Unicorns & Fairytales
Geurwolkje aroma diffuser en essentiële olie - unicorns & fairytales
Get inspired Gezondheid / Health lifestyle musthaves Musthaves My life Winactie & Give away

Onze kennismaking met essensiële olie dankzij Geurwolkje + WIN

Ik had het vroeger en dan een hele tijd niet meer. Maar sinds kort heb ik het weer in huis: een aroma diffuser voor essentiële olie. Past helemaal binnen mijn positieve vibes visie en de Geurwolkjes zijn supermooi. Ik heb er eentje in de woonkamer en eentje die boven van kamer tot kamer gaat. Wherever I need it. Eigenlijk zou ik er graag eentje in de klas ook hebben… Het zuivert de lucht dus het is misschien geen slecht idee om daarin te investeren…

Aroma diffuser Geurwolkje met essentiële olie

Een Geurwolkje is een mooie aroma diffuser die je vult met koud water en enkele druppels essentiële olie.Het Geurwolkje zet het water dan om in koude nevel en die verspreidt zich door de ruimte samen met de olie waardoor er een heerlijke geur komt. Ook helemaal veilig voor kinderen. Het brengt ontspanning, concentratie, goede nachtrust, een positieve gemoedstoestand en andere fijne voordelen, afhankelijk van de olie die je gebruikt. Bij het Geurwolkje kan je ook verschillende standen kiezen, waarbij er om de paar minuten een geur vrijkomt. Hij schakelt automatisch uit. Nadien het water weggieten en met een wattenstaafje droogmaken en je kan het toestel weer gebruiken… 

Geurwolkje aroma diffuser en essentiële olie - unicorns & fairytales

Voordelen aromatherapie

Natuurlijk ben ik geen expert. Ooit was ik er veel meer mee bezig, ik onderzocht verschillende soorten essentiële olie en schreef de eigenschappen op, maar ik herinner me die tijd niet meer. Ik ga mij er momenteel terug in verdiepen. Na wat zoektochtjes kwam ik wel op de volgende puntjes terecht… 

 • Krachtige antioxidanten
 • Etherische olie bevat de regeneratieve, zuurstofverrijkende en immuunversterkende eigenschappen van planten.
 • Ze kunnen binnen 20 minuten invloed hebben op elke cel van het lichaam en gemetaboliseerd worden, zoals andere voedingsstoffen.
 • Ze zijn antibacterieel, antikanker, antischimmel en ontstekingsremmend.
 • Ze ontgiften de cellen en het bloed in het lichaam.
 • Essentiële oliën kunnen effectief ondersteunen bij behandeling van de ziektes Alzheimer, Lou Gehrig, Parkinson en Multiple Sclerose.
 • Ze zijn aromatisch; indien ze verspreid worden in de ruimte zorgen ze voor luchtzuivering.
 • Ze bevorderen emotionele, lichamelijke en geestelijke genezing.

Het kan dan toch alleen maar goed zijn denk ik…  Vooral nu vind ik het wel belangrijk dat de lucht gezuiverd wordt. Ook zou ik eens willen experimenteren met de blends voor hooggevoelige personen en dan vooral kinderen. Ik wil eens testen welk effect het op hen heeft. 

lees ook: Rekening houden met hoogsensitiviteit in de opvoeding, hoe doe je dat?

Etherische olie en kinderen

Wanneer je een aroma diffuser gebruikt in combinatie met kinderen moet je wel even opletten: het is een krachtig product dus gebruik er niet teveel van en zeker niet bij kinderen onder de 3 maanden. Bepaalde etherische oliën mag je ook niet gebruiken onder de 3 jaar, maar dat staat op de verpakking. Wat ik ook altijd eerst doe is info opzoeken over de olie of blend.  Als je hiermee rekening houdt, dan kan je zeker aan de slag gaan met je Geurwolkje en kids. Ze gaan het superleuk vinden. Kies samen een favoriet geurtje! Ze vinden het geweldig… 

Welke etherische olie is fijn voor kindjes?

Lavendel, mandarijn, citroen, sinaasappel, bergamot en vanille. Ook lente bries en zomer bries van Geurwolkje zelf zijn geliefde blends! Wij hebben de Happiness thuis en het is een prettig pittig geurtje. Het doet me een klein beetje denken aan sinaasappel, maar dat is het niet. 

Is jouw kindje jonger dan 3 jaar? Gebruik dan liever geen pepermunt, eucalyptus, fris briesje of kaneel. Deze oliën zijn erg krachtig en de kleine longen van je kindje vinden dat nog te zwaar en onprettig. 

