Unicorns & Fairytales
scandinavische merken - unicorns & fairytales
Baby musthaves decoration duurzaam kopen Duurzaamheid Fashion fashion kids fashion musthaves Interieur kids musthaves Musthaves Webshoptips

Scandinavische merken en meer bij Hygge

We love Scandinavische merken. Moet ik dat nog zeggen? Ik zou ook eens graag naar Scandinavische landen gaan trouwens. Alles straalt daar rust uit. Gelukkig brengt ‘Hygge’ een beetje een Scandinavische touch in huis met hun te gekke merken en andere merken. Een webshoptip die allen gaat bekoren…

Scandinavische merken

Wat ik zo leuk vind aan Scandinavische merken? Hun looks, de uitstraling, de kleuren. Alles is zo stijlvol zonder stijf te zijn. Het brengt rust, is van goede kwaliteit en ziet er gewoon goed uit. Misschien wel een nadeel: ze zijn niet altijd even goedkoop. Maar goed, wie het graag ziet heeft er waarschijnlijk wel een centje voor over. Merken zoals Cam Cam, By Lassen, Konges Slojd, Kurtis … Ze zijn heerlijk!

scandinavische merken - unicorns & fairytales

Hygge

Ik stelde enkele vraagjes aan de Katrien, de eigenaar van Hygge, een mooie webshop waar ze allerlei verschillende merkjes hebben. Niet enkel Scandinavische merken, maar je voelt de touch er wel door.

Vertel iets meer over jezelf
Ik ben Katrien en woon samen met men man en twee kinderen in het centrum van Antwerpen. De webshop is ontstaan omdat ik ein-de-lijk iets wou doen wat ik graag doe!  Toen ik de eerste keer naar een showroom ging om een collectie te kiezen kwam ik superenthousiast thuis en zei ik tegen men man: “YES eindelijk iets wat ik echt super graag doe!” Ik kan echt kriebels in men buik krijgen als ik al die nieuwe collecties zie en kan uren bezig zijn op het internet om nieuwe merken te zoeken. Het liefst van al heb ik kleinere, onbekende merken waar je nog echt contact hebt met de designers.
scandinavische merken - unicorns & fairytales
Waar komt de naam Hygge vandaan? 
HYGGE wilt zeggen dat je jezelf moet omringen met dingen die je mooi en leuk vindt! Dingen die je een warm en speciaal gevoel geven. HYGGE betekent ook ‘gezellig’ en dat is het gevoel dat ik met men webshop wil creëren.
scandinavische merken - unicorns & fairytales
Wat maakt jouw shop uniek?
Al de artikelen in de shop zijn artikelen die ik voor mezelf en mijn kinderen gebruik! Ik ga steeds op zoek naar de leukste en de nieuwste merkjes. Ik vind het ook heel belangrijk dat het allemaal ecofriendly en fairtrade is. Ik heb een heel goed contact met de designers van de merken en met men klanten, zo kunnen ze me altijd via whatsapp, instagram of facebook contacteren wanneer ik iets moet opmeten of enkele kleren bij mekaar moet leggen zodat ze kunnen zien of het mooi bij mekaar past! Soms lopen de gesprekken wel wat uit en zijn we heel lang aan het chatten, maar ik vind het heel leuk om mijn klanten zo te leren kennen! Op instagram probeer ik ook zoveel mogelijk inspiratie te geven en leg ik vaak combinaties bij elkaar of trek ik een leuk ideetje voor een babyshower. Als je bij Hygge iets bestelt krijg je het ook steeds mooi ingepakt toegestuurd! Dat maakt het online shoppen nét iets leuker. Zeker de mama’s die in verwachting zijn vinden het geweldig, al die leuke spulletjes uitpakken en ondertussen wat wegdromen en hopen dat die 40 weken snel om zijn!
scandinavische merken - unicorns & fairytales
Heb je nog toekomstplannen?
Toekomstplannen zijn er zeker! Er zijn zoveel leuke merken die nog op mijn verlanglijstje staan en die ik zeker nog wil toevoegen aan de webshop en natuurlijk droom ik ook stiekem van een eigen winkel. Ik kijk er ook naar uit om pop ups en private shopping te doen! Dit zal meer iets zijn voor in het najaar.
scandinavische merken - unicorns & fairytales

Heb je een weetje voor ons?
Er zitten maar 13 maanden tussen mijn twee kinderen! Toen ik vertelde aan vrienden en familie dat ik terug zwanger was (viktor was toen 4 maanden) Was de eerste reactie meestal ‘oei’ en dachten ze dat het een ongelukje was! Maar dat was dus helemaal niet, bij Lucie hebben we gewoon geluk gehad dat het zo snel ging! Toen ik dan terug ging werken na het bevallingsverlof van Viktor moest ik wel meteen aan mijn werkgever vertellen dat ik opnieuw zwanger was ! Ik raad het trouwens iedereen aan om kinderen zo snel achter elkaar te nemen! In het begin is het even heftig maar nu is het echt fantastisch! We hebben juist de 2 de verjaardag van Viktor en de 1e verjaardag van Lucie gevierd! Ze zijn mijn grootste inspiratie voor de shop!

scandinavische merken - unicorns & fairytales

 

Kleertjes

Bij Hygge vind je mooie kleertjes voor je mini en niet meer zo mini: van 0 tot 8 jaar. Mijn vier favorieten van het moment: I dig Denim, Moi, Knast en Mingo. Wij hebben voor Vince en Lex een leuk outfitje geshopt van Moi. Die ga je ongetwijfeld binnenkort zien voorbij komen op mijn Instagram Feed. Kledij die gemakkelijk te combineren is met andere items.

scandinavische merken - unicorns & fairytales

Verzorging

Maar niet enkel kleertjes hebben ze bij Hygge, veel leuke deco spullen, verzorgingsspullen, speelgoed enz. Allemaal met die Scandinavische touch.

scandinavische merken - unicorns & fairytales  scandinavische merken - unicorns & fairytales  scandinavische merken - unicorns & fairytales scandinavische merken - unicorns & fairytales

 

Ken jij deze mooie webshop al? Ben jij fan van Scandinavische merken?

XOXO Nathalie

You Might Also Like...

1 Comment

Leave a Reply