Unicorns & Fairytales
pram curtains - unicorns & fairytales
Baby musthaves Musthaves Webshoptips Winactie & Give away

Baby musthaves | PRAM CURTAINS & win

Wanneer je gaat wandelen met je baby wil je hem, als hij in slaap is, beschermen tegen de zon, de koude of de wind. Of gewoon van al die drukte van buitenaf. Daarvoor zijn de PRAM CURTAINS van Kurtis supergemakkelijk en ideaal. Ik heb er zelf ook. Benieuwd?

 

Pram curtains?

Pram curtains‘ is een product van de onderneming Kurtis en is een Zweeds design. Heel gemakkelijk te gebruiken en in verschillende motieven te verkrijgen. Het is een praktisch, mooi en veilig alternatief voor het deken of de swaddle die je vaak over je kinderwagen of maxi cosi legt ter bescherming van invloeden van buitenaf. Wanneer er een windvlaag is kan je meestal achter je swaddle aan lopen. Of je moet ze vastpinnen met wasspelden. Dat kan natuurlijk ook. Wij kozen voor Pram Curtains die universeel te gebruiken zijn.

Makkelijk, mooi en veilig

Maar nu even weer over deze drie trefwoorden. Want zo kan ik het beste deze Pram Curtains omschrijven.

Makkelijk omdat je ze met ringen kan bevestigen op alle mogelijke kinderwagens. Je kan ze ook opzij schuiven zoals een gordijn (vandaar de naam). Je kan ze op verschillende manieren bevestigen zodat ze ofwel een afscherming zijn, ofwel een soort zonnetentje. Heel erg handig.

Mooi omdat je ze met allerlei verschillende motieven kan bestellen. Wil je liever iets subtiel? Dan kan een enkele kleur ook natuurlijk. De ringen bestaan ook in verschillende kleuren dus er zal sowieso iets tussen zitten naar jouw smaak.

Veilig omdat ze 99% UV beschermend, ECO friendly , BPA vrij zijn en van organisch katoen zijn gemaakt. Je mag ook nooit de kinderwagen volledig afsluiten in warm weer. Laat de Pram Curtains onderaan los hangen of maak ze aan de zijkanten vast tegen windvlagen. Dit zorgt voor voldoende luchtcirculatie.

pram curtains - unicorns & fairytales

Ook als ‘borstvoedingsgordijn’

Omdat de ringen een opening hebben die je aan vele dingen kan vastmaken en omdat er koordjes zijn aan de Pram Curtains kan je deze ook gemakkelijk gebruiken om borstvoeding te geven in het openbaar. Je maakt de Pram Curtains vast aan je BH bandje, kledij of rond je hals en je kan discreet borstvoeden.

Dit is Kurtis…

Kurtis is AnnaJohanna Blom & Stellan Larsson. Hun eerste kind is geboren in 2007 en zo werd meteen ook het concept ‘pram curtains’ geboren uit het idee om dus een goed alternatief te vinden voor de dekens die je over je kinderwagen legt. Kurtis is genaamd naar hun zoon Kurt. Wereldwijd worden de Pram Curtains in ongeveer 20 landen verkocht, waaronder dus in België. Hun producten zijn mooi, met leuke prints en designs en bieden een alternatief voor producten met een traditionele look. Ze werken daarvoor geregeld samen met getalenteerde artiesten.

pram curtains - unicorns & fairytales

pram curtains - unicorns & fairytales

Waar te koop?

In België zijn deze leuke Pram Curtains onder andere te koop bij Hygge Nordic Concept Store  en  De Gele Flamingo

Wil jij ook een Pram Curtain?

Ik mag van Kurtis en Euromass, hun Belgische distributeur,  2 lezers blij maken met hun eigen Pram Curtain naar keuze!

pram curtains - unicorns & fairytales pram curtains - unicorns & fairytales

pram curtains - unicorns & fairytales

 1. Kies uit de Panda print of Harlequin Print roze of blauw
 2. Laat in de comments weten welk model jij graag zou hebben en deel deze blogpost met een vriendin die jij ook wil blij maken.
 3. Deze blogpost delen op je eigen sociale media zou héél fijn zijn 🙂
 4. Zorg ervoor dat je Unicorns & Fairytales volgt want ik gun het graag mijn lezers

pram curtains - unicorns & fairytales

<<<< Meedoen kan tot en met 14 februari 2017 en de winnaar zal nadien op deze blogpost en via Facebook bekend worden gemaakt >>>

 

Winnaars: Lynn en Sarah Pyl !