Als je kind (of jijzelf) last heeft van bepaalde kwaaltjes, dan kan je de volgende olie gebruiken: 

Slecht slapen: lavendel of mandarijn
Verkouden: grove den, zilverspar, boswandeling, naaldbos, tea tree of morning daisy
Spanning / verdriet: lavendel, sandelhout, mandarijn of vanille
Last van luchtwegen: lavendel, tea tree of citroen

Je kan ook bepaalde oliën mixen met elkaar. Zo krijg je blends. Er zijn enkele kindvriendelijke blends: 

Lekker slapen: 1 druppel lavendel + 2 druppels mandarijn
Verzachtend bij verdriet: 1 druppel sandelhout + 1 druppel vanille + 1 druppel mandarijn
Hij hoesten en proesten: 1 druppel tea tree + 1 druppel citroen + 1 druppel den grove

Er valt nog veel te experimenteren 

Je kan enorm veel met essentiële oliën en het is een zoektocht. Maar wel een leuke zoektocht. Ik ga alvast verder experimenteren met mijn Geurwolkje en geurtjes en zien wat dit doet met mij…. Je kan met de olietjes ook zelf rollers maken, parfum, een massageolie enzovoort. Ik ben alvast benieuwd wat de toekomst brengt. Terwijl ik dit aan het typen ben staat mijn Geurwolkje in de kamer. Lekker ontspannend en… het staat ook heel mooi. Komt dus helemaal goed! 

Win een Geurwolkje en een essentiële olie 

Geurwolkje aroma diffuser en essentiële olie - unicorns & fairytales

Wil jij ook beginnen experimenteren ? Ik mag van Geurwolkje 1 diffuser en 1 etherische olie naar keuze wegschenken! Hoe leuk is dat!

Hoe meedoen? 

1. Laat een reactie achter onderaan de blog waarom jij graag zou winnen 

2. Volg als je instagram hebt GEURWOLKJE 

3. Mij mag je volgen als je oprecht blijft volgen en geïnteresseerd ben op  @unicorns_and_fairytales

 

Delen is lief! 

Meedoen kan tot en met 18 januari 2021

XOXo Nathalie 

 

You Might Also Like...

88 Comments

 • Reply
  Jacqueline van de Manakker
  11 januari 2021 at 07:05

  Lijkt me heerlijk, had er nog niet bij stil gestaan, dat het behalve dat het lekker ruikt ook nog zoveel meer deed, dus ik doe graag mee

  • Reply
   Griet
   11 januari 2021 at 22:07

   Geweldig. Ik volg je al een tijdje… maar zo een geurwolkje zou echt fantastisch zijn voor mijn 2 jongens. Eentje van 5 en eentje van 2. De jongste heeft nog steeds gebroken, onrustige nachten. Graag wil de oliën zeker eens proberen op z’n kamertje 😍

 • Reply
  Karen
  11 januari 2021 at 07:07

  Wat een megatoffe give away!! En eerlijk, na vijf jaar zijn de nachten hier nog steeds moeilijk dus wie weet helpt deze diffuser🙈😃 Zou de max zijn, bovendien is een lekker geurtje in huis mooi meegenomen !!😘

  • Reply
   Julie
   11 januari 2021 at 10:43

   Hoi! Ik zou deze heel graag willen winnen voor ons gezinnetje. We maken heel wat mee op emotioneel vlak, zijn in 2020 familie verloren, de Coronamoeheid, kindjes zijn moe en verkouden, mama en papa zijn triest en hebben veel stress omdat we beide een drukke job hebben, enz… Moest zo´n diffuser ons een beetje rust en een lekker geurtje kunnen brengen… here´s hoping!

 • Reply
  Anna wienen
  11 januari 2021 at 07:14

  Oooh ik zag hem toevallig laatst staan bij een vriendin.. lijkt me heerlijk

  • Reply
   Melissa Brouwer
   14 januari 2021 at 21:37

   Lijkt mij super fijn voor in mijn thuissalon! Helaas kan ik door de maatregelen nu niet starten met behandelen maar heb ik wel tijd om de salon in te richten en te upgraden, een geurwolkje staat ook nog zeker op mijn lijstje om mijn klanten een unieke geurbeleving mee te geven! 🌱⭐

 • Reply
  Marleen
  11 januari 2021 at 07:19

  Super interessant!
  Mijn 2 zonen maken momenteel een moeilijke periode door, ( hun opa is ernstig ziek)
  Misschien kan dit voor hen wel helpen om te ontspannen en het verdriet te verzachten.
  Ik had er eigenlijk nog niet bij stil gestaan dat geuren hen zouden kunnen helpen.. de moeite waard dus om te proberen! Thx voor de tip!

 • Reply
  Yolanda van sas
  11 januari 2021 at 07:21

  Wat een leuke give away, al lang aan het twijfelen om er 1 tje aan te schaffen, dus mss hier maar eens kans wagen.

