Unicorns & Fairytales
manowoods bedhuis - unicorns & fairytales
decoration Get inspired Interieur kidsroom livingroom nursery Webshoptips Winactie & Give away

Manowoods, houten spullen op maat & win een speelhuis of dollhouse

Toen we gingen verhuizen wilden we meteen een groot bed voor Vince. Ik was fan van een bedhuis maar we wilden het met spijlen aan de zijkant en schuiven onderaan. Bij Manowoods lieten we meteen allerlei houten spullen maken voor ons interieur. Benieuwd wat wij lieten maken? Maak meteen ook kans op een speelhuis OF dollhouse!

 

Bedhuis van Vince

We wilden graag een bedhuis voor Vince, maar met spijlen aan de zijkanten zodat hij er zeker niet kon uitvallen. Toen ik een voorbeeld zag van een bed met schuiven aan de onderkanten, waarin je nog spullen kwijt kon, vroeg ik of het mogelijk was deze twee dingen te combineren en was dit het mooie resultaat. We zijn er heel blij mee. Op het bed ligt een matras van Kidzzz. Daar kan je trouwens matrassen op maat laten maken, moest je een buitensporige maat nodig hebben of zelfs een ovaal matras nodig hebben. Wij kozen ervoor om een eenpersoonsbed te laten maken zodat het nog lang zou kunnen meegaan. We hebben geen minuut spijt van onze beslissing.

beddengoed - unicorns & fairytales

 

Kinderbureau

Toen ik op Pinterest op zoek was naar leuke ideetjes voor bureaus ontstond mijn idee. Ik zag een gewoon effen wit bureau, maar wat dikker en aan de muur. Ik gaf mijn eigen draai eraan, met eigen afmetingen en stuurde ze door naar Manowoods. Ze maakten een meubel op maat en kwamen ze netjes afleveren. Mooi strak en op kindermaat.

Wardrobe

Ik wou heel graag een wardrobe in mijn slaapkamer waaraan ik mijn favoriete kledingstuks van het moment kon hangen. Weer gaf ik de stijl, de afmetingen en kleur door en de handige man van Manowoods maakte hem voor mij.

code-a-pillar - unicorns & fairytales

Dollhouse

Voor Vince wilde ik een dollhouse, hoog genoeg zodat zijn speetjes erin konden. Ik tekende het huisje en gaf mijn wensen door. Nu kan je ze ook bij Manowoods kopen in drie verschillende afmetingen. Maar wens je iets op maat? Je kan het altijd vragen.

schoolplaat - unicorns & fairytales

dollhouse manowoods - unicorns & fairytales

Doopsuiker bergen

Ik maakte verschillende doopsuiker spulletjes. Maar ik wilde ze ook mooi presenteren. Daarom liet ik een presentatiestuk maken waar ik ze netjes op kon zetten.

TV-meubel

Het pronkstuk was toch wel het TV-meubel. Helemaal uit een geheel. Met een apart stukje aan dat als bureau kan dienen. Heb je er trouwens interesse in? Het staat te koop! Niet omdat ik het niet mooi vind of omdat er iets mis mee is, maar omdat ik gemerkt heb dat het bij ons beter zou zijn om iets kleiners te hebben. We hebben nl. teveel spullen staan in huis hahaha.

 

code-a-pillar - unicorns & fairytales

Manowoods?

Manowoods is het bedrijf van Samantha en haar man. Het is ontstaan uit hun liefde voor houten meubelen en speelgoed. Hij heeft een achtergrond als timmerman en meubelmaker en kan bijna alles maken dankzij zijn expertise en ervaring. Heb je een vraag en wil je iets laten maken op maat? Aarzel dan niet om hen te contacteren. Ze beantwoorden jullie vragen maar al te graag. Ga alvast eens in hun shop kijken om een idee te krijgen van hun aanbod.

 

Win!!! 

Ik mag van Manowoods een lezer héél blij maken. Je mag namelijk kiezen tussen een speelhuisje of een dollhouse!  Wil jij graag kans maken?

 1. Volg Unicorns & Fairytales via Facebook en/of Instagram
 2. Like Manowoods via Facebook en/of Instagram
 3. Maak je keuze uit een speelhuisje of dollhouse (afmeting S)

Meedoen kan ook via Instagram. De winnaar wordt random uit alle deelnemers via de verschillende kanalen gekozen.

manowoods giveaway - unicorns & fairytales manowoods giveaway - unicorns & fairytales

 

<<<<< Meedoen kan tot en met dinsdag 16 mei 2017 >>>>>>

XOXO Nathalie

You Might Also Like...

