Unicorns & Fairytales
Fashion fashion mama

In my wardrobe | Accompli SALE

De koopjes gaan weer beginnen en dus ook bij Accompli, de damesboetiek in ‘s Gravenwezel. Ondertussen de favoriete shop voor mezelf. Ik vind er altijd wel iets. Pluspunt: iedereen kan er iets vinden, jong en minder jong!

Ik schreef een tijdje geleden al eens over Accompli. Je kan er verscheidene merkjes vinden voor ieder wat wils en van verschillende prijsklassen. Ik ging alvast eens een kijkje nemen want vanaf woensdag gaan de koopjes in! Vanaf 1 stuk is het 30 procent korting en vanaf 3 stuks is het 40% korting. De schoenen die ik enkele maanden geleden kocht staan ook bij de koopjes en ik moet zeggen, ik heb geen seconde spijt gehad van deze aankoop!

accompli - unicorns & fairytales

Maar ook voor de zomer kan je leuke items scoren! Shorts, topjes, jumpsuits, kleedjes en veel meer!

IMG_8618 IMG_8619 IMG_8614

Zoek je nog een leuk accessoire ? Dan zijn deze pastel tasjes wel iets voor je. Of misschien een mooie ketting? Ik kocht alvast de rechtse!

Accompli sale - Unicorns & Fairytales IMG_8616 IMG_8615

Uiteraard kon ik het ook niet laten en kocht ik dit leuk jurkje voor tijdens de zomer. Het koordje is van een ander kleedje maar zo kan je zien hoe het staat als je er een riempje bij draagt! Super vond ik het.

Accompli sale - Unicorns & Fairytales

https://www.facebook.com/accomplisgravenwezel

Accompli is een bakstenen winkel in hartje ‘s Gravenwezel op de Wijnegemsteenweg 26. Je kan meer info en foto’s van de collectie vinden op hun facebookpagina.

 

Unicorns & Fairytales - Accompli

 

Wat vinden jullie van mijn aankoop? 

You Might Also Like...

2 Comments

 • Reply
  Vlijtig Liesje
  23 juni 2015 at 11:33

  Ik vind dat witte kanten hemdje erg mooi!

  • Reply
   Nathalie
   24 juni 2015 at 14:25

   Dat is heel mooi, een collega van mij heeft het en staat heel mooi!

Leave a Reply