 • Reply
  Vanessa Raffaela
  11 januari 2021 at 07:29

  Dit klinkt heel fijn. Vooral voor onze hsp zoon. Tijdens de nacht zou ik het vooral willen inzettend

 • Reply
  Stefanie Verhoeven
  11 januari 2021 at 07:41

  Wat een toffe actie!
  Ik merk al een tijdje dat zowel ikzelf als mijn zoontje slechter slapen. Overdag nergens last van, maar in bed hoesten, veel wakker worden en moeilijk terug in slaap vallen.
  Ik was net bij aroma-therapie beland bij mijn research toen ik je aankondiging voor deze actie zag op je Instagram. Ik doe dus zeker graag mee!

  Benieuwd of de combinati van slaapbevorderend geurtje+ vochtigere lucht een effect gaat hebben op onze slaap!

 • Reply
  Evi
  11 januari 2021 at 07:54

  Zou hier goed van pas komen om voor rust te zorgen én ik hou van lekker geurende etherische olie!

 • Reply
  elisabeth maria martina
  11 januari 2021 at 08:13

  al veel over gehoord en over gelezen, heel benieuwd naar, verras me maar met zo’n prachtig exemplaar

 • Reply
  Katrien J.
  11 januari 2021 at 08:28

  Ik heb al wat essentiële oliën in huis omdat ik experimenteer met zelf zeep en andere schoonheidsproducten maken. Maar een geurwolk heb ik nog niet. Zou nochtans niet misstaan in het interieur van deze heksemie 🙂

 • Reply
  Talitha Cornelissen-Siahaya
  11 januari 2021 at 08:36

  O dit klinkt heerlijk. Ik kende geurwolkje al via schoonzusje. Maar jouw blog met nog meer informatie geeft net dat zetje extra. Heerlijk voor ons thuis, 2 kindjes die het ook wel lekker vinden en kunnen gebruiken vooral de oudste. Maar ook goed voor bij ons op het kinderdagverblijf dus win ik hem niet dan toch maar eens gaan kijken op hun site.

 • Reply
  Ann Cleymans
  11 januari 2021 at 08:58

  OH wat een leuke give away. Ik twijfelde al langer om er eentje aan te schaffen. Na het lezen van je blogpost ben ik nog meer overtuigd! Ik wist niet dat het een gunstige invloed zou hebben op HSP’s. Benieuwd welk effect het gaat hebben op ons hoogsensitiefje en ons vurig sensitiefje 🥰
  Dank je wel voor het delen 😘

 • Reply
  Elke
  11 januari 2021 at 09:00

  Nu ik dit artikel gelezen heb, wil ik me er toch ook eentje in huis halen (of winnen ;-)). Ik zou nu eens in de eerste plaats niet aan de kindjes denken, maar aan mezelf 😯). Ik moet sinds maart thuiswerken en ik denk dat dit geurwolkje (hoe mooi ziet het er ook uit!), met etherische oliën, me meer tot rust zouden kunnen brengen tijdens het werk. En een ontspannen mama komt dan uiteindelijk iedereen ten goede 😊.

 • Reply
  Lisa
  11 januari 2021 at 09:03

  Na de vroeggeboorte van ons zoontje bleek hij erg gevoelig aan zijn longen. We kochten een luchtbevochtiger die gepromoot werd in de babywinkel. Deze heeft een plaatsje op zijn kamer, te log en lomp voor in de living. Maar wat een fraai design heeft dit geurwolkje! Helemaal fan! Ik heb met plezier de boeiende post over essentiële oliën gelezen!

 • Reply
  Vanessa Cruysbergs
  11 januari 2021 at 09:15

  Ooohhh hier ben ik ontzettend benieuwd naar. Twijfel al enige tijd om dit aan te schaffen voor de jongens hun nachtrust, maar toch ook voor mezelf voor de emotionele kant dan meer. Dus doen we graag mee 🍀🍀🍀

 • Reply
  Stephanie
  11 januari 2021 at 09:15

  Ik zou deze heel graag winnen (voor mijn zus). Mijn zus is mama van twee prachtige dochters maar dat is niet altijd gemakkelijk.

  De nachten vallen soms zwaar en hier en daar duikt er dan ook eens een verkoudheid op wat het eens zo moeilijk maakt.
  Misschien kan deze diffuser de kwaaltjes wel temperen!

  Ik duim alvast.

 • Reply
  An Gijsbregts
  11 januari 2021 at 09:30

  Ik ben al dat gesnotter stilaan beu, dus ben benieuwd of het echt werkt… 🙂

  • Reply
   Annelien
   11 januari 2021 at 18:48

   Wie niet waagt, niet wint. Dit geurwolkje zou niet alleen mooi passen in ons nieuwe stekje, het zou heerlijk zijn om te experimenteren met de vele geurtjes en de helende + ontspannende werking van deze aroma’s. Ik ben benieuwd!

 • Reply
  Candy
  11 januari 2021 at 09:35

  Oh deze zou super zijn om in huis te hebben.
  Vooral omdat iemand van ons viertal heel moeilijk in slaap geraakt.
  Misschien zou geurwolkje ons kunnen helpen om meer te ontspannen.

