Unicorns & Fairytales
les reves danais - unicorns & fairytales
Fashion fashion kids fashion musthaves kids musthaves moederschap Musthaves Outfit outfit inspiration Webshoptips

Wij deden een fotoshoot voor Les Rêves d’Anaïs

Op een bepaald moment werd er gevraagd naar modelletjes voor het mooie kindermerk Les Rêves d’Anaïs. Ik gaf Lex en Vince meteen op want wij vinden dat merkje maar al te mooi. Bovendien zijn ze het toch al gewoon dat ik vaak foto’s trek. We werden gekozen en mochten op de foto voor de nieuwe collectie die onder andere te koop is in één van mijn favoriete webshops June and Julian.

Les Rêves d’Anaïs

Les Rêves d’Anaïs is een heel mooi babymerk/ kindermerk. De collectie is tijdloos, subtiel en elegant. Ze is het zustertje van Trixie, het meer uitgesproken merk met drukkere prints (maar ook heel mooi!). Check de Roomtour van Lex maar eens, wij hebben veel van de SHEEP collectie van Trixie. Maar goed, we waren dus zeer blij dat we gekozen waren.

Lesrevesdanais extra 160 - Wij deden een fotoshoot voor Les Rêves d'Anaïs

Lesrevesdanais extra 161 - Wij deden een fotoshoot voor Les Rêves d'Anaïs

Het begon een beetje moeilijk want de tijd liep wat uit en Lex begon moe te worden. Papa ging wandelen en even zag het ernaar uit dat Lex niet meer op de foto zou kunnen. Maar op het laatste moment kwamen ze er toch weer door en hebben we nog een aantal leuke foto’s van Lex kunnen trekken. De ster van die twee was toch Vince. Hij voelde zich best op zijn gemak. Zo hielden we er mooie foto’s aan over, een foto in de nieuwe catalogus en als bedankje een mooie Pyjama voor Lex en Vince. Je zal wel al kunnen bedenken dat we die foto’s al lang afgeprint hebben en er zelfs een textielposter van lieten maken.

Lesrevesdanais extra 157 - Wij deden een fotoshoot voor Les Rêves d'Anaïs

Lesrevesdanais overige1533 - Wij deden een fotoshoot voor Les Rêves d'Anaïs Lesrevesdanais extra 165 - Wij deden een fotoshoot voor Les Rêves d'Anaïs

June and Julian

Het merkje is te koop bij de mooie webshop June and Julian. De collectie bij June and Julian van les Rêves d’Anaïs bestaat uit hoezen voor de autostoel, bouncer covers, kussenshoezen, bedovertrekken, lakentjes, voetenzakken en meer. Neem gerust eens een kijkje op hun mooie webshop. Ze hebben supergave merken, er zit ongetwijfeld heel veel tussen dat jouw moederhart sneller doet slaan.

Lesrevesdanais 58 040 - Wij deden een fotoshoot voor Les Rêves d'Anaïs

Lesrevesdanais 48 067 - Wij deden een fotoshoot voor Les Rêves d'Anaïs Lesrevesdanais 45 056 - Wij deden een fotoshoot voor Les Rêves d'Anaïs

Behalve het merkje les Rêves d’Anaïs hebben ze een heel uitgebreid aanbod. Van baby tot kind, van speelgoed tot kleertjes en decoratie voor feestjes. Ideaal wanneer je kleine spruit zijn verjaardag viert. Inspiratie kan je altijd vinden in mijn categorie DIY Bdayparty. De decoratie van June and Julian gaat je daarbij een flink pak vooruit helpen.

Lesrevesdanais 58 036 - Wij deden een fotoshoot voor Les Rêves d'Anaïs

Lesrevesdanais overige1606 - Wij deden een fotoshoot voor Les Rêves d'Anaïs

Lesrevesdanais 44 100 - Wij deden een fotoshoot voor Les Rêves d'Anaïs

Lesrevesdanais extra 131 - Wij deden een fotoshoot voor Les Rêves d'Anaïs

Wat vinden jullie van de foto’s? 

XOXO Nathalie

You Might Also Like...

2 Comments

 • Reply
  Nele van MamaExpert
  19 januari 2018 at 08:10

  De max. Welke is het dan geworden in de catalogus?

  • Reply
   Nathalie
   19 januari 2018 at 12:02

   Waar dat Vince in zijn badjasje zit en de beentjes en ook waar Vince een boekje leest voor het bed. Maar weet niet of ik ze ertussen heb gezet. Er waren er zoveel getrokken.

Leave a Reply