52 Comments

 • Reply
  Tine Vanhaevre
  9 mei 2017 at 20:08

  Jammer genoeg geen plek voor dat coole speelhuis maar met het poppenhuis zou hier ook heel goed gespeeld worden.
  En wat een knappe producten allemaal seg

 • Reply
  Kristin
  9 mei 2017 at 20:13

  Wauw wat een leuke winactie!!!
  Wij hebben net onze zolder afgewerkt maar de inrichting moet nog gebeuren . Het speelhuis zou perfect staan op de nieuwe speelzolder ! Kinderen houden wel van een knus hoekje !! Later zou ik deze kunnen installeren in het nieuwe slaapklasje op school , daar kan ik dan gezellig met de kleutertjes een boekje lezen voor ze gaan slapen.
  Dus ik doe zeker mee met deze supertoffe winactie ! ?

 • Reply
  Nele
  9 mei 2017 at 20:15

  Oh dat speelhuis zo de max zijn op onze nieuwe zolder. Zeker als leesplekje voor de kids. Thumbs up. ???

 • Reply
  Anna
  9 mei 2017 at 20:16

  Oooh wat cool! Ik ga voor het speelhuisje!! ??

  Facebook: An Na

 • Reply
  Silke
  9 mei 2017 at 20:22

  Wat een geweldig, écht geweldig leuke spullen!! Ik had er al een aantal opgemerkt op jouw foto’s.
  Wij zouden heel graag het dollhouse winnen!
  ???

 • Reply
  Laura
  9 mei 2017 at 20:23

  Wat een gave spullen. Hier ook aan het twijfelen over het bedhuisje vind het best prijzig namelijk.
  Maar jullie tv meubel staat te koop? Welke afmeting heeft deze misschiennis het iets voor ons. Gr. Laura

 • Reply
  Rachel Cornelissen
  9 mei 2017 at 20:23

  Jaaaa zo tof voor ons mannetje! We duimen mee voor het speelhuisje! Heerlijk een eigen plekje om een boekje te lezen!
  (Instagram: reedsj)

 • Reply
  Julie
  9 mei 2017 at 20:24

  Superleuk!!! Echt mooie meubels allemaal! Wij doen graag mee voor het speelhuis!

 • Reply
  Jerina
  9 mei 2017 at 20:28

  Wauw, dat speelhuisje past perfect in de nieuwe kamer van ons zoontje! Fingers crossed 🙂

 • Reply
  Maria
  9 mei 2017 at 20:29

  Wauw! Echt mooi gemaakt! Ik ben nog op zoek naar een dollhouse voor in mijn nieuwe kinderpraktijk. Het is zo’n mooi speelgoed waarmee je nog alle kanten uit kan.

 • Reply
  elisabeth maria martina
  9 mei 2017 at 20:32

  speelhuis is een megamooi kado
  #jezoumaarmogenwinnen

 • Reply
  Shanna
  9 mei 2017 at 20:35

  Oh zalig hier zijn de verbouwingen voor de kinderkamers gestart.. binnen maandje aankleden. Oh dat grote speelhuis zou super passen voor onze Miel!! Oh Lets hope..

 • Reply
  chantal
  9 mei 2017 at 20:40

  Het speelhuisje graag. Heb dit altijd zo leuk gevonden bij jou Nathalie. Xavi is bijna jarig dus dat zou een super kado zijn. En ps: ik koop altijd de kleertjes over van Samantha van haar zoontje. ?

 • Reply
  Mahwish
  9 mei 2017 at 20:47

  Jullie huis is zo leuk!! ? Ik vind het speelhuisje he-le-maal geweldig. Lekker chillen en boekjes lezen, I have my fingers crossed.

 • Reply
  Vanessa Raffaela Sibma
  9 mei 2017 at 20:49

  Geweldig zo’n speelhuisje! Past perfect in de nieuwe kamer van ons zoontje ?

 • Reply
  Karen
  9 mei 2017 at 20:52

  Super leuke winactie weeral! We wagen het er nog eens op om mee te doen!! Het playhouse staat al lang op onze wishlist dus duimen maar ?!!