 • Reply
  Jaspers S
  11 januari 2021 at 09:38

  Onze diffuser heeft het begeven, we zouden dus superblij zijn met dit Geurwolkje! 🤞🏼

 • Reply
  Imina Jaarsma
  11 januari 2021 at 09:39

  Super leuk! Ik ben sinds kort aan het experimenteren met oliën door mijn eten en dat bevalt goed, dit lijkt me dus ook super leuk om te proberen en ik waag graag een kansje. Geurwolkje (en jou) volg ik bovendien al een tijdje met veel plezier op Instagram.

 • Reply
  Hanneke
  11 januari 2021 at 09:58

  We winnen hem heel graag. Onze diffuser(van Pfizer) van 10 jaar geleden is aan vervanging toe. En ik vind deze zo mooi🥰

 • Reply
  Karel
  11 januari 2021 at 10:53

  Het combineren van in dezelfde kamer werken en ontspannen kan wel wat aromatische hulp gebruiken.

 • Reply
  Sara
  11 januari 2021 at 11:07

  Wat een fijne give-away! Ik zou heel graag eentje winnen, om zoals je zelf al aangaf de positieve vibes in huis te versterken! Het lijkt me leuk om bepaalde geuren te kunnen gebruiken om iets te bereiken. Een rustige, goede slaap bijvoorbeeld, of minder hoesten en snotteren voor mijn beide kleintjes. En het staat dan ook nog eens mooi in het interieur! 🙂

 • Reply
  Lore
  11 januari 2021 at 11:26

  Fan van en geloof ook in de effectieve werking ervan. Tijd om uit te testen dus :).
  We duimen !

 • Reply
  Joyce
  11 januari 2021 at 11:38

  Dat klinkt super… zou geweldig zijn om mijn beste vriendin mee te verrassen, die in oktober een kleine meid gekregen heeft en erg onrustig is en veel huilt en niet doorslaapt. Zou voor de ouders en de kleine fijn zijn!

 • Reply
  Saskia
  11 januari 2021 at 11:58

  Oh deze zou geweldig zijn als toevoeging in de slaapkamer van onze Noa! <3

  • Reply
   Ilse
   17 januari 2021 at 21:08

   Dit lijkt mij heel erg fijn! Misschien helpt het dan ook tegen de geïrriteerde ogen en dichte neus door hooikoorts 🥰 Zou heel fijn zijn als het daartegen helpt! En sowieso heel fijn voor op een muffe studenten/zolderkamer 😊

 • Reply
  Valerie Vandebeek
  11 januari 2021 at 13:15

  Wauw! Die zou ik graag willen winnen! Mijn dochtertje heeft vaak last van een verstopt neusje en gezien de schoolbacteriën ook soms een hoestje. Ik leg dan altijd een opengesneden ajuin langs bed, maar daar stinkt kind en kamer zo van 😅 Daarom lijkt me dit een veel betere oplossing voor een rustige nacht.. Ook ben ik sinds mijn rugoperatie veel bezig met geuren en merk ik dat deze me erg veel rust brengen. Zeker toen ik moest afkicken van de pijnmedicatie! Ik zou echt graag experimenteren met het geurwolkje tijdens the good & the bad days! ♥️

 • Reply
  Jolien
  11 januari 2021 at 13:21

  Niet alleen mooi, maar op zoek naar iets subtiel dat ons allemaal goed doet voelen in ons nieuwe huis!
  We hebben een groot prachtig huis, met 3 drukke kinderen die het een heuse speeltuin vinden. Zelf voel ik me minder goed, wat zou het fijn zijn de geurtjes te kunnen aanpassen naar onze noden
  Overdag lekkere ontspannende of net meer productieve geur voor mama. Als de kindjes thuis zijn iets dat rust brengt en goede slaap 😊…
  Benieuwd naar de winnaar!

 • Reply
  Marleen Van de Vondel
  11 januari 2021 at 13:25

  Zo mooi! Ben al gek van geurkaarsen, maar deze vind ik top! Na een drukke dag met soms 5 kleinkids,Ja ook nu vermits iedereen telewerkt en dat niet lukt met of 4 kids of 1 baby, wat zou oma dan lekker kunnen wegsnoozen bij een heerlijk relaxerend geurtje!!!

 • Reply
  Ellen P
  11 januari 2021 at 18:26

  Niet alleen leuk maar ook nog decoratief. Hij past al helemaal in mijn interieur.
  Ik associeer lekkere geuren met speciale sferen.
  Mijn voorkeur gaat naar boswandeling. Echt mijn hoofd helemaal leegmaken tijden de yoga. Het lijkt
  gewoon of ik mijn oefeningen in het bos doe. Nog passende muziek en ik ben helemaal weg.