XOXO Nathalie

You Might Also Like...

15 Comments

 • Reply
  Vlijtig Liesje
  7 februari 2017 at 10:09

  Ik vind die eerste foto werkelijk briljant1 Wat een mooi actieshot. Dat heb je knap gedaan.

  Die gordijntjes lijken me zeker handig!

 • Reply
  shanna
  7 februari 2017 at 15:22

  Zwanger van mijn eerste zoontje en als hij “mijn vel” heeft geërfd, dan vrees ik dat ik dit in de zomer veel zal kunnen gebruiken. De panda-print past dan ook nog eens enorm goed bij de rest van onze babyspullen!

 • Reply
  Sarah Pyl
  7 februari 2017 at 15:37

  Ilse Lelie, ik vind de Harlequin met roze print anders ook wel n toppertje ! Voor jou de blauwe .. wie weet dan ook nog te gebruiken voor baby 2 ?

 • Reply
  Leila
  7 februari 2017 at 16:18

  Ik wil heel graag de roze winnen en de roze voor jou kleine prinses @nathalieverhulst ?
  zou top zijn ??

 • Reply
  Ilse Lelie
  7 februari 2017 at 18:37

  Haha, hier dus reageren in plaats van op de Facebook pagina ?. De blauwe zou inderdaad voor nr2 in de toekomst ook nog kunnen dienen, Sarah. En anders wordt het misschien net iets te veel roze ☺️

 • Reply
  Fien
  8 februari 2017 at 20:47

  De panda zou leuk zijn voor onze Babyboy die komt in mei!

 • Reply
  lynn
  8 februari 2017 at 21:18

  OMG, als ik die met de panda zou winnen zou mijn vriend er zo jaloers op zijn dat hij de hele dag met de buggy op stap zal willen! 😀

 • Reply
  Linda Post
  8 februari 2017 at 23:24

  Wat onwijs handig! En wat eeneuke printjes, lastig kiezen… Ik denk dat ik uiteindelijk zou kiezen voor de panda! Ik zal m’n ( zwangere) vriendinnetjes ook even taggen 😀

 • Reply
  Lissy
  10 februari 2017 at 21:08

  Oooh, zo een supermegaschattige panda!!! Lijkt me een keileuk cado voor het baby’tje van de peter van mijn zoontje. Het geslacht is momenteel nog een groot geheim, maar we hopen stiekem allemaal op een meisje omdat het momenteel 1 meisje & the gang is in de familie 🙂
  Zal het haar zeker doormailen!

 • Reply
  J.
  10 februari 2017 at 21:22

  Love Panda-Prints!
  Ook mijn zwangere girlfriends houden ervan.

 • Reply
  elisabeth maria martina
  11 februari 2017 at 11:33

  pandaprint geweldig

 • Reply
  Liesbeth
  12 februari 2017 at 21:09

  Supergaaf! Ik ga voor die lieve Panda!

 • Reply
  eline
  13 februari 2017 at 10:20

  Prachtig! Heb hier al zoveel leuke tips bijgeleerd dankzij jou! Heel graag de panda print voor ons wondertje op komst! Als mama in spé is het niet altijd even eenvoudig om je weg te vinden tussen al die mooie geboortespullen. Je wil uiteraard enkel het allerbeste voor je kleintje, maar er is zoveel op de markt. Iets met het bos en de bomen 😉 Toch denk ik dat dit een toppertje is! Zo handig! Handig om deze zomer met ons patatje te gaan wandelen . Als ze ook nog eens eco friendly zijn dan compleet goedgekeurd. De borstvoedingsfunctie is zeker een handig pluspunt. Oh wat zou ik dit heel graag willen uitproberen! Fingers crossed!

 • Reply
  Marian B
  13 februari 2017 at 14:08

  Echt heel mooi, k ben helemaal verliefd op de Panda! En uiteraard heel handig, zoiets heb ik nog niet, doe dan ook graag mee! Heb meteen mijn zusje en vriendin gemaild! Volg op Bloglovin.

 • Reply
  sylvie verstraeten
  15 februari 2017 at 13:35

  Oh oh waarom ben ik deze tip nog niet eerder tegen gekomen? Prachtig! Panda graag , is het thema van geboortekaartje!

Leave a Reply