 • Reply
  Sarah
  9 mei 2017 at 21:09

  Het speelhuis zou geweldig zijn! Leuke items allemaal!

 • Reply
  Liesbet Rombaut
  9 mei 2017 at 21:15

  Ik doe graag mee voor het speelhuisje!

 • Reply
  Kool Family
  9 mei 2017 at 21:43

  Wat een super win actie! Wij doen heel graag mee voor het dollhouse.
  Groetjes
  Kris

 • Reply
  Kool Family
  9 mei 2017 at 21:44

  Ik geef je nog even in een aparte mail mee dat de link naar jouw Instagram pagina niet juist is. Dit bericht mag je overigens wissen hoor, heb mijn deelname in een ander bericht gedaan. 😀

 • Reply
  Marian B
  9 mei 2017 at 22:18

  Wat een mooie spulletjes! Zo’n leuk speelhuis daar hebben we nog wel een mooi plekje voor, wat een verrassing zou dat zijn. Ik maak graag een kansje.

 • Reply
  Evi Huys
  9 mei 2017 at 22:46

  Wauw, hier had ik nog nooit over gehoord, maar ik ben meteen verliefd op wat ze maken! Zo mooi!
  Ik doe heel graag mee voor het speelhuisje, dat gaan de kinderen helemaal geweldig vinden!

 • Reply
  Goele H
  9 mei 2017 at 22:47

  Wat een prachtige dingen maken ze! Een speelhuisje zou hier wel in de smaak vallen, momenteel doen we het met een kartonnen doos dus dit zou nogal een upgrade zijn!

 • Reply
  Salad
  9 mei 2017 at 22:49

  Ik hou echt van houten spullen voor de kinderen (en onszelf), zo een mooi en natuurlijk materiaal. Het speelhuisje sprong meteen in het oog voor mij, wat simpel maar toch heel leuk. Ik doe graag mee voor mijn 2 kinderen.

 • Reply
  Inge stroobandt
  9 mei 2017 at 23:03

  Wat een leuke actie, alweer!
  En wat vind ik telkens jouw design in huis superstrak en mooi!
  Bij ons past in het wanordelijke anders wel nog een speelhuisje!

 • Reply
  Leentje
  10 mei 2017 at 00:12

  Wij wagen een kansje voor het dollhouse. Zo mooi! Er zou er hier thuis eentje zeer blij lopen !

 • Reply
  Melanie Jacobs
  10 mei 2017 at 06:36

  wij gaan voor het mooie speelhuisje ??

 • Reply
  Bernadette
  10 mei 2017 at 09:32

  Wat een toffe spulletjes! We volgen Mano woods al een tijdje en nu we een nieuw huis hebben gekocht
  zou het speelhuisje perfect op de nieuwe kamer van Guus passen!!
  Liefs Bernadette

 • Reply
  Silvanna
  10 mei 2017 at 10:37

  Oooh ja wij willen heel graag het doll house! Morgen gaan de grote kasten van de babykamer eruit en moet het een echte grote jongenskamer gaan worden. Een huisje waar Sidney fijn mee kan spelen zou perfect zijn! ???

 • Reply
  Luisa
  10 mei 2017 at 11:49

  Ik zou heel graag het dollhouse winnen! Heel mooi artikel dit.

 • Reply
  Yvonne
  10 mei 2017 at 21:10

  Wát een te gekke winactie en hoe toepasselijk. Ik zit al een tijdje te kijken hoe ik dit eventueel zelf kan gaan maken, maar met 2 linkerhanden gaat mij dat nooit lukken.
  Hoe gaaf zou het zijn dat ik dit kan winnen voor mijn allerliefste, mooiste en knapste dochter ?.
  Mocht ik winnen dan ga ik voor de Dollhouse.

 • Reply
  Jenny
  10 mei 2017 at 21:23

  Wat een gave spullen maken ze zeg! Erg mooi en daarom maak ik graag kans op het speelhuis te winnen ?

 • Reply
  Liesbeth
  11 mei 2017 at 10:55

  Wat een gave spullen heb jij laten maken! Weer genoeg inspiratie voor mijn eigen huis! Ik doe graag mee met de winactie. Zo’n Dollhouse zou supergaaf zijn!

 • Reply
  Lieke van Melis
  11 mei 2017 at 14:12

  Wat mag jij toch altijd gave producten weggeven! Wij wagen een kansje voor het te gekke speelhuisje. Die zou voor Loa erg leuk zijn in haar speelhoekje. En wat leuk om al die verschillende meubels in je huis te zien, goede ideeen!