 • Reply
  Cathy
  11 januari 2021 at 19:35

  Lijkt me echt heerlijk om in huis te hebben. Ik zou vooral kiezen voor geurtjes die gezelligheid uitstralen en voor kalmte en rust in mijn hoofd zorgen!

 • Reply
  Dorien
  11 januari 2021 at 20:07

  Dit zou ik heel graag eens uitproberen!
  Ons kindje is regelmatig verkouden en soms heeft ze ook last van nachtmerries.
  Of een lekker geurtje in de living.
  Het zou fijn zijn er eens mee te kunnen experimenteren!

 • Reply
  Chantal Obbink
  11 januari 2021 at 20:11

  Graag doe ik mee. Een diffuser nu we veel thuis zijn, thuiswerken en thuis onderwijs combineren lijkt me dit een uitkomst voor ons allemaal.

 • Reply
  Aurelie
  11 januari 2021 at 20:17

  Dit lijkt mij echt geweldig! Van lekkere geuren kunnen wij allemaal extra van genieten (zeker in deze corona tijden) dus ik zie mij al volop experimenteren 🤩
  Lijkt mij ook echt gezellig om samen met de kinderen samen een geurtje van de dag uit te kiezen 😏

 • Reply
  Pam Roth
  11 januari 2021 at 20:44

  Het zou fijn zijn in ons nieuwe huis. zodat we daar zen kunnen zijn en een geurtje te kiezen dat we herkennen als”thuis”.
  😊

 • Reply
  J.
  11 januari 2021 at 21:04

  Oooh zo graag! Voor mijn lieve klaskids ♡

 • Reply
  Van Mele Lies
  11 januari 2021 at 21:56

  Oh dit zou ik superfijn vinden voor ons dochtertje van 8 maand !
  Standaard een verkoudheid nu dus dit zou een grote hulp zijn voor ons dolletje 🥰

 • Reply
  Lena
  11 januari 2021 at 22:01

  Ik zou deze zeker willen winnen. Mijn zoontjes hebben beide gevoelige luchtwegen dus voor hen zal het zeker goed van pas komen. Bij mijn oudste zoon is er een vermoede van ontwikkelings dysfasie. Voor hem is dit vooral een verstoorde spraak en taal. De vele doktersbezoeken en onderzoeken -die voorlopig nog niet rond zijn omdat we altijd weer doorverwezen worden maar nog niet naar de juiste plaats- maken hem vaak onzeker en zenuwachtig (en ook ik heb die gevoelens) Het zou ons misschien helpen om weer wat meer innerlijke rust te vinden om met volle moed door te zetten.

 • Reply
  Hanne
  11 januari 2021 at 22:01

  Dit zouden wij ook wel graag willen winnen. Mijn twee kindjes beginnen om de één of andere reden vaak ‘s nachts te hoesten. Ik deed vroeger zelf al eens een druppeltje grove den op hun kussen en heb altijd de indruk gehad dat dit wel hielp. Experimenteren met andere geurtjes lijkt me ook leuk! 🤞🏼

 • Reply
  Ilse
  11 januari 2021 at 22:11

  Mijn oudste dochter van 9 slaapt niet goed en ik zou alles proberen om haar haar rust en slaap te gunnen. Misschien dat deze aromaverspreider met lavendel wel werkt? Ik hoop het alleszins…

 • Reply
  Cora van der Bijl
  11 januari 2021 at 22:14

  Wow ben zeer benieuwd wij zouden lavendel proberen zeker ook voor ons meisje Cataleya

 • Reply
  Saskia Peeters
  11 januari 2021 at 22:56

  Ik zou kunnen zeggen dat mijn kinderen hier heel blij mee zouden zijn, en misschien zouden ze er zelfs wat rustiger (en langer!) door slapen. Maar eerlijk? Ik wil het eigenlijk erg graag voor mezelf. Inslapen gaat tegenwoordig moeilijk, doorslapen nog moeilijker. De juiste geur vinden om dan heerlijk te slapen, dat lijkt me wel een project voor 2021 🙂

 • Reply
  Tops mar
  11 januari 2021 at 23:06

  Oh waarom ik graag zou winnen 🙂 het eerste als je ergens binne komt 🙂 is niet alleen de ogen dat rond kijken. Maar ook ons neusje 🙂 en voor ons neusje vind ik dat hij ook iets verdient :-). Een lekker geurtje. Ik kocht vroeger altijd een spuitbus. Maar sinds ons dochtertje zijn we bewust geworden dat dit voor niemand goed is. Laat ons maar lekker genieten van een aroma in water. Dat nog mooi en gezellig dicht bij ons staat :-).

 • Reply
  Katrien
  11 januari 2021 at 23:12

  Oh, wat leuk! Ik volg je al enige tijd en Geurwolkje sinds aantal weken. Met het vele thuiswerken wel aangenaam denk ik! Daarnaast kan het rust brengen voor de ene zoon en voor de andere effect op het verkouden zijn. Voor ieder wat wils dus! 🍀🤞

 • Reply
  S.
  12 januari 2021 at 01:09

  Hele toffe actie!

