Unicorns & Fairytales
gepersonaliseerde zoekboeken - unicorns & fairytales
Boeken My life Zoekboeken & aanwijsboeken

Met deze zoekboeken gaan kinderen op zoek naar zichzelf! Ideaal voor de Waar is Wally fans!

Jij kent ongetwijfeld de boeken van ‘Waar is Wally?’. Toch? Wel, wat als er nu zoekboeken zouden bestaan met zichzelf in de hoofdrol? Supercool hé. Wel, ze bestaan. De boeken van Wonderbly kan je personaliseren en zijn ideaal als verjaardagscadeau voor kinderen. Kijk je even mee?

Ga op zoek naar jezelf

Dit gepersonaliseerd zoekboek van Wonderbly kan je helemaal in teken laten staan van het kind,  met de naam van het kind op de cover, een toffe boodschap op de eerste pagina en een personage naar keuze. Vanaf 4 jaar hebben kinderen hier plezier aan. Ik liet deze zoekboeken maken voor Vince, die binnenkort 5 jaar wordt en Robin, mijn metekind, die 6 jaar wordt. Je kent waarschijnlijk het boek ‘Wat een pech mijn naam is weg‘ nog wel? Het is van dezelfde makers. Ook een leuke om cadeau te doen trouwens.

lees ook: Leuke (grote) kijk- en zoekboeken volgens Vince

gepersonaliseerd zoekboek - unicorns & fairytales

Gepersonaliseerd zoekboek

In dit gepersonaliseerd zoekboek gaan de kinderen op zoek naar zichzelf wanneer ze naar een andere wereld geteleporteerd worden. Je kind krijgt in het boek een vreemd pakketje aan. Daar zit een machine in die jouw kind naar andere werelden brengt waarin hij iets anders doet. Een kok, een uitvinder, een dokter enz… Ze moeten niet alleen zichzelf zien te vinden maar krijgen ook nog andere zoekopdrachten. Wanneer hij door alle werelden is geraakt en alles heeft gevonden krijgt hij ook een mooie boodschap mee: dat ze alles kunnen worden wat ze willen en dat er nog een hele toekomst op hen wacht Krijgen ze niet genoeg van het zoeken? Dan staan er helemaal achteraan ook nog leuke zoekopdrachten voor de verschillende werelden.

gepersonaliseerd zoekboek - unicorns & fairytales

Ideaal als verjaardagscadeau

Kinderen die dol zijn op boeken zullen dit gepersonaliseerd zoekboek echt wel kunnen appreciëren. Ik vind ze ideaal voor kinderen vanaf 4 tot ongeveer 10 jaar.  Je kan ze samen met jou laten speuren maar ze kunnen er ook gerust alleen mee bezig zijn (vanaf ze kunnen lezen). Wanneer ze kinderen nog niet kunnen lezen kunnen de plaatjes ook wel gewoon fijn zijn om naar te kijken en dingen te zoeken. Je kan er bovendien een persoonlijke boodschap laten inzetten, wat het cadeautje toch extra leuk maakt, niet?

gepersonaliseerd zoekboek - unicorns & fairytales gepersonaliseerde zoekboeken - unicorns & fairytales

Lees ook: Hip en hot bij ons thuis: zoekboeken

 

Pin it!

Lijkt dit gepersonaliseerd zoekboek een leuk cadeau? Wil je het onthouden? Pin het dan op Pinterest.

gepersonaliseerde zoekboeken - unicorns & fairytales

 

Wat vind hiervan? Leuk hé?

XOXO

Nathalie

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply