Unicorns & Fairytales
houten kindermeubels - unicorns & fairytales
decoration Interieur kidsroom nursery Webshoptips

Miniwoo, leuke houten kindermeubels

Hele leuke musthaves voor in de kinder -of babykamer, de houten kindermeubels van Miniwoo. Voorlopig bestaat het assortiment uit leuke krukjes, opbergbakken, spiegels en wandverlichting maar ik ben er zeker van dat dit snel gaat uitbreiden.

 

Houten kindermeubels bij Miniwoo

Miniwoo is een fonkelnieuw Belgisch merk. Het uitgangspunt is de fantasie van kinderen. Nooit stoppen met dromen en spelen. Hun inspiratie halen ze uit de natuur. Dat merk je aan de vormen. Ze werken voornamelijk met hout. De houten kindermeubels zijn klein, op maat van de peuters en kleuters die beginnen te fantaseren. De afwerking is ook heel mooi.

 

Opbergen

De leuke opbergers van Miniwoo zijn mooi, lief en stapelbaar. Berg alle speelgoed mooi op met deze leuke houten opbergbaken. Opruimen was nog nooit zo leuk.

houten kindermeubels - unicorns & fairytales

Schattige krukjes

Zitten was nog nooit zo leuk met deze schattige krukjes. Ze zijn helemaal niet groot en gemaakt voor peuters en kleuters. Zet het krukje ergens in een leeshoekjes, aan een leuk tafeltje, gebruik het als opstapje of gewoon ter decoratie. Welke is jouw favoriet? Wij kozen de wolk. Hij staat aan de leesboeken van Vince. Toen Vince het krukje zag was hij meteen verkocht. Perfect op maat van onze kleine prins.

houten kindermeubels - unicorns & fairytales

houten kindermeubels - unicorns & fairytales

Leuke verlichting

Ik vind de wandverlichting enorm mooi. Wij hebben zelf het wolkje. Maar je hebt de keuze uit verschillende vormen. Er zijn lampen die je moet hangen en er zijn er die kunnen staan. Ik ben alvast fan.

houten kindermeubels - unicorns & fairytales  houten kindermeubels - unicorns & fairytales houten kindermeubels - unicorns & fairytales houten kindermeubels - unicorns & fairytales houten kindermeubels - unicorns & fairytales

 

Spiegeltje spiegeltje aan de wand

Kinderen kijken graag naar zichzelf, niet? Dat vinden ze grappig. Gekke bekken trekken of gewoon zichzelf bewonderen. Ook grote mensen doen dat soms graag denk ik. Miniwoo heeft leuke houten spiegels gemaakt, speciaal voor die bewonderaars.

houten kindermeubels - unicorns & fairytales

 

Waar te koop?

Je kan de houten kindermeubels van Miniwoo onder andere kopen bij Kids With flair en in Nederland bij PS Ikjouvanjou.

 

Wat is jouw favoriete stuk uit de Miniwoo Collectie? 

X0X0 Nathalie

You Might Also Like...

1 Comment

  • Reply
    Sofie Lambrecht
    5 februari 2017 at 21:51

    waaaaaaa die opbergbakken en krukken zijn zoooo schattig

Leave a Reply