Unicorns & Fairytales
budgetvriendelijke winterkledij - unicorns & fairytales
Fashion fashion kids Webshoptips Winactie & Give away

Budgetvriendelijke winterkledij voor je kinderen & WIN

Sinds ik blog ben ik natuurlijk vaak als één van de eersten op de hoogte van nieuwe collecties en items die op de markt komen. Ook leer je winkels en hun producten op een heel andere manier kennen. Soms valt dat tegen en soms nét het omgekeerde. Dat had ik met Lidl. Ik ontdekte dat je bij Lidl niet enkel voedingswaren kon kopen maar ook leuk speelgoed én kinderkledij & babyproducten.

Budgetvriendelijke winterkledij

Budgetvriendelijke winterkledij is altijd een pluspunt. Ik geef toe, ik ben eigenlijk vaak onvoorbereid op winterweer. Ik moet dan de muts en de sjaal gaan zoeken, hopen dat de laarzen passen en meestal is de jas misschien nét iets te dun. Maar zo een skibroek of dikke schoenen wanneer het eens (onverwacht) sneeuwt had ik niet. Toen ik een kijkje mocht nemen in de nieuwe collectie kinderkledij (en kinderspullen) van Lidl stond ik versteld van de aanbieding. Er was echt veel budgetvriendelijke winterkledij en andere spullen.

Ik bestelde meteen enkele winterboots voor Lex en Vince en twee skipakjes. Stel je voor dat het deze winter nog eens sneeuwt dan kunnen ze erin rollen. Wat truitjes, laarzen, rompers. De Lupilu collectie is zeker de moeite waard om eens te bekijken. Ook heb ik mooie schoenen voor Vince kunnen vinden. Ik heb ze meteen in twee kleuren besteld, zwart en bruin. Dat past onder de meeste outfits.

VLOG

Benieuwd naar de kledij die ik besteld heb? Bekijk dan onderstaande VLOG. Je kan nadien ook meedoen aan de winactie van de jas!

Win een jas (maat 104)

budgetvriendelijke winterkledij - unicorns & fairytales

Toen ik op deze jas kwam dacht ik: oh ja, dat is wel leuk én budgetvriendelijk. Ideaal voor op school en uitstapjes. Ik kreeg hem echter dubbel aan dus ik dacht: oh joepie, dan kan ik er iemand blij mee maken op de blog. Dus bij deze: ik geef graag deze jas maat 104 weg aan iemand die hem kan gebruiken. Of misschien weet jij wel iemand? Aan wie zou jij hem schenken? Of kan je hem voor één van jouw kinderen gebruiken?

Je hoeft me niet te volgen, al zou dat wel leuk zijn. Deel dit bericht met iemand die het kan gebruiken, maar ook dat is deze keer niet noodzakelijk. Wie oh wie kan ik blij maken? (Reageer zeker wel in de comments)

lees ook: besparen op je babyuitzet doe je zo

budgetvriendelijke winterkledij - unicorns & fairytales budgetvriendelijke winterkledij - unicorns & fairytales budgetvriendelijke winterkledij - unicorns & fairytales

Volgende week wordt er iemand uitgekozen! 

XOXO Nathalie

 

 

 

 

 

You Might Also Like...

21 Comments

 • Reply
  Melissa Mertens
  14 januari 2018 at 07:15

  Oooh… onze Jules zou prachtig staan met deze mooi winterjas!!! Duimen maar 😀 #UnicornsAndFairytales #Top

 • Reply
  Jacqueline Van de Manakker
  14 januari 2018 at 08:08

  Wow zou prachtig zijn voor onze kleinzoon

 • Reply
  Anna
  14 januari 2018 at 08:08

  Heeel mooi… ik doe graag mee voor het zoontje van een vriendinnetje…!

  Facebook: An Na

 • Reply
  elisabeth maria martina
  14 januari 2018 at 08:17

  die is helemaal te gek voor kleinzoon quinn

 • Reply
  Esmeralda Groenland
  14 januari 2018 at 08:50

  Mooie jas zeg! Ik doe graag mee voor mijn stoere dochter

 • Reply
  Sarah Vanderlinden
  14 januari 2018 at 08:55

  Heel mooi jasje! Mijn zoontje Vik van bijna 4 jaar zou dit goed kunnen gebruiken. Zijn huidige jas is bijna te klein… Groetjes xxx

 • Reply
  Nele Vdb
  14 januari 2018 at 10:22

  Super voor mijn zoontje van drie. Ik had een nieuw jasje gekocht maar die blijkt nu al wat te klein te worden. Die spullen van Lidl vind ik fantastisch. Ik koop er ook regelmatig, ze zijn van goede kwaliteit en de maten vallen altijd wat groter uit.

 • Reply
  Marian B
  14 januari 2018 at 11:37

  Mooie jas! Helaas past mijn zoontje niet meer in maat 104, maar ons neefje wel! Zou hem graag deze jas schenken, altijd leuk om iets te krijgen, toch?!