  Waarom wij graag éentje willen winnen omdat wij zelf niet zo’n goede slapers zijn. Dus beetje een ontspannende geur zou ons goed doen. Ook ons zoontje heeft snel last van zijn luchtwegen dus dit zou ideaal zijn voor een goede nachtrust. Of in onze living ( droge lucht; muf geurtje,..) jaa corona, het zou ons al beetje aangenamer maken met een fris geurtje en gezondere lucht in huis! Ik kan zo nog wel doorgaan, hihi. Dat het ook past in elk interieur! 🥰 ( I love it!)

  Xoxo

 • Reply
  Tess
  12 januari 2021 at 06:15

  Leuke win actie alweer, Nathalie !
  Ik waag graag mijn kans voor 1001 reden maar als HSP’er in huis misschien nog het meest om wat ‘rust’ te brengen in mijn hoofd, mijn huisje met een zalig geurtje. Stiekem hoop ik dan ook op een positieve werking op onze 3jarige ‘puber’ zijn gemoedsrust en de overreactieve luchtwegen.
  🍀🤗👍🏼

 • Reply
  Brigite Allemeersch
  12 januari 2021 at 06:48

  Oh zo fijn. Ik wil al heel lang. Om meer rust te voelen in ons gezin. Met een boze pré- tiener, een 5jarige hsp’er en een 2jarige nee-peuter 😂

 • Reply
  Sandra
  12 januari 2021 at 06:51

  Zo benieuwd of het hier thuis ook zo goed werkt als je van anderen hoort. Twijfel al een tijdje om er een zelf aan de schaffen. Zou super zijn om er een te mogen winnen. Fingers crossed!

 • Reply
  Iris Bakker
  12 januari 2021 at 09:26

  Ja, wauw, ik ben echt gek op mijn diffuser! Ik heb er één in de woonkamer staan, maar ik zou nog heel graag mee willen doen om er eentje te winnen voor mijn werk- of slaapkamer.

 • Reply
  Chau
  12 januari 2021 at 11:23

  Wat leuk!! Ik doe graag mee omdat ik me sinds kort pas ben gaan verdiepen in geur therapie. Er is nog heel veel te leren maar een ander vriendinnetje van me was ook al helemaal om, dus ik ben heel benieuwd! 😍

 • Reply
  Femke
  12 januari 2021 at 11:56

  Wat leuk! Mijn kinderen en ik hebben iets met geuren dus dat lijkt me heel fijn om bij ons thuis mee te experimenteren. De gezelligheid ervan lijkt me ook rustgevend.

 • Reply
  Evelien
  12 januari 2021 at 11:57

  Ik ben sinds kort meer te weten gekomen over de positieve effecten van geuren en was nog volop in mijn zoektocht naar een diffuser. Deze zou dus heel hard op het juiste moment op de juiste plaats terecht komen 🙂 Geurwolkje stond ook op mijn lijstje want hij is wel erg mooi 🙂 Ik ben heel benieuwd wat de geuren hier kunnen doen met onze slechte slapers en onrustige kindjes….

 • Reply
  Pia C
  12 januari 2021 at 13:09

  Voor een aangename geur in huis, welzijn voor iedereen en het oogt ook erg mooi.

 • Reply
  Stef Nagels
  12 januari 2021 at 20:00

  aan aangename geur in huis is altijd mooi meegenomen!

 • Reply
  Anita te Gussinklo
  12 januari 2021 at 20:22

  Lijkt me heel erg fijn zo’n geurwolkje, ik loot graag mee.

 • Reply
  Mommyofibe
  13 januari 2021 at 00:00

  Oh super fijn, ik waag graag een kansje!
  Ik volg jou en geurwolkje al en vind het fantastisch. 🥰

 • Reply
  Tine Vandenberghe
  13 januari 2021 at 05:51

  Richting bewuster leven. Omdat het als een verrijking aanvoelt. Al jaren een soort DIY diffuser staan, maar tot op heden nog niet gebruikt. Is uiteraard niets vergeleken met deze aroma diffuser, maar het idee is er al. Nu nog de uitvoering! Bij deze ook een dankjewel. De Insta volgde ik al een poosje ivm de leuke DIY suggesties, maar deze blog had ik nog niet onder handen genomen. Altijd fijn om op te steken van jou ipv alles zelf uit te zoeken.

 • Reply
  Kathy
  13 januari 2021 at 10:57

  Dit zou ik graag uitproberen om rust te geven wanneer nodig en ook concentratie tijdens huiswerk bijvoorbeeld. Zoveel mogelijkheden, supertof!

