Unicorns & Fairytales
moederschap My life Personal zwangerschap

My pregnancy bucket list (top 5)

Toen ik zwanger was van Vince had ik allerlei plannen. Ik zou ook elke week een foto nemen van mijn buik. Natuurlijk kwam daar niets van. Deze keer heb ik weer een “pregnancy bucket list” opgesteld. Zou het nu wel lukken? Ik hoop van wel! Hij is deze keer best haalbaar.

 

Bij een eerste zwangerschap heb je eigenlijk echt véél tijd om alles in orde te maken. En toch ook niet. De tijd vliegt. Daarom wou ik het anders doen tijdens mijn tweede zwangerschap. Maar ook dat heb ik wat onderschat. Nog steeds vliegt de tijd en nog vlugger dan bij een eerste. Want je hebt nog wel andere dingen te doen én je hebt er al een kleine koter rondlopen. Dus die buikfoto… forget it… Die komt er niet elke week. Jammer maar helaas. Ik ga het moeten doen met af en toe eens een foto te trekken. Maar goed, wat wil ik dus wel zéker doen…ik ben nu enkele maanden thuis voor de bevalling dus dat moet toch zeker wel lukken?

 

1. Een fotoshoot met zijn drietjes

Ik zou heel graag een fotoshoot houden met zijn drietjes zodat we mooie foto’s hebben. Liefst ook wat aparte van mij en de zwangere buik. En speciaal… Niet gewoon een geposeerde foto’s. Ik zou ze graag ophangen ergens in huis. Na de bevalling wil ik nog eens een shoot doen maar dan van de baby (en Vince). Ik heb al iemand gevonden die het kan doen voor ons, professioneel en in de buurt. Maar daarover later meer.

FullSizeRender 665

 

2. Een zwangerschapsmassage 

Oh ja… Toen ik 8 maanden zwanger was heb ik vorige keer een zwangerschapsmassage laten doen. Dat was geweldig. Ik ging samen met een zwangere vriendin en we kregen een schoonheidsbehandeling. Zalig. Voetmassage, rugmassage, nekmassage, een kapbeurt… zucht! Dit wil ik zeker opnieuw doen. Deze keer is de meter van de nieuwe baby ook zwanger dus neem ik haar graag mee. Fijn toch?

 

3. Een relaxweekendje

Misschien samen met een vriendin die ook zwanger is of samen met manlief. Vliegen ga ik nu ondertussen bijna niet meer kunnen, dus kan ik ook een tipje naar onze noorderburen doen. In Nederland zijn er ook leuke plekjes om te relaxen. Ik kijk vaak op Weekendesk om leuke aanbiedingen te vinden. Zo heb je een welnessweekend in Valkenburg dat er wel leuk uitziet. Op weekendesk vind je trouwens ook leuke familie uitstapjes, culinaire weekends en meer.

FullSizeRender-52

 

3. Zelf mijn doopsuikerspullen maken

Vorige keer heb ik een geboortebord gemaakt en zelf zakjes genaaid waar ik suikerbonen in stak. Deze keer heb ik alvast een presentatiestuk laten maken (maar dat is dus nog geheim) en ga ik leuke spulletjes (laten) maken. Ik ga het deels zelf doen. Maar niet meer allemaal. Ik heb nog een hele bucketlist, we zijn net verhuisd en er loopt nog een kleine uk rond die mijn aandacht meer dan verdiend. Vince gaat binnenkort ook naar school en dat zal weer aanpassen worden.

10245342_310109262472036_3412100846685216658_n

1013878_310109042472058_2877909625147820666_n

10247378_310109079138721_9195281438930017999_n

10268436_310109122472050_410174313446728703_n

 

4. Zelf het geboortekaartje ontwerpen

Vorige keer heb ik het geboortekaartje van Vince zelf ontworpen en laten uitwerken door een grafisch ontwerper. Deze keer ga ik zelf ontwerpen maar via een online shop en veel eenvoudiger deze keer. Een beetje minimalistisch. Ik ben er nog niet helemaal uit hoe het eruit zal zien. Nog even brainstormen. Het is altijd zo moeilijk en mijn gedachten veranderen voortdurend.

 

5. De babykamer restylen 

Dit moet sowieso want in onze nieuwe woning is een een blanke kamer die nog helemaal onder handen genomen moet worden. Voorlopig staan er al spullen in maar geen meubels want die hebben we verkocht. Ik wou iets anders dan de babykamer van Vince, die eigenlijk echt prachtig was. Maar op de duur wil je eens andere spullen. Ik toch… Gelukkig wou een goede vriendin het kamertje overkopen en zo weet ik toch dat het goed besteed wordt. Ik hoop dat we snel kunnen beginnen schilderen en dat ik het kamertje aan jullie kan laten zien!

 

Gaat het mij lukken? 

XOXO Nathalie

 

You Might Also Like...

1 Comment

  • Reply
    Evi
    13 september 2016 at 13:14

    Lijkt me wel een haalbare lijst te zijn! Die wekelijkse foto die is er bij mij tijdens mijn zwangerschap ook nooit van gekomen. Het geboortekaartje hebben wij toen laten ontwerpen door mijn schoonzus want onze grafische skills zijn niet bepaald van die aard dat we dat echt zelf kunnen 🙂

Leave a Reply