 • Reply
  Anne
  14 januari 2018 at 12:35

  Oh wat een leuke jas. Ik ben voorzien. Gun hem iemand die het echt echt kan gebruiken. Dus laat het even voorbij gaan

 • Reply
  Kathleen Verwerft
  14 januari 2018 at 18:05

  Mijn petekindje zou hier zo schattig in staan!!! 🍀

 • Reply
  Caroline Minderhoud
  14 januari 2018 at 22:06

  Voor mijn oudste zoon 💙 zou hem echt schitterend staan.

 • Reply
  Yessica leidner
  15 januari 2018 at 08:22

  Goedemorgen wauw wat leuke jas ik doe heel graag mee voor mijn petekind Blouse 💙
  Hij heeft maat 98/104 inderdaad bij de Lidl ze verkopen echter hele leuke kleding en betaalbaar
  Ik volg je op Facebook Jessica Jill john leidner
  Twitter yessicakoot1
  Instagram yessicaleidner
  Pinterest yessica leidner
  Bloglovin yessica leidner
  YouTube yessica leidner

  Gedeeld op facebook
  Gedeeld op Twitter

 • Reply
  Yessica leidner
  15 januari 2018 at 08:24

  Goedemorgen wauw wat leuke jas 😀ik doe heel graag mee voor mijn petekind Blouse 
  Hij heeft maat 98/104 inderdaad bij de Lidl ze verkopen echter hele leuke kleding en betaalbaar
  Ik volg je op Facebook Jessica Jill john leidner😀😉
  Twitter yessicakoot1😍
  Instagram yessicaleidner😍
  Pinterest yessica leidner😂
  Bloglovin yessica leidner😍
  YouTube yessica leidner😍

  Gedeeld op facebook😍
  Gedeeld op Twitter😍

 • Reply
  Barbara
  15 januari 2018 at 08:34

  Dat zou super zijn voor mijn jongste zoontje Lars. Van zijn huidige winterjas is de rits stuk en hij draagt nu een oud reserve jasje van zijn broer, dus een nieuwe is zeker welkom! 🤞🏻

 • Reply
  John leidner
  15 januari 2018 at 08:47

  goedemorgen graag doe ik mee voor ons petekind blouse heeft maat 98 maar betere iets wat ruimere jas is niet verkeerd uiteraard heb ik ook gedeeld op Facebook en volg jou ook op fb en in

 • Reply
  Naomi
  15 januari 2018 at 11:42

  Wij kunnen er nog wel eentje gebruiken 🙂 Tegen dat onze oudste jongen te groot is voor zijn jas heeft hij ze al lang kapot gebeten en dan moet ik er weer een kopen voor de jonste twee. Gelukkig zijn die er voorzichtiger mee 🙂

 • Reply
  Tamara
  15 januari 2018 at 20:30

  Dit zou een mooie jas voor mijn zoon zijn, ook nog eens in de goede maat. Hij draagt nu 98, maar met maat 104 blijft hij de hele winter lekker warm. Ook handig voor als zijn andere jas weer eens vies is van het buitenspelen.

 • Reply
  Wendy Joep
  16 januari 2018 at 09:22

  Ohh jaa leuk! Onze knul heeft nu maat 104 maar loopt nog steeds in zn 5euro jasje van vorig jaar … Oops! Kan gewoon geen leuke vinden, of ze zijn al uitverkocht als ik in de winkel ben (zoals deze van de Lidl) dus ik zou heeel graag kans willen maken want hij loopt er nu echt bij als een schoffie haha

 • Reply
  Liesbeth
  17 januari 2018 at 13:14

  Jaaaaa!!! Voor onze Lex! Hij groeit zo hard dat ik elk seizoen 2 jassen nodig heb 🙁

 • Reply
  Hille Morel van Mourik
  18 januari 2018 at 07:13

  Lidl heeft geweldige ski jassen, skibroeken en regenjassen. Super spul en niet duur. Mijn zoontje zit nog in winterjassen van 98 maar past 104 ook al goed, dus ik wil wel kans maken op deze prijs. Mijn tip voor budget jassen te kopen is: ga nu in deze periode (en straks) als de wintersale er is, naar Lidl (vanaf volgende week zijn de restant ski jassen nóg goedkoper) en C&a bijv. en koop een jas voor volgend jaar. Gewoon twee maten groter dan waar het kindje nu in zit en klaar. Altijd vooruit denken, bespaart zoveel. Net als zomerjassen, die kon ik nu in de winter voor een euro of 10 kopen, zo niet goedkoper, bij bijv. de takko. En twee jassen hebben per seizoen is handig, voor als een nat is van de sneeuw/regen.

 • Reply
  Lore
  21 januari 2018 at 10:00

  Mijn schoonzus zou hier vast en zeker heel blij mee zijn voor haar zoontje. Zo kan hij lekker warm mee op stap met z’n kleine zusje. ❤️🍀

Leave a Reply