Unicorns & Fairytales
bucket list koppels - unicorns & fairytales
Boeken cadeautips Doeboeken lifestyle musthaves Musthaves My life

Valentijn (cadeau)tip | Een bucket list voor koppels

Valentijn draait rond liefde. Ik ben een hopeloos romantisch persoon. Ik leef echt in een droomwereld. Mijn vriend is eigenlijk het tegenovergestelde. Al jaren vraag ik hem om wat romantischer te zijn maar het komt er niet van. Toen ik ‘Het bucket list boek voor koppels’ in handen kreeg dacht ik… ja, dat moeten we doen.

Valentijn, elke dag!

Sommigen vinden Valentijn een commerciële dag. Anderen houden dan weer van die dag. Ik vind het beiden. Voor mij zou het elke dag Valentijn moeten zijn. Maar het is wel een dag waarop je weer eens stil kan staan bij de liefde die je voor bepaalde personen voelt en dat extra in de kijker kan zetten en komaan… er is al genoeg verdriet in de wereld hé. Dit Bucket list boek kan ons misschien wel helpen om weer leuke dingen samen te doen die je anders niet doet. Met de 250 dingen die je samen kan doen zal er wel genoeg keuze zijn.

lees ook: inspiratie om te geven en doen op Valentijn

Samen dingen blijven doen

Het is belangrijk om samen leuke momenten te hebben en leuke dingen te gaan doen. Eigenlijk zou je dat nooit moeten laten. Op zijn minst 2 keer in de maand even tijd nemen om samen iets te doen zou geen overbode luxe moeten zijn. Toen Lex er nog niet was ging Vince elke donderdag naar oma en opa. Wanneer mijn vriend dan thuis was en niet moest werken gingen we geregeld eens eten. Nu beseffen we maar al te goed dat dit momentjes zijn die je moet koesteren. Met twee kinderen (en meer) worden die momentjes samen natuurlijk nog moeilijker. Wij zijn toch van plan om geregeld eens een babysit in te schakelen (wanneer Lex wat groter is)  en tijd voor ons samen te plannen. Het is zo belangrijk. Dit bucket list boek is trouwens al een goed begin.

lees ook: Je bent niet enkel mama maar ook nog een vrouw!

bucket list koppels - unicorns & fairytales

Elke dag een opdracht

We gaan proberen elke dag een opdracht van de bucket list te schrappen. Sommige opdrachten zijn heel makkelijk en snel klaar en anderen vergen natuurlijk wel wat meer. Uitstapjes of reizen bijvoorbeeld. Maar er staan ook ludieke dingen in zoals: poets elkaars tanden (geblinddoekt) . Dat zal dan weer voor hilarische momenten zorgen. Sommige dingen gaan we ook nooit doen denk ik. Maar in het boek is ook ruimte voor een eigen lijst.

bucket list koppels - unicorns & fairytales

Kennen jullie de Bucket List boeken van Elise De Rijck al? 

 

[bol_product_links block_id=”bol_5895b8a648a5b_selected-products” products=”9200000066245298″ name=”bucket list ” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”0″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”0″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

 

XOXO Nathalie

 

You Might Also Like...

28 Comments

 • Reply
  Anna
  5 februari 2017 at 09:00

  Oooh wat gaaf…. ik zou graag eens willen paragliden met z’n tweeen…
  Facebook: An Na

 • Reply
  Shanna
  5 februari 2017 at 09:35

  Oh wat een zalig boek de Bucketlist v koppels..
  Wat er bij ons zeker moet opstaan is samen nr het noorderlicht gaan kijken..

 • Reply
  Stephanie
  5 februari 2017 at 09:46

  Oh dit zou voor ons een super leuk idee zijn. Een heel leuk cadeautje met de gedachte erachter dat we ons eerste kindje bijna verwachten en dit dus goed kunnen gebruiken voor als hij er is. Wat ik er overigens als eerst en belangrijkst op zou zetten is trouwen met mijn vriend ??

 • Reply
  Angelique
  5 februari 2017 at 09:54

  Dit zou echt super zijn! Mn vriend en ik verschillen als dag en nacht en misschien js dit een stok achter de deur om echt samen te kijken wat we écht nog samen willen doen. We willen beide sowieso nog reizen en een road trip door amerika maken.

