Unicorns & Fairytales
tuinstoel ontwerpen - unicorns & fairytales
lifestyle musthaves Musthaves My life Winactie & Give away

Ontwerp je eigen tuinset

Oké oké, de winter is er nog maar net maar ik kijk al héél erg uit naar de zomer, mijn favoriete seizoen. Ik ben echt geen wintermens. Geef mij maar héél vroeg zon, heel laat donker en warmte. Lekker drankje en spelende kinderen in de tuin terwijl de barbecue al aangestoken wordt. You feel me? Toen ik de vraag kreeg van Hartman of ik mee wou doen aan de wedstrijd ‘Chair of the year’ om een eigen Sophie Chair tuinstoel te ontwerpen dacht ik: Hell yeah!

Tuinstoel – Chair of the year

Wat houdt dat nou precies in ‘chair of the year’ ? Wel, vanaf 16 januari kan jij net zoals mij je eigen tuinstoel ontwerpen. Met een voorgesteld design of een eigen design dat je kan uploaden. Ik raad je dus aan om je creativiteit even naar boven te laten komen en je beste beentje voor te zetten. Je kan je volgers op sociale media op jou laten stemmen en de winnaar van die stemming zit sowieso in de finale, samen met nog anderen die gekozen worden door een jury. Dat vormt samen een top 10. In julie wordt de winnaar gekozen en die krijgt een tuinset van maar liefst 6 stoelen en een bijpassende tafel. En die van Hartman zijn er goede!!!

Kuipstoel Sophie

De stoel die jij mag ontwerpen is de nieuwe kuipstoel Sophie. Helemaal mijn ding! Scandinavisch en past perfect in mijn interieur. Binnen én buiten. Ze passen perfect bij onze stoelen binnen. Ik koos voor een witte versie met blaadjes erop. Een beetje botanical. Volgens mij zitten ze ook supergoed. Ik ben erg benieuwd.

Aftellen naar de zomer

Het is één van mijn goede voornemens: de tuin onder handen nemen. Ik wil er een gezellig plekje van maken. Met een mooie tuinset, eventueel wat planten, een buitenmat enzovoort. Ik kan alvast wat ideetjes opdoen op Pinterest want momenteel is het toch te koud om buiten te zitten.

lees ook: tuin kidsproof maken

 

Gaan jullie aan de wedstrijd ‘chair of the year’ van Hartman meedoen? Het duurt maar enkele seconden als je wil en wie weet staat er binnenkort een nieuwe tuinset in je tuin te blinken. 

 

XOXO Nathalie

 

You Might Also Like...

2 Comments

 • Reply
  Elke
  13 januari 2018 at 16:13

  Wat leuk! Ik zag het bij een Nederlandse blogster ook al voorbijkomen. Alleen zie ik jouw stoel niet op de website. Of is er voor de Belgische bloggers een andere wedstrijd? Ik wil ook graag mijn kans wagen. Als bloemenmeisje met haar eigen bloemenpluktuin “fleur d’Ellemieke” zouden deze prachtig staan op mijn terrasje van mijn retro caravannetje. Wie niet waagt, niet wint!

  • Reply
   Nathalie
   13 januari 2018 at 16:34

   oh wat raar ? Misschien is er iets misgelopen?

Leave a Reply