Unicorns & Fairytales
moodstreet - unicorns & fairytales
Fashion fashion kids My life Webshoptips

Kidsfashion | Moodstreet

Moodstreet is een heel leuke kledinglijn voor kinderen en heeft buiten de kinderlijn die loopt van maat 92 tot 164 ook een babylijn en een minilijn. Superleuk want de kledij wordt alleen maar mooier en mooier. 

 

Moodstreet

Moodstreet is een Nederlands kledingmerk voor kinderen van 0 tot 12 jaar. Free spirit, lef, vernieuwde graphics en onderscheidende stoffen maken de collecties steeds weer voelbaar. Moodstreet Mini is bedoeld voor kinderen vanaf 6 maanden en Moodstreet Baby is het speciale newborn label. De kleertjes zijn stoer , uitgesproken en eigenzinnig. Je kan de collecties en retailers bekijken op de website van Moodstreet. Ik vind zelf de collectie heel leuk voor kinderen. Vooral de collectie voor de iets oudere jongens is prachtig. Ik zie Vince er al helemaal mee rondlopen.

moodstreet-2 moodtreet-4

moodstreet-1

 

Babylijn

Wij mochten alvast kennis maken met de newborn lijn van Moodstreet. Ik heb een superleuk setje dat bestaat uit een broekje en shirt. Volgens mij een soort vosje dat erop staat (al is het voor interpretatie vatbaar) en op het shirt staat Unlimited Cuddles en op het broekje Let’s Rebel. Zachte stofjes en mooie kleuren. Ik kan al niet wachten tot babyboy nummer twee er is! Achteraan het broekje twee leuke nepzakjes. Dat is ook waarom ik het broekje zo leuk vind. De mooie details en afwerking.

moodstreet - unicorns & fairytalesmoodstreet - unicorns & fairytales moodstreet - unicorns & fairytales

 

Waar te koop en prijs?

De prijzen vallen goed mee en variëren. Zo tussen de 10 en 70 euro. Een jas zal duurder zijn dan een klein shirtje. Je kan Moodstreet online en offline kopen. Hier zie je de winkels die Moodstreet verkopen.  Op bol.com hebben ze momenteel mooie kortingen op Moodstreet dus ik zou eens een kijkje gaan nemen…

 

Ken jij Moodstreet? 

 

XOXO Nathalie

 

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply