Unicorns & Fairytales
avondmaal Food Get inspired lifestyle musthaves My life Webshoptips

Genieten van Kerstavond in alle rust: HelloFresh!

Ja, de kerk is door de kogel. Nee wat zeg ik nu? De kogel is door de kerk. We gaan kerstavond vieren op dezelfde manier als exact één jaar geleden, met uitzondering van enkele details: Lex zit mee aan tafel in plaats van (nog een dagje) in mijn buik en we gaan niet in de keuken staan deze keer. Jammer genoeg zal dit ook de eerste Kerst zijn zonder bompa en dat zal even moeilijk worden. We willen het ons dus makkelijker maken. Twee weken geleden ging ik naar een kookworkshop van HelloFresh en leerde ik de HelloFresh Kerstbox kennen. Handig én lekker.

Exact 1 jaar geleden stond ik op het punt te bevallen, alleen wist ik het nog niet

We vierden Kerstavond bij mijn schoonzus samen met met mijn ouders. Dat is een beetje traditie geworden. Kerstavond bij mijn schoonzus en schoonbroer en Kerstdag bij mijn ouders en grootouders. Vorig jaar werden mijn ouders mee uitgenodigd op Kerstavond en zat ik daar, hoogzwanger te wezen. Maar Lex ging normaal gezien nog zeker twee weken op zich laten wachten. Niemand had kunnen denken dat die nacht Lex zich klaar ging maken om op de wereld te komen. Op 25 december…’s morgensvroeg.

lees ook: mijn bevallingsverhaal

kerstekindje - unicorns & fairytales

kerstekindje - unicorns & fairytales

HelloFresh kerstbox

Twee weken geleden maakte ik voor de eerste keer kennis met de HelloFresh Kerstbox. Ik werd uitgenodigd om een kookworkshop bij te wonen en ik mocht een plus one meenemen. Ik nam mijn collega/vriendin mee en trokken naar Gent. We mochten gelukkig meerijden met Nele!

HelloFresh kerstbox - unicorns & fairytales

We werden er in groepjes gedeeld en elk groepje mocht een deel maken van het menu van de HelloFresh Kerstbox. Wij maakten de chocomousse. Wist je dat dit moeilijker is dan het lijkt? Of andersom neergelang je kookskills. Wij konden eigenlijk niet zo goed koken maar slaagden er toch in om een lekkere mousse te maken (met wat veel hulp van de begeleidende chefs). Maar voor wie dagelijks kookt geen probleem. Ik moet eerlijk bekennen dat manlief die taak op zich neemt. Lucky me.

HelloFresh kerstbox - unicorns & fairytales

Maar goed, het menu was lekker en zeker feestelijk. Met een wijntje een topper. We maakten als voorgerecht een peterseliewortelsoep met frisse citroen, nadien hertenpeper met aardappelpuree en als afsluiter een chocolademousse met sinaasappelcoulis. Al is die coulis optioneel. Ik zou hem eraf laten maar dat is smaak. De veggie optie is een tarte tartin van gekarameliseerde sjalot en bij de Deluxe heb je nog makreel als tussengerecht.

HelloFresh kerstbox - unicorns & fairytales HelloFresh kerstbox - unicorns & fairytales HelloFresh kerstbox - unicorns & fairytales

Maak het je dus makkelijk en bestel gewoon een HelloFresh Kerstbox zodat je meteen alles bij de hand hebt. Liever geen vlees? Dan is er ook de veggie . Liever wat meer? Dan is er de Deluxe. Voor de feestdagen is er ook de Gourmet! Die is de hele maand te verkrijgen. Daar gaan wij voor! Lekker gezellig en niemand moet koken hihi.

By the way: De HelloFresh Kerstbox Original, Kerstbox Veggie en Kerstbox Deluxe zijn te bestellen van 6 november tot en met 17 december en worden geleverd op zaterdag 23 of zondag 24 december. De Gourmetbox is te bestellen van 6 november tot en met 27 december en wordt geleverd tussen 2 en 31 december.

HelloFresh kerstbox - unicorns & fairytales HelloFresh kerstbox - unicorns & fairytales

Zouden jullie voor een HelloFresh Kerstbox of Gourmetbox kiezen? 

XOXO Nathalie

You Might Also Like...

1 Comment

  • Reply
    zebrazonderstrepen
    8 december 2017 at 06:55

    Wij gebruiken geregeld hellofresh, ben er altijd tevreden van dus kan me inbeelden dat dit voor het Kerstmenu even goed moet zijn!

Leave a Reply