 • Reply
  Chantal Franken - de Hollander
  5 februari 2017 at 10:08

  Wat super leuk! Wat ik zou willen met mijn partner, een verre reis maken, maar daar moeten we nog een hoop voor sparen! En wat klinkt het hilarisch om elkaars tanden te poetsen geblindoekt, misschien ga ik dat vanavond al proberen!!

 • Reply
  Dionne
  5 februari 2017 at 10:16

  Super leuk! Ik hou van dit soort dingen. Ik volg je op zowel FB als instagram. Ik zou graag een keer een tent willen bouwen zoals vroeger en daar een nachtje in slapen. Voor de fun!

 • Reply
  Anne Zondag
  5 februari 2017 at 10:52

  super leuk! een gezamenlijke sprong uit het vliegtuig 🙂 dat lijkt mij we lwat. nu hij nog hihi

 • Reply
  Natasja
  5 februari 2017 at 11:05

  Super origineel boek! Mijn top 3 op mijn bucket list zou zijn: Trouwen, lange reis naar Amerika maken en een gezellig etentje met kaarlicht bij zonsondergang op het strand. Mijn handen beginnen al te kriebelen om dit te mogen afvinken van mijn lijstje.

 • Reply
  Susanna Houben
  5 februari 2017 at 11:25

  Wat een leuke actie en de reacties van bovenstaande vullen ook wel een beetje onze bucketlist aan. Het wordt moeilijk om je te overtreffen om ons dat boek cadeau te doen maar ik heb besloten toch maar een poging te wagen.. met mijn liefste man naar de stad Rome reizen waar we ooit zijn geweest toen ik 17 was en mijn man 21. Dat is nu dus inmiddels alweer 17 jaar geleden.. Nice memories.. love my family

 • Reply
  bancinabanana
  5 februari 2017 at 11:48

  Zalig! Dit boek staat al even op mijn lijstje ?
  Mijn vriend zegt al jaren dat hij een een keer naar een plek wilt gaan waar er totaal geen lichtvervuiling is, om dan naar de sterrenhemel te kijken. Romantisch, toch? ?
  Vorig jaar hebben we het eens geprobeerd in een zogenaamde ‘sphair’, was het toch wel de hele nacht bewolkt zeker? En koud (was november, what were we thinking?)! Zelf wil ik ooit eens naar het noorden om walvissen én het noorderlicht te spotten. Misschien te combineren met onze sterrenhemel? Wie weet!

 • Reply
  Lien Van Riel
  5 februari 2017 at 14:58

  Super leuk zo’n boek! Sinds een goeie maand heb ik weer een vriend en vaak zeggen we al ‘dat moeten we eens samen doen’. Echter werken we alle twee en hebben we alle twee ook een druk sociaal leven, waardoor we vaak gewoon de typische dingen doen (cinema, iets gaan eten,…). Bovenaan mijn bucketlist staat er om eens met 2 met de rugzak een verre reis te maken. Weg van alle drukte en gewoon op elkaar afgestemd zijn. Al ben ik ook al blij als we eens een weekendje zullen weg geraken.

 • Reply
  Gregg
  5 februari 2017 at 21:38

  De kleinste, grootste, meest romantische en simpele dingen die ik met mijn vriendin graag wil doen zou ik in dit boekje schrijven. Want er is niets zo leuk als telkens kunnen wegdromen bij de dingen die je gelukkig maken, in de hoop ze ooit in realiteit te kunnen doen natuurlijk! You only live once!

 • Reply
  Lieke van Veen
  6 februari 2017 at 01:04

  Wat een geweldig boek! Op mijn bucketlist staat een luchtballonvaart samen met mijn vriend.
  Ik doe graag mee aan deze winactie en ik volg je ook op facebook (lieke van veen) en instagram (liekevv24)

 • Reply
  AnnaB
  6 februari 2017 at 09:44

  Wat leuk zo’n boek! Ik wil graag met mijn lief naar IJsland om het noorderlicht te zien