 • Reply
  Sharon de Ridder
  13 januari 2021 at 14:58

  Ik maak graag kans 🙂 Mijn jongste is een slechte slaper; wie weet biedt Geurwolkje uitkomst…
  [Ik volg beide pagina’s al op IG]

 • Reply
  Galinka van Bokhorst
  13 januari 2021 at 16:33

  Ik hoop dat zo’n geurwolkje mij kan helpen met ontspannen en wie weet ga ik er ook beter door slapen. Ik ben er heel erg benieuwd naar. Ik volg je al een tijdje op Instagram en geurwolkje volg ik ook al. Een geurwolkje is ook nog eens stijlvol en ik zou net als jij hier graag mee experimenteren.

 • Reply
  Sonja Derksen
  13 januari 2021 at 18:38

  Staat al langere tijd op mijn verlanglijstje maar door het thuiswerken in combinatie met thuisonderwijs merk ik dat de behoefte naar een frisse en zuivere omgeving steeds groter wordt. De woonkamer krijgt een opfrisbeurt en daarbij zou deze infuser perfect het interieur afmaken

 • Reply
  Sofie
  13 januari 2021 at 19:14

  Mijn 5 jarige dochter is zo een slechte slaper … daarom wil ik dit zeker eens proberen! 🧡🙏

 • Reply
  Karen
  14 januari 2021 at 12:39

  Wij zijn op zoek naar een nieuwe diffuser, de oude is stuk gegaan. Door de vloerverwarming hebben we droge lucht in huis en dat voelen we helaas aan onze keel en stem. Ik hou ook van de geur van lavendelolie, het ontspant me na een drukke dag. Ik doe dus graag mee 🍀🤞🙂

 • Reply
  Eveline Kersten
  14 januari 2021 at 13:54

  Ik denk er al lange tijd over na om eentje te kopen voor op de meisjes hun kamers. Mijn jongste dochter heeft nogal een moeilijke baby-peuter tijd gehad door een allergie. Die allergie heeft haar longproblemen bezorgd. Ze is dus echt vaak ziek. Ik hoor steeds hoe etherische oliën helpen.. en zou dus graag willen meedoen om te kijken of dit jaar immuunsysteem een beetje een extra boost kan geven. En hopelijk werkt het dan zo goed, dat ze uiteindelijk miss minder medicatie kan nemen! 🤞

 • Reply
  Marieke
  14 januari 2021 at 20:22

  Het lijkt mij heerlijk, lekker geurend maar tevena ook helpend bij het slapen

 • Reply
  Yael
  15 januari 2021 at 00:10

  Hoi, die van ons is helaas kapot gegaan. Nu besprenkel ik lavendel olie op zijn kleed en dekbed. Hij worst er zo rustig van. Onze zoontje heeft adhd , voor hem heel lastig om zichzelf te ontspannen. Echt een aanrader!

 • Reply
  Lynn Steels
  15 januari 2021 at 08:53

  Wouw wat een leuke give away! Ik zou al niet weten waar ik hem allemaal zou willen gebruiken! Nu we vaker thuis zijn zou ik hem graag in de woonkamer gebruiken voor de lucht te zuiveren. Of in de slaapkamer van mijn zoontje, hij wordt 18/1 2 jaar en zou dus een fantastisch verjaardagscadeau voor hem zijn. Wie weet slaapt hij dan terug wat rustiger. Emotioneel maken mijn partner en ik nu een moeilijkere periode door, misschien kan aroma therapie ons hier wel bij helpen om wat minder stress te hebben. Zo veel verschillende mogelijkheden hiermee!

 • Reply
  Katrien G
  15 januari 2021 at 09:45

  Ik gebruik soms wel eens lavendel olie in mijn kleuterklas. Het ruikt dan heerlijk (al valt het niet echt om maar je merkt dat de kinderen dan net iets anders gaan spelen.)

  Zo een wolkje voor thuis zou wel heel fijn zijn.
  Dan krijgt een een mooi plaatsje bij mijn computer en kan ik tijdens het voorbereiden genieten, of me laten inspireren door een bijpassend geurtje.

 • Reply
  Tina De Schepper
  15 januari 2021 at 13:43

  Ontzettend leuk en het misstaat zeker niet.
  Door de lockdown merk je hoe belangrijk het is om thuis knus te zitten en beetje te experimenteren met geuren/kleuren.

 • Reply
  Lynn Brekelmans
  16 januari 2021 at 08:25

  Lijkt mij heerlijk altijd een lekkere geur in huis, zou mij echt heel vrolijk maken!

 • Reply
  Jolijn
  16 januari 2021 at 14:12

  Helemaal leuk! Mijn vriend en ik zijn bezig met ons eerste huisje, dit zou super leuk zijn!

