de spullen erin (behalve de flesjes en het eten natuurlijk).
9// Kinderwagen. Deze kinderwagen kan ook voor de allerkleinsten gebruikt worden. Toch handig. Ik denk dat hier geen uitleg bij nodig is. Wandelingen maken!
10// Een draagzak. Opteer je toch om je kindje te dragen of heb je meerdere kinderen? Dan is een draagzak ook handig. Zo heb je je handen vrij en je kindje dichtbij.
11// Organizer. Je zit vaak in de auto. Zorg ervoor dat je kinderen altijd leuke spelletjes bij de hand hebben of ruimte hebben om hun drinkbus weg te steken. Dat kan best met deze organizer!
12// Spiegel. Kinderen zitten best tegen de rijrichting. Houd hen goed in de gaten door een spiegel te hangen zodat je zeker weet dat alles in orde is. Ook leuk voor je kind want hij kan jou natuurlijk ook zien.
Al deze babyspullen kan je vinden bij Lidl of in hun online shop.
Kennen jullie de babyproducten van Lidl al? 
XOXO Nathalie

 

 

pinit fg en rect red 28 - Budgetvriendelijke babyuitzet

You Might Also Like...

1 Comment

  • Reply
    Tineke
    28 januari 2018 at 08:52

    Ik hou ook enorm van budget en vind het zonde om veel geld uit te geven aan dingen die je zo kort gebruikt. Tijdens de eerste ging ik helemaal los, maar nu ik weer zwanger ben denk ik toch iets langer na over alle aankopen.
    Liefs

Leave a Reply

Read previous post:
Wanneer krijg ik terug een bompa?

Op 24 november heeft mijn bompa de strijd tegen kanker verloren in amper 3 weken. Ik heb afscheid kunnen nemen...

Close