 • Reply
  Laura K.
  11 mei 2017 at 14:46

  De dollhouse ♡ Lijkt me super voor me dochtertje Julie en me pleegzusjes! Heerlijk spelen.. wat een mooie en leuke winactie!

 • Reply
  Esmeralda Groenland
  11 mei 2017 at 17:25

  Echt super leuk! Ik zou het dollhouse willen winnen. ?

 • Reply
  Linda Post
  11 mei 2017 at 19:56

  Ik ga voor het gave speelhuisje!! WAUWIE

 • Reply
  Mommylovesbella
  11 mei 2017 at 21:11

  Yess wij doen graag mee voor dat te gekke speelhuis! Zou te gek zijn als leeshoekje voor Mn prinsesje ?

 • Reply
  Stephanie Decaux
  12 mei 2017 at 07:35

  Wat een Coole winactie!
  Zo’n dollhouse zou hier perfect passsen ??✔️

 • Reply
  MaaikeVerbeek-Noteboom
  12 mei 2017 at 10:20

  Wow! Wat een gave actie! Ons zoontje Ravi Senna is vandaag 3 jaar geworden en hij zou een dollhouse helemaal gaaf vinden! Wat een super goed idee, een ere plaats voor zijn allermooiste dino’s ???

 • Reply
  Robbin Braeckmans
  12 mei 2017 at 11:08

  Wij zouden super blij zijn met het speelhuisje van Manowoods!!! Ondertussen nog volop bezig met het inrichten van de kinderkamers en wil een leuk gemeenschappelijk speelhoekje maken voor June & haar toekomstig zusje die we 29 mei mogen verwachten. #fingerscrossed

 • Reply
  Mandy
  12 mei 2017 at 17:00

  Het speelhuisje zouden wij super blij mee zijn!
  Ik zie Ryan er al helemaal in spelen…
  duimen maar!

 • Reply
  Seira
  13 mei 2017 at 07:01

  Dat speelhuisje zou een prachtige leeshoek kunnen worden in mijn klas! Ik ga voor het speelhuisje!?

 • Reply
  Bien
  13 mei 2017 at 10:06

  Wauw dit speelhuisje is perfect! Die wil ik wel winnen! ?

 • Reply
  Rianne
  14 mei 2017 at 21:22

  Ik zou heel graag mee willen doen met de winactie voor het speelhuis. Mijn dochtertje zal het geweldig vinden voor op haar kamertje in ons nieuwe huis ?

 • Reply
  Nicole van Dongen-Monsieurs
  15 mei 2017 at 22:27

  Wauw wat een prachtige meubels maakt manowoods? wat zou het Supergaaf zijn het mooie speelhuisje voor mijn dochtertje Lilly te winnen. Superleuk voor op haar kamertje, een heerlijk plekje om te spelen of lekker een boekje te lezen. Love it??

 • Reply
  Fleur
  16 mei 2017 at 00:13

  Ik doe graag mee voor het speelhuis! Ik zou daar graag plek voor maken

 • Reply
  melissa
  16 mei 2017 at 09:41

  Wat een topactie zeg. Ik heb meteen alle stappen doorlopen om kans te kunnen maken op het DOLLHOUSE. Wat een mooierd zeg, die zou geweldig staan op het slaapkamertje van Elise en wat zal ze hiermee lekker kunnen spelen! liefs melissa

 • Reply
  Niet Zomaar Saar
  16 mei 2017 at 11:17

  Oh voor ons Ivonne haar verjaardag zouden we wel graag een speelhuis installeren als leeshoekje, maar met het poppenhuis zou ze ook heel blij zijn. Leuke actie en leuke blog heb jij toch

 • Reply
  Celina
  16 mei 2017 at 14:06

  Wauw, wat een mooie spullen! Het dollhouse zou geweldig zijn om te winnen!

 • Reply
  Elize
  16 mei 2017 at 21:11

  Oh WoW! Gaaf dat speelhuisje! Amy onze dochter van 5 krijgt een nieuwe kamer omdat er gezinsuitbreiding komt, dus dit past daar natuurlijk perfect bij!

 • Reply
  Caroline M
  16 mei 2017 at 22:11

  Ik doe graag mee voor het poppenhuis!

Leave a Reply