 • Reply
  Carlijn
  16 januari 2021 at 21:26

  Wat een mega interessant artikel! Ik wist niet dat een diffuser + een essentiële olie zoveel voordelen kan hebben… Zelf zou ik 1druppeltje van de lavendel olie combineren met 2druppeltjes mandarijn olie. Dit jaar heb ik ervoor gekozen om 4 vwo vakken te volgen in 1jaar, achteraf heb ik dit keihard onderschat. Precies in dit jaar kwam Corona ook nog eventjes om de hoek kijken.. thuisonderwijs is lastig voor zowel de docent als de ‘student’. Momenteel ervaar ik dan ook een overload aan stress en zo nu en dan slapeloze nachten. Ik ben wel een strever, opgeven na al die maanden gaat niet meer. De examens wil ik dan ook al te graag maken, met wat voor uitkomst dan ook. Ik ben benieuwd of de werking van deze diffuser veel voor mij zal doen! Daarom doe ik ook graag mee aan de winactie. Ik zal geurwolkje ook op insta gaan volgen.

  Liefs!

 • Reply
  Justine Lefevre
  16 januari 2021 at 22:57

  Door het thuiswerken is een eigen stekje gezellig maken nog belangrijker geworden. Verschillende geuren om de sfeer en stemming te versterken.

 • Reply
  Marian B
  17 januari 2021 at 13:10

  Ik ben benieuwd, kan wel wat rust gebruiken. Nu we meer thuis zijn lijkt het me wel fijn om hier mee te experimenteren.

 • Reply
  Nicky P
  17 januari 2021 at 16:08

  Ik heb in mijn tuin heel wat lavendel staan omdat hou van de geur en de kleur.
  Dus wil ik deze geur zeker uitproberen.
  Als we dan goed slapen is dat aardig meegenomen.

 • Reply
  Greet DB
  17 januari 2021 at 16:15

  Happiness is de geur die het meest mijn fantasie prikkeld.
  Zou ik echt gelukkig worden van een geur?
  Ik weet wel als ik in de zomer in de tuin mijn bloemen ruik en toch
  wel wat wegdroom……
  Als ik dat gevoel in de winter binnen kan hebben…. ja, daar teken ik voor 🙂

 • Reply
  Lisa
  17 januari 2021 at 19:45

  Woon samen met mijn huisgenoot boven mensen die binnen roken..🤢 die stank stijgt helaas naar boven dit vinden we zo vervelend dat we het met wierook proberen te verhelpen maar helaas helpt dat niet voor lang. We zijn al tijd opzoek naar een fijn alternatief tot ik bij de instagram van geurwolkje terecht kwam… een geurwolkje diffuser is hopelijk onze redding 🙏🌟🌈

 • Reply
  Verino
  17 januari 2021 at 19:51

  Ik zou super graag een diffuser van Geurwolkje willen winnen, omdat ik er zelf nog niet een heb en ik hou van positiviteit. Ik zou hem dan in mijn slaapkamer zetten, zodat ik lekker kan ontspannen en een goede nachtrust heb. Hopelijk maak ik kans.

 • Reply
  Kimcarolina
  17 januari 2021 at 22:46

  Wat gaaf! Ik woon sinds kort op mezelf in een fijn appartementje en zou een diffuser graag een mooi plekje geven! Door de vloerverwarming merk ik dat de lucht soms wat droog is, dus dit zou echt een uitkomst zijn! En natuurlijk met een lekkere geur! Ik doe graag mee 🙂

 • Reply
  Heidi
  17 januari 2021 at 23:10

  Ik zou deze graag willen winnen voor op mijn slaapkamer. Ik ben echt helemaal fan van geurwolkje 🥰

 • Reply
  Denise
  17 januari 2021 at 23:38

  Wat onwijs leuk om kennis te mogen maken met jou blog, vavond begonnen met lezen morgen weer even een stukje veder.
  Hoe fijn is het dat je alles zo uit legt over het geurwolkje, mega fijn vind ik !!
  Ik zou deze graag willen winnen wie niet?! Alleen al omdat het gewoon mega tof staat in huis, maar ook omdat ik zelf last heb van me luchtwegen lijkt met dit wel een mooie en helpende oplossing.

 • Reply
  Debbie
  18 januari 2021 at 06:54

  Wat ‘n leuke actie. Zou heel welkom zijn hier. Ik ben al ‘n poos op zoek naar iets wat helpt om mij de nachten goed door te laten komen. Schrik minimaal 10x per nacht wakker met angst/paniek. Al zoveel geprobeerd. Zou echt fijn zijn dit in mijn slaapkamer te kunnen zetten.

 • Reply
  Jamie De Waele
  18 januari 2021 at 14:57

  Omdat ik kei- benieuwd ben natuurlijk!!
  Er bestaan veel diffusers maar welk eentje is ze nu effectief wel goed voor de gezondheid?!
  Ik werd al getriggerd door de naam ‘Geurwolkje’ , cosy!
  Binnenkort open ik een Babyspa dus deze zou daar wel fijn staan, denk ik en de werking ervan ja die zal ik moeten uittesten natuurlijk ;-).

Leave a Reply