 • Reply
  damienne louwage
  6 februari 2017 at 10:54

  SUPER idee, Zo’n bucket list voor koppels!!! Wij als ouders van 5 kids vinden het hel belangrijk om tijd voor elkaar te maken. Zo hebben wij iedere maand (zou wel meer mogen zijn) een date night.. Wat wij heel graag nog willen doen is America (Florida) 🙂 🙂 🙂

 • Reply
  Lissy
  6 februari 2017 at 11:25

  Ziet er een superleuk boek uit!
  Wat we als eerste gaan noteren bij de to do’s is: met de rugzak door Ierland en regelmatig stoppen bij een whisky-stokerij 🙂
  Maar dan zullen we wel nog een paar jaar moeten wachten, want ons zoontje is net 1!
  We zullen dus beginnen met: verhuizen naar ons huisje in opbouw (in oktober). Ook al spannend genoeg! 🙂

 • Reply
  Melissa B
  6 februari 2017 at 22:25

  Mijn vriend en ik zijn 7 jaar in een relatie. En hebben niet echt alone time samen meer. Het lijkt mij leuk om onze relatie weer beter te maken en vaker leukere dingen te doen uit deze bucket list boek.

 • Reply
  lynn
  7 februari 2017 at 11:00

  Goh, moeilijke vraag…. Misschien is het net omdat ik op niets kom, dat ik dit boek nodig zou hebben. Dan kom ik zo op heel veel leuke ideetjes om samen te doen! 😉 (Al is gezellig picknicken wel nog iets dat op mijn verlanglijstje staat! )

 • Reply
  Adriana de Ruiter
  7 februari 2017 at 20:44

  Op onze bucketlijst komt sowieso om met een auto naar Zuid Afrika te rijden!!! Dat is onze droom voor als we stoppen met pleegouderschap en de pleegkindjes die bij ons op zullen groeien helemaal zelfstandig zijn! 😀

 • Reply
  Renate Schröder
  8 februari 2017 at 23:54

  ik zou zo graag nog eens samen met hem gaan kamperen in een klein tentje, samen genieten van de zonsondergang, back to basics!

 • Reply
  Tamara TS
  9 februari 2017 at 03:50

  Dit is grappig! Daar doe ik natuurlijk graag voor mee. Op mijn bucketlist zou een mooie reis maken staan, aangezien we nog nooit samen op vakantie zijn geweest.
  (FB Tamara Mara Großmaul, Instagram @paramara1982)

 • Reply
  Karen
  9 februari 2017 at 12:31

  Oh dit boek had ik al zien liggen in de winkel en zou super leuk zijn om te winnen! Op mijn bucket list met mijn lief staat een reis naar Bali.

 • Reply
  Joycevdv
  9 februari 2017 at 15:38

  Gaaf! ik ben nu twee maandjes samen en ben hier helemaal voor!
  Wat op een bucketlist zou moeten staan is picknicken, een scooter tour maken in het zonnetje 🙂
  vooral picknicken hier aan de zeeuwse kust heerlijk!!

 • Reply
  Inge Stroobandt
  9 februari 2017 at 23:15

  Wat op onze Bucketlist moet komen.
  Al veel over gesproken, maar nog niet gedaan.
  Een rondreis in Noorwegen!

 • Reply
  J.
  10 februari 2017 at 21:15

  Leuk!
  Dat ken ik: ‘mijn vriend is eigenlijk het tegenovergestelde’ 🙂
  Het zou ons goed doen, zo’n bucket listje opmaken…
  Op onze bucketlist: een reisje naar Afrika, samen met ons zoontje (hen willen tonen waar ik 10 jaar geleden ben geweest)
  x

 • Reply
  Jolet
  12 februari 2017 at 13:21

  Dit boek zou ik zeker willen uitproberen, dus ik doe graag mee! Ik volg je op Insta (@thingsiwanttoblogabout) en er staat zeker nog een keertje naar Tokio met m’n vriend op m’n bucket list!

 • Reply
  Nikki
  12 februari 2017 at 22:55

  Klinkt het heel suf als ik zeg dat er bovenaan mijn bucketlist moet komen te staan: samen oud worden ♡

 • Reply
  eline
  13 februari 2017 at 10:32

  Roadtrip met de wagen door Amerika zonder gps. Ik kan niet kaartlezen tot ergernis van mijn vriend 😉